Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçen haftasonu kardeşimin isteme telaşı vardı bu haftada nişan olacak

haftasonu güzel geçti ama tabi yorulduk

dün bir yatmışım 20.30da dizi izlerken sabaha kadar uymuşum

sanki o uyuyan ben değilmişim gibi hala uykum var sanırım çok uyumakta uykuyu daha çok artırıyor :52:

geçen haftasonu kardeşimin isteme telaşı vardı bu haftada nişan olacak

haftasonu güzel geçti ama tabi yorulduk

dün bir yatmışım 20.30da dizi izlerken sabaha kadar uymuşum

sanki o uyuyan ben değilmişim gibi hala uykum var sanırım çok uyumakta uykuyu daha çok artırıyor :52:

hayırlı uğurlu olsun tatlışım..Allah devamını getirsin..
çok yorulmuşsun demekki canım benim..

527343_354574031256999_116401258407612_926223_459137846_n.jpg

Bir saatliğine mutlu olacaksanız, şekerleme yapın

Bir günlüğüne mutlu olacaksanız, balık avlamaya gidin

Bir aylığına mutlu olacaksanız, evlenin

Bir yıllığına mutlu olacaksanız, bir servete konun

Tüm yaşam boyunca mutlu olacaksanız, işinizi sevin...

ÇİN ATASÖZÜ​

herkese günaydın arkadaşlar, ben yine gerildim, 5 günlük tatile topu topu 2 sayfalık ödev vermiştim, sınıfın yarısı yapmamış yaaaaaa!!!sonra da neden 50.000 kişi sıfır çekmiş, kes öğretmene faturayı!! bir anne baba çocuğunun ödevini kontrol etmeden okula gönderir mi yahuu aklım hayalim almıyor, pesss

evvet canım taa kendisi..
yalnız ismimi takımda zikretmezsen çok memnun olurum..
biliyorsun burası nette herkese açılan bir kapı:31:

evet bence de, nicklerimizle hitap edelim birbirimize ki, daha rahat oluruz sohbetlerimizde, zaman zaman özel konularımızı bile paylaştığımızdan ve kk çok bilinen bir site olduğundan tanıdıklar denk gelebiliyor, böyle daha iyi

herkese günaydın arkadaşlar, ben yine gerildim, 5 günlük tatile topu topu 2 sayfalık ödev vermiştim, sınıfın yarısı yapmamış yaaaaaa!!!sonra da neden 50.000 kişi sıfır çekmiş, kes öğretmene faturayı!! bir anne baba çocuğunun ödevini kontrol etmeden okula gönderir mi yahuu aklım hayalim almıyor, pesss

biraz daha devam edersen gerilmeye adını ajda koyucam haberin olsun:33:

canım bir kendini rahat bırak yahu gerilme hemennn:54:

Back
X