Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selamm hanimlar dun misafirim var demistim ya 5 kisi misafir gelecekti 5kiside biz 10 kisilik hazirladim son anda bi 5 kisi daha eklendi canim cikti:37: yemekleri yetirecegim diye allahdan hepsini doyura bildim:56:
bugunku menum(aramizdaki saat farkini hatirlatayim yazmadan once:1:)
sabah :1dilim ekmek haslanmis yumurta biraz peynir 2 bardak sekerli cay
ara:1elma
oglen :biraz ekmekle azicik menemen ve iki kasik pilav aksamki kalan tatlidan 1 dilim
aksam :2 kase tarhana corbasi bir kase yogurt
yesil cay

günaydın kızlarrr güzelbir pazargünü diliyorum hepinize :16::16:

kızlar yaaaaa ben napıcam bilmiyorum kendime engel olamıyorum yedikçe yiyorum bugün tartıldım 75.5 :26::26::26::26::26:
çıldırıcammm zaten 74 dede şaşırmıştım uzun zamandır tartılmıyordum stres yaptım herhal neler yapıyorsunuz diyet falan

nolurrrr bana bir akıll yoksa ben yine 80 e dogru gidiyorummm :53::53::53:

Bahane hazır diyon yani ben akrebin yerinde olsam atarım seni takımdan ödev yapamadım elektirikler kesik sular kesik misafir vardı cocuk durmadı :51: :51: :51: :51:
Akrepppppppppppppppppppppp duyuyormusun umut yok bu haftadan diyor türkiyeden misafirleri varmış hatunun
he he gorursunuz bakem odevi yapiyormuyum yapmiyormuyumm
Yarın yokum köye gidecegim ırgatlık yapacagım fasulye çekecegim :43: :43: :43: :43: heralde 3 gün yatarım napalım evlat olmak kolay degil yardım amaçlı :43::43::43::43::43:
ohh calis aferim sana
günaydın kızlarrr güzelbir pazargünü diliyorum hepinize :16::16:

kızlar yaaaaa ben napıcam bilmiyorum kendime engel olamıyorum yedikçe yiyorum bugün tartıldım 75.5 :26::26::26::26::26:
çıldırıcammm zaten 74 dede şaşırmıştım uzun zamandır tartılmıyordum stres yaptım herhal neler yapıyorsunuz diyet falan

nolurrrr bana bir akıll yoksa ben yine 80 e dogru gidiyorummm :53::53::53:
sana iyi pazarlar canim
amanim durumlar fena dfesene bak sana akil verim dur
soyleki bende cok fena yiyip sisen biri olarak en iyi akili benden alirsin canim bak ben iki gundur soyle yapiyorm
sabah kalkiyorum kahvaltimi yapiyorum ama doyana kadar yok iki zeytin bir peynir degil bayagi doyuyorum soda iciyorum iyi sisiriyor limonlu
oglende saat 3 felan oluyor biraz fazla degil bak yemek yiyorumm doymadan kalkiyorum yemekten kalkar kalkmaz yemin ediyorum aksama meyve haric hic birsey yemiyecegime su ve bitki cayi iciyorum ve gayet iyi gidiyor bakalim yemin etmezsem ben kesin yiyorum oyuzden bu yontem bana cok uydu bilmem sende dene derim

selamm hanimlar dun misafirim var demistim ya 5 kisi misafir gelecekti 5kiside biz 10 kisilik hazirladim son anda bi 5 kisi daha eklendi canim cikti:37: yemekleri yetirecegim diye allahdan hepsini doyura bildim:56:
bugunku menum(aramizdaki saat farkini hatirlatayim yazmadan once:1:)
sabah :1dilim ekmek haslanmis yumurta biraz peynir 2 bardak sekerli cay
ara:1elma
oglen :biraz ekmekle azicik menemen ve iki kasik pilav aksamki kalan tatlidan 1 dilim
aksam :2 kase tarhana corbasi bir kase yogurt
yesil cay

off 10 kisi zor valla bende haftaya oyle olacam misafirim olacak tr den

menunde guzel olmus canim iyi onca arada oncca kisiyle yememissin helal olsun

YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep: cuma:40 dk yürüyüş//c.tesi:40 dk yürüyüş//pazar:40+20=60 dk yürüyüş//p.tesi:hadi bakalım kim geçebilir beniii
aybuke:CUMA 20 dakika hareket// ctesi 20 dakika hareket// pazar* 1 saat yürüyüş// p.tesi 1 saat yürüyüş//salı 1 saat yürüyüş// cuma// 25 dakika yürüyüş
genic:
rukgus:
bahire:cuma 10 dk yürüyüş //ctesi 1 saat danse shakira arisovales eşliğinde /pazar 30 dk dance hadise biz burdayız eşliğinde + 15*1 snavg+ +60 mekik +20*1 iki kol ayrı ayrı bantlarla kol kası çalıştırma //pazartesi 20*1snavg //
arzum:Cuma...2 saat yuruyus/ctesi..1saat yuruyus///pazar... 1 saat spor//ptesi...1,5 saat yürüyüş
nurceng:
karabiber:
kraker:
irem-özge:
neslihan: salı 60dk yürüyüş//

SON 30 SAYFADIR SPOR LİSTESİNİ ARIYORUM:53::53::53: Aybik aybik olalı böyle işkence görmedi:47::47: KAPTAN bakana yardımcı istiyorum:27::27::27:

BU HAFTAKİ SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARIIII:
akrep: 140 dakika
aybuke: 245 dakika
genic: yok
rukgus: yok
bahire:200 dakika
arzum: 276 dakika
nurceng : yok
karabiber : yok
kraker : yok
Neslihan:60 dakika

buna göre: birincimiiiiiizzzz 276 dakika ile arzuuuuuummm:nazar::nazar::7::46:

ikincimiz 245 dakika ile aybiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk:nazar::nazar::emir_bebek::33::33:
üçüncümüz 200 dakika ile bahocaannnnnnn:nazar::nazar::49:

BU HAFTADA SPOR YAPMAYAN VE YARIŞMAMIZI MAHZUUUNNN BOYNU BÜKÜK BIRAKAN ARKADİŞLER:
genic, rukgus, nurceng, karabiber, kraker:47::47:

4. HAFTA VEEEEEE YENİ SPOR YARIŞMAMIZ BAŞLASIN CANLAAARRR

akrep:
aybuke:
bahire:
arzum:
neslihan:

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN, 3 HAFTADIR SPOR YARIŞMASINA KATILMAYAN ARKADAŞLARIN ADINI LİSTEMİZDEN ÇIKARDIM,:19::19: YER İŞGALİ BAKIMINDAN HOŞ OLMUYOR, GURUBA YENİ KATILMIŞ ARKADAŞLAR DA OLDUĞU İÇİN ONLARA DA YARIŞMAMIZDA YER AÇILSIN, BU SEBEPLE ADINI ŞİMDİLİK LİSTEMİZDEN ÇIKARDIĞIM ARKADAŞLARDAN VE GURUBUMUZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARDAN SPOR YARIŞMAMIZA KATILACAK OLANLAR VARSA, LİSTENİN SONUNA ADLARINI EKLEYEBİLİRLER

Selam bayanlar
bu gunku menum...
saba.... Domates.salatalik.1 dlm peynir.2 zeytin.1 cay kasigi yaban mersini receli.3 dlm kepek ekmek.bol acik cay...
oglen... Soda ve biraz uzum
aksam... Tarhana corbasi azicik.. Z.yagli borulce.. Haslanmis kirmizi bibez z.yagli sarimsakli... 2 kasik manda yogurdu...2 dilim k.ekmek

spor 2 sáat sabah kimse kalkmdan yurudum geldim.. 2 lt su
bu gun ne yaptim ohoóoo cok sey...
.butun evi supurdum
.butun evi sildim
.butun ev esyalarinin tozunu aldim
.annem.kardesim.kendi gardrobumu sildibastan asagi
.mutfagi cifledim
.buzdolabinu sildim
.yazliklari bir kismini 3 mkina yikadim
.2 sepet utu yaptim
.1 cift 2 tek kisilik baza altini temizledim yeniden yerlestirdim
.11 adet kapiyi c.suyuyla sildim
.balkondaki ve salondaki 28 saksi cesit cesit cicegin saksilarinda degisikliklar yaptim topraklarini havalandirip saksilarini yikadim yapraklarini sildim icerdekileri organze ve renkli tuller almistim sardim organze kurdelelerle susledim.
.banyoyu araba fircasiyla c.suyu ile yikadim. Sildim camsille... Borulce tarhanacorbasi yaptim biber hasladim salatada yaptim sofra hazirladim

herkse iyi akşamlar evde yatılı misafirim var giremedim dünden beri.
sabah domates salatalık peynir zeytin ve bir simit

öğlen 2 küçük poğaça

akşam barbunya ve pilav salata 1 dilim ekmek

spor : 35 dakika insanity

.butun evi supurdum
.butun evi sildim
.mutfagi cifledim
.buzdolabinu sildim
.2 sepet utu yaptim
.balkondaki ve salondaki 28 saksi cesit cesit cicegin saksilarinda degisikliklar yaptim topraklarini havalandirip saksilarini yikadim yapraklarini sildim icerdekileri organze ve renkli tuller almistim sardim organze kurdelelerle susledim.
.banyoyu araba fircasiyla c.suyu ile yikadim. Sildim camsille... Borulce tarhanacorbasi yaptim biber hasladim salatada yaptim sofra hazirladim

arzu ütü hariç diğer işleri ben de yaptım, yani bir çoğunu, saydıklarının hepsini bir güne sığdırmam mümkün değil, beceriksiz aybik:22::22: neysee bu bahsettiğin işleri ben şu surat ifadesi ile yaparken :37:, sen şu surat ifadesindesin:124:, nasıl becerebiliyorsun, hem bu kadar ev iş yapıp hem de mutlu olabilmeyi:53:

aybikim.... Askitom... Ben 14 yildir araliksiz calisiyorum isime asigim hirsliyim cok yol kat ettim ama beni tatmin etmiyor hala yeterli gelmiyor bende hirsimi gun icinde ozledigim evimden cikariyorum.. Ev isi yaparken mutlu aluyorum... Nasil tatile ciksam ofisimi kalemlerimi ajandami ozluyorsam... Evde benim mabedim gibi ciceklerim baharatliklarim yatagim hepsini ozluyorum benim hayata bakisim cok farki her canli ve cansiz varligi seviyorum...din dil irk sekil renk vs.... Ayirt etmeden seviyorum... Ve insan hayvan bitki ya da esya onlara nasil davranirsan onlarda sana oyle davranir felsefesiyle hareket ediyorum.... Evimi seviyorum esyalarimi bahcemi onlara iyi bakiyorum mis gibi yapiyorum onlarda beni bahce kapisindan girerken gullerle hanimelleriyle ortancalarla karsiliyor kapidadan girince temizlik kokusu duzenli sirin haliyle huzurla kucakliyor ve dis dunyanin karmasasini unutturuyor. Yani ben usanmadan ona gulumsuyorum oda bana gulumsuyor...

Selam bayanlar
bu gunku menum...
saba.... Domates.salatalik.1 dlm peynir.2 zeytin.1 cay kasigi yaban mersini receli.3 dlm kepek ekmek.bol acik cay...
oglen... Soda ve biraz uzum
aksam... Tarhana corbasi azicik.. Z.yagli borulce.. Haslanmis kirmizi bibez z.yagli sarimsakli... 2 kasik manda yogurdu...2 dilim k.ekmek

spor 2 sáat sabah kimse kalkmdan yurudum geldim.. 2 lt su
.butun evi supurdum
.butun evi sildim
.mutfagi cifledim
.buzdolabinu sildim
.2 sepet utu yaptim

takipçinim arzuu:) yine hamaratlıkların üstünde:21:
aybikim.... Askitom... Ben 14 yildir araliksiz calisiyorum isime asigim hirsliyim cok yol kat ettim ama beni tatmin etmiyor hala yeterli gelmiyor bende hirsimi gun icinde ozledigim evimden cikariyorum.. Ev isi yaparken mutlu aluyorum... Nasil tatile ciksam ofisimi kalemlerimi ajandami ozluyorsam... Evde benim mabedim gibi ciceklerim baharatliklarim yatagim hepsini ozluyorum benim hayata bakisim cok farki her canli ve cansiz varligi seviyorum...din dil irk sekil renk vs.... Ayirt etmeden seviyorum... Ve insan hayvan bitki ya da esya onlara nasil davranirsan onlarda sana oyle davranir felsefesiyle hareket ediyorum.... Evimi seviyorum esyalarimi bahcemi onlara iyi bakiyorum mis gibi yapiyorum onlarda beni bahce kapisindan girerken gullerle hanimelleriyle ortancalarla karsiliyor kapidadan girince temizlik kokusu duzenli sirin haliyle huzurla kucakliyor ve dis dunyanin karmasasini unutturuyor. Yani ben usanmadan ona gulumsuyorum oda bana gulumsuyor...

ne güzel yahu evini bu kadar seven biriyle ilk kez karşılaşıyorum.

BU HAFTAKİ SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARIIII:
akrep: 140 dakika
aybuke: 245 dakika
genic: yok
rukgus: yok
bahire:200 dakika
arzum: 276 dakika
nurceng : yok
karabiber : yok
kraker : yok
Neslihan:60 dakika

buna göre: birincimiiiiiizzzz 276 dakika ile arzuuuuuummm:nazar::nazar::7::46:

ikincimiz 245 dakika ile aybiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk:nazar::nazar::emir_bebek::33::33:
üçüncümüz 200 dakika ile bahocaannnnnnn:nazar::nazar::49:

BU HAFTADA SPOR YAPMAYAN VE YARIŞMAMIZI MAHZUUUNNN BOYNU BÜKÜK BIRAKAN ARKADİŞLER:
genic, rukgus, nurceng, karabiber, kraker:47::47:

ah ah ah aybikim ben bu hafta yaptımda yazmayı unutuyorumm canıumm o yüzden hiç yapmadı gözüktümmm
bu hafta okullar açılınca düzen sağlayamadım ama artık rahatım işleri koydum yolunaa
bu hafta kilo bile vermedimm ama cuma baskül benii şaşırtır inşallah

Gunaydin tatliskolar...
cumartesi gunu is cikisi yuruyus olsun diye pazara yurudum dolastim alisveris yaptim bu arada tursuluk acur kelek salatalikta aldim 1.5 kg kadar buyuk cam kavanozumda var simdi ben bunu nasil kurabilirim bide ona el atayim dimi ama...

Back
X