Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar canım
ne güzel bir tablo ama akşama azcık bişeydaha ekleseydin bencegünaydın canlar...
dünkü menüm
sabah: bir dilim çavdar ekmek, domates, salatalık, 10 tane fındık şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: 4 tane ızgara köfte, ızgarada pişmiş yarım domates ve 2 tane biber ve bir dilim çavdar ekmek
ara: bir tane elma
akşam: z.yağlı börülce 6 y.kaşığı ve salata
ara: 2 kupa şekersiz çay
2 kupa yeşilçay ve 2,5 lt su.
hosgeldin kiz nerdesin gelmedin dunBaşladık gene bahaneler bahaneler lay lay lommmmmmm
Maşallah nazi kampı kutlarım valla komutanı duydunuz demi kızlar
Ben bu cümlelerden hiç bişey anlamadım ama yorum yapıyorum ama offf yapmaka istemiyorum kendi içimden
öglenki yemegin ne öle be bişeyler ekle sen çalışmayamı başladın haberim yok
bugün cuma dimi herkese başarılar
evet cicim ya cumalari seviyorum ben yaGünaydın 2. gurubun hatunları bugün cuma degilmi büyük gün ak kara çıkacak valla şimdiden merak ettim başarılar![]()
![]()
![]()
akreppp bu konuda yalnız değilsin bugün benim çapkınlık günüm dur bakalım yiyecem birşeylerde iskender olur herhalde bu kızlara anlatamıyoz yiyerek de zayıflanabilirin örnekleri olalım bacı
bu arada kızlar ben haftada bir günü çapkınlık günü ilan ediyorum bu günler genelde cuma oluyor yada cumartesi
neslihan seninde öğle az olmuş
bildiğimiz köfte ise 1 tanecik az olmuş böyle gidersen çabuk pes edersin vaz geçersin hayata küser hayattan zevk almazsın sonra yılar zayıflama işinden cayarsın bunun için bir porsiyon olmalı 5/6/7 ok
günaydın kızlarrrr
akrebim kilo bildirimi yapıcazmı nezaman listeye giricezzz
Günaydın herkese.. ben de unutmadan dünkü menümü yazayım:
sabah: yarım simit, peynir, şekersiz çay
ara: 1 soda
öğlen: çorba, ızgara balık, haşlanmış patates, salata
ara:1 armut
akşamatlıcan yemeği, cacık
ara: 1 elma
baslangic kilom 87.0
simdiki kilom 86.6
verdigim 0.4
ay cok utanc duyarak yazdim ama bu hafta cok dengesiz yaptim yemedim yemedim sonra hop indirdim derken yine hic yoktan iyidir demi amaa
oy kizlar oglan hasta doktora gidecegim gorusuruz
dün akşam vadiyi seyrettim o yüzden cd çalışması yapamadım ama yürüyüşüm var..tıplam 1 saat 40 dk spor yaptım 3 tane insanity videosu yaptım yani.iyi geceler herkese![]()
işte buu..isteyince oluyomuş demekkiievet bugunku menumm
sabah :sey kem kum yok bu sefer kina yaktirmayacam guzel bir kahvalti yaptim 2 dilim ekmek yumurta haslanmis degil ama zeytin peynir cok zengindi yani
arada bolca su ve adacayi
oglen 1 kofte ayran
aksam tavuk gogsu salata
su
bu kadarrr spor yok maalesef
anaaaam ben salaklanırken akreple aramızda tam 4 kilo fark olmuşşşşş![]()
anaaaam ben salaklanırken akreple aramızda tam 4 kilo fark olmuşşşşş![]()
***2. TAKIM 275. ETAP**
akrep33 ( 65,8 / 65,2 / 0,6 / 0,91%)
aybüke07( 69,7 / 69,2 / 0,5 / 0,72%)
genic( 58,1 / 57,8 / 0,3 / 0,52 %)
bahiresemanur( 72,5 /71,4 / 1,100 / 1,52%)
rukgus( 83,5 / / / %)
bulbul( 66 / 66 / 0 / 0,00% )kendi isteği ile ayrıldı
kelebekcearzum( 76,2 /75 /1,20 / 1,57%)
krakker(76.9 / / / %)
karabiber01( 81,8 / 81,8 / 0 / 0,00%)
cceylin( / / / %)
Neslihan( 87/ 86,6 / 0,4 / 0,46%)
zulaley( / / / % )
secdenur( / / / %)
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: %
bak ya coşmuş takım bu hafta hadi rukgus de gelsin de bakalım bu 2 kilo yarışını kim kazandı.
sıkıldım artık 71 civarında gezmekten haftaya 69 u görmek istiyooooorrrruuuummmmmm