Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım menüne protein ve kalsiyum içerikli gıdalar da ekle şekercik..süt yoğurt peynir v.s.dünkü menüm
sabah: 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, dereotu ve şekersiz çay
ara: bir elma
öğle: z.yağlı kabak ve salata
ara: bir elma ve bir armut
akşam: eve geç gittiğim için iş yerinde 6 gibi yağsız tost ve şekersiz çay
ara: 5 tane çilek
2 litre su
tatlım menüne protein ve kalsiyum içerikli gıdalar da ekle şekercik..süt yoğurt peynir v.s.
banu sildim rüyamı korktum bak nazar değer diyeee :60 :sen de alıntıladığın kısmı siliversene canım yaaaaaa, hemen panik yaptım bennn![]()
yazma tabi orta yere r,yanı..ben dicektim banu yazmış zaten şekercik..
ben de yoruma ekleme yapıyorum hemen..
evet bereket var ama azıcık elimiz para harcamaya açık galiba..bu yüzden canın sıkılabilir..
harcamalara ve başağrılarına dikkat..
sonucunu beklediğin bir durum var sanırım..sonuçla ilgili güzel sevinebileceği bir haberin var şekercim![]()
akrep33//60 dk yürüyüş//60 dk yürüyüş//
banusultan
aybüke07//c.tesi..//pazar...// pazartesi 20 dak yürüyüş + 1 saat dans//salı* 1 saat dans+ aerobik//çarş.* 1 saat aerobik//
evder//
genic// c.tesi*1,5 saat tempolu yürüyüş// pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş // pazartesi*35 dk eliptik bisiklet//salı*yok // çarşamba* 30 dk eliptik bisiklet
seray0307//
sisebe//
rukgus// c.tesi* 1 saat tempolu yürüyüş+50 mekik// pazar* 15 dk yürüyüş // p.tesi* 1 saat yürüyüş // salı* 50 mekik+aerobik+plates
ben bu kendime verdiğim gazla yakında 66 yı görürüm yarabbimmmm inşallahhhh,, oohh 40 bedeeenn artık bol geliyooorrr yuppi yuppiii yuppiii 38 dar gelse deee 40 bol geliyooorrr, artık 39 bedenim galibaaaa![]()
süpersin şekerim 40 ın bol geldiği günleri de görürüm inşallah 42 yim ben aramızda 2 beden mi var yani dur şu mesafeyi aşayım ben rakibimsin tatlım geliyorum yanına az kaldı![]()