Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü menüm
Sabah*
1dilim ekmeğin üzerine dereotlu loru sürdüm ve 1 biberle yedim
ara*
nescafe
öğlen*
7 kaşık kuru fasülye ve 4 kaşık yoğurt
ara*
1 şeftali
akşam*
1 kepçe çorba,2 kaşık patlican yemeği,2 kaşık yoğurtlu biber
arada yapmadım açlık hissetmiyorum
1 tane yeşil çay içtim
dün ve bugün 120 dakka yürüdüm
spor salonu 1 hafta tatilde

:46::46::46:
merhaba kızlar 3 gündür hastayım bugün biraz açıldım ama hala burnum tıkalı ve kollarmla bacaklarım ağrıyor.
menüm
sabah 1 simit,1 kupa çay,2 zeytin,azıcık peynir
ara okulda çay içecektim demli olmuş içemedim
öğle 2 küçük biber dolması,yoğurt,az ekmek
akşam 1 kae çorba
ara 3-4 lokma simit ,1 incir
ara 2 kupa çay

akşam yemeğince çok iyi oluyor dediğiniz gibi.
geniccim dün benimde aynısı oldu akşam bişey yemeğince sabah tartıda epey az çıkıyorum bende.

ev işi olarak okuldan geldim.evi sildim süpürdüm ,toz aldım,balkonu yıkadım,çamaşır astım.yemek yedik,mutfağı toparladım.akşam üstü tekrar makine çalıştırdım.onları az önce astım.oğluşla oynadık.bugünde böyle geçti.
kitap okuyamadım.
spor yapmaya hiç vaktim yok.zaten şuan her yerim ağrıyor.

arzucuk hoşgeldin?

Allah acil şifalar versin canım..dikkat et kendine

güne başlarken

meyve salatası(erik,armut,şeftali)

kahvaltı
az dondurma,1 dilim kızımın doğumgünü pastası

ara
incirli kurabiye,antep fıstıklı kek,açıkçay

öğle
tavuklu dövme pilavı,domates,salatalık,acı antep biberi

ara
1 kaşık pilav,1 çatal pasta,yeşil çay

2,5 litre su

4 kupa açık şekersiz çay
1 kupa yeşil çay

dünkü menüm

sabah 1 elma öğlen yarım tavuk dürüm akşam bir küçük cips 2 küçük poğaça bi küçük incirli cevizli top

kitap yok

sabah kalktım okula gittim ve korkunç bir iş yumağının içinde buldum kendimi
herkes çok bilmiş herkes ukala herkeste bir uslup sorunu
gün sonunda artık tam olarak burnumdan soluyordum bir saat erken kaçtım bulaşık makinesi bozulmuştu tamirci yenisini alın dedi akşama da karşı komşu oturmaya geldi gece oldu yattım dün midem kötüydü hala kötü gibi yoğun stres sanırım mideme vurdu yediklerindendir demeyin :) bazen yaparım böyle bişey olmazdı bi ateş basıyor bi mide bulantısı terleme dünüm hep böyle geçti

aşkın şehidi
Ahmet Turgut a ait

........tam da bu anda Hüseyin kız kardeşine bakıverdi.sen... diyordu...ey zeynep... sen kevser in kızısın.abin ise Resul un oğludur...
mesajı almıştı zeyneb.Hüseyin tıpkı Dedesi gibi birer birer evlatlarının acılarını yaşadıktan sonra bu dünyayı terk edecekti.kendisineyse anneleri gibi tüm bunları görüp sabrederek geride kalmak düşecekti...göğsü daralmıştı..kalkıp kardeşine sarılmak isterken kımıldayamıyordu bile..etine saplanan tüm kemikler kırılmıştı bir anda.caneviyle yaralıydı..titreye titreye bir parça doğrulduğunda,ellerini önce yüreğinin üzerine koydu...sağ elinin şehadet parmağını ısırırken.boğazına düğümlenenleri yutkunmaya çalışıyordu.kendini tutamayıp bir çığlık koyverecek olsa, ahı Medinede yatan ResulullahaiFatümatü-z Zehra ya, Hasan-ül Mücteba ya ve oradan Necef te meftun İmam Ali-yyel Murtaza nın toprağına değin ulaşacaktı...ama düğüm düğümdü boğazı.gıkını bile çıkarmadan vecdle secdeye kapanıverdi.............

dünkü menüm

sabah 1 elma öğlen yarım tavuk dürüm akşam bir küçük cips 2 küçük poğaça bi küçük incirli cevizli top

kitap yok

sabah kalktım okula gittim ve korkunç bir iş yumağının içinde buldum kendimi
herkes çok bilmiş herkes ukala herkeste bir uslup sorunu
gün sonunda artık tam olarak burnumdan soluyordum bir saat erken kaçtım bulaşık makinesi bozulmuştu tamirci yenisini alın dedi akşama da karşı komşu oturmaya geldi gece oldu yattım dün midem kötüydü hala kötü gibi yoğun stres sanırım mideme vurdu yediklerindendir demeyin :) bazen yaparım böyle bişey olmazdı bi ateş basıyor bi mide bulantısı terleme dünüm hep böyle geçti

akşamın olmamış canım..
hatta o akşamı ben hiç görmedim:47: sabah ve akşam yer değiştirmiş resmen:47:

sen üşütmüşsün canım mideni..soğuk bişiler içme bu ara..kekik çayı iç..limaonlu nane çayı iç..çok iyi gelir geçmiş olsun

düne eve gitmeden önce pazardan sebze aldım..eve gittim akşam okundu artık günler kısaldı..abdest alıp akşamı kıldım önce..üstümü değiştim.yemek yaptım..eşimin maçı vardı dün akşam..kayınbabamla kızıma hazırladım sofrayı..onlar yerken bir gün önceki akşam yıkannan beyazları astım..sofrayı topladım..çay koydum..eşim geldi o ara..çay servisi..acaip bir yorgunluk vardı üzerimde..80 leri izledim hemen yattım..
sabah 5 te kalktım..abdest aldım..ezanı beklerken akşam bakamadığım mutfağıma geçtim..azdı zaten bulaşıklar onları yıkadım hemen..namazımı kıldım..bir posta ütü yaptım..eşofmanlarımı giydim..60 dk hem yürüdüm hem koştum..eve su gibi geldim duş aldım giyindim kızımı kaldırdım..iş yeri için yemek paketleri hazırladım ve çıktık evden.....

günaydın tekrar hoşbuldum kızlar...

dünkü menüm...
sabah.... simit ve peynir çay üçlemesi
öğlen..... kalan parça simidim ve ayran çorbası yarım kase
ara........ bir minik dilim karpuz
akşam.... yok.....

akşam pendik deydim... 1 saat kadar yürüdüm...

tatil dönüşü tartıldıjm 1,5 kilo almışım

eritmem lazım...

dünkü menüm...
akşam.... yok.....

eritmem lazım...

naptın kuzum yaa herkesten beklerdim ama senden kilo aldım döndüm sözünü hiç beklemezdim:44:

naptın kuzum yaa herkesten beklerdim ama senden kilo aldım döndüm sözünü hiç beklemezdim:44:

merak etme kaptanım tartı günü görüşücez bakalım tatil şişkinliği o sen takılma bunlara beni bilirsin kilomu korurum olmadı aldıysam tartı gününe kadar eynı kilomu bulurum... zaten atağa geçiyorum bu hafta ay sonuna kadar 15 gün var 5 kiloyu gözden çıkardım...
süper hırslı döndüm...

kahvaltı
az dondurma,1 dilim kızımın doğumgünü pastası

ara
incirli kurabiye,antep fıstıklı kek,açıkçay

ara
1 kaşık pilav,1 çatal pasta,yeşil çay

akşam bir küçük cips 2 küçük poğaça bi küçük incirli cevizli top

ara*
nescafe
öğlen*
ara*
1 şeftali
akşam*
1 tane yeşil çay içtim
kızlar bu menüler olmamış kendinize gelin :20::20::20::20: Akreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk:47::47::47:insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin :47::47::47:

dünkü menüm...
akşam.... yok.....

eritmem lazım...

1,5 kilo verilemiyecek bir kilo değil arzu olur o kadar hırslısın sen verirsin canım eritmem lazım değil erimemiz lazım olmayacakmıydı:20::20::20:

kızlar bu menüler olmamış kendinize gelin :20::20::20::20: Akreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk:47::47::47:insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin :47::47::47:

1,5 kilo verilemiyecek bir kilo değil arzu olur o kadar hırslısın sen verirsin canım eritmem lazım değil erimemiz lazım olmayacakmıydı:20::20::20:

aynen kuşum aynen...

dün eve gidince bir çay koydum güzel bir kupa çay içtim günün yorgunluğunu atmak için iyi geldi sonra hemen bir tencere kaptım çok az yağlı patlıcan yemeği koydum ocağa hemen abdest alıp ikindiyi kıldım akşam namazına kadar sabah ve öğleyi kaza ettim pardon güneş batmadan güneş yüzünü yere eğince ara verdim namaza yemeğimin altını kısmıştım altını açtım suyunu koydum biraz uzandım içim geçmiş hemen kalktım yemeğim pişmişti yemek yedim ama nasıl miğdem ağrıyor yiyormuyum yemiyormuyum belli değil
neyse akşamı ve yatsıyı miğde ağrısından kılamadım kıvranıyorum kendi kendime biraz hafifleyince ağrı kalktım taze zeytin kırık zeytin acılı acılı yeni kurulduğu için acı zeytin acısı 7/8 tane ondan yedim biraz ekmekle 2 dilim
kızlar valla iyi geldi miğde ağrımı aldı zeytinde keramet var ama bunu ülserim azınca birdaha denemeliyim faydasını görürsem bildiririm akşam iyi geldi
sonra uyudum
dün böyle geçti

kızlar 20 mekik arka arkaya çekebiliyorum ve hiç birşey hissetmiyorum karnımı 20. mekikte hissediyorum dikkat ettiğim şey nefes alıyorum karnımı içine çekiyorum iyice ki karın dışarıya doğru kaslanmasın diye kalkıyorum dizlere doğru nefes ver geri yatarken nefes al
yanlışım varsa düzeltin lütfen
60 mekik çektim
acil durum kararlarımdan sadece saat 7 den sonra birşey yenmeyecek kısmı hariç hepsini yerine getirdim
miğde ağrım için fedakarlık yaptım

dün pendik yollarındaydım... bol bol yürüdüm.... dolaştım... iki gündür kendime yaşıyorum tatil modundan çıkamadım galiba... ama artık silkelenmem gerek evim ellerimi özlemiş biraz onunla ilgileneyim bu akşam itibari ile....

karabiber canım nescafe yok akrep yasakladı
şekersiz türk kahvesi evet ilk günlerde acı veriyor nescafe gibi olmuyor gibi ama
zamanla insan alışıyor türk kavesinin yerini de hiçbirşey tutmuyor
tecrübe edilmiştir
bende yapamıyordum nescafesiz ama akrebin sözlerini herzaman ciddiye aldım
sende yap tatlım
türk kahvesi şekersiz içerseniz yağ yakımına da fayda sağlıyor
önemli olan uykunuzu kaçıracak kadar yada sağlığınızı bozacak kadar çok içimemeniz
günde 2 kahve fincanı en fazla ki yoğun bir tad olduğu için kesiyor insanı
tavsiye ederim
ama nescafffee yok iyimi tatlım

dün pendik yollarındaydım... bol bol yürüdüm.... dolaştım... iki gündür kendime yaşıyorum tatil modundan çıkamadım galiba... ama artık silkelenmem gerek evim ellerimi özlemiş biraz onunla ilgileneyim bu akşam itibari ile....

arzu benim evime de gel :kkk::72: arzu benim evimede gel :72::kkk::72::kkk:
perdeler var yıkanacak kış geliyor odayı boyamam lazım hertaraf soba karası soba kurma zamanı geliyor kömür almak lazım odun almak lazım kışa hazırlık yapmak lazım çoook çalışmam lazım çoookkkk

Back
X