bugün yie aerobiğimi yaptım, kermesimiz genel anlamda çok güzel geçti, hava yağdım yağacak halindeydi ama çok güzel satış yaptık, menüler çok kaliteydi, ama gel gegelim sabah dangul dungul bir kadın moralimi bozdu, gereksiz hakaretlere uğradım, diğer öğretmen arkadaşlar da arkamda olmayınca moralim bozuldu, standı terkettim, satışa katılmadım, veliler kendi çabaları ile hallettiler sağolsunlar, müdür bey olaya el attı ama iş işten geçmişti, benim moral yerler bir olmuştu, akşama kadar ağladım, eve gidersem böyle eşim olayı büyütür diye korkumdan katıldım spora, çok iyi geldi, bütün moral bozukluğumu aldı, çıkışta eve yürüyerek gidiyordum normalde , ama fena bir yağmur bastırınca eşimi çağırdım o aldı beni. böylece yürüyüş yapamadım,
eve geldim, hemen yatağa uzandım, kızım garibiimm kıyamam yaaaaaaaaaaa, eşim anlamadı, kıızım anladı moral bozukluğumu,:26: anne sen hasta mı oldun dedi, hayır kızım yorgunum dedim. anne çişim var, ama sen gelme, baba yaptırsın, sen dinlen dedi kuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimki ise hala anlamadı moral bozukluğumu