Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaaa şu git geller tatiller düzenimi bozdu kayısı yağı ile yağlanmaz da oldum
tembelleştim hantallaştım
bu hafta kendime ayar vermeliyimmm

Selam kızlar.
Bu hafta da sık giremiyorum kusura bakmayın.
Kızım anaokuluna başladı ve okulda oluyorum bu sebeple nete girme şansım pek olamıyor haftaya sık sık burada olacağım.

ruhum çok yoruldu benim artık yaaa huzura çok mu var daha
huzur içimizde canım yeterki üzerindeki sisleri dağıtmayı bilelim:34:
dünkü menüm sabah poğaça öğlen yarım tavuk dürüm akşam şehriye çorbası fırında türlü 1 kaşık pilav

gün boyu çok çay içtim ve yatmadan önce bir dilim ekmek yedim midem öyle kötü oldu ki...

sabah duş alıp çocuğu annemlere bıraktım okula geldim okul korkunç bir kaos kargaşa ve sinir harbiydi akşam 17:30'a kadar. Annemlere geçtim ordan akşam ordaydık. 10 gibi eve geçtik çocuğu uyuttum eşimle bi tavla oynayalım dedik gelen zarlara sinirlenince bıraktık oyunu yattım.
tatlım bence eşle tavla oynamayı bırak onun yerine ev işleri ile ilgilen..hareket halinde ol yani..zaten akşama kadar beynini yoruyosun beden kalıyor..akşam yine beynini yoruyosun yine beden kalıyor..ütü yap çamaşır katla dolap sil ev sil toz al ne bileyim istersen bulursun bişiiler..beden yorulsun beynin dağılsın rahatlasın dimi ya şekercim:29:

kızlar çookk yoğunum giremedim bugün
oysa anlatacak çok şeyim var
menüden başlayayım
dün bütün gün hiçbirşey yemedim çünkü ülserim azdı sadece su içebildim miğdem bulanıyordu
akşam yumurtalı kısır gibi uyduruk birşey yapıp yedim
bugün
sabah
puaça
öğlen
dünden kalma yumurtalı kısır
akşam
yeşil fasülye yiyecem
miğdem şiş karnım şiş gibi duruyor
spor yapamadım
dün mesai sonrası uyudum
salı gününden beri regl olduğum gün 1 haftadır namaz kılmıyorum :47::47::47:
kızgınım kendime içim boşlukta
bugün telafi zamanı ikindi namazını kılıp akşam namazına 45 dk kalana kadar nafileleri kılarım o arada yemeğimi yer çayımı içer akşam namazı için hazırlanırım akşam namazını da kılarsam akşam namazından sonra çekebileirsem mekik snavglarımı çekerim bugünkü plan bu
tatlımmm o rahatsız mideye poğaça ne hoş ne boşşşşş:47: poğaça cıss canım yazık midene..onun yerine zeytin salatalık domates işte sana kahvaltı..yanında 1 bardak da süt oh ne güzel:7:
annemin tam 7 komşusu aaaa ne olmuş sana genç kızlara dönmüşsün dediler nasıl yani dedim :53::53::53: ben zaten genç kızım ayyy şekerim dediler daha önce evli 3 çocuk anası gibiydin iyi olmuş dediler kızayımı sevineyimi bilemedim:53::53::53:
birtanesi aşırı şişko ayyy dedi sessizce ne yaptın nasıl yaptın nasıl başardın bunu bir formul ver banada dedi
annem dahil hepsi yediklerine dikkat ediyor
örnek olmak güzel
yediklerime dikkat ettim dedim
ekmek pehrizi yaptım
buğday pehrizi yaptım onun dışında herşeyi yedim dedim
annem dahil hepsi başladı ekmek pehrizine akşam orucuna
ben bu arada bugünden itibaren akşam orucuna da başlasam iyi olur
iyice saldım bu arada kendimi
annemin mezurası ile ölçtüm kendimi
kalça 101
bel 81
göğüs 90
10 cm kalça 20 cm belden vermem gerek demektir bu 1cm kaç kiloya tekabul ediyor bilemiyorum ne kadar kilo vermem gerek onu hesaplamam için önemli bilen varsa yardımcı olsun kızlar
evet tatlım akşamları çook fakir olmak en güzeli..akşamları meto kapatıyor kepenkleri..o halde yersek bol bol her yanımızda yağ olur bol bol:49:
pazara gidiyorduk gezmeye :9::9::9:
annemin komşusunun biri kadın övünmeye falan bayılan bir kadın övünecem diye mangalda kül bırakmayan türlerden falan :36::36:
ayyy dedi ne güzel olmuşsun sennn dedi :17::17:
neyse ayak üstü sohbet ettik falan
yolumuza devam ederken annem beni bir kuytuya çekti başladı okumaya üflemeye:103:
bana nazar değecek zannetti :nazar::nazar:anne dedim birşey olmaz dedim
nazar bu dedi öküz çatlatır kızım dedi
çok güldüm annemin o haline ya

anne yüreği işte canım yaa nasılda tedirgin olmuş:54:

selam kızlarrr

bizim pc sahte yazılımamı ne yakalanmış eşim dedi,format atılması gerekiyo,nete girme dedi

size bildirmek için girdim

izinlimi sayarsınız bilmiyorum

kızımın konusuda merak edenler için serserinin biri rahatsız ediyodu ,tehdit şantaj ,cinsel içerikli mesajlar ,evin etrafında dolaşmaya başlamıştı bide
savcılığa suç duyurusunda bulunduk ,çocukta kızımın gideceği okulda 11. sınıf öğrencisi ,büyük ihtimal çocuk okuldan atılacak ama yinede kızımı göndermek istemiyorum o okula

benimde tansiyonum çıktı iyice

şimdiki gençler aşkıda bilmiyo
Allah yardımcımız

tatanoz aşımıda oldum dün ,gece çok kötü hasta oldum ateş,kusma

neyse kızlar Allaha emanet olun

bizim içinde dua edin ne oluur

bu benim göbek yeniden kabarmaya başladı kızlar acil durum tedbirleri aldım açıklıyorum
akşam 7 den sonra hiçbirşey yenmiyecekkk
içtiğimiz su miktarı takip edilecek suları takip etmez oldum
akşam 50 sabah 50 olmak üzere 100 mekik çekilecek
kol kasları çalışılacak kollardaki bıngır bıngırlara kafa takılacak 10*2 sabah akşam 40 sınavg çekilecek
öğünler ve ara öğünler atlanılmıyacak
şimdilik tedbir paketi bu kadar

tedbirler süper hatta harika bende saldım...

kuşum hırs yaprık şirketçe iki asistan ve ben patron dahil yarın tartılıyos bayrama kadar 5 kilo veren tam altın alcek miş veremeyen patrona yarım ödeyecek.. 40 gün var ....

çok sıkı tutmam lazım bayramda tatil düşünüyorum kısmetse....

bu benim göbek yeniden kabarmaya başladı kızlar acil durum tedbirleri aldım açıklıyorum
kol kasları çalışılacak kollardaki bıngır bıngırlara kafa takılacak 10*2 sabah akşam 40 sınavg çekilecek

kuşum hırs yaprık şirketçe iki asistan ve ben patron dahil yarın tartılıyos bayrama kadar 5 kilo veren tam altın alcek miş veremeyen patrona yarım ödeyecek.. 40 gün var ....

ooooooo kızlar sağlıklı beslenme paketi ha harika. şimdi ben dün akşam birşey yememiştim ya sabah bu gazla tartıldım bir de ne göreyim yarım kilo eksik çıktım. akşamları ben de kaldırdım bu sabahki durum itibariyle. haftasonu düğün var. bende katılıyorum size hadi 2. takım güzelleri

haydi kızlar yeşilçaylar benden hazır gitmişken yanıma bir şişe daha suyumu aldım çıkıncaya kadar onu da içerim.

:46::46::46:
ooooooo kızlar sağlıklı beslenme paketi ha harika. şimdi ben dün akşam birşey yememiştim ya sabah bu gazla tartıldım bir de ne göreyim yarım kilo eksik çıktım. akşamları ben de kaldırdım bu sabahki durum itibariyle. haftasonu düğün var. bende katılıyorum size hadi 2. takım güzelleri
evet canım..akşam olmayınca vücut yağları yakıyor ama yersek eğer yediklerimizi yakmaya çalışıyor tabi belli bir saat sonrası zor olunca depo yapıyor sabahta hem şiş uyanıyoruz hem de kilo almış oluyoruz
aynen kuşlarım...
akşamları kaldırdık bana zati yaramıyor pişmiş yemekler meyvelerle kuru meyvelerle geçiştiricem...
dün akşam doğum günü diye akşam sofrasına oturdum ayy alışmış midem yememeye bir ağır geldi yemek soda içtim hemen..çıkarıcaktım az kalsın zor tuttum kendimi..
haydi kızlar yeşilçaylar benden hazır gitmişken yanıma bir şişe daha suyumu aldım çıkıncaya kadar onu da içerim.

afiyet olsun ben de içiyorum canım

oofff ne gündü kızlar yaa,saat 8,30 dan saat 5 e kadar toplantı yaptık:37::37: baş beyin bir şey kalmadı bende:36: şimdi bir de yemeğimi yapabilsemm başka bir şey istemiyorum, inzivaya çekileceğim yarına kadar

olur böyle şeyler kuşum dün yatsıyı kılarken aklıma düştün..dedim bugün okul koşturmacası var başladı aybikin hamur işleri menüleri arayı epey açceez dedim:27:

ya bişii sorcam nasıl beceriyosun hem çok tatlı olup hem bu kadar gıcıkkkkk olmayıı:63:

yatsıı kılarken aklına ben mi geldimmm :60: :60: Allah tövbe yarabbbiiimmm:33:

başarmama gerek yok şekerim, bunda emeğin büyük:27:
merhaba kızlar ben döndüm.... telefonun azizliği işte giremedim ne zamandır.. sizi özledim...
hoşgeldin arzucum, ooohh sefan olsun ne güzel tatil yaptın, yarasın sana

annemin tam 7 komşusu aaaa ne olmuş sana genç kızlara dönmüşsün dediler nasıl yani dedim :53::53::53: ben zaten genç kızım ayyy şekerim dediler daha önce evli 3 çocuk anası gibiydin iyi olmuş dediler kızayımı sevineyimi bilemedim:53::53::53:
birtanesi aşırı şişko ayyy dedi sessizce ne yaptın nasıl yaptın nasıl başardın bunu bir formul ver banada dedi
annem dahil hepsi yediklerine dikkat ediyor
örnek olmak güzel
yediklerime dikkat ettim dedim
ekmek pehrizi yaptım
buğday pehrizi yaptım onun dışında herşeyi yedim dedim
annem dahil hepsi başladı ekmek pehrizine akşam orucuna
ben bu arada bugünden itibaren akşam orucuna da başlasam iyi olur
iyice saldım bu arada kendimi
annemin mezurası ile ölçtüm kendimi
kalça 101
bel 81
göğüs 90
10 cm kalça 20 cm belden vermem gerek demektir bu 1cm kaç kiloya tekabul ediyor bilemiyorum ne kadar kilo vermem gerek onu hesaplamam için önemli bilen varsa yardımcı olsun kızlar
çok güzel kilo vermişsin gerçekten bende artık 70 lerde olmak istiyorummm
yarın öğleden sonra rektörlüğe geçecem kızlar toplantı varmış perşembe günü bir gün önce yola çıkmam lazım toplantıya katılmak için perşembe günü yooommmm
şimdiden duyurulur
güle güle gitt
selam kızlarrr

bizim pc sahte yazılımamı ne yakalanmış eşim dedi,format atılması gerekiyo,nete girme dedi

size bildirmek için girdim

izinlimi sayarsınız bilmiyorum

kızımın konusuda merak edenler için serserinin biri rahatsız ediyodu ,tehdit şantaj ,cinsel içerikli mesajlar ,evin etrafında dolaşmaya başlamıştı bide
savcılığa suç duyurusunda bulunduk ,çocukta kızımın gideceği okulda 11. sınıf öğrencisi ,büyük ihtimal çocuk okuldan atılacak ama yinede kızımı göndermek istemiyorum o okula

benimde tansiyonum çıktı iyice

şimdiki gençler aşkıda bilmiyo
Allah yardımcımız

tatanoz aşımıda oldum dün ,gece çok kötü hasta oldum ateş,kusma

neyse kızlar Allaha emanet olun

bizim içinde dua edin ne oluur
başka okula verinn ama tümden almayınnn

evet bu hafta da kazanalımm

Bugünkü menüm
Sabah*
1dilim ekmeğin üzerine dereotlu loru sürdüm ve 1 biberle yedim
ara*
nescafe
öğlen*
7 kaşık kuru fasülye ve 4 kaşık yoğurt
ara*
1 şeftali
akşam*
1 kepçe çorba,2 kaşık patlican yemeği,2 kaşık yoğurtlu biber
arada yapmadım açlık hissetmiyorum
1 tane yeşil çay içtim
dün ve bugün 120 dakka yürüdüm
spor salonu 1 hafta tatilde

merhaba kızlar 3 gündür hastayım bugün biraz açıldım ama hala burnum tıkalı ve kollarmla bacaklarım ağrıyor.
menüm
sabah 1 simit,1 kupa çay,2 zeytin,azıcık peynir
ara okulda çay içecektim demli olmuş içemedim
öğle 2 küçük biber dolması,yoğurt,az ekmek
akşam 1 kae çorba
ara 3-4 lokma simit ,1 incir
ara 2 kupa çay

akşam yemeğince çok iyi oluyor dediğiniz gibi.
geniccim dün benimde aynısı oldu akşam bişey yemeğince sabah tartıda epey az çıkıyorum bende.

ev işi olarak okuldan geldim.evi sildim süpürdüm ,toz aldım,balkonu yıkadım,çamaşır astım.yemek yedik,mutfağı toparladım.akşam üstü tekrar makine çalıştırdım.onları az önce astım.oğluşla oynadık.bugünde böyle geçti.
kitap okuyamadım.
spor yapmaya hiç vaktim yok.zaten şuan her yerim ağrıyor.

arzucuk hoşgeldin?

644205_10151069666453248_362740894_n.jpg

Back
X