Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ehem ehm
kaptanınz konuşuyor:1:
Tatlım öncelikle paylaşım bol olucak..öyleki takımın diğer üyeleri de gaza gelsinler unutmasınlar buralı olduklarını:24:
Günlük menü paylaşımı
ve spor listemiz var günlük o listene de eklersin kuşum sporunu..
Ilk hafta deneme süren..
Ikinci hafta denemeyi geçersen takımlı oluyorsun kuşcum..
Hadi bakalım
gazan mübarek olsun:16:

saol kaptancım ınsallah atlatcam bu sureyı hayırlısı ıle
tabı elımden geldıgınce paylasım yaparım menu paylasımıda...
Spor kac saat yaptıgımı yazarım ...

salı menü

sabah: k fleks ve tarçınlı süt

ara: yeşil çay

öğle: etli sebze yemeği ve salata

ara: 2 adet galeta

akşam: mantar sote ve salata

ara: bir su bardağı tarçınlı süt

3 lt su, 2 yeşilçay

Ogle yemegım
kabak yemegı ve yogurt 1 er kase
ara ogun yesıl elma
kızlar burada resmen fırtına var ben hıc boyle gormedım

Slm hanımlar
oncelıkle kendımı tanıtıyım adım sınem
2 cocuk annesıyım
160 boy 66 kıloyum 28 yasındayım ...
Sımdı bana kurallardan ve yapmam gerekenlerden bahsedersenız cok sevınırım
gruba cagırdıgın ıcın tsk ederım akrep arkadasım sana...

hoşgeldin canım aramıza bol paylaşlımlı günler diliyorum

Ogle yemegım
kabak yemegı ve yogurt 1 er kase
ara ogun yesıl elma
kızlar burada resmen fırtına var ben hıc boyle gormedım

burdada hava kapalı ama yağmadı bir türlü

slm aranıza katılmak güzel ama biraz yardım ve desteğinize ihtiyacım var . nasıl ve nerden başlıycaz :)
ben kendimi tanıtayım
1,65 boyum 70 kilo 3,5 yaşında bi oğlum var doğumdan sonra 12 kilo kaldı veremedim yardıma ihtiyacım var bu arada zaten hamileliğimde 14 kilo almıştım :( belki derdime deva olursunuz yemiycez evet ama motivasyona ihtiyaç var

Son düzenleme:
hosbulduk canım
burada resmen fırtına var ev yıkılcak sankı o derece
buarada ben ankarada oturuyorum sızler nerden
ben mersin:21:
takımızda istanbul var
adana var
antalya var
ama aile ortamı gibidir.mesafe ne olursa olsun:16:
slm aranıza katılmak güzel ama biraz yardım ve desteğinize ihtiyacım var . nasıl ve nerden başlıycaz :)
ben kendimi tanıtayım
1,65 boyum 70 kilo 3,5 yaşında bi oğlum var doğumdan sonra 12 kilo kaldı veremedim yardıma ihtiyacım var bu arada zaten hamileliğimde 14 kilo almıştım :( belki derdime deva olursunuz yemiycez evet ama motivasyona ihtiyaç var

hoşgeldin şekercim

aslında çok güzel bi diyetim var bu diyetle 1 ayda 5 kilo vermiştim ama tabi sonra yörüngemi şaştım bi diyedisyenden bu diyet yazayım istermisiniz ?

aslında çok güzel bi diyetim var bu diyetle 1 ayda 5 kilo vermiştim ama tabi sonra yörüngemi şaştım bi diyedisyenden bu diyet yazayım istermisiniz ?

yaz canım bakalım nasıl bir diyetmiş

sabah 2dilim kepek ekmek kibrit kutusu kadar lıght peynir
ara 1 adet meyva 1 çay bardağı lıght süt
öğle avuç içi kadar ızgara et balık tavuk ne olursa salata az yağlı
çorba varsa 1 kepçe yoksa yerine 4 kaşık makarna yada pilav
ara yine bi öncekşyle aynı
akşam 1 kepçe çorba salata 1 kevgir yani delikli kaşık varya onunla sulu yemek ne olursa
ara yine bi öncekiyle aynı
ama harfiyen uyulmalı
3 lt su
şekersiz çay serbest

ne guzel turkıyemın her yerınden varız
neyse aksam yemegım 3 kasık bulgur pılavı 1 kase yogurt

ben kendimi tanıtayım

hoşgeldin aramıza, ne kadar fazla paylaşım yaparsak o kadar hızlı gidiyor kilolar, bol paylaşımlı günler diliyorum

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33// 45 dk yürüyüş //45 dk yürüyüş//
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//salı 1 saat aerobik+ 15 dakika yürüyüş//çarşamba 1 saat areobik//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet//salı* malesef bişi yapamadım //
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist // pazartesi*yok // salı* 30 dk eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

bugün yie aerobiğimi yaptım, kermesimiz genel anlamda çok güzel geçti, hava yağdım yağacak halindeydi ama çok güzel satış yaptık, menüler çok kaliteydi, ama gel gegelim sabah dangul dungul bir kadın moralimi bozdu, gereksiz hakaretlere uğradım, diğer öğretmen arkadaşlar da arkamda olmayınca moralim bozuldu, standı terkettim, satışa katılmadım, veliler kendi çabaları ile hallettiler sağolsunlar, müdür bey olaya el attı ama iş işten geçmişti, benim moral yerler bir olmuştu, akşama kadar ağladım, eve gidersem böyle eşim olayı büyütür diye korkumdan katıldım spora, çok iyi geldi, bütün moral bozukluğumu aldı, çıkışta eve yürüyerek gidiyordum normalde , ama fena bir yağmur bastırınca eşimi çağırdım o aldı beni. böylece yürüyüş yapamadım,

eve geldim, hemen yatağa uzandım, kızım garibiimm kıyamam yaaaaaaaaaaa, eşim anlamadı, kıızım anladı moral bozukluğumu,:26: anne sen hasta mı oldun dedi, hayır kızım yorgunum dedim. anne çişim var, ama sen gelme, baba yaptırsın, sen dinlen dedi kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

benimki ise hala anlamadı moral bozukluğumu:27:

bugün yie aerobiğimi yaptım, kermesimiz genel anlamda çok güzel geçti, hava yağdım yağacak halindeydi ama çok güzel satış yaptık, menüler çok kaliteydi, ama gel gegelim sabah dangul dungul bir kadın moralimi bozdu, gereksiz hakaretlere uğradım, diğer öğretmen arkadaşlar da arkamda olmayınca moralim bozuldu, standı terkettim, satışa katılmadım, veliler kendi çabaları ile hallettiler sağolsunlar, müdür bey olaya el attı ama iş işten geçmişti, benim moral yerler bir olmuştu, akşama kadar ağladım, eve gidersem böyle eşim olayı büyütür diye korkumdan katıldım spora, çok iyi geldi, bütün moral bozukluğumu aldı, çıkışta eve yürüyerek gidiyordum normalde , ama fena bir yağmur bastırınca eşimi çağırdım o aldı beni. böylece yürüyüş yapamadım,

eve geldim, hemen yatağa uzandım, kızım garibiimm kıyamam yaaaaaaaaaaa, eşim anlamadı, kıızım anladı moral bozukluğumu,:26: anne sen hasta mı oldun dedi, hayır kızım yorgunum dedim. anne çişim var, ama sen gelme, baba yaptırsın, sen dinlen dedi kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

benimki ise hala anlamadı moral bozukluğumu:27:

erkekler bazı konularda duygusuz oldukları ıcın normaldır dıye dusunuyorum
arkadaslarınızla yasadıgınız sorunda ınsallah hallolur..

Back
X