Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süpersin hemen harekete geçmişsin cok sevindim çok iyi olacak bak görecek akrep hanım bu arada burcumda akreptir.Artık birbirimize vurdukca taş sesi cıkar bu arada verdigini kilolarda gözümden kaçmadı uzun süre ama maşallah hiç pes etmemişsin

hoş gelsin canım sana dünür ben oldum beden hocası dedigin anda aklımı başımdan aldın ben bu gurupda degilim sadece gurupda neslinin baş belasıyım ama kim bilir gaza gelip dayanamaz bir anda girebilirimde.Spor hayatımdı benim dımdı diyorum çünkü artık yürüyemiyorum bile 3 sene step yaptım taybox ve kix box harika şeyler ne stres ne bişey asla zayıflamak için yapmadım ama bunu herkes bilsin ya hayat gibi bişey sitres sinir bişeycik kalmıyor ve zaman sonra farkediyorsunki kendine ayırdıgın tek vakit.tekrardan hoş geldin

mahsus durdu durdu ben cıktım o geldi o yokmu o

harikasın benimde bir kotum var kilo vermek isteyince o kotu cıkarır gözümün önüne koyarım

kitap okumakmı kutlarım bayılırım ben seni cok sevdim beeee

sabahtan beri 60 dakkamı yürüdün yuhhhh valla inanmam yemedigine söyleyim ben bunun
akrep pe etmez kuşummmmmm
spor olarak diye başldığın kısımdan itibaren 2. haftamdayım diye bitirdiğin cümlenin arasında yazdığın kelimelerden hiç bişiiii anlamadım :60: :60:

hosgeldinn hosgeldin sefalar getirdin valla missdance gulum yanliz o dediklerin nedir yenilecek birseymi ben almayayim yeniliyorsaa :52::9:
yeni basladigin diyet turkceyse alalim bizde uygulariz belki kac kilosun bu arada?
ne cahilsinşz bee
bikerem o evde yürüyüş proğramı..aralarına farklı cardio hareketleride eklenmiş bir yürüyüş proğramı..
yenilmiyor yani neslici üzüldüm senin adına:60:
sevgili kaptanim ve takim arkadaslarim
bugunku menu

sabah iki bardak su icine benim fibre powder diye bir sindirimi guclendirii iksirim var onu koydum +cla 500 yardimcilarim yani

oglen salata 2 tane minik sosis
4 tanede patates kizartmasi ama dort tane yani bir catal mi desem

ikindi 2seftali 1 elma

aksam henuz yemedim ama yemegi dusunmuyorum
suanda elimde soda var onu iciyorum

tabi 60 dakika tempolu yuruyus ve gun icinde kosusuturma:)))

baslangic kilo 86.9
hedef kilo :78 (3 aydaki hedef kilom )

en kisa zamandada cizelgem geliyor

yarin yokum simdiden soyleyim toplantim var sabah uzak bir bolgede oyuzden gec geliri diye dusunuyorum ama girebilirsem gelirim

bu ne canım şimdi menümü bu açlık orucumu
sabah yok öğle uyduruk bişiler iyiki meyve yemişin ikindin..hani süt yoğurt sebze
olmamış canım olmamış..bu şekilde hiç olmamış
yarında o ünlü pasta toplantında saldrırsın artık pastalara aç acına:47:
iyi akşamlar canımlar siyah_24 teşekkür ederim :) dediğin gibi spor kendime ayırabildiğim ve tek başıma kalabildiğim tek zaman. akşam yemeğinde barbunya ve bulgur pilavı vardı yanında salata ve yoğurt.

şimdi spor olarak bahsettiğim şeyler öyle koşu gibi birşeyler değil. videodan izleyerek yapılan spor programı şimdi ebru şallı'nın ki gibi dicem yaptığım spora hakaret olcak :) ama teknik olarak o tarzda.

eğer bilmeyenler varsa mutlaka googledan araştırsın evde koşu bandınız yoksa dışarı çıkıp yürüyecek vakitte ayıramıyorsanız ya da spor salonuna gidecek ne vakit ne de para yoksa işte tam size göre spor ihtiyacımız olan tek şey pc ve internet :)

ilk olarak jillian michael 30 day shred bunun youtube ta video örnekleri var

ikinci olarak insanity workout bu biraz daha ileri seviye ama herkes yapabilir. mutlaka araştırıp görmenizi isterim acayip faydalı programlar.

tatlım biliyolarda işlerine gelmiyor yaa..
laf aramızda acıcık tembelllerde:40::1:

bak ya bide beni kekliyorlar :) yeniyim ye geçin siz dalganızı :27: şaka bir yana biliyorlarsa iyiymiş

tatlım senin spor proğramına bayıldım
link istiyorum ben de yapmak istiyorum o proğramı
adı insanity sanırım

bak ya bide beni kekliyorlar :) yeniyim ye geçin siz dalganızı :27: şaka bir yana biliyorlarsa iyiymiş
Kiz vallaha keklemedim bilmiyom cahillik basa bela kaptanımız bilsin yeter zaten
tatlım senin spor proğramına bayıldım
link istiyorum ben de yapmak istiyorum o proğramı
adı insanity sanırım

aman atla hemen yapmasan olursun demi gicik verme arkadasım link mink zaten yapacağından değil seni kekliyor:9:

Merhaba karabiber,

ben daha önce saglık sorunları yaşadım, ciddi ameliyatlar geçirdim, bu yüzden çok sıkı bir diyete başlamadı hemen. diyet listemi birazdan yazacagım iş yerinden giriyorum da:)
Hoş geldiniz
akrepcimm yeni gelenleri kabul etmişş
yazarsan sevinirimm kendi diyet listemle karşılaştıracağımmm
gunaydinn ....
oooo katilim guzel valla motivasyonlarinizda guzeldir insallah bende biraz motivasyon yerlerdede
kendimi tanitayim tanisalim kizlar ben neslihan uc cocuk annesiyim 2007 yilinda kk ile tanistim ve burasi sayesinde cok guzel kilo verdim mezun olup karnemi aldim sonrasinda tekrar aldigim kilolari 2009 buraya gelip tekrar verdim calismaya basladim veee muhtemelen ayrildim takimdan kilo verdigim icin sonrasinda hamilelik gecirdim ucuncu bebegim dunyaya geldi malum bir sure diyetten uzak duruyorsun daha sonrasindada kilolari vermemekle kalmayip alamya felan basladim calisma hayatimda epey yogun oldugu icin duzenli yemek yeme olayi olmadi tabi
sonuc yine kk solugu burda aldim cunku hersabah bugun basliyacam diyerek kalkip baslayamamak dahada cok yemene felan mal oluyor oyuzden sizden sonsuz desteginizi bekliyorum
hos gerci akrepcigim beni bunalima daha fazla sokmassa tabi
seninle aynı zmaanda yarışmışızz
bende 9ncu gruptaydımm ve 1 yıldan fazla yarışmadaydımm sonra mezun oldumm ama 3ncü doğumla geri geldi kilolarrr

şşşştttt:20: bu üslubu hiç beğenmedim..üstelik okul idarecisine hiç ama hiç yakışmamış:50:
son koşturmalarım arasında okudum yazını hatta listemizi bile son anda zorla yetiştirdim..
hem vakitsizlikten hem de ayrılma kararlarını olaki karar değişikliği olurmu diye geç cevaplamak isterim..sonuçta bir geçmişimiz oluyor dimi ayrılmak üzüyor insanı..
ama bu son paylaşım çok daha fazla üzdü emin olabilirsin canım...

böyle deyip 2 kiloyu verirsen hiç şaşırmicam canım..

tatlım genel kurallara takıldı..takımlara girebilmesi için 6 ay geçmesi gerekiyormuş..o süreye kadar takım içi listesinde olur artık ama bu hafta gelmedi kilo bildirimine sanırım..
Yok canımm bu hafta nedense 2 kilo verememmm ama haftaya belkiiii
ama vermekte isterdimm :27:
tatlım sana cevap vermiştim..ama sen dönmedin sonra..
aramıza katılabilirsin tabi ama bol paylaşım ve düzenli menü spor olsun şekercik..
hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var çünkü

teşekkürler efemmm haftaya 1. olurum inş.bu hafta diyordum ama olmadı
ben de tebrik ediyorum herkesi

1 ekmekmii:53:

oo epey hareketli başlamış gün neden istifa ediyork:31:i

gelmedimii halaa:60:

cıkss canım 4. karabiber sen 5. sin sizi nasıl sollamışım amaa:21:

:1::1::1:gözlerim böyle oldu ne yazmışımm benn:53:
1 ekmek değill 1 dilim ekmek yazacaktımm
kaptanımm gözündende bir şey kaçmıyorrr
1 ekmekk yesemm 2 kilo verdim diceğime aldımm olurduuu yaaa

soran arkadaşlar için Dİyetisyenin verdiği bu haftalık diyet listesini yazıyorum:

Kahvaltı:1 poğaça
1 dilim beyaz peynir
Bol dereotu ve maydonoz
Şekersiz çay

Ara: 1 sade soda

Öğle: Bol salata (yağsız)
1 kase çorba
1/2 tabak iş yemeği

Ara: 1 tane meyve (özellikle armut olacak dedi)

Akşam: 1 tabak ev yemeği
Bol salata
1 kase cacık
1 çorba kepçesi pilav veya makarna

Gece: 2 porsiyon meyve
hımmm senin listen güzelmişş benim doktor her öğün 3 ekmek ay pardon 3 dilim ekmek ye demişti ,öğlen sadece 2 dilimdii
AKREPÇİMM ... canımm :21:

atmadın beni takımdan dimee

şu başımızın üzerinde dolaşan kara bulutlardan bir kurtulabilsek

kızım okula gidemiyo 1 haftalık izin aldık ,Türkiyede yaşadığımızı unuttuk bir an ,davanın soonuçlanması aylar alabilirmiş ,çarşamba günü adliyeye çağırıldık olmazsa kızmı başka okula nakil yaptırıcaz

üstüne üstlük bugün oğlanı okula bıraktım 1. teneffüsten sonra eve geldim ,bir telefon okulda oğlanın kafası yarılmış
elim ayağım boşaldı bir ağlama krizine gridim ,zor toparlandım,hastaneye gittik ,4 dikiş atıldı
isyan etmek istemiyorum Allahım ,dayanımıyorum ,birde kızın ağlamaları ben neden okula gidemiyorum diye ,çok sıkışmış ,bunalmış durumdayım,bir kolaylık ver Allahım
off çok kötüü yaaaa
ne yaptınızz canımm son durumlar neeee

şimdi kızlar kızımın beslenmesini evde yapıcam hazır ürün almicam..yaptığım pasta böreklerin tariflerini de yazarım burdan çocuklarınız için yada misafir için yada çeyiziniz için hazır tarif olur..defter tutuyosanız tabii..
bu arada karabiber gelmedi dünden bu yana..

kızlar 2 kilo değilde bu hafta takım içinde kim birinci olucak yarışması yapalım..ilk üçü kimler göğüsleyecek bakalım..yüzde hesabı ile tabii haksızlık olmasın çünkü kimseye..
evet canımm gelemedimm giriş yaptımmı bilmiyorumm ama hiç biryeri okuyamadımmm
okullar açılınca çok yoğunn hatta dağınık oldumm benn yaa
işlerimm bitmedi hiççç ,formalar ütülnecekk kaç gündür bekliyor benii az önce burayı okumadan önce başladımm
az bir gireyimm sonra yaparımm dedimm giriş o girişş girincede çıkamıyorumm

okul içinde bende evden yapıyorummm
tarıflerii ver canımm neler koyabilirizz iyi olurrr

günaydın sabah kahvaltım

domates
salatalık
haşlanmış yumurta
peynir
zaytin
ceviz
gün kurusu ekmek yoookk :)

insanyti'yi ben torrentten indirdim kızlar başka nerede var bilmiyorum. başka yerden indirmek zor olur bence çünkü 7 gb falan.

günaydıııınnnnnn :16::16:
I live in Antalyaaaaaa:16::16:

Hoşgeldin takıma...

spor olarak diye başldığın kısımdan itibaren 2. haftamdayım diye bitirdiğin cümlenin arasında yazdığın kelimelerden hiç bişiiii anlamadım :60: :60:

vallahi ne göbekmiş sendeki de ver ver gitmiyoooorr:27: senin ölçüde o düğünde giydiğin pantolon, ne pantolonmuş beeeeeee, yılllardır içine giremediğin ama atmaya kıyamadığın, ben eskitttim bilem:27:
:1::1: bende bu sene eskitecemmm ne var :1::1:
sevgili kaptanim ve takim arkadaslarim
bugunku menu

sabah iki bardak su icine benim fibre powder diye bir sindirimi guclendirii iksirim var onu koydum +cla 500 yardimcilarim yani

oglen salata 2 tane minik sosis
4 tanede patates kizartmasi ama dort tane yani bir catal mi desem

ikindi 2seftali 1 elma

aksam henuz yemedim ama yemegi dusunmuyorum
suanda elimde soda var onu iciyorum

tabi 60 dakika tempolu yuruyus ve gun icinde kosusuturma:)))

baslangic kilo 86.9
hedef kilo :78 (3 aydaki hedef kilom )

en kisa zamandada cizelgem geliyor

yarin yokum simdiden soyleyim toplantim var sabah uzak bir bolgede oyuzden gec geliri diye dusunuyorum ama girebilirsem gelirim

evet canım o takviye nasıl bir takviyedir bilmiyorum ama zayıflama ilaçları kullanmıyoruz biz sağlıklı yaşamaya öğreniyoruz bunu öğrenmeyi becerebildiğimiz yerde zaten kilo problemi kalmıyor

o zman hemen kendimi tanıtayım beden eğitimi öğretmeniyim evliyim 15 aydır :) spor olarak jillian michael 30 shred 3. levele başladım aynı zamanda insanity 2. haftadayım. pazar günü isveç diyetini bitirdim 3 kilo verebildim. ama hayatımın sonuna kadar böyle şok diyetler yapamayacağımza karar verip düzenli beslenmeye karar verdim. şimdi yeni bir beslenme programı uyguluyorum.bugun ona başladım.

günlükler bölümünde missdance'ın günlükü ismiyle günlüğüm var. izmirliyim 29 yaşındayım.artık hergün yanıbaşınızdayım :)
hoş geldinn ,isveç diyeti kesinlikle yapma sağlıklı beslenerek ver canımm daha önce bende çok yaptımm ama olmadı sağlığımm gidiyorduu neryese baş ağrısından ölüyordummm
meraba kızlar.burası çok yoğunmuş valla 2 gündür.dün uğrayamadım.ilk günün yorgunluğu aybükecim aynen dediğin gibi curcunaydı.bugün daha iyiydi.1.sınıflar benim valla akşama pestilim çıktı.sıranın alt tarafını gösteremeyen çocuklar vardı.bişeyi 10 defa söyletiyorlar.öğretecğiz işte ne yaoalım.

yeni gelenler olmuş.ceylin,neslihan,missdance hoşgeldiniz hepiniz.
kraker allah kolaylık versin canım.
karabiber nerelerde acaba.karabiber bu arada kıskanma seninde olur diyeceğim sadece.bu hızla devam edersen kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim.
nasıll kıskanmımkii canımm sizlerii benimm kilom çokkk
inşallah canımmm yine ulaşmak istiyorumm hedefime

hemenn baktımm canım ama adamı kaydetmedimm çok ağır geldi banaaa
ama diğeri çokk güzel şu işlerimii düzene sokayımm evdede yapmaya tekrarr başlamamm lazımm sporr
hergünn mutlaka yürüyorummm

294526_10150997496776491_1044211423_n.jpg

dünkü menüm
sabah simit çay
öğle
karpuz peynir iki dilim ekmek
akşam
patates yemeğii
1 kase çorba
yoğurt

dünkü menüm

kahvaltı
yarım simit,peynir,2 ceviz,yarım domates,11 adet zeytin,1 kapsül omega3,şekersiz limonlu açık çay

öğle
çeyrek simit,2 kupa süt,3-4 adet günebakan çekirdeği

akşam
3 küçük kase cacık,sadece 1 çatal spagetti,1 tadımlık menemen(misafir vardı yemekte ayıp olmasın diye oturdum tabi..ama ağırlık cacıktaydı diğer menülere dokunmamak için)

50 dk yürüyüş
kitap:kırk vezir hikayeleri
2,5 litre su

3 kupa açık limonlu çay

NEyse Türkkan'ı ben actım ben kapayım dedim hepinize iyi aksamlAr
kız açıp kapadığın türkan kiim:60::60: birde türkçeyi öğrenebilsen:60: elin gavur ülkeleri dilinidemi unutturdu sana:60:
günaydın sabah kahvaltım

domates
salatalık
haşlanmış yumurta
peynir
zaytin
ceviz
gün kurusu ekmek yoookk :)

insanyti'yi ben torrentten indirdim kızlar başka nerede var bilmiyorum. başka yerden indirmek zor olur bence çünkü 7 gb falan.
gün kurusu ekmek nedirki canım:26:

tatlım torrentt indirme proğramımı eğer öyleyse bende aress var deniyeyim bugün ondan
evet canım o takviye nasıl bir takviyedir bilmiyorum ama zayıflama ilaçları kullanmıyoruz biz sağlıklı yaşamaya öğreniyoruz bunu öğrenmeyi becerebildiğimiz yerde zaten kilo problemi kalmıyor

hahahaha zaten problem de o ya arkadaş beceremiyor:60: becerse kilo problemi olmaz zatii:60:

Son düzenleme:
kahvaltı yapmalıyım ama canım hiçbişii istemiyor kızlar yaa
moralimse sıfır..
doğrudürüs uyuyamadım her yanım ağrıyor..
tuhaf bişeyim işte bugün..
taze çay yaptım onu bile içmek istemiyorum
acil toparlanmam lazım:47::47:

kahvaltı yapmalıyım ama canım hiçbişii istemiyor kızlar yaa
moralimse sıfır..
doğrudürüs uyuyamadım her yanım ağrıyor..
tuhaf bişeyim işte bugün..
taze çay yaptım onu bile içmek istemiyorum
acil toparlanmam lazım:47::47:

böööönnnn akşammm olmaaazzz dedimdi değilmi

Back
X