Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66.2 / 66.1 / 0.1 / 0.15%)
banusultan( 62.5 / 62.5 / 0 / 0.0%)
aybüke07( 67.8 / 67.3 / 0 / 0.0%)
evder( 75.2 / 74.8 / 0.4 / 0.53%)
genic( 59.8 / 59.6 / 0.2 / 0.33%)
selennnn( 59.7 / 58.8 / 0.9 / 1.51%)
seray0307( 63.7 / 63.9 / -0.2 / -0.31%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 454.9 / 453.5/ 1.4 / 0.32% )

canım ben 67.3 olarak düzelttim öyle işlersen sevinirim.

ama ben listeyi paylaştım
keşke daha erken yapsaydın bildirimini
ben yinede düzeltmemi yapıyorum hemen

aslında saat 10 gibi yapmıştım bildirimimi, ama arkasından uzun uzun dertlerimi yazınca gözünden kaçmış canım. olsun mühim değil, haftaya fazla vermiş gibi görüneceğm.

aslında saat 10 gibi yapmıştım bildirimimi, ama arkasından uzun uzun dertlerimi yazınca gözünden kaçmış canım. olsun mühim değil, haftaya fazla vermiş gibi görüneceğm.

öylemi gözümden kaçmış kusura bakma
düzeltmemi yaptım canım..listeye de ekledim..haftaya görünmesine gerek kalmadı şekercik:34:

hepınıze hayırlı cumalar
bız bıldırımı galıba haftaya yapcaz demı akrepcım
kalpden sorun vardı teklıyodu sıkısıyodu cok sukur Rabbıme hıc bısey cıkmadı
sırtımdakı kulucdan oalabılırmıs...
geçmiş olsun canım önemli bişe olmadığına sevindim

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tsk ederım kızlar
evet sabah
bırsey yemedım tahlıl falan yaparlar dıye
eve geldıgımde oglen gıbı mantar sote
ceyrek dılım alman pastası
aksamda mantar sote
yogurt
1 lt su
ıkı bardak karısık form cay

ee nasılsınız hanımlar buarada haftaya bende bıldırımde buluncam demı
aaaa 1 saatte sporum var

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tsk ederım kızlar
evet sabah
bırsey yemedım tahlıl falan yaparlar dıye
eve geldıgımde oglen gıbı mantar sote
ceyrek dılım alman pastası
aksamda mantar sote
yogurt
1 lt su
ıkı bardak karısık form cay

ee nasılsınız hanımlar buarada haftaya bende bıldırımde buluncam demı
aaaa 1 saatte sporum var

bol paylaşımla tabiki neden olmasın canım..ama bu şekilde paylaşım çok az..

günaydın kızlar
kızımla kütüphaneye gidicem az sonra..dışarda işlerim de var kızımın basketbolu var..öğleden sonra da anneme gitmeyi düşünüyorum nasipse..
henüz kahvaltı yapmadım canım bişii de istemiyor yaa

dün ne yedim

kahvaltı
beyaz peynir,siyah zeytin,dom,sal,bib,yeşil sarımsak,yarım simit,yoğurt

ara
domates,salatalık

öğle
1 kase tarçınlı süte nesfit ve 2 ceviz

ara
1küçük kare bitter çikolata,1 havuç

akşam
mercimekli köfte,bol salata,yeşil süsbiberi,ayran

Banyoda Bornozuyla Namaz Kılan, Genç Kızın Selamı var..

533167_379037595472584_141458845897128_1045726_456779531_n.jpg

Nasıl bişi bu böyle.?
'Biri namaz'la dalga geçmek için mi yapmış?' demeyin.
'Bu ne kardeşim gençler arasında yeni moda mı?' demeyin.
'Tövbe tövbe ya hu bir çeşit fantazi mi bu?' demeyin.

En iyisi biz bişi demeyelim çünkü bu kardeşimiz haliyle çok şey diyor.Halin de ne mi var?
Şöyle ki ne fantazi, ne moda, ne de namazı küçük düşürmek hiçbirisi değil. Bu kardeşimiz ateist bir anne-baba'nın evladı. Ailesi onu inançsız olarak yetiştiriyor hiçbir şekilde İslamiyet'e sempatisi olmayan insanlar ve akabinde kız da İslamiyeti, ezan sesinden ve dışarıda gördüğü tesettürlüler kadarıyla biliyor ta ki üniversiteye gidene kadar.

Üniversiteye gidince kafasındaki sorgulamalar artıyor neden varız ? neden dinler var ? neden ölüyoruz ? ve ailesine hissettirmeden araştırmaya başlıyor. Hissettirmeden çünkü ailesi aklının bulanmasından korkuyorlar. (sanki çok duruymuş gibi) Derken kız iman hakikatlerini insan varlığını mantıkla açıklayan kitaplar buluyor. Okumaya başlıyor ilkte anlamıyor. Fakat okuldaki tesettürlü arkadaşlardan kendine en yakın hissettiğine soruyor arkadaşta onunla haftanın belli günleri buluşup anlatıyor. Ve ateist kız sorduğu soruların hepsinin mantıklı cevablarının olmasına çok şaşırıyor. Devamında göz yaşları içinde şehadet getirip müslüman oluyor. Ah ah hani çok zorlandığımız namaz var ya en çok onu seviyor. "Ne mutlu ki Rabbim benim gibi aciz bir insanı muhatabı seçip konuşmak istiyor." diyor. Ve tabi bu olaylardan ailesinin hiçbir şekilde haberi yok.

Namazlarını gizlice banyoda kılıyor bornozunu da seccadesi yapıyor.! Evet anne-babası kendi müslüman olupta alnı secdeye gitmeyenlerin herhalde çok önemli işleri ola ki kılmıyorlar. ! Mesela iş, okul, sınavlar, alışveriş, gezmek, televizyon, kokteyller.. sonuçta bunlar çok önemli şeyler Allah'ü Teala öteki alemde ilk olarak bunları soracak ya.! Neyse, selamı benden alması sizden.

İnsan olmanın hakkını verip düşünelim...

gunaydın herkese
akrepcım zaten geldıgımden berı yazmaya calısıyorum ama
zaten grup olarak kımse bısey yazmıyo kkı kendı kendıme konusamamda demı
yanı ben dun bı soru sordum gece bıle baktım en son benım yazdıgım dusuyodu...
neyse hayırlısı gıdıp kalmakda...

herkese merhaba kızlar, siebe bu aralar topiğimizin sakin olduğunun hepimiz farkındayız, aslında böyle değildik, daha çok sohbetimiz oluyordu ama 3-4 arkadaşın birden internet problemi başladı, o sebeple çok sakinleşti, elbette yine yeni gelen arkadaşlarla canlanacaktır topiğimiz, ben 1 senedir buradayım, biraz emek etmek gerekiyor, zaman gerekiyor, zamanla düzeleceğiz inşallah, şimdi gruptki arkadaşları da sevdiğimiz için onları yarışmadan çıkarmak ta içimize sinmiyor, sanırım bizim de biraz zamana ihtiyacımız var.

haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım:48::48:

ne alaka amaa

kızlarr 40 beden bol gelmeye başladı banaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

herkese merhaba kızlar, siebe bu aralar topiğimizin sakin olduğunun hepimiz farkındayız, aslında böyle değildik, daha çok sohbetimiz oluyordu ama 3-4 arkadaşın birden internet problemi başladı, o sebeple çok sakinleşti, elbette yine yeni gelen arkadaşlarla canlanacaktır topiğimiz, ben 1 senedir buradayım, biraz emek etmek gerekiyor, zaman gerekiyor, zamanla düzeleceğiz inşallah, şimdi gruptki arkadaşları da sevdiğimiz için onları yarışmadan çıkarmak ta içimize sinmiyor, sanırım bizim de biraz zamana ihtiyacımız var.

Haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım:48::48:

Ne alaka amaa

tabıkı canım ben elımden gelen paylasımı yıne yaparım
kısmet artık gerısı bende sohbet etmek namına seyler yapalım ısterım canlansın tabıkı topıgımız neden olmasın...
Ay ne guzel bende gorcekmıyım 40 bedenın bol geldıgını ınsallah...

selamlar şekerler..hepinize iyi pazarlar...
galiba aile boyu hasta oluyoruz,bir aksırıktır gidiyor evde..
bir yandan ev temizliği,pazar,alışveriş,bir yazndan büyük kızımın 23 nisan telaşesi bayağı yordu beni..sizin nasıl geçiyor hafta sonunuz...

haftasonu buralar çok sakin olur, neredeyse kimsecikler girmez, herkesin farklı koşturması telaşesi oluyor, sen elinden gelen paylaşımı yap ki, seni tanıyalım muhabbet doğsun oldumu canımcım:48::48:

ne alaka amaa

aybüke son gelişmelerden haberdar et bizi.son durum ne güzelim.tatlıya bağlandı mı mesele..
günaydın kızlar
kızımla kütüphaneye gidicem az sonra..dışarda işlerim de var kızımın basketbolu var..öğleden sonra da anneme gitmeyi düşünüyorum nasipse..
henüz kahvaltı yapmadım canım bişii de istemiyor yaa
kahvaltı etmeden hiç bir şey yapılmaz,yasak,kaptana söylerim bak..:1::1::1:
tabıkı canım ben elımden gelen paylasımı yıne yaparım
kısmet artık gerısı bende sohbet etmek namına seyler yapalım ısterım canlansın tabıkı topıgımız neden olmasın...
Ay ne guzel bende gorcekmıyım 40 bedenın bol geldıgını ınsallah...
evet sisebe,kendini biraz daha tanıtsan bizlere..nelerden hoşlanırsın,hangi yazarları seversin,hangi spor favorindir,gününü nasıl geçirirsin..biz birbirimizi bu konularda çok iyi tanıyoruz,o sebeple fazla bir muhabbet olmuyor galiba bu ara..yeni gelen arkadaşlarımızdan bekliyor gibi olduk,bir de çok fire verdik hem eskilerden,hem istemeden kopanlardan aybükenin dediği gibi.başlayıp çok kısa sürede pes edenler de emeğimizi zayi ettiğinden mi nedir bir zorlanma oluyor bu ara takımda..

günayyydııınnnn...bugün 23 nisan,hep neşeyle doluyor insan..:24::1:her 23 nisan sabahı aklıma hep bu dize geliyor yahu..sizin de itiraf edin..:27:
bütün çocukların en güzel günü olsun bugün,tamamen onlara özel tek gün..bu gün her şey onlar için...

dünkü menümü yazayım,ipin ucu kaçmasın değil mi..
sabah 3 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kızarmış ekmek,çay,ayva reçeli.
ara yok
öğle
1 fincan çay,mercimek köftesi,roka
ara yok
akşam
kuru köfte,yoğurtlu biber salatası
2 dilim ekmek,meyveli gazoz..
2 litre su