- 8 Ağustos 2008
- 36.093
- 46.307
- 1.123
süper bir kararbende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...
saygı öncelikle kişinin kendine duyması gereken bir kavram..
başkalarına duyulan saygı da bizi egoist olmaktan ayıran bir özelliktir..
kilo ile ilgili çok fazla önyargılı yaklaşıyor insanlar.ah ah esra aynı seyler ınsanlar bı turlu agızlarını tutamıyolarkı kıloyla ınsan degerlendırıyolar ya...
kızlar bugune kadar okudugum kıtaplar arasında ıtalyanca ask baskadır, yanlız kadınlar sokagı ve huzur sokagı adlı romanları hıc unutmadım ve ck severek okudum...
benımde esım takılır bazen bıde bazı akrabalar...
özellikle eşten gelirse bu önyargı çok fazla can yakıyor..
oysa biz önce onları düşünerek bu hale geldik
demekki doğrusu önce ben demekmiş..
bu arada spor adına bi öneri paylaşmak istiyorum. şayet akşamları atıştırma kaçamak vs gibi sıkıntılarınız varsa kendinizi tutamıyorsanız -ki benim böyle bi problemim var- sporumuiş çıkışı yapıyorum ve uzun tutuyorum eve gittiğimde yorgunluktan gözüm değil yiyecekleri mutfağın kapısını bile görmüyo.. ve sonuç akşam atıştırmadığım günlerin sabahında tartının üstünden moral deposuyla iniyorum. şayet 6dan sonra küçükte olsa kaçamak yapmışsam burhan altintop misali kocaman bir amaaaaaaaannnnnpppp
şekilde görüldüğü gibi :)

tatlım evli olanlarımız eve gidip yemek yapmak zorunda
ama bizde yemek telaşı sonrası yapabiliriz
bak nasılda iyi geldiniz bana spor aşkımı kabarttınız harika

eminim diğer arkadaşlarıma da iyi geliceksiniz:13:
şuan okuduğum kitap
Efendimiz(s.a.v) - Reşit Haylamaz
Adından da anlaşılacağı gibi konu Peygamberimizin hayatı. Kutlu doğum münasebetiyle bu kitaba başladım hala devam ediyorum.
canım banuya bir eklem de benden..
okuduğun kitaptan bir iki cümle de yazarmısın..
her kitap farklı bir dünya benim için ve o dünyalara uzanan kapılar olsun yazdığımız cümleler
içinde bulunduğumuz karmaşadan bir nebze olsun alıp götürsün bizi hayalimizdeki huzurlu cennete