Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün ne yedim

sabah
yarım portakal(kızımla paylaştım)

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,hatay peyniri,siyah zeytin,salatalık,domates

ara
1 elma

öğle
kabak yemeği,1 havuç

akşam
kaşarlı domates çorbası,arpa şehriye çorbası(:1:kayınbabam arpa şehriye istedi.eşim de domates ben de ikisini de yaptım)kornişon ve süs biberi turşusu

2 litre su
kitabımı bitirdim..harikaydı

herkese günaydın arkadaşlar, yorumlarınıza bayıldım, hepinize çok çok teşekkür ediyorum, ben çok duygusal bir yapıya sahibim, güçsüz olduğum için değil, hazmedemediğim için çok üzülüyorum. moralimi bozan kadının tavrından ve hakaretleri değildi, moralimi bozan öğretmenin öğretmeni korumamasıydı, orada öyle kötü bir konuma düşürüldüm ki bu zoruma gitti. ben ona ağladım, yoksa ben kadına zaten haddini bildirdim.

ya dün bir doktor arkadaşın başına kötü bir olay geldi ve rahmetli oldu, çok üzüldük, keşke olmasaydı ama oldu, hepimizin başına her an bir şeyler gelebilir, ve doktorlar gibi bizim meslek te çok saldırıya açık ve korunmasız bir meslek. ama bakın, dün sadece 1 dokttor öldü diye bakın nassıl sağlık çalışanları arkadaşlarını korudular sahip çıktılar, bugün tüm sağlık çalışanları iş bırakıyor prtotesto ediyor. bu ne kadar güzel bir davranış, oysa bizim mesleğimizdeki insanlar çok bencil, kimsenin kimseyi düşündüğü yok. bakan dahil öğretmen kimsenin umrunda değil. Koca bir adaletsizilik var.

haklısın canım..meslek arkadaşının daha farklı davranması gerekirdi tabi.sen olsaydın farklı davranırdın o yüzden sana çok dokunmuş canım benim ya..

hmm bir de eşimin benim moral bozukluğumu anlamamasına şaşırmadım ben kızmadım da, hem olayı bilmesini istemiyordum hem de ben hergün eve yorgun geldiğim için aynı surat ifadesini taşıyorum, kızımın anlamasının sebebi de her halde ne kadar yorun gelirsem geleyim ona hep gülümseyip şakalaşırım ya, bu kez beni dalgın görünce üzüldü:9:

ama bugün iyiyim, zaman herşeye ilaç derler ya gerçekten öyle, kimse için moral bozmaya değmez gerçekten, kimse umrumda değil, herkes bencilse eğer ben de yeri geldiğinde ki mutlaka gelir ebncilce davranmasını bilirim. hıhhh:19::19:

sizlere de günaydın canlarım..ay çok pozitifim bu sabah,maşallah diyeyim kendi kendimi nazarlamayayım..
yok evder cim,hava günlük güneşlik,ama dün de böyleydi,birden başladı,ne olduğunu anlamadık..bu nisan sert geçiyor...
ayyy canım maşallah
:46:

ben de yapmadım o kahvaltıyı..
karşımızda kermes kurulmuş..yufka ekmek koymuşlar vitrine ve ben almakla almamak arası kararsızım..peynir domates salatalıkla ne güzel olur dimi kızlar ya..
ekmekden uzağım ama yufkayı çok severim..arkadaş bir insana bu kadar eziyet yapılırmı ya..kaç gündür gözümün önünde bir boy dizili yufka
ya canım bir tane al az bişi ye yoksa bütün gün kamçılanır dahada büyür isteğin kokusu az bişe yemek varken busefer daha fazla yersin bence birtane al hepsini yiyemezsin tabi birde kahvaltıda olursa bence hiç problem olmaz bazen yufkanın kepeklisinide yapıyorlar
günaydın kızlar
bugün daha bi azimliyim şöyle 3 ay tutsam varya inanın 15 kilo kesin gider dün akşam hiç bozmadım böyle devam
gidecek inşallahh kilolar :54:

herkese günaydın arkadaşlar, yorumlarınıza bayıldım, hepinize çok çok teşekkür ediyorum, ben çok duygusal bir yapıya sahibim, güçsüz olduğum için değil, hazmedemediğim için çok üzülüyorum. moralimi bozan kadının tavrından ve hakaretleri değildi, moralimi bozan öğretmenin öğretmeni korumamasıydı, orada öyle kötü bir konuma düşürüldüm ki bu zoruma gitti. ben ona ağladım, yoksa ben kadına zaten haddini bildirdim.

ya dün bir doktor arkadaşın başına kötü bir olay geldi ve rahmetli oldu, çok üzüldük, keşke olmasaydı ama oldu, hepimizin başına her an bir şeyler gelebilir, ve doktorlar gibi bizim meslek te çok saldırıya açık ve korunmasız bir meslek. ama bakın, dün sadece 1 dokttor öldü diye bakın nassıl sağlık çalışanları arkadaşlarını korudular sahip çıktılar, bugün tüm sağlık çalışanları iş bırakıyor prtotesto ediyor. bu ne kadar güzel bir davranış, oysa bizim mesleğimizdeki insanlar çok bencil, kimsenin kimseyi düşündüğü yok. bakan dahil öğretmen kimsenin umrunda değil. Koca bir adaletsizilik var.
ya çoğu meslek gurbunda var burayı anlatsam sana inanamazsın o koskoca insanlar ufacık bişi için bile nasıl satışa getiriyor anlatamam (genel müdür ve müdür konumundaki insanlar bide ha insan hep aynı )bende normal bişi gibi geliyorr

sizinki biraz daha farklı tabi ama seni çekemiyor lar ondan yapıyorlar belkide

böyle insanlar için öğretmen dahi olsa sonuç değişmiyor demekki sallamamk yok saymak daha doğru

canım herkesi kendin gibi bilme ozaman oçok üzülürsün

canım bu arada sabah okudum haberleri doktora çok üzüldüm ya bir cahil in elimizden aldığı değer Allahım mekanını cennet etsin ailesine eşine sabırlar versin offff ya çok kötü

Son düzenleme:
ya çoğu meslek gurbunda var burayı anlatsam sana inanamazsın o koskoca insanlar ufacık bişi için bile nasıl satışa getiriyor anlatamam (genel müdür ve müdür konumundaki insanlar bide ha insan hep aynı )bende normal bişi gibi geliyorr

sizinki biraz daha farklı tabi ama seni çekemiyor lar ondan yapıyorlar belkide

böyle insanlar için öğretmen dahi olsa sonuç değişmiyor demekki sallamamk yok saymak daha doğru

canım herkesi kendin gibi bilme ozaman oçok üzülürsün

evet çoğu meslek gurubunda var, olmaması imkansız, keşke her meslek gurubu adam gibi örgütlenebilse, çıkarlardan uzak, ama biizm meslek daha farklı ya da farklı olmalı gibi geliyor bana , bizim işimiz insan eğitimek, kendimizi eğitememişsek küçücük sabilere nasıl eğitim verbeiliriz ki, bir de kuş kadar maaaşımız var, ne uzuyoruz ne kısalıyoruz,bir koltuk davamız yok, neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum

bu sabah duydum dün oyun oynayan 6 yaşındaki çocuk çukura düşmüş, saatlerce çıkarılmayı beklemiş, bu sabahta cansız bedeni çıkarılmış yaaaaaaaaaaaaaa!!!! delirdim öfkeden, Allah ailesine sabır versin, ne büyük acı :((((((

gunaydın hanımlar hepınıze
dısardakı fırtınadan dolayı elektrık kesıldı dun gece sımdı geldı daha
evet malesef cok kotu haberler duyuyoruz ınsanın ıcı almıyo bukadar yanlısı...
kahvalım 2 yumurta 1 dılım ekmek yesıl cay
ara olarak yesıl elma dusunuyorum...

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//çarşamba 1 saat areobik//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //çarşamba*60 dk yürüyüş//
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist // pazartesi*yok // salı* 30 dk eliptik bisiklet // çarşamba*25 dk eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

dünkü menü

sabah: ceviz, domates, salatalık

ara: yeşil çay ve şekersiz çay

öğle: tavuklu salata

ara: yeşilçay

akşam: salata

3,5 lt su

dün burası da felaketti tek kelime ile. ama bugün hava düne göre çok daha güzell....

ya canım bir tane al az bişi ye yoksa bütün gün kamçılanır dahada büyür isteğin kokusu az bişe yemek varken busefer daha fazla yersin bence birtane al hepsini yiyemezsin tabi birde kahvaltıda olursa bence hiç problem olmaz bazen yufkanın kepeklisinide yapıyorlar
gidecek inşallahh kilolar :54:
aldım canikom.valla almasam biyerim şişicekti artık o kadar istemiş canım..şimdide hiç oralı olmuyorum görüntüsüne..ohh be niye kasmışsam kendimi kaç gündür üstelik hasta halimle..demekki gaddarlığımda sınır tanımıyorum:1:
canım bu arada sabah okudum haberleri doktora çok üzüldüm ya bir cahil in elimizden aldığı değer Allahım mekanını cennet etsin ailesine eşine sabırlar versin offff ya çok kötü
evet yaa çok üzüldüm ben de
senin çizelgede kaybetmiş umudunu anlaşılannn :60: :60: :60:
:60::60: öylemiki acaba:60:
bu sabah duydum dün oyun oynayan 6 yaşındaki çocuk çukura düşmüş, saatlerce çıkarılmayı beklemiş, bu sabahta cansız bedeni çıkarılmış yaaaaaaaaaaaaaa!!!! delirdim öfkeden, Allah ailesine sabır versin, ne büyük acı :((((((

sanırım antepde olan..çocuğun önce t-shirtüne sonra kendisine ulaşıyorlardı..Allah sabır versin yakınlarına

dün burası da felaketti tek kelime ile. ama bugün hava düne göre çok daha güzell....

genic avatarını değiştir güzelim ya
yeni gelen arkadaşlardan biirinin de avatarı aynı ve ben karıştırıyorum hep

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//0//0//0//0//0//30 dakika pilates//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//çarşamba 1 saat areobik//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //çarşamba*60 dk yürüyüş//
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist // pazartesi*yok // salı* 30 dk eliptik bisiklet // çarşamba*25 dk eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

selam şekerler..sabah ı feel goooddd demiştim sebebi bugün ağrısız kalkmammış..:52::52::52:
hemen günüme yansıttım bunu,sildim,süpürdüm evimi,küçüğümle bol bol oynadım,az önce de 30 dakika pilatesimi yaptım..:nazar::nazar::nazar:mutluyum,ağrısız hayat çok güzel...keşke her günüm böyle geçse de hiç durmasam...:24::24:

Son düzenleme:
cevap vermede sorun oldu kusura bakmayın
neyse ogle yemegı karnıbahar haslama ve ustune sarımsaklı yogurt
ara ogun elma yıne

Back
X