Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah yarım saatliğine de olsa tempolu yürüyüşüme çıktıııııımmmmmmm, ama çok güneş yaaaaaaaaa :((( gözlük takcam yarın, yüzenleri gördükçe imrenmedim değil, bir yüzme bileydim iyiydi :60: :60:
evet yaa çok güneş..şimdi kızı bıraktım geldim okula..çok fena yakıyor ter içinde kaldım..
güneş miii:44: nerde yaşıyosun canım? İstanbulda şakır şakır yağmur yağıyor.

ooo ne güzel yağmurmuu acıcıkda bu tarafa gönder o yağmurdan..

Bak bizim hatun guruba girmiş adıda saat kaç yolunu gözler olduk bu saate kadar yürüdüm palvaralarını hiç yemeyiz kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halt didiyon

camasir suyu damlamiyor kaptanim su koyu olanlardan kullaniyorum ayrica fircanin sapindan tutup geriden fircaliyorum sonra aciyorum fiskiyeyi duruluyorum sonra su cam cekcegini takiyorum sapina onunla suyunu aliyorum yukardan asagi asagidanda gidere cekiyorum suyu ustume sicramiyor...

benim banyoda mümkün değil..duvarlar dolu gibi bişii..makinem de banyoda..bir taraf küvet zaten..ben bezle siliyorum..küvetin olduğu bölümü fırçalayıp yıkıyorum..

Akrep eger guruba birisini alacaksan baksana cuma yarışmasına katılmak isteyen missdance beden egitimi hocasıymış hemde harika olur bence çal kapısını çak aklını kaptırma gurubada iyi gelir :4: :4: :4:

Bak bizim hatun guruba girmiş adıda saat kaç yolunu gözler olduk bu saate kadar yürüdüm palvaralarını hiç yemeyiz kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halt didiyon

dedim ya girdi o şimdi patisseriye tüm serileri sıraladı masaya ancak bitiriyodur:60:

şimdi kızlar kızımın beslenmesini evde yapıcam hazır ürün almicam..yaptığım pasta böreklerin tariflerini de yazarım burdan çocuklarınız için yada misafir için yada çeyiziniz için hazır tarif olur..defter tutuyosanız tabii..
bu arada karabiber gelmedi dünden bu yana..

kızlar 2 kilo değilde bu hafta takım içinde kim birinci olucak yarışması yapalım..ilk üçü kimler göğüsleyecek bakalım..yüzde hesabı ile tabii haksızlık olmasın çünkü kimseye..

neslii gelmiş:53: siyah nerdesiin bak senin gitmeni beklemiş:60:

sen tartıl canım..cumaya alıcam seni sırf gıcık olsun diye:27:
kilon tabiki sıfırdan başlıyor kuralları biliyorsun cicim:103:
:60: hahahaha ben lahmacun yediğim ara öylemii bak nasıl da gülüyorum:60: anca gülünür çünkü buna :60: 60 dk boyunca bir fırın lahmacun devirdim desene:60:
ayyy yeniden ve yeniden burdamiyim ne guzel takima girmek guzel cok duygulandimm kiz .
sen lahmacunu gotur sonrada gul ben olsam bende gulerim yavrum ohh mis gibi

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
:21:benide yazarmisin guzel arkadasim oraya lutfen 60 dakika yuruyus:32:
Günaydın kızlar Nesli hanım geldimi ne yemiş ne içmiş merak ettim
nemi yedim soylemem banane
gelmiş canım..ben gelmeden yürüyüşe kaçmış dönüşte de pasta alır kendine hani yorulur acıkır ya:1:

80 kiloydum canım..inişli çıkışlı bir mazim var ama hamdolsun son zamanlarda daha istikrarlı ilerliyorum..
he he bos hayallere kapilmayin arkadaslarr cok beklersinizz acimdan oldum hatta ordan pazara gittik arkadas pazardan mucbel varya ondan aldi ben yagli diye yemedim bilem catlayinn
Valla birden heves geldi bana ha hele arzum 2 saat yürüyüş okuyunca damarlarım kabardı

2 gurup huuuuuuuuuuuuuu kınayı hazırlayın çalması sizden yakması benden.Yakcam neslinin münasip bir yerine en çok nerden kilo aldın kız cabuk söle ordan başlayacagım.Allahım dünden beri dünyam aydınlandı yüzüm güldü birden.Nesliiiiiiiiii valla herife bile söledim guruba girdim baktım diye:))
valla bacii yak artik suc bende ne deseniz kabulum iki gobek bende atimde az yagdan gitsin
kiz hakkat ne guzel oldu bende guzel bir heyecan oldu pc basina oturacagim ani bekliyorum ki vakit yaratmaya calisiyorum bende herife dedim hih desene tikir tikir dinleyecez yine dedi :)
Valla damarım kabardı neslinin guruba girdigini duyunca bende girseemmi diye düşünmüyor degilim yani.Ama bu aralar saglık sorunum var.Kilomu bakma nesliye şişko degime ondan farkım yok.Ama şu ayrıntıyı nesli iyi bilir eger kafama takarsam nesli tozuma bile yetişemez bu hep böle oldu şimdi gurub gelip şişko neslinin havasını söndürmeyeyim diyorum :))) nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hehe sen kilolarinla otur bacim cok verme istemem ama gel azcik atisak burda ben bilmem siz olmassaniz ben zayiflayamam ona gore
su yetisememeye gelince orasini allah bilirr toz attirma konusunda benim uzerime yok diyipp buyuk konusmak istemem dermisimmmm
e gel o zaman canım sen de
nasıl kilo verilir görsün nesli de:27:
ben gosterecem size benn
herkese günaydınnn

gerçi gün bana sabah 6da başlıyor ama neyse...(bazen adalet mi bu diye sormadan edemiyorum.)

dün ara ara menülerimi yazmıştım ama şimdi topluca dünkü menümü yazayım:

sabah: 1 poğaça, 1 dilim peynir, maydonoz, şekersiz çay
ara öğün:1 soda
öğlen: çorba, salata, yarım tabak iş yemeği
ara:1 armut
akşam: az pilav, az ciğer, cacık
gece:meyve yiyemedim 1 soda içtim.

diyetisyenin listesinin dışına çıkmadan bir günü tamamlayabildim:1:
gunaydin canim ne mutlu sana listenin disina cikmamak guzel bir duygu olsa gerek allah kolaylik versin
Karar veremiyorum ama nesli için burdayım verem edecem onu sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:47: :47:
:1:senmi beni benmi seni gorecezzzz
dedim ya girdi o şimdi patisseriye tüm serileri sıraladı masaya ancak bitiriyodur:60:
heheee bos hayallerrr boss sporumu yaptim pazarima gittim arabayi biraktim 1saat yuruyus dedim ama 1saati tempolu diger 2 saatte gezinerek yuruyus canim
şimdi kızlar kızımın beslenmesini evde yapıcam hazır ürün almicam..yaptığım pasta böreklerin tariflerini de yazarım burdan çocuklarınız için yada misafir için yada çeyiziniz için hazır tarif olur..defter tutuyosanız tabii..
bu arada karabiber gelmedi dünden bu yana..

kızlar 2 kilo değilde bu hafta takım içinde kim birinci olucak yarışması yapalım..ilk üçü kimler göğüsleyecek bakalım..yüzde hesabı ile tabii haksızlık olmasın çünkü kimseye..
:21:ben ben ben olacam birinciii

herkese merhaba bende geldim takıma artık. peki şimdi ne yapıyoruz?

hoş geldin şekercik:16:
şimdi hemen kendini tanıtıyosun..
düzenli menü ve spor paylaşımı yapıyosun ha birde kitap
ve bol paylaşım
ilk hafta denem süresi
bu süreyi başarılı atlatırsan ikinci hafta takımın daimi üyesisin canikom:34:

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)

heheeee geldimde birazdan cikacam iki dakka ugrayayim dedim sekerimm ogleden sonra gelirim cocuklari birakayamda tmm

tamam canım
siyah seni çok bekledi bugün

eee takımın güzelleri siz nerelerdesiniz bakiiimmmmmmmmmm:47::47::47::47::47::47:

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)

zaten bizim takımda öyle şok diyetler felan yok canım..
sağlıklı beslenme spor ve pozitif düşünme ile başarıyoruz biz kilo vermeyi..
menülerde
sabah zengin
öğle memur
akşam çok fakir oluyoruz

ooooooo hoşgeldin arkadaşım şimdi baktım günlüğüne de..

Back
X