Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şu sınavlar ne zaman bitiyor ya ,kurtuluş yok

zavallı çocuklar 5 yaşında başlayıp ömürlerinin sonuna kadar sınav kazanma stresi ,oğluşum aklıma geliyoda , ilk 4 yıl biraz rahatmı bıraksam kuzumu

Allah yardımcın olsun cnım
bırak tabi kuşum rahat bırak..
Benim kilo alma sebebim zaten akşam ve gece yemek yemek bunu kessem başka birşey yapmasam yeterde artar bile bana.İlasç bile kullandım bunun için ama iştahımı kesen akşam aclıgımı durduran bişey yok beceremedim bunu.Kahvaltı yapmıyorum ama metobolizmamı çalıştırmak için atıştırıyorum.Öglen çalıştıgım için yiyemiyorum çalıştıgım işde öglen yemek arası gibi bir kültür yok yemek söylüyoruz gelsin.Gelen yemek et döner tavuk döner lahmacun pide çorba tavukla aram yok et döner çok yaglı zaten gene pek aram yok pide lahmacun çok seviyorum ama onlarında üzerine bu aralar cok düşmek istemiyorum çünkü çok kalorililer.Eeeee lokantayada bir lahmacun getir denilmiyor 2 tanede fazla bence düne gelince corba söyleycek vaktim bile yoktu pazartesileri çok yogun oluyorum :34::34::34::34::34:
dün pazartesi değildi bi kere salıydı canımmmmmm:24:
ben gece kalkıp kendime makarna pişirip yedigimi biliyorum :1: en cok sevdigim yemekde makarnadır :1::1::1:Bunu geçtim gece kalkarım sık sık ve her kalktıgımda mutlaka çikolata yer yatarım tatlı olacak.Eve üzüm aldım şimdi uyandıgımda üzümden 2 tane alıp kaçıyorum mıutfakdan hemen
Valla bir lahmacun öglen için idaal bence en azından köfte döner pideden iyi ama ne bilim lokantaya gidemiyorum gitsem tamam ama bir lahmacunda kalkıp ta iş yerine getirmeleri ne bilim söyleyemiyorum:26::26::26::26::26:
gece yemelerden uzağızzzzzzzz:47: üzüm de yok sadece yoğurt ayran süt başka yooooookk:47: akşam 8 den sonra yasak hel sana toptan yasakk:47:
kızlarrr,

ben bütün gece uyuyamadııımm

tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece

ailem istanbulda ben çorluda

fazla uzaklaşmak istemedim onlardan

ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook

1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç

bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek

bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:

taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve :43:

oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo

kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o

yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum

büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar

Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah

canım son cümlen de söylemişsin zaten
Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
o zaman düşünmeye üzülmeye gerek yok..yasla sırtını Allaha O ne yaparsa en doğrusunu yapar:69:

Benim kilo alma sebebim zaten akşam ve gece yemek yemek bunu kessem başka birşey yapmasam yeterde artar bile bana.İlasç bile kullandım bunun için ama iştahımı kesen akşam aclıgımı durduran bişey yok beceremedim bunu.Kahvaltı yapmıyorum ama metobolizmamı çalıştırmak için atıştırıyorum.Öglen çalıştıgım için yiyemiyorum çalıştıgım işde öglen yemek arası gibi bir kültür yok yemek söylüyoruz gelsin.Gelen yemek et döner tavuk döner lahmacun pide çorba tavukla aram yok et döner çok yaglı zaten gene pek aram yok pide lahmacun çok seviyorum ama onlarında üzerine bu aralar cok düşmek istemiyorum çünkü çok kalorililer.Eeeee lokantayada bir lahmacun getir denilmiyor 2 tanede fazla bence düne gelince corba söyleycek vaktim bile yoktu pazartesileri çok yogun oluyorum :34::34::34::34::34:
lahmacunu seveerim bizim milli yiyeceğimiz pizzamız sevmeyen de yoktur herhalde ama canım kendine bir iyilik yap o zaman yemeklerini yanında götür gerekirse sefer tası yap ayıp olmaz böyle şeyler yediklerime dikkat ediyorum dersin biraz salata gününe göere işte birgün tavuk göğüsü haşla birgün fırında balık yap birgün ne bileyim sebze yemeği yanında makarna pilav al sana öğle menüsü ama hergün hergün olmaz en kötü ihtimal illa söyleyecen dışarıdan çorba söyle salata söyle olmadı ızgara söyle ben 2 haftada bir gün çapkınlığa çıkıyorum aklına ne gelirse ne canım çekerse yiyorum bu kebap turlerinden 2 hafta önce etli ekmek yemiştim çapkınlık günümde mesela bu haftada benim çapkınlık günüm ama çapkınlığa çıkmıyacam canım o kadar da çok çekmiyor ççookk çektiği haftalarda yaparım artık hırsımı o zamana saklıyorum :54:
bende aynen senin gibiyim

gece çocuklar yattıktan sonra bir iştahım açılıyooo,rahatsızlandığımdan beri gece yemiyorum eşimden izin vermiyor yememe ,sadece biraz atışyırıyorum:37:

siyahım lokantada neden bir lahmacun söylenmesin canım

ben hep 1 tane söylüyorum :44:

1 tane de insan doymaz ki 3 tane ehhh işte yedinizmi 2 haftada bir yeyin 6 tane yiyin önümüzdeki 2 hafta sizin nefsinizi tutusun ya da akrep gibi yapın yaptırın kahvaltıda yeyin nasıl fikir :45:

kızlaaar menüler lütfeeenn
:56::56::56:
beni önden alalım
dün
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
1 simit +çay
ara 2 adet yulaflı bisküvi
öğle
yoğurtlu pirinç çorbası
2 adet köfte +çok az kızartma
1 porsiyon makarna
1 salkım üzüm
akşam
hiçbirşey yemedim akşam orucu mesaisi başladıııı :52::52::52:
yaklaşık 4 litre su tükettim kızlar akşam yememe konusu dün itibari ile bende açılmıştır akşam yemeyince karnımın kranplarını su ile bastırdım su tüketimi kendiliğinden arttı diyebilirim :52::52:

günaydın akrepçimmmm:8:

ben bu takımı niye seçtim biliyomusun
senin bu güzel paylaşımların için

insanın içini açıyosun yaşama sevinci veriyosun

senden bi ricam var şu günaydın mesajlarını sabah 8.30 gibi atarmısın

sabah takıma uğradığımda senin günaydın mesajını görmek istiyorum
akşam yemeyince sabah kahvaltı sonrası geldim açlıktan gözüm dönmesin diye:1:
çok teşekkür ederim şekerim benim:16:
Günaydın akrep diyecektim Günaydın demiş kaçmış :1::1::1::1::1: yakalayamadım valla o nasıl giriş ve çıkştı be
Bu arada şişko nesliiiii gelmedi dün bugünde hala ugramadı inşallah misafirleriyle yemiştir bol bollllll:1::1::1::1:
kuşummm gitemedim burdayımm..görünmez olduğum için görünmem o yüzden çıktı sandın:1:
Elma yiyince daha çok acıkıyorum ben :26::26::26::26: çok problemliyim degilmi :1::1::1::1::1::1::34:
yanında yoğurt da ye acıkmaz tok kalırsın şekercik:34:

lahmacunu seveerim bizim milli yiyeceğimiz pizzamız sevmeyen de yoktur herhalde ama canım kendine bir iyilik yap o zaman yemeklerini yanında götür gerekirse sefer tası yap ayıp olmaz böyle şeyler yediklerime dikkat ediyorum dersin biraz salata gününe göere işte birgün tavuk göğüsü haşla birgün fırında balık yap birgün ne bileyim sebze yemeği yanında makarna pilav al sana öğle menüsü ama hergün hergün olmaz en kötü ihtimal illa söyleyecen dışarıdan çorba söyle salata söyle olmadı ızgara söyle ben 2 haftada bir gün çapkınlığa çıkıyorum aklına ne gelirse ne canım çekerse yiyorum bu kebap turlerinden 2 hafta önce etli ekmek yemiştim çapkınlık günümde mesela bu haftada benim çapkınlık günüm ama çapkınlığa çıkmıyacam canım o kadar da çok çekmiyor ççookk çektiği haftalarda yaparım artık hırsımı o zamana saklıyorum :54:

1 tane de insan doymaz ki 3 tane ehhh işte yedinizmi 2 haftada bir yeyin 6 tane yiyin önümüzdeki 2 hafta sizin nefsinizi tutusun ya da akrep gibi yapın yaptırın kahvaltıda yeyin nasıl fikir :45:

şşşttt bayramda birlikte yaparız o çapkınlık gününü:1: önce alışverişşşşşşşşş sonra kebapişşşşşşş :52:

nasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldım :21::21: sezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma

dünkü menüm

3 lahmacun,az peynir,3 zeytin,1 ceviz,1 omega3

öğle
domatesli bulgur pilavı,yoğurt,kaymaklı dondurma

ara
1 avuç leblebi,simit,sade soda

akşam
yok:32:

kitap:duy beni sevgili eşim
su:3,5 litre
spor:50 dk yürüyüş

not:lahmacunlar küçük hiç dallanmayın keserim budaklarınızdan heee:47::47::47:

Son düzenleme:
canım ablam benim msn hala açılmıyo sabahtan beri ugraşıyorum olmuyo olmuyoo ömeri çagıracam bilgisayara format atıcak inşallah olur faceden konuşuruz eger takıma girersen bu yazıyıda okursan faceyi aç

ÖGLE yemek ısıtacak yerim yok onlarda soguk yenilmez ekmek arası bişey getirsem astarı yüzünden pahalıya patlar bana durum vahim bu arada şu an patatesli börek yiyorum şu milföy hamurundan yapılanlardan akrep duymayın sizde duymamazlıkdan gelin naoalım patronum ilk kez gördüm böyle bişey kendiş getirmişde :1::1::1::1:

ohhhh ohhhh olsada yesekkkkkkkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43:

dünkü menüm

öğle

ara

akşam

Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv küçükmüş :1::1::1::1::1: bana laf söyleyene de bak hele

:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:

Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv küçükmüş :1::1::1::1::1: bana laf söyleyene de bak hele

sabahları ye gör bakalım laf denirmi sana ama akşamları yediğin sürece halin bu:67::67::67::67::67:

sabah kral
öğle memur
akşam çoook fakir

işte formül canikom

tabi zayıf olmak istiyosann:12:

dünkü menüm

öğle

ara

akşam

canım lahmacunlar süperde yav bukitabın ismide çok güzelmiş sen oku bakalım eger eşin seni duyarsa bende okuyayım

kızlaaar menüler lütfeeenn
:56::56::56:
beni önden alalım
dün
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
1 simit +çay
ara 2 adet yulaflı bisküvi
öğle
yoğurtlu pirinç çorbası
2 adet köfte +çok az kızartma
1 porsiyon makarna
1 salkım üzüm
akşam
hiçbirşey yemedim akşam orucu mesaisi başladıııı :52::52::52:
yaklaşık 4 litre su tükettim kızlar akşam yememe konusu dün itibari ile bende açılmıştır akşam yemeyince karnımın kranplarını su ile bastırdım su tüketimi kendiliğinden arttı diyebilirim :52::52:

ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyım :22::22::22::22: yemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım

sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım evdekilere eşim işe gitmeden yemiş oldu çok hoşuna gitti..kızımla bana paket yaptım iş yeri için kayınbabama hazırladım yesin diye..süpper oldu süper akşam yememek gibisi yokmuş..benim işyerinden eve git yemek yap 8 i buluyor o saatten sonra yersem siyah ve nesli ve aybik gibi şişko olurum demi ama:27:

haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper:52:

haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper:52:

sabahları ye gör bakalım laf denirmi sana ama akşamları yediğin sürece halin bu:67::67::67::67::67:

sabah kral
öğle memur
akşam çoook fakir

işte formül canikom

tabi zayıf olmak istiyosann:12:
Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla :1::1::1::1::1:

sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım evdekilere eşim işe gitmeden yemiş oldu çok hoşuna gitti..kızımla bana paket yaptım iş yeri için kayınbabama hazırladım yesin diye..süpper oldu süper akşam yememek gibisi yokmuş..benim işyerinden eve git yemek yap 8 i buluyor o saatten sonra yersem siyah ve nesli ve aybik gibi şişko olurum demi ama:27:
eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakim :9::9::9::9::9::9: aybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo:51::51::51::51::51: bak hala gelmedi :41::41::41:

Back
X