Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada resimler nasıl kızlar yorum bekliyorum ama....
arzucum hadi ilk yorum benden gelsin 1. resim ile 2,3 arasında bayağı bir değişiklik var. kesinlikle muhteşem görünüyosun bebişim.
kızlar bu menüler olmamış kendinize gelinAkreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk
insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin
:
ben de sabah yürüyüş sonrası 50 düz 20 ters toplam 70 mekik çektim..kızlar 20 mekik arka arkaya çekebiliyorum ve hiç birşey hissetmiyorum karnımı 20. mekikte hissediyorum dikkat ettiğim şey nefes alıyorum karnımı içine çekiyorum iyice ki karın dışarıya doğru kaslanmasın diye kalkıyorum dizlere doğru nefes ver geri yatarken nefes al
yanlışım varsa düzeltin lütfen
60 mekik çektim
acil durum kararlarımdan sadece saat 7 den sonra birşey yenmeyecek kısmı hariç hepsini yerine getirdim
miğde ağrım için fedakarlık yaptım
arzu benim evime de gelarzu benim evimede gel
perdeler var yıkanacak kış geliyor odayı boyamam lazım hertaraf soba karası soba kurma zamanı geliyor kömür almak lazım odun almak lazım kışa hazırlık yapmak lazım çoook çalışmam lazım çoookkkk
tatlım yorumlarını okumadan resmine takılıyor gözüm harika görünüyosun..bu arada resimler nasıl kızlar yorum bekliyorum ama....
zaten en ideali yarım mekik canım..beli zorlamadan karın yağlarından kurtulabiliyoruz böylece..bahocanım mekik harika...
spor hocam bana her durumda yemek yerken.. spor yaparken.. yürürken vs..... karnını içeri çek nefesini dengele diyaframını kullanki hem karın kaslarınıu kandır çalıştır her an ve konuşmalarında diyaframla ses tonlamaların daha hoş ve kendinden emin çıkar demişti ki haklı....
hatta mekik çekerken 5+5 kg şı halterlerin yuvarlak ağırlıklarından koyardı ayaklar sehpada ya da evde koltukta sandalyede 90 derece açıyla yarım mekik çektirirdi 1 ayda 16 cm incelmiştim günde 100 ile başladım son haftalarda 200 aralıkla 400 adet çekiyordum.. bütün mide karın yanıyordu... birde düz yatırıp ayakları yere değdirmeden bitişik şekilde ellerinle sabit bir yeri tutarak dizleri kırarak karnıma çekip bırakıyordum yere koymadan tekrar tekrar kafamda gaz verip duruyordu hadi hadi süper diye valla çok faydasını gördüm...
arzucum hadi ilk yorum benden gelsin 1. resim ile 2,3 arasında bayağı bir değişiklik var. kesinlikle muhteşem görünüyosun bebişim.
o kolay şekerim sen zor olanı başar önce![]()
Kızlar moralim çok bozuksonra anlatırım, şimdi müsait değilim
![]()
tatlım yorumlarını okumadan resmine takılıyor gözüm harika görünüyosun..
zaten en ideali yarım mekik canım..beli zorlamadan karın yağlarından kurtulabiliyoruz böylece..
1,2,3 müüayy ne resmi bunlar göremedimmi acaba dedim sayfanın bir gerisine gittim yok bişii ama merak ettim şimdi
Benim menümde evet ara öğünlerr olmadı biliyorumm birde birdaha kurufasülye yemiyeceğimm bugün çok şişkinlik yaptıı patlicak balon gibiyimmmkızlar bu menüler olmamış kendinize gelinAkreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk
insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin
1,5 kilo verilemiyecek bir kilo değil arzu olur o kadar hırslısın sen verirsin canım eritmem lazım değil erimemiz lazım olmayacakmıydı![]()
karabiber canım nescafe yok akrep yasakladı
şekersiz türk kahvesi evet ilk günlerde acı veriyor nescafe gibi olmuyor gibi ama
zamanla insan alışıyor türk kavesinin yerini de hiçbirşey tutmuyor
tecrübe edilmiştir
bende yapamıyordum nescafesiz ama akrebin sözlerini herzaman ciddiye aldım
sende yap tatlım
türk kahvesi şekersiz içerseniz yağ yakımına da fayda sağlıyor
önemli olan uykunuzu kaçıracak kadar yada sağlığınızı bozacak kadar çok içimemeniz
günde 2 kahve fincanı en fazla ki yoğun bir tad olduğu için kesiyor insanı
tavsiye ederim
ama nescafffee yok iyimi tatlım
ne resmi profildeki harika başka resim de mi varbu arada resimler nasıl kızlar yorum bekliyorum ama....
bahocanım mekik harika...
spor hocam bana her durumda yemek yerken.. spor yaparken.. yürürken vs..... karnını içeri çek nefesini dengele diyaframını kullanki hem karın kaslarınıu kandır çalıştır her an ve konuşmalarında diyaframla ses tonlamaların daha hoş ve kendinden emin çıkar demişti ki haklı....
hatta mekik çekerken 5+5 kg şı halterlerin yuvarlak ağırlıklarından koyardı ayaklar sehpada ya da evde koltukta sandalyede 90 derece açıyla yarım mekik çektirirdi 1 ayda 16 cm incelmiştim günde 100 ile başladım son haftalarda 200 aralıkla 400 adet çekiyordum.. bütün mide karın yanıyordu... birde düz yatırıp ayakları yere değdirmeden bitişik şekilde ellerinle sabit bir yeri tutarak dizleri kırarak karnıma çekip bırakıyordum yere koymadan tekrar tekrar kafamda gaz verip duruyordu hadi hadi süper diye valla çok faydasını gördüm...
offff işler deme yaaa bedne yapacaktımm ama yapmadımm artık kış temizliğinearzu benim evime de gelarzu benim evimede gel
perdeler var yıkanacak kış geliyor odayı boyamam lazım hertaraf soba karası soba kurma zamanı geliyor kömür almak lazım odun almak lazım kışa hazırlık yapmak lazım çoook çalışmam lazım çoookkkk
profilindeki resimler canımcım...
meraba kızlar ?
bende bugün okula gitm mini mini birlere alışıyoruz bakalım.sonra pazara gittim eve geldim.poşetleri yerleştirdim.oğlumu uyutttum.pırasa yemeği koydum ocağa pişiyor.yemek yedim.şimdi dinleniyorum.akşam bi yere davetliyiz.
akrep geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.
bahocan doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce.unutmadımmmmm
arzuyu gördüm arzuyu gördümmm
son halin galiba arzummm
seninde koldan bıngır bıngır sorunun var ben gibi
varmısın önümüzdeki haftadan itibaren göbek ve kol kasları kapışalım
kapışmadan hırsa binmeden geçmeyecek bu miskinlik
1 hafta boyunca spor kapışması kol kasları ve göbek kasları ok
bu hafta geçti artık cumadan sonra başlıyalım