- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
selam hatuncuklar...
bu günkü menüm...
sabah... 2 T.b.ekmegi arasi b.peynir ve cay
ara... Portakallı yeşil çay
öğlen...1/2 kase salata/1 dlm b.peynir/1 fincan corba
ara.... 1/2 şer armut ve nektarin/yeşil cay
aksam... Haslanmıs patatesle firina verilmis tavuk yarım tabak ve kozlenmiş patlıcan
ara... Cay ve K bar... (gelinler profiterol yaptilar tabak tabak yiyiyorlar karsimda ayol tatmadım bile ve mutfakta koca bir tepsi duruyor.... Tûm baltalamaları sonuçsuz kaldı seytanlar düsmedim tuzaga biyerim sismezse iyi.... İrademe hayranlar zaten ooh sefam olsun K barımı yedim 80 kalori yeter...![]()
arzucum bu hafta menüler gözüme çok güzel göründü gayette istikrarlısın hadi bakalım hayırlısı...
karabiber durma haftaların olmuştu ama kırdın o zinciri darısı kalan kiloların başına..
bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.
geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr
regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!
canım bende dün akşamdan beri patlayacak balon gibi hissediyorum kendimi birde gribim düşün halimi.:2::2::2:
GÜNAYDIN KIZLAR
akrebim takımdan ayrıldıgımda kilom 68.0
şimdikibe 74.8
takıma girdigimdede 74 tü
inşallah bişi atlamamışımdır birazdan evden çıkıcam okul taplantımız var saat 1 de anca gelirim
kaptanıma bunu dikkate alacaktır şekerim.
kızlar misafirim gelicek az sonra kahvaltıya..
genic cim gelir şimdi o gecikirse liste halinde bildirin kilolarınızı olurmu..
sabahın köründe aybikin kilosunu öğrendim msj atmış fecii bozuldumama siyahla mutlu olucam inş
ve de nesliyle
![]()
kaptanım hatırlarsan aybik geçen hafta tartının pili bitmişti aynı geçmiştik yani bunları 2 haftada verdi moral bozmak yok.
Bak sen sırtımı size dayadım diyon yani kilo nasıl hesaplanıyorduki valla unutmuşum
Son ana kadar sölemeyecegim Çatlaaaa hastayım zaten![]()
ben hesaplarım sen bana söyle eklerimde ama senin ne zaman ayrıldığına bakmam lazım birde hadi yaz geçen hafta ve bu hafta kilolarını bende en son ne zaman ayrıldığına bakayım.
Kız bu listede gene niye ismim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Çatla söylemiyecem .Bu arada msj attım sana ona bir göz at misafirlerine slm söyle hamilede degilim üşüyorumda dedim.Şimdi güzel bir kahvaltı yapıyonuz siz degilmi![]()
sen geçen haftaki kilonu da yazmayı unutma tatlım.
günaydın arkadaşlar..
kilolarımla yavaş vedalaşacağız galiba bu sefer..
500 gram vermişim.
kilom 65.
haftaya akrepçiğime görüşürüz deyip yanından geçmem lazım..![]()
müthiş derecede istikrarlı bir durum banucum geç olsun ama sağlıklı olsun.