Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamlar
sabah: domates salatalık peynir zeytin 2 dilim ekmek

öğlen yemeği yemedim ama meyve kahve meyve suyu falan içtim

akşam. kıymalı patlıcan yemeği 2dilim ekmek 1 kaşık pilav salata yoğurt.

evde yatılı misafirim var spor yapamıyorum bu akşam.

ama çok üzüldüm ben şimdi ilk defa bu hafta ekleyemedim sporlarımı
o da çok yoğun olduğum için zaten giremedim
3 hafta olur mu daha geçen hafta derece aldım ben
çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

üzülme bebişşiiiimm, aybik kendinde diill sadecee:22::22::22: darılma cicim, ekle ismini:16:

çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptım:55::55::55: sabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü:37: nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım:9::9::9: bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar:ssz::ssz:
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...

şimdi içim rahat etmedi, rukguscum, balım özür dilerim, fark edemedim seni, kızmakta haklısın dediğim gibi ekle güzelim ismini.

lütfen kimse alınıp darılmasın bana, niyetim kimseyi listeden çıkarmak değil, sadece yeni gelen arkadaşlarımız olduğu için listede yer açmak, tekrar söylüyorum, spor yapan herkes listenin altına adını eklerse sevinirim, burada hiç kimseye ambargo konulmamıştır, öyle bir hakkım da yok niyetim de tamam mı canlar,iyilik meleği aybikkk:16:

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk cardio fitness// c.tesi:90 dk yürüyüş // pazar: 150 dk yürüyüş //
aybuke: cuma *yok// c.tesi 30 dakika yürüyüş// pazar yok//p.tesi 50 dakika yürüyüş// salı
bahire:cuma yok /cumartesi 20 dk yürüyüş /pazar 20dk yürüyüş /
arzum:cuma 1 saat yürüyüş//c.tesi 1,5 saat yürüyüş//pazar 2 saat yürüyüş//
neslihan:
ceylin :cumartesi 30 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
haftasonum berbattıu
cumartesi sabah kolozet giriş borusunun musluk kısmından patlaması ile su sesi ile uyandım hemen vanayı kapattım
burada tesisatçıyı hafta sonu nerden bulacam derken hafta sonu sınavı bana yaradı dolmuşlar çalışıyordu çarşıya gittim bir tesisatçı buldum güç bela
adam keşfe gelecek keşiften dönecek çarşıdan malzemeleri alacak işini yapacak ve dönecek bu gidecek gelecek kısımlarında şahsi arabanız yoksa ticari taksi deyince hesaplarıma göre sadece taksi parası 30 tl tutuyordu işime gelmedi tabi neyse kalsın hafta içi bakalım çaresine dedim
eve geldim çok kızgınım
çekmeceleri karıştırırken çamaşır makinesini aldığımda kör tıpa söküp yerine musluk taktırmışım atmamıştım o kör tıpayı ayyy nasıl sevindim susuz bir cumartesinden sonra pazar günü sınav için görevliydim bizim okulun teknisyeni ile karşılaştım durumu anlattım obana görev bitimi biraz keten verdibirde musluk sökmek için kargaburun gibi bir alet tarif etti kendin dedi uğraş olmazsa ara ben gelip yaparım
uğraştım musluğu söktüm tıpaya keteni sardım vida gibi çevir o karga burunla sıkılaştır
tammammm
kızlar o tesisatçı gelseydi bana maliyeti
30 tl taksi +20 tl el emeği +20 tl alacağı güya malzeme =70 tl
insan zor durumda kalınca iş başa düşünce herşeyi yapıyor inanın
ben yaptım bundan sonra da yapabilirim
birkere su damlatıyor musluk diye tesisatçı çağırdım
içindeki lastiği değiştirdi sökti yerine yeni lastik taktı musluğu geri monte etti
30 tl para verdimdi ya
adamlar beni meslek sahibi yaptı sağ olsun
bundan sonra çeşeme tamiri itina ile yapılır
ama sağ olsun teknisyen arkadaş bana yardımcı oldu
musluk örnekleri gösterdi numune varmış
hangi bölgesi ne işe yarar anlattı
musluk deyip geçmeyin kızlar
hangi bölge nerden sökülür
falan

ellerin dert görmesin canım cidden öyle oluyor insan çaresiz kalınca mecbur yapıyor:9 ne demişler çaresizseniz çare SİZsiniz:):24:

çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptım:55::55::55: sabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü:37: nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım:9::9::9: bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar:ssz::ssz:
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...

geçmiş olsun Allah korumuş sizi, cana gelmesin de olan maddi hasar olsun kızınız da varmış nasıl korkmuştur.

günaydın herkesee, zabahın köründe yine işteyiz :16:

annem 5 gündür köydeydi bu akşam üstü gelecek inşallah. o sebeple ben dün ne yaptım, tabisi de temizlik:) sonra annem geldiginde terminatör gibi aman bu evi hiç süpürmedin mi burda bulaşık var demesin di mi.
saat 19.00 gibi eve vardım, hemen üstümü değişip, odaları bi güzel topladım, elektrik süpürgesini açtım bütün evi şöööle bi süpürdüm, sonra babam geldi sofra kurup kaldır bulaşık yıka. bulaşık suyunu dökmeden hemen bugünkü yemeği de koydum ocaga sonra onun kaplarını da yıkadım. gecenin sonuna dogru oturup babamla biraz sohbet ettik. o yatınca ben kitap okudum baktım geç olmuş uyumalı artık dedim.

kitap 1: Kuranı kerim Türkçe meali-2 cüz okudum dün.
kitap 2: mümin sekman-herşey seninle başlar

dünkü menüm:
sabah: yarım simit, peynir, domates, salatalık, şekersiz çay
ara: 1 soda
öğlen:sebze çorbası, patlıcan yemeği, salata
ara:1 meyve
akşam: sebze yemeği, çorba

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş hele bir de arabada çocuk olunca insan daha çok telaşlanıyor ama şükürki size birşey olmamış. sen sakın böyle oldu diye de bırakma araba kullanmayı olacak böyle şeyler sadece biraz daha dikkatli olman lazım. seni bilmiyorum ama ben yanımda eşim varken çok tedirgin oluyorum yalnızken inanılmaz rahatım. sana tavsiye bol bol pratik yapman lazım.

günaydın herkeslere

dünkü menüm

sabah: otlu omlet, şekersiz çay, 4 tane cherry domates

öğle: bir dilim ekmek, bir tane salatalık ve 3 kepçe çorba

ara: bir tane küçük şeftali ve bir tane mürdüm eriği

akşam: 2 parça et, salata

ara: 10 tane fındık, 2 bardak şekersiz çay

2,5 lt su ve 2 fincan yeşilçay

çookkkkk keyifsizim bu ara yine. enerjim hiç yok hep bir koşturmaca ve telaş hali.

artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...

günaaayyydııınnnnn:16::16:

dün giremememin nedeni anlaşılmıştır umarım sinir aybiiikkk :47: üstelik kızımda arabadayken olmuş :47: çok şükür ikisindede birşey yok olur öyle şeyler diyorum insanın başına herşey gelebilir verilmiş sadakamız varmış. yolda doğru düzgün giderken sarhoş sorumsuz birisi gelir yandan sürtürür basar gider değilmi en iyi şöför olsan da sonuçta olabilir
araba sürmeyi öğrenmişken bırakmıyacaksın değil mi aybikkk devammmm değilmiiii

kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...

sil baştan başlamak gerek bazen banucummm
gel aramıza yüz yüze değiliz ama destek oluruz gönül olarak beraberiz birlikten kuvvet doğar
özlendin :54::54::54:

dünkü menüm
sabah
domates söğüş salatalık söğüş kırmızı biber söğüş ,
tuzsuz beyaz peynir bir tutam fesleğen
ara
1 tane armut
öğle
8 yk patlıcan 1 subardağı yoğurt 5/6 tane süs biberi 1 dilim kepekli ekmek
ara
1 armut
akşam
8 yk böğrülceli pilav 1 su bardağı yoğurt
1,5 litre su

dünkü menüm
sabah
domates söğüş salatalık söğüş kırmızı biber söğüş ,
tuzsuz beyaz peynir bir tutam fesleğen
ara
1 tane armut
öğle
8 yk patlıcan 1 subardağı yoğurt 5/6 tane süs biberi 1 dilim kepekli ekmek
ara
1 armut
akşam
8 yk böğrülceli pilav 1 su bardağı yoğurt
1,5 litre su

bahirecim suyunu biraz arttır. 2-2,5 a tamamla.

601608_10151087590068248_1149747614_n.jpg

KENDİ ELLERİMLE HAZIRLADIM HADİ BUYRUN :)
KAHVALTI SAATİ :)​
560528_396441183755708_1043178630_n.jpg

Son düzenleme:
günaaayyydııınnnnn:16::16:

dün giremememin nedeni anlaşılmıştır umarım sinir aybiiikkk :47: üstelik kızımda arabadayken olmuş :47: çok şükür ikisindede birşey yok olur öyle şeyler diyorum insanın başına herşey gelebilir verilmiş sadakamız varmış. yolda doğru düzgün giderken sarhoş sorumsuz birisi gelir yandan sürtürür basar gider değilmi en iyi şöför olsan da sonuçta olabilir
araba sürmeyi öğrenmişken bırakmıyacaksın değil mi aybikkk devammmm değilmiiii
burda gizliden verilen bir mesaj var sanırımm...
hoşgeldin canım..
günaydın herkeslere

dünkü menüm

sabah: otlu omlet, şekersiz çay, 4 tane cherry domates

öğle: bir dilim ekmek, bir tane salatalık ve 3 kepçe çorba

ara: bir tane küçük şeftali ve bir tane mürdüm eriği

akşam: 2 parça et, salata

ara: 10 tane fındık, 2 bardak şekersiz çay

2,5 lt su ve 2 fincan yeşilçay

çookkkkk keyifsizim bu ara yine. enerjim hiç yok hep bir koşturmaca ve telaş hali.

bu aralar normaldir canım.mevsim değişikliği..ben de aynıyım.omega3 kullanıyorum sana da öneririm..

iyi akşamlar
sabah: domates salatalık peynir zeytin 2 dilim ekmek

öğlen yemeği yemedim ama meyve kahve meyve suyu falan içtim

akşam. kıymalı patlıcan yemeği 2dilim ekmek 1 kaşık pilav salata yoğurt.

evde yatılı misafirim var spor yapamıyorum bu akşam.
tatlım misafirin de varmış ama çok az paylaşım yapıyosun şekercik..
geçmiş olsun canım..hemen sadak ver..Rabbim beterinden esirgesin..
şimdi içim rahat etmedi, rukguscum, balım özür dilerim, fark edemedim seni, kızmakta haklısın dediğim gibi ekle güzelim ismini.

lütfen kimse alınıp darılmasın bana, niyetim kimseyi listeden çıkarmak değil, sadece yeni gelen arkadaşlarımız olduğu için listede yer açmak, tekrar söylüyorum, spor yapan herkes listenin altına adını eklerse sevinirim, burada hiç kimseye ambargo konulmamıştır, öyle bir hakkım da yok niyetim de tamam mı canlar,iyilik meleği aybikkk:16:

:16::16::16:

Back
X