- 8 Ağustos 2008
- 36.075
- 46.245
- 1.123
dediğim gibi şekercim hedef kilomu görmedikçe sevindirik olmaya niyetim yokufffffffff ne kadar güzel bir durum bu senin için sevinmelisin bu duruma biraz da olsa. ben gibi k.valide dahil başlarda bayağı bir sabote etmeye çalışmııştı. alıştılar artık ama bana hala her fırsatta gözlerinin altı çökmüş demekten geri alamıyor kendini.![]()

dursun bir kenarda seyretsin bendeki gelişmeleri

senin zaten maaşAllahın var şekercimAmin cancağızım. hiççç öyle düşünme iş başa düşünce hele birde alışınca vızz geliyor tırıs gidiyor ama biraz planlı hareket lazım o kadar. ben eve gidip üzerimi değiştirir değiştirmez bu halde oluyorum..![]()

sende beni çıldırtacaksın aybikselam kzılar ha haa nerden çıkacak bizim araba dahaaa![]()
zorla adama küfrettirecekler arkadaş neymiş efendim boya rengi tutmamışmış tutturaydınnn!!! bugün alabilirsek alacağız arabayı inşallah arkadaş sanki perte çıkarmışım gibi 12 günde çıkıyor servisten araba bu kadar olur mu yaaa sadece çamurluğu çarpım o kadar çıldırttılar resmen!

menü istiyorum senden yazki o abartılı menüleri okudukça akrep memnun olsun

iş yogun bugün ne kaçacam be başımda çok agrıyor bir kere o 4 kilo degil 3 kilo 3 kilo akrebe inat söylenmiş bir lafdı geri aldım
Olm bir yarın olsa tırsdım vallaha :18::18::18: Kabız olmuşum zati gidim en iyisi kabızlık için bir tozum var onu için sabaha kadar için dışım temizlensin 500 gr kurtarırım belkimmmm![]()
ahahahahaha