Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ufffffffff ne kadar güzel bir durum bu senin için sevinmelisin bu duruma biraz da olsa. ben gibi k.valide dahil başlarda bayağı bir sabote etmeye çalışmııştı. alıştılar artık ama bana hala her fırsatta gözlerinin altı çökmüş demekten geri alamıyor kendini. :19::19:
dediğim gibi şekercim hedef kilomu görmedikçe sevindirik olmaya niyetim yok:31: heleki eşimin sabote etme tavırları hiç yıldıramaz beni
dursun bir kenarda seyretsin bendeki gelişmeleri:12:
Amin cancağızım. hiççç öyle düşünme iş başa düşünce hele birde alışınca vızz geliyor tırıs gidiyor ama biraz planlı hareket lazım o kadar. ben eve gidip üzerimi değiştirir değiştirmez bu halde oluyorum..:10::10::10:
senin zaten maaşAllahın var şekercim:nazar::nazar::nazar:
selam kzılar ha haa nerden çıkacak bizim araba dahaaa :47: :47: zorla adama küfrettirecekler arkadaş neymiş efendim boya rengi tutmamışmış tutturaydınnn!!! bugün alabilirsek alacağız arabayı inşallah arkadaş sanki perte çıkarmışım gibi 12 günde çıkıyor servisten araba bu kadar olur mu yaaa sadece çamurluğu çarpım o kadar çıldırttılar resmen!
sende beni çıldırtacaksın aybik:47: takıma gel aybik takımaa:47::47::47::47::47:valla az kaldı senin kaportada benim elimde kalacak:47::47::47:
menü istiyorum senden yazki o abartılı menüleri okudukça akrep memnun olsun:27:
iş yogun bugün ne kaçacam be başımda çok agrıyor bir kere o 4 kilo degil 3 kilo 3 kilo akrebe inat söylenmiş bir lafdı geri aldım :19::19::19::19::19:
Olm bir yarın olsa tırsdım vallaha :18::18::18: Kabız olmuşum zati gidim en iyisi kabızlık için bir tozum var onu için sabaha kadar için dışım temizlensin 500 gr kurtarırım belkimmmm:1::1::1::1::9::9::9:

ahahahahaha:60::60::60:

dediğim gibi şekercim hedef kilomu görmedikçe sevindirik olmaya niyetim yok:31: heleki eşimin sabote etme tavırları hiç yıldıramaz beni
dursun bir kenarda seyretsin bendeki gelişmeleri:12:

senin zaten maaşAllahın var şekercim:nazar::nazar::nazar:

sende beni çıldırtacaksın aybik:47: takıma gel aybik takımaa:47::47::47::47::47:valla az kaldı senin kaportada benim elimde kalacak:47::47::47:
menü istiyorum senden yazki o abartılı menüleri okudukça akrep memnun olsun:27:

ahahahahaha:60::60::60:
Ne gülüyon beeeee:41::41: şurda yarının sitresi sarmış :18::18::18:hala işdeyim ve başım cok agrıyor kaptan kikirdiyor :14::14::14:

selam hatuncuklar...
bu günkü menüm...
sabah... 2 T.b.ekmegi arasi b.peynir ve cay
ara... Portakallı yeşil çay
öğlen...1/2 kase salata/1 dlm b.peynir/1 fincan corba
ara.... 1/2 şer armut ve nektarin/yeşil cay
aksam... Haslanmıs patatesle firina verilmis tavuk yarım tabak ve kozlenmiş patlıcan
ara... Cay ve K bar... (gelinler profiterol yaptilar tabak tabak yiyiyorlar karsimda ayol tatmadım bile ve mutfakta koca bir tepsi duruyor.... Tûm baltalamaları sonuçsuz kaldı seytanlar düsmedim tuzaga biyerim sismezse iyi.... İrademe hayranlar zaten ooh sefam olsun K barımı yedim 80 kalori yeter... :37:

siskooo akreppp nerdesin siskooo siskooo
gel de az ugrasayim seninle yahu
Evde nerede olum bu satte :3::3::3: dedim hele evdende bakım bir şişko sensin bir kerem ben senden zayıfım ve sen hiç benden zayıf olmadın hıhhhh:51::51::51::51:

selam hatuncuklar...
bu günkü menüm...
aksam... Haslanmıs patatesle firina verilmis tavuk yarım tabak ve kozlenmiş patlıcan
ara... Cay ve K bar... (gelinler profiterol yaptilar tabak tabak yiyiyorlar karsimda ayol tatmadım bile ve mutfakta koca bir tepsi duruyor.... Tûm baltalamaları sonuçsuz kaldı seytanlar düsmedim tuzaga biyerim sismezse iyi.... İrademe hayranlar zaten ooh sefam olsun K barımı yedim 80 kalori yeter... :37:
oysss yedim ama gene açıktırdın beni valla:53::53::53:

Eve yürüyerek geldim kızlar yaklaşık 20 dakka yarı yolda yagmura tutuldum ıslak sılak görmelisiniz halimi.Hemen yeşil fasulyem vardı yanına pirinç pilavı ve bol salata yapıp oturduk sofyara yedimmiiiiiiiiiiiiiii:1::1::1::1::1: evet evet der gibi sesler geliyor kulagıma :1::1::1: yimezlerrrrrrr:51::51::51::51: ama ne yalan söyleyim bir tabak fasulye yedim susuz pilavdan dayanamadım 3 yemek kaşıgı aldım salata ile karıştırdım yedim amanin heriff bir israr bir israr gene hastamı oluyon ekmek niye yemiyon demezmi azcıkda tabak sıyırdım ekmek ile.Dedim yorgunum valla klahvemide aşkımm yaptııı ama birde ne olsun öyle süt tosu katmışki gözü çıkmayası gelen geri gönderilmez bizde ayptirrr:9::9::9::9::9: onuda hüplettim :30::30::30::30: valla masumum herife kızın :9:
Yarın tartı günü sabah tartılacam geldim geldim gelmedim bilin yüzüm yok yada yüzsüzlük edip gelecem lafları yiyecem yede tek tek yedirecem :9::9::9::9::41:

Evde nerede olum bu satte :3::3::3: dedim hele evdende bakım bir şişko sensin bir kerem ben senden zayıfım ve sen hiç benden zayıf olmadın hıhhhh:51::51::51::51:

oysss yedim ama gene açıktırdın beni valla:53::53::53:
ne yapalim guzelim bizimm bunye bu ne yapim yani bunyem iri yariysa alla alla
hem benim boyum uzun kizimmmm

Eve yürüyerek geldim kızlar yaklaşık 20 dakka yarı yolda yagmura tutuldum ıslak sılak görmelisiniz halimi.Hemen yeşil fasulyem vardı yanına pirinç pilavı ve bol salata yapıp oturduk sofyara yedimmiiiiiiiiiiiiiii:1::1::1::1::1: evet evet der gibi sesler geliyor kulagıma :1::1::1: yimezlerrrrrrr:51::51::51::51: ama ne yalan söyleyim bir tabak fasulye yedim susuz pilavdan dayanamadım 3 yemek kaşıgı aldım salata ile karıştırdım yedim amanin heriff bir israr bir israr gene hastamı oluyon ekmek niye yemiyon demezmi azcıkda tabak sıyırdım ekmek ile.Dedim yorgunum valla klahvemide aşkımm yaptııı ama birde ne olsun öyle süt tosu katmışki gözü çıkmayası gelen geri gönderilmez bizde ayptirrr:9::9::9::9::9: onuda hüplettim :30::30::30::30: valla masumum herife kızın :9:
Yarın tartı günü sabah tartılacam geldim geldim gelmedim bilin yüzüm yok yada yüzsüzlük edip gelecem lafları yiyecem yede tek tek yedirecem :9::9::9::9::41:

ah olsun yemisin ya ohh canima degsinn ne guzel etmis o kocan ohhh

ne yapalim guzelim bizimm bunye bu ne yapim yani bunyem iri yariysa alla alla
hem benim boyum uzun kizimmmm

ah olsun yemisin ya ohh canima degsinn ne guzel etmis o kocan ohhh
Kına yak nesli hanımmmm:47::47::47::47: ben soracam sana
Allahımmmmm yarına yüzümü kara çıkarma verdir bu gece uykuda şu 3 kiloyu:44::44::44:

Ben gidiyorum yatayım sabah erken kalkıyorum biraz uyuyayım valla stres yaptım :18::18::18::18:
Yarına kilo vermezsem bahanem hazır beni siz strese soktunuz bende veremedim :9::9::9::9::9:
Ben masumum bir kerem :14::14::14::14:

$Fotoğraf0145.webp

sonunda baskülüm kıpırdadı
2 haftadır 81.8 olan kilom bu hafta

bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.

geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr

regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!

selam hatuncuklar...
bu günkü menüm...

ben kesin dayanamazdım helal olsun.

arzum çok komik yaa gelinler profiterol yaptı diyince inanamadım bi daha okudum herhalde yanlış okudum diee:52:

GÜNAYDIN KIZLAR
akrebim takımdan ayrıldıgımda kilom 68.0
şimdikibe 74.8
takıma girdigimdede 74 tü

inşallah bişi atlamamışımdır birazdan evden çıkıcam okul taplantımız var saat 1 de anca gelirim

kızlar misafirim gelicek az sonra kahvaltıya..
genic cim gelir şimdi o gecikirse liste halinde bildirin kilolarınızı olurmu..
sabahın köründe aybikin kilosunu öğrendim msj atmış fecii bozuldum :41: ama siyahla mutlu olucam inş:27: ve de nesliyle:27:

Back
X