Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol arzucum..
annene geçmiş olsun..
bakımına da bayıldım,arada 10.000 km bakımı yaptırmak gerek..:27::27:
tam da bu sabah büyük kızıma battaniye almayı düşünüyordum[ev battaniye kaynıyor ama çizgi film karakterlisi lazımmış:37:] bir de temizlemeye vermesi var diyordum.ben de alınan herşeyi yıkarım,ayakkabı bile alsam içlerini silerim biri denemiştir falan diye..

valla kuşum lazım bakım ben her hafta yapmaya özen gösteriyorum... fırsat buldukça yapacaz yoksa kendimi sevemem ayol... sonra beni kim sevsin... ha ha :98: hem güzel ve sağlıklı enerjik olmak içten gelir psikolojim iyi oluyor bakımlardan sonra mutlu ve fit hissediyorum kendimi.. 10.000-20.000 bakımı diyosun adamlar arabalarına bile bakım yaptırıyor olmadı her hafta kendileri bakıyorlar ve onlara ne kadar düşkünler ve seviyorlar dimi ama...
benim oda da lila mor tonlarında bende nerde o tonlarda bir şeyler görsem heves ediyorum çocuklar gibim.. ha o oda benden desene :89:

ooooo :nazar::nazar::nazar: her eve lazım senden 1 tane valla böyle kızım olsun sırtım yere gelmez benim kız daha küçük ama çok dagınık :4::4::4:
canım kuranın mealinimi okuyorsun
senin kızın büyüyünce eminim seni hiç yormaz canım özünde ben de kendi içinde dağınığım. ama annem olmayınca mecburen yapıyorum bi de yorulsun istemiyorum.

kuranın arapçasını da okudum canım ama bitiremedim,beş yaşındayken annecigim beni kuran kursuna yollamaya başlamıştı sonra her yaz gitmeye başladım sonra kışları da okumaya başladım.arapçası iyi güzel öyle yada böyle okuyoruz da bir de hep tam olarak neler anlatılıyor diye okumak istiyordum başlamış bulundum. kimisi diyor namaz 5 vakit değil, kimisi diyor başörtüsü yok, dedim bir de ben okuyayım yaratn bize kitap göndermiş, bu size en büyük kılavuzdur demiş, öyle bi hale geldi ki toplum insanlar dini konularda bile bişey bilmeden ahkam kesebiliyolar, kime inanacağımızı şaşırdık.
benimki bluhavs 3 senedir kullanıyorum 2 kere pilini degiştirdim memnunum ama yinede tefali tavsiye ederim
tamam canım tefal aklımızda olsun

merhaba ikinci takım, nasılsınız?
bizim aile yeniden buraya toplanmaya başlamış bende bir uğrayayım bakalım.
Banu , Akrep nasılsınız keyifler yerindedir umarım. :16:

ben ben ben kuşumcum...

ay şu okumayı bende istiyorum ya... mubarek perşemde başlayayım en iyisimi sağol arkadaşım valla benide aşka getirdin..
ben bişey yapmadım ki arzucum senin içinde var :)

mesela bir parça paylaşayım burda, biz yapmayalım kızlar

"Arkadan çekiştirip duran, kaş göz hareketleriyle alay eden her kişinin vay haline;" (Hümeze Suresi, 1)

arzucum istersen biz buluşabilirizzzz ben çok isterimm!

maşallah,yerim ben onu yerim.özledim bile bebek kokusunu,üstelik kızım hala bebek kokuyorken..
benim de büyük 4. sınıfa başladı,küçük 2 yaşını bitirdi haziranda.onlar oyalıyor beni..

aman bacılar yine buluştuk,boğazını tutamayanlar olaraktan.bak turab uğruyor mu hiç..
bu arada selam söyleyin benden,çalışıyor galiba...
bak uğradım, şimdi kendimi boğazını tutanlar tayfasından hissettim :9: ama pek tuttuğum söylenemez. ben bu yıl evdeyim Banucum. kpss'ye ciddi bir şekilde hazırlanayım diye hiç başlamadım çalışmaya. Senin küçük kızla benim kız birer gün ara ile doğmuşlardı, ben benimkini dibimizdeki bir anaokuluna yarım gün göndermeye başladım. öyle işte. senin kız nasıl?

ben bişey yapmadım ki arzucum senin içinde var :)

mesela bir parça paylaşayım burda, biz yapmayalım kızlar

"Arkadan çekiştirip duran, kaş göz hareketleriyle alay eden her kişinin vay haline;" (Hümeze Suresi, 1)

arzucum istersen biz buluşabilirizzzz ben çok isterimm!

hıımmm çok güzel...

çok isterim görüşmek.. kız sen istanbulun neresindensin....

arkadaşlar bir sorunum var ve hepimiz bu konuda birer uzman olduğumuz için en iyisi burda size sormaya karar verdim :21:

dijital tartımız bozuldu ( evde babam gibi heybetli bir adam ve benim gibi bir şişiko varken 2-3 sene çok bile dayandı garibim) hele de babam hergün hergün az işkenceler etmedi kendisine:)

lafın kısası memnun kaldığınız, önerebileceğiniz dijital tartınız varsa marka ve model söyleyebilir misiniz?

bende tefalin dijital bir tartısı var tartıldıktan sonra seni hafızasına alıyor boyunu falanda kaydediyorsun vücüt kitle endeksini söylyor vs. daha çok özelliği varda bende henz keşfedemedim taşınmadan hemen önce almıştık.

bende tefalin dijital bir tartısı var tartıldıktan sonra seni hafızasına alıyor boyunu falanda kaydediyorsun vücüt kitle endeksini söylyor vs. daha çok özelliği varda bende henz keşfedemedim taşınmadan hemen önce almıştık.

anladığım kadaryla memnunsunuz, benm tefale bakmam şart oldu:)

dün ne yedim

kahvaltı
1 simit,zeytin,örgü peyniri,çay

öğle
canım hiç bişey istemedi:50: 1 sade soda,küçük salkım siyah antep üzümü

su:3,5 litre
spor:sadece 50 dk yürüyüş

dün hem yoğundum hem ishal ve midemde fena bulanıyodu..sabah sonrası bişey yiyemedim..akşam evde yemek yerlerken bizimkiler acıcık ekmek kopardım canım onu çekti sadece..karnımın ağrısına çözüm olur belki dedim..sadece bir parçacık ekmek..
kızımda rahatsızlandı dün boğazım anne dedi..akşam yatırırken vicks sürdüm heryerine boğazına..üstünü örttüm yanınada ben uzandım bende bitmiştim resmen çok halsizdim çok yoda yorgun..öyle sızmışım..sabah kendi yatağımda kalktım:53: nasıl geçtim hatırlayamıyorum..sanırım benimki kaldırdı ama nasıl kötüysem hiç hatırlayamıyorum yaa..sabah namaz alarmı ile uyandım kalktım namaz kıldım böyle bitkinlik vardı hala tekrar yattım sabah 7:30 da zor kalktım..hazırlan çık kızım yine boğazım deyince dr. a götürdüm işe geçmeden..ilaçlarını aldım eczaneden sonra işe yoğunluğun içine girdim yine hamdolsun:31:

geçmiş olsun canım bir patates haşlayıverseydin kendini zorlasaydın nane çayı ve patates bunun çaresi bir kerede benim başıma gelmişti de ordan biliyorum tavsiye ederim canım

neşet ustayı kaybetttiik üzgünüm
allah rahmet eylesin
korktuğundan kurtarıversin
aminnn

ay benimkide bir sürü şey ölçüyordu kitle yağ kemik... vs... 29 tl ye almıştı patronum internetten sinbo galiba eve bakayım çokta memnunun 1 yıl olacak...

sinboydu bizdeki de arzucum ama çok fonksiyonlu değildi, biz aldıktan sonra değişik versyonları çıkmıştır muhtemelen yine de bir bakarım ben de çok teşekkür ederim.
neşet ustayı kaybetttiik üzgünüm
allah rahmet eylesin
korktuğundan kurtarıversin
aminnn

off ölmüş demek... dün asparagas bi haber vardı da ailesi açıklama yapmıştı ölmedi die.

banucum hoşgeldin bu arada seni yeniden aramıza görmek çok güzel......

çok kötü bir gündü benim için, sabah küçük boyutlu ama maddi hasarı fazlaca olan bir kaza yaptım:55::55::55: sabah çok moralim bozuktu, arabanın eğri yerlerini düzeltiverdim ama bu ilk kazam olunca resmen elim ayağım boşaldı, tabi benim tek derdim eşime ne diyeceğim korkusuydu, araba umrumda bile değildi. bugün okula gittim gitmesine amaaaaaaaa gel gelelim bugün akşam olmasın,eşimle karşılaşmayalım diye diye bitirdim günü:37: nihayetinde kazayı eşim üstlenmiş, polis çağrılmış, hastaneye gidilmiş, alkol muayenesi yapılmış, karakola gidilip ifade verilmiş vs. vs. derken eşim o kadar yorgundu ki, bana kızmaya vakit bulamadı adamcağız , kızmaya bir üşendi bir üşendi kocacım:9::9::9: bütün günü kendime zehir etmekle kaldım, eşim bensiz asla çıkma bir daha dedi o kadar:ssz::ssz:
Allah a çok şükür ki, kızım da arabadaydı, ona ve bana birşey olmadı ya, Allah daha başkasını göstermesin inşallah...
canım çok geçmiş olsun.canınıza birşey olmasın,allah korusun.bence korkup kullanmayı bırakma sonra ara verince hiç başlayamazsın.bak burası o kadar soğukki geçen kış -28.5 tu bir sabah hiç unutmuyorum.ama o buzda giderken okuya okuya gidiyordum okula.ama alıştım bu sene daha rahatım.1.5 senedir kullanıyorum.ama bizim araba otomatik çok rahat oluyor.

artık aktif olarak takımda olmayı çok istiyorum.
kilolar aldı başını gidiyor,motivasyonum çok düşük,ama bir yerden başlamam lazım.
hayat yenildiğin yerden tekrar başlamak demek.zaman sürekli akıyor,yetişemezsek gerisinde kalıyoruz..
bu hafta ilk adımlarımı attım hayata.yeni kitaplar aldım,bir kaç kurs için incelemelerim devam ediyor,çocuklarıma daha fazla yoğunlaştım,kendime acımakla bir yere varamayacağım gerçeğiyle yüzleştim.ya nasip...
banucum başın sağolsun.allah mekanını cenneteylesin canım.senin küçük nasıl haziranda 2 yaşları bitti.bıcır bıcır konuşuyor benimki heryeri karıştırıyor valla

dün ne yedim

kahvaltı
1 simit,zeytin,örgü peyniri,çay

öğle
canım hiç bişey istemedi:50: 1 sade soda,küçük salkım siyah antep üzümü

su:3,5 litre
spor:sadece 50 dk yürüyüş

dün hem yoğundum hem ishal ve midemde fena bulanıyodu..sabah sonrası bişey yiyemedim..akşam evde yemek yerlerken bizimkiler acıcık ekmek kopardım canım onu çekti sadece..karnımın ağrısına çözüm olur belki dedim..sadece bir parçacık ekmek..
kızımda rahatsızlandı dün boğazım anne dedi..akşam yatırırken vicks sürdüm heryerine boğazına..üstünü örttüm yanınada ben uzandım bende bitmiştim resmen çok halsizdim çok yoda yorgun..öyle sızmışım..sabah kendi yatağımda kalktım:53: nasıl geçtim hatırlayamıyorum..sanırım benimki kaldırdı ama nasıl kötüysem hiç hatırlayamıyorum yaa..sabah namaz alarmı ile uyandım kalktım namaz kıldım böyle bitkinlik vardı hala tekrar yattım sabah 7:30 da zor kalktım..hazırlan çık kızım yine boğazım deyince dr. a götürdüm işe geçmeden..ilaçlarını aldım eczaneden sonra işe yoğunluğun içine girdim yine hamdolsun:31:
canım çok geçmiş olsun size.üşüttün mü acaba mideni.benim o zaman aynısı olur.

merhaba ikinci takım, nasılsınız?
bizim aile yeniden buraya toplanmaya başlamış bende bir uğrayayım bakalım.
Banu , Akrep nasılsınız keyifler yerindedir umarım. :16:

turab rakibim hoşgeldin.kaç kilosun bakalım?sınavın nasıl geçti?kızın nasıl iyi mi?

Back
X