Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende kısaca kendimi tanıtmak istiyorum adım esra 24 yaşındayım bir turizm acentasında yurtiçi operasyon görevilisi olarak çalışıyorum bekarım henüz uzun süreli bir ilişkim oldu ama devamı gelmedi şimdi sadece kendim için zayıflamak istiyorum insanların çok güzel bir kızsın ama biraz zayıf olsan kilo versen laflarından o kadar sıkıldım ki anlatamam ve en önemlisi bu şekilde yaşamak mutlu etmiyor beni kendime olan saygım için kilo vermek istiyorum ...
süper bir karar
saygı öncelikle kişinin kendine duyması gereken bir kavram..
başkalarına duyulan saygı da bizi egoist olmaktan ayıran bir özelliktir..
ah ah esra aynı seyler ınsanlar bı turlu agızlarını tutamıyolarkı kıloyla ınsan degerlendırıyolar ya...
kızlar bugune kadar okudugum kıtaplar arasında ıtalyanca ask baskadır, yanlız kadınlar sokagı ve huzur sokagı adlı romanları hıc unutmadım ve ck severek okudum...
benımde esım takılır bazen bıde bazı akrabalar...
kilo ile ilgili çok fazla önyargılı yaklaşıyor insanlar.
özellikle eşten gelirse bu önyargı çok fazla can yakıyor..
oysa biz önce onları düşünerek bu hale geldik
demekki doğrusu önce ben demekmiş..
bu arada spor adına bi öneri paylaşmak istiyorum. şayet akşamları atıştırma kaçamak vs gibi sıkıntılarınız varsa kendinizi tutamıyorsanız -ki benim böyle bi problemim var- sporumuiş çıkışı yapıyorum ve uzun tutuyorum eve gittiğimde yorgunluktan gözüm değil yiyecekleri mutfağın kapısını bile görmüyo.. ve sonuç akşam atıştırmadığım günlerin sabahında tartının üstünden moral deposuyla iniyorum. şayet 6dan sonra küçükte olsa kaçamak yapmışsam burhan altintop misali kocaman bir amaaaaaaaannnnn :ppppp :33: şekilde görüldüğü gibi :)
:60::60:
tatlım evli olanlarımız eve gidip yemek yapmak zorunda
ama bizde yemek telaşı sonrası yapabiliriz
bak nasılda iyi geldiniz bana spor aşkımı kabarttınız harika:emir_bebek:
eminim diğer arkadaşlarıma da iyi geliceksiniz:13:
şuan okuduğum kitap

Efendimiz(s.a.v) - Reşit Haylamaz

Adından da anlaşılacağı gibi konu Peygamberimizin hayatı. Kutlu doğum münasebetiyle bu kitaba başladım hala devam ediyorum.

canım banuya bir eklem de benden..
okuduğun kitaptan bir iki cümle de yazarmısın..
her kitap farklı bir dünya benim için ve o dünyalara uzanan kapılar olsun yazdığımız cümleler
içinde bulunduğumuz karmaşadan bir nebze olsun alıp götürsün bizi hayalimizdeki huzurlu cennete:72:

bu günkü spor hedefim(tabiki henüz yapmadım iş çıkışı yapıcam)
*30 dk fitnes(b-fit'e gidiyorum)
*1 saat yürüyüş
*500 mekik
*500 sopalı hareket
(takatime bağlı olarak hedefime eklemeler yapabilirim, yarın sabah paylaşırım)

ayrıca bu şekildemi paylaşılıo bilmiyorum ama bu spor durumu, yanlışlık varsa acemiliğime verilip affola çokomeller :)
uzun süredir canım çokomel çekiyoda ama 52yi görmeden yemicem söz verdim kendime :)
sporların süper
pazartesi spordan sorumlu bakanımız listeyi çıkarır sen de eklersin kuşum..

akşamları internete giremediğim için şimdiden yazıyorum.aslında ben tam olarak bi diyet uygulamıyorum aldığım ve verdiğim kaloriyi yaklaşık olarak hesaplıyorum. bazal metabolizma hızım 1200 olduğu için aldığım kaloriden normale göre(1500) biraz daha fazla kısmam gerekiyor.

sabah: 1 tost
öğle: 1 ayran, 1 yağsız tost ve salata
akşam: salata ve süt

aslında bu aralar protein diyeti yapıcam kilo vermemde durma olmuştu son 1 aydır.şimdi yeni açıldım bu hafta vermeye başlamışım yeniden. onu hızlandırmak için 2 günlük bi diyet yapıcam, şuanki biraz idarelik yani.. pazartesi başlicam protein diyetine. tabi önce kalorisini hesaplamam lazım.. bu konuda bi öneriniz varsa çok sevinirim
tatlım biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenip kalıcı kilolar veriyoruz..
foss diyet listeleri ile bugün ver yarın hemen al oluyor çünkü..
yaşam tarzımıza yemek kültürümüze göre bir ömür sağlıklı gıdalar tüketerek çıtır hatun görüntüsünde yaşamak en güzeli dimii
şimdi
sabah menün çok kuru şekercik yanına çiğ sebze eklememişsin..
protein içerikli diyetler de kabız yapar yasaklı olduğu için diğer yenmemesi gereken gıdalara karşı gizli iştah oluşur tabi bir anda patlarsa o iştah bittin sen.
o yüzden işin püf noktası beyninde..
sen kendini bu yiyecek sağlıklı o yüzden bunu tüketmeliyim diyerek hazırlamalısın..
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr haftasonu bir arkadaşım hataya gitmişti, ev yapımı salça getirmiş bana hediye, Allah ım böyle bir lezzet olamaz yaaaaa, buradan d ahep hatay salçası diye alıyoruz amaaa birebir yerinden almak gerekiyor demek ki, mükemmel az geliyor lezzeti anlatmama, tadına bakayım diye yarım dilim ekmeğe süürüp yemiştim, 2. dilimi bitirdim yaaaaaaaaaaaaaa:26::26: ama şimdi hemen kaldırdım. yoksa 3. gelecekti:20::20:

afiyet olsun canım

hemen menumu yazıyım kızlar
sabah tost yedım cok guzel beyaz peynırlı
form cay
arada elma
oglen karnıbahar hasladım yogurtla yedım
arada portakal
aksamda mercımek corbası yogurt bayılırım 1 kepek ekmek
bu kadar
eger cok acıkırsam yesıl elmamı yıcem hanımlar

1 lt su yarım saat de spor

evet kızlar durumlar nasıl cumanız nasıl gectı...
tatlım menülerine çiğ sebze eklermisin ve lütfen form çayından uzak dur olurmu.
akşam çorba ile yediğin ekmek de gözümden kaçmadı:20:
zeten bakliyatlı bir çorba tüketmişsin ekmek neden anlamadım onun yerine maydanoz nane tüketsen daha iyi olurdu dimi:19:
Bende hemen bu günkü menümü yazayım

sabah aç karna 1 bardak ılık su içerisine elma sirkesi koyup
15 dk tempolu yürüyüş

sabah kahvaltısı (08:30)
*1 simit
*Açık çay(şekersiz)

ara öğün
*1/2 greyfurt+1 bardak yeşil çay

öğle yemeği(13:30)
*4 kaşık fırında pişirilmiş patates (yağgız)
*domates-salatalık söğüş

ara öğün
*2 salatalık+1 bardak yeşil çay

akşam yemeği(18:00)
*1 kase çorba
*bol yeşil salata
*1 bardak ayran

iş çıkışı 15dklık yürüyüş ve yatmadan önce 50 mekikle günü tamamlamayı düşünüyorum.

*ayrıca gün içerisinde 2,5 lt su sınırsız açık çay içtim...
menün güzel sadece bizim için en önemli öğünü simitle es geçmişsin..
peynir zeytin yumurta kuru meyve ceviz ve çiğ sebze ile kahvaltını zenginleştir kuşum seni gün boyu daha zinde tutarken yağlarının da gitmesini sağlar
merhaba hanimler bende davet aldim takima katildimmi simdi yani:52:
evet canım deneme süren başlamıştır
hoşgeldin:16:
bugunki menum buydu kizlar ben kendim yaptim bu menuyu bugunluk harfiyen uyguladim ama suanda gercekten canim abur cubur yemek istiyor ha bugun birde alisverise gittim uzerime hiç birsey yakismadi iyice motive olmus durumdayim

saat 11 de 1 fincan yesil cay
saat 12:30 da bir kase nestle nesfit + bir tane diyet yogurt
saat 13:30 da bir fincan kahve
saat 14;30 da bir fincan yesil cay + 30 dk step
saat 16:00 da bir yesil elma + bir diyet yogurt
saat 18:00 da bir kase corba+rendelenmis havuç salatasi
saat 19:30 da bir fincan yesil cay +30 dk step

:53:canım sen bişii yememişsinkii
tabiki gecenin bir yarısı aç olursun:47:
ve kendini tanıtırmısın bize
menü yorumlarını da ona göre yapalım

Günaydın kızlaaaaaaarrrrrr

merhaba hanimler bende davet aldim takima katildimmi simdi yani:52:

aramısa hoşgeldin çıtırcım :)

:60::60:
tatlım evli olanlarımız eve gidip yemek yapmak zorunda
ama bizde yemek telaşı sonrası yapabiliriz
bak nasılda iyi geldiniz bana spor aşkımı kabarttınız harika:emir_bebek:
eminim diğer arkadaşlarıma da iyi geliceksiniz:13:

işte bende bu gerçeği bildiğimden evlenmeden önce yırtınıyorum şimdi :) evlendikten sonra kilomu korumak kalsın diye :) ama ne kadar uyar size bilemiyorum ama şöyle bi çözüm deneyebilirsiniz: bir sonraki günün yemeğini akşamdan yaparsanız iş dönüşü rahatlıkla sporunuzu yapabilirsiniz. tabi yemek yaparken iştahınız açılmıyorsa, ben yemek yapınca bütün iştahım kesilir mesela. veya evde yapılabilecek hareketleri yapabilirsiniz mekik sopalı hareket gibi çünkü bu kilo verince vücutta sarkmalar olmaması için çok önemli

tatlım biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenip kalıcı kilolar veriyoruz..
foss diyet listeleri ile bugün ver yarın hemen al oluyor çünkü..
yaşam tarzımıza yemek kültürümüze göre bir ömür sağlıklı gıdalar tüketerek çıtır hatun görüntüsünde yaşamak en güzeli dimii
şimdi
sabah menün çok kuru şekercik yanına çiğ sebze eklememişsin..
protein içerikli diyetler de kabız yapar yasaklı olduğu için diğer yenmemesi gereken gıdalara karşı gizli iştah oluşur tabi bir anda patlarsa o iştah bittin sen.
o yüzden işin püf noktası beyninde..
sen kendini bu yiyecek sağlıklı o yüzden bunu tüketmeliyim diyerek hazırlamalısın..

benim kahvaltılar baya bi aceleye geliyo en pratik neyse onu yapabiliyorum malesef o yüzden çeşitlendiremiyorum. mesela bugün uyanınca yumurta attım ocağa ben giyinirken o pişti yolda soyup yedim ehehehe :17:

harikasın
yazını okurken suyuu da içtim:7:

yarasın kuşum şifa olsun :)

dünkü spor hedefimi tamamladım çokkk mutluyum. hatta eve gittiğimde kimse yoktu bende kuru kuru yalan dünya izlenmez en iyisi izlerken pilates yapayım dedim, önce vucudumun ısınması hızlansın diye bir yeşil çay içtim soğutmadan sıcak sıcak, üzerime eşofmanlarımı giydim başladım top oynamaya :) ve başardım 1 saat yaptım :emir_bebek:

kahvaltı: 1 tost
öğle:1 ayran, tost ve salata
akşam:1 süt ve salata demiştim ama ben buna 1küçük dilim kepek ekmeği ve 1 üçgen peynir ekledim

abartmadım değilmii

bu arada doğal olarak yarın olamayacağım için izin istiyorum sizden pazartesi gelebileceğim ama telefondan forumu sürekli takip ediyorum bilginiz olsun bide online olabilsem telden de hiç ayrı kalmıycaz :))

bu arada ben yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışıcam :52: :4: çok heycanlıyım iyi geçmesi için dualarınızı bekliyorumm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
bu arada doğal olarak yarın olamayacağım için izin istiyorum sizden pazartesi gelebileceğim ama telefondan forumu sürekli takip ediyorum bilginiz olsun bide online olabilsem telden de hiç ayrı kalmıycaz :))

tatlım hafta sonları buralalr oldukça ıssız olur zaten..
ben de pazarları giremem mesela
evde netim yok..

Evet dün kahvaltı yapmak için fazla vaktim yoktu o yüzden biraz zayıf bir menü oldu ama telefi ederim mutlaka canım

Son düzenleme:
Ben bugün evden çıkıp işe gelirken normalde otobüsle geldiğim yolun bir çogunu tempolu bir şekilde yürüyerek geldim ve sabah ofise geldiğimde o üzerimdeki yorgunluk ve uyku hali tamamen geçmişti herkesten dinç olduğumu farkettim hafif hissetmek süper bir duygu ayrıca şu ana kadar yeşil çay ve su konusunda gayet iyiyim 1,5 lt su içtim :)

hosbulduk çok tessekkur ederim benide araniza aldiginiz için

kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var

tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?

kendimi biraz tanitayim size ismim ozlem 24 yasindayim 4 yillik evliyim fransada yasiyorum 88 kiloyum 166 boyum var çocugum yok cok istiyorum doktorum kilo vermemi soyledi 22 haziranda tekrar konturolum var ozamana kadar 80 kiloya dusmem lazim degilse tedavi yine ertelenecekmis oyuzden destek ve motivasyona ihtiyacim var

tekrar cok tesekkur ederim bu arada hergun mu tartiliyoruz yoksa sadece cumalarimi ?

hoşgeldin canım
bende grupta yeniyim umarım bildiklerimiz ve destegimizle birbirimize yardımcı oluruz çünkü burda olan herkesin durumu aynı ve sıkıntı ortak bebişini en kısa sürede kucağına alman dileğiyle...

hoşgeldin canım
bende grupta yeniyim umarım bildiklerimiz ve destegimizle birbirimize yardımcı oluruz çünkü burda olan herkesin durumu aynı ve sıkıntı ortak bebişini en kısa sürede kucağına alman dileğiyle...

herkese merhaba kızlar, çok çok güzel bir hava var maşallah, ne sıcak ne soğuk, işte bu havalara bayılıyorum, hem uyuması keyifli, hem gezip dolaşması, ama işte böyle havalar çok kısa sürüyor, tadını çıkarmak lazım, biraz evi toplayıp ben de tadını çıkarmak istiyorum havanın:9:

zararı zararla kapatmışsın güzelim..
onun yerine soda yada ayran içseydin ya veya bol su

haklısın canım evde soda kalmamış, onu düşündüm ama eşim de üşendi markete gitmeye, ayran vardı masada ama tuzlu olduğu için tercihe tmedim, midem çok yanıyordu, kolaya sarıldım hemen:17:
dünkü spor hedefimi tamamladım çokkk mutluyum. hatta eve gittiğimde kimse yoktu bende kuru kuru yalan dünya izlenmez en iyisi izlerken pilates yapayım dedim, önce vucudumun ısınması hızlansın diye bir yeşil çay içtim soğutmadan sıcak sıcak, üzerime eşofmanlarımı giydim başladım top oynamaya :) ve başardım 1 saat yaptım :emir_bebek:

ayy ne güzell, lütfen o spor azmini sık sık paylaş biizmle olur mu, aklımıza yer etsin şöyle bir, kuru kuru yalan dünya izlenmez derkennnn ben de cips kola koydu herhalde sehpaya dediydim :60: :60: pilatesle yalan dünya haaaaaaaaaa:1::1: enteresan bir fikirrr:27:

bu arada ben yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışıcam :52: :4: çok heycanlıyım iyi geçmesi için dualarınızı bekliyorumm

senin için çok heyecanlı bir durum, ben çok sıkılırdım böyle tanışmlardan, hala da sıkılırım, resmi ve sıkıcı:37: başarılar diliyorum, gelinimzle tanışırken de böyle olmuştum, inşallah gönülce olur.
kızlar ben kaçıyorum pazartesi görüşürüz herkese bol yeşillikli hafta sonları diliyorumm öptümm :54:

teşekkürler sana da iyi haftasonları, görüşürz pazaretsi..

Ben bugün evden çıkıp işe gelirken normalde otobüsle geldiğim yolun bir çogunu tempolu bir şekilde yürüyerek geldim ve sabah ofise geldiğimde o üzerimdeki yorgunluk ve uyku hali tamamen geçmişti herkesten dinç olduğumu farkettim hafif hissetmek süper bir duygu ayrıca şu ana kadar yeşil çay ve su konusunda gayet iyiyim 1,5 lt su içtim :)

hmm bak ben de işten eve yürümeyi tercih ediyorum, 20 dakika sürüyor, formumu korumama yardımcı oluyor, kesinlikle devam et derim, zaten alışınca bir sre sonra otomatikmen otobüse binmek istemiyorsun, keşke imkanım olsa sabahlaı da yürüyerek gitsem ama illa kızım kreşe bırak diye tutturunca zaman darlığından yürüyemiorum

hoşgeldin özlem, bol paylaşımlar diliyorum,allah gönlüne göre versin, İnşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına:emir_bebek:

hoşgeldin canım

amin canim sagol sen kac kilosun bu arada hedefin kaç

tessekur ederim aybuke ALLAH hepimizin gonlune gore versin buarada 1 mayista 65 olacagim yazmissin ins olursun 1 mayis benim dogum gunum 24 yasina girecegim ve ins bende seneye 1 mayista 65 olurum

Son düzenleme:
Back
X