Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bahocanım mekik harika...
spor hocam bana her durumda yemek yerken.. spor yaparken.. yürürken vs..... karnını içeri çek nefesini dengele diyaframını kullanki hem karın kaslarınıu kandır çalıştır her an ve konuşmalarında diyaframla ses tonlamaların daha hoş ve kendinden emin çıkar demişti ki haklı....
hatta mekik çekerken 5+5 kg şı halterlerin yuvarlak ağırlıklarından koyardı ayaklar sehpada ya da evde koltukta sandalyede 90 derece açıyla yarım mekik çektirirdi 1 ayda 16 cm incelmiştim günde 100 ile başladım son haftalarda 200 aralıkla 400 adet çekiyordum.. bütün mide karın yanıyordu... birde düz yatırıp ayakları yere değdirmeden bitişik şekilde ellerinle sabit bir yeri tutarak dizleri kırarak karnıma çekip bırakıyordum yere koymadan tekrar tekrar kafamda gaz verip duruyordu hadi hadi süper diye valla çok faydasını gördüm...

kızlar bu menüler olmamış kendinize gelin :20::20::20::20: Akreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk:47::47::47:insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin :47::47::47:

:
:53: BİAN BÖÖLE OLDUM dedim noluyor..
kuşum doğum günü pastasıydı sabah saatiydi birde..ama haklısın haz konusunda..
kızlar 20 mekik arka arkaya çekebiliyorum ve hiç birşey hissetmiyorum karnımı 20. mekikte hissediyorum dikkat ettiğim şey nefes alıyorum karnımı içine çekiyorum iyice ki karın dışarıya doğru kaslanmasın diye kalkıyorum dizlere doğru nefes ver geri yatarken nefes al
yanlışım varsa düzeltin lütfen
60 mekik çektim
acil durum kararlarımdan sadece saat 7 den sonra birşey yenmeyecek kısmı hariç hepsini yerine getirdim
miğde ağrım için fedakarlık yaptım
ben de sabah yürüyüş sonrası 50 düz 20 ters toplam 70 mekik çektim..
aynaya baktım üzerimi çıkardığımda dedim bu göbüşe iyi bak bu şekilde son görüşün olucak:8:
arzu benim evime de gel :kkk::72: arzu benim evimede gel :72::kkk::72::kkk:
perdeler var yıkanacak kış geliyor odayı boyamam lazım hertaraf soba karası soba kurma zamanı geliyor kömür almak lazım odun almak lazım kışa hazırlık yapmak lazım çoook çalışmam lazım çoookkkk

yaparsın kuşum yaparsın..Allah sana sağlık versin yeterki..

bu arada resimler nasıl kızlar yorum bekliyorum ama....
tatlım yorumlarını okumadan resmine takılıyor gözüm harika görünüyosun..
spor hocam bana her durumda yemek yerken.. spor yaparken.. yürürken vs..... karnını içeri çek nefesini dengele diyaframını kullanki hem karın kaslarınıu kandır çalıştır her an ve konuşmalarında diyaframla ses tonlamaların daha hoş ve kendinden emin çıkar demişti ki haklı....
hatta mekik çekerken 5+5 kg şı halterlerin yuvarlak ağırlıklarından koyardı ayaklar sehpada ya da evde koltukta sandalyede 90 derece açıyla yarım mekik çektirirdi 1 ayda 16 cm incelmiştim günde 100 ile başladım son haftalarda 200 aralıkla 400 adet çekiyordum.. bütün mide karın yanıyordu... birde düz yatırıp ayakları yere değdirmeden bitişik şekilde ellerinle sabit bir yeri tutarak dizleri kırarak karnıma çekip bırakıyordum yere koymadan tekrar tekrar kafamda gaz verip duruyordu hadi hadi süper diye valla çok faydasını gördüm...
zaten en ideali yarım mekik canım..beli zorlamadan karın yağlarından kurtulabiliyoruz böylece..

arzucum hadi ilk yorum benden gelsin 1. resim ile 2,3 arasında bayağı bir değişiklik var. kesinlikle muhteşem görünüyosun bebişim.

1,2,3 müü:53: ayy ne resmi bunlar göremedimmi acaba dedim sayfanın bir gerisine gittim yok bişii ama merak ettim şimdi

tatlım yorumlarını okumadan resmine takılıyor gözüm harika görünüyosun..

zaten en ideali yarım mekik canım..beli zorlamadan karın yağlarından kurtulabiliyoruz böylece..

1,2,3 müü:53: ayy ne resmi bunlar göremedimmi acaba dedim sayfanın bir gerisine gittim yok bişii ama merak ettim şimdi

profilindeki resimler canımcım...

kızlar bu menüler olmamış kendinize gelin :20::20::20::20: Akreeepp yaş pasta falan yok yassssaaakkkk:47::47::47:insanların size sıkılırcasına yaklaşıp ne yaptın da zayıfladın diye sormasına karşılık aldığınız haz yaş pastada yok tecrübe edilmiş onaylanmıştır size sırlarımı söylüyorum sanslısınız bak kendinize gelin :47::47::47:

1,5 kilo verilemiyecek bir kilo değil arzu olur o kadar hırslısın sen verirsin canım eritmem lazım değil erimemiz lazım olmayacakmıydı:20::20::20:
Benim menümde evet ara öğünlerr olmadı biliyorumm birde birdaha kurufasülye yemiyeceğimm bugün çok şişkinlik yaptıı patlicak balon gibiyimmm
Ara öğün olarakta iş yapıyordumm ve meyve yemeye vaktim olmadıı
sen hangi açıdan beğenmedinn anlat bakalımm canımmm
farkettiğimm gibimii

karabiber canım nescafe yok akrep yasakladı
şekersiz türk kahvesi evet ilk günlerde acı veriyor nescafe gibi olmuyor gibi ama
zamanla insan alışıyor türk kavesinin yerini de hiçbirşey tutmuyor
tecrübe edilmiştir
bende yapamıyordum nescafesiz ama akrebin sözlerini herzaman ciddiye aldım
sende yap tatlım
türk kahvesi şekersiz içerseniz yağ yakımına da fayda sağlıyor
önemli olan uykunuzu kaçıracak kadar yada sağlığınızı bozacak kadar çok içimemeniz
günde 2 kahve fincanı en fazla ki yoğun bir tad olduğu için kesiyor insanı
tavsiye ederim
ama nescafffee yok iyimi tatlım

Burda açıklanmışş çok sağol canımmm
Aslında nescafeyii severek içmemm ,içmesemde olur ve yasaklı olduğunuu bilmiyordummm öğrenmiş olduğum iyi olduuu
türk kahvesii içtimm ama bugün şekersizz ,

bu arada resimler nasıl kızlar yorum bekliyorum ama....
ne resmi profildeki harika başka resim de mi var

200 de mi aralık veriyordun kız senin opteminaller şişmiştir zaarrr
1 ayda 16 cm incelme süper fikir ok canım devam ozaman 50 az günde 200 e çıkardım mekik hareketlerini
annemin mezurası ile ölçtüm kendimi
81 cm bel çıktı
101 cm kalça
20 cm bel 10 cm kalça erimesi gerekir
90/60/90 için cicimmm
gözüm yüksekete benim :1::1::1:
göğüs ideal 90 cm kızzz zaten küçük eriyince yok olmasınlar

arzu benim evime de gel :kkk::72: arzu benim evimede gel :72::kkk::72::kkk:
perdeler var yıkanacak kış geliyor odayı boyamam lazım hertaraf soba karası soba kurma zamanı geliyor kömür almak lazım odun almak lazım kışa hazırlık yapmak lazım çoook çalışmam lazım çoookkkk
offff işler deme yaaa bedne yapacaktımm ama yapmadımm artık kış temizliğine
profilindeki resimler canımcım...

resimler harikaaaaaaaaaaaa

meraba kızlar ?
bende bugün okula gitm mini mini birlere alışıyoruz bakalım.sonra pazara gittim eve geldim.poşetleri yerleştirdim.oğlumu uyutttum.pırasa yemeği koydum ocağa pişiyor.yemek yedim.şimdi dinleniyorum.akşam bi yere davetliyiz.
akrep geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.

bahocan doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce.unutmadımmmmm

kızlar 4 otobüsü ile bugün merkeze geçiyorum hafta başında bahsettiğimmm illla katılmak zorunda olduğum toplantı için gidiyorum katılmamak için müdürü arattırdım hasta eleman gelemiyecek dedirttirdim dirilsin gelsin demişler :18::18::18::18: 1 gün önceden gidiyorum ki toplantıya yetişebileyim diye yarın buralarda değilim hiçbirşekilde nete giremem allahım yardım etsin bana dua edin yolun başında bir çaylak için birsürü ağır abi ile toplantıya amir misyonuyla girmek:28::28: beni panik yaptı aybik gülüyor benim halime :52::52::52::52: Allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah
dua edin kızlar duaya ihtiyacım var rabbim yanımda olsun inşallah beni utandırmasın
bir öğretmenle millieğitim bakanı ve müstesarlarının bulunduğu bir toplantıya katılmak ne ise benim gireceğim toplantı da böyle bir toplantı ....
:18::18::18::18::18::18::18:

meraba kızlar ?
bende bugün okula gitm mini mini birlere alışıyoruz bakalım.sonra pazara gittim eve geldim.poşetleri yerleştirdim.oğlumu uyutttum.pırasa yemeği koydum ocağa pişiyor.yemek yedim.şimdi dinleniyorum.akşam bi yere davetliyiz.
akrep geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.

bahocan doğum günü kutlu olsun mutlu ol senelerce.unutmadımmmmm

allah kolaylık versin bacım ama ne güzel işin var daha çok sevimlidir o bıcırıklar işini seviyorsan tek sorunun otoritedir mutlaka
bu arada mezun olmana 900 gr kalmış bacım senin ayyy 900 gr görebilecekmiyiiimmm acabaaa

arzuyu gördüm arzuyu gördümmm :52::52::52::52::52::52:
son halin galiba arzummm
seninde koldan bıngır bıngır sorunun var ben gibi
varmısın önümüzdeki haftadan itibaren göbek ve kol kasları kapışalım
kapışmadan hırsa binmeden geçmeyecek bu miskinlik
1 hafta boyunca spor kapışması kol kasları ve göbek kasları ok
bu hafta geçti artık cumadan sonra başlıyalım

arzuyu gördüm arzuyu gördümmm :52::52::52::52::52::52:
son halin galiba arzummm
seninde koldan bıngır bıngır sorunun var ben gibi
varmısın önümüzdeki haftadan itibaren göbek ve kol kasları kapışalım
kapışmadan hırsa binmeden geçmeyecek bu miskinlik
1 hafta boyunca spor kapışması kol kasları ve göbek kasları ok
bu hafta geçti artık cumadan sonra başlıyalım

ok aşkitommmm
kollarım kilo verince birden sarktı pet şişelerle çalışmaya başlıyorum ben cuma itibari ile hade bakalım .... ölçüyorum bu gün kendimi bakalım benim ki ne durumda....

Back
X