- 8 Ağustos 2008
- 36.073
- 46.238
- 1.123
bırak tabi kuşum rahat bırak..şu sınavlar ne zaman bitiyor ya ,kurtuluş yok
zavallı çocuklar 5 yaşında başlayıp ömürlerinin sonuna kadar sınav kazanma stresi ,oğluşum aklıma geliyoda , ilk 4 yıl biraz rahatmı bıraksam kuzumu
Allah yardımcın olsun cnım
dün pazartesi değildi bi kere salıydı canımmmmmmBenim kilo alma sebebim zaten akşam ve gece yemek yemek bunu kessem başka birşey yapmasam yeterde artar bile bana.İlasç bile kullandım bunun için ama iştahımı kesen akşam aclıgımı durduran bişey yok beceremedim bunu.Kahvaltı yapmıyorum ama metobolizmamı çalıştırmak için atıştırıyorum.Öglen çalıştıgım için yiyemiyorum çalıştıgım işde öglen yemek arası gibi bir kültür yok yemek söylüyoruz gelsin.Gelen yemek et döner tavuk döner lahmacun pide çorba tavukla aram yok et döner çok yaglı zaten gene pek aram yok pide lahmacun çok seviyorum ama onlarında üzerine bu aralar cok düşmek istemiyorum çünkü çok kalorililer.Eeeee lokantayada bir lahmacun getir denilmiyor 2 tanede fazla bence düne gelince corba söyleycek vaktim bile yoktu pazartesileri çok yogun oluyorum![]()

gece yemelerden uzağızzzzzzzzben gece kalkıp kendime makarna pişirip yedigimi biliyorumen cok sevdigim yemekde makarnadır
Bunu geçtim gece kalkarım sık sık ve her kalktıgımda mutlaka çikolata yer yatarım tatlı olacak.Eve üzüm aldım şimdi uyandıgımda üzümden 2 tane alıp kaçıyorum mıutfakdan hemen
Valla bir lahmacun öglen için idaal bence en azından köfte döner pideden iyi ama ne bilim lokantaya gidemiyorum gitsem tamam ama bir lahmacunda kalkıp ta iş yerine getirmeleri ne bilim söyleyemiyorum:26::26::26::26::26:

kızlarrr,
ben bütün gece uyuyamadııımm
tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece
ailem istanbulda ben çorluda
fazla uzaklaşmak istemedim onlardan
ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook
1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç
bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek
bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:
taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve
oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo
kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o
yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum
büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar
Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
canım son cümlen de söylemişsin zaten
Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
o zaman düşünmeye üzülmeye gerek yok..yasla sırtını Allaha O ne yaparsa en doğrusunu yapar