Evetttt kızlar o kadar üzgünümki anlatamam şu an .Şu dizkalifiye listesine bakayım dedim ben ne zaman gelmişim ne zaman çıkmışım neden çıkmışım geri dönmek üzere beni kim ayırmış ve yaşanılan bu sürecden neden benim haberim yok diye

Hemen damladım 14, takıma tek tek araştırdım sayfaları saatlerdir oradayım birde ne görüm nesli kaptan hemen buradan yazacaktım nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen kaptansın benim bunlardan neden haberim yok diye((Bu arada kızlar aynı muhgabbet eskidende çaktırmayın ben kilo veriyorum nesli gene aynı havalarda ya kilo veremiyor ya aynı kalıyor akrep başka takımda gelip nesli bize takıma destek veriyor aynı terane yani nesli hanımmmmmmm

))Biraz daha ilerleyim dedim danggggggggggggg

evet hatırlamak istemedigim bir dönem resmen hatıralarımdan silmişim.Bir boş gebelik geçirdim cocuk özlemim o kadar cok gen resmen kürtaj oldum kürtaj esnasında bir sorundan bahsetmişlerdi ama kafam hiç almamıştı aradan 6 ay çok hatırlamıyorum geçti geçmedi kanamalar ve rahatsızlıklar başladı en son doktor kanser demişti bu dönemlerime denk gelmişti zor 6 aylık bir sürecti tedaviye devam ediyorum bünye tedsaviye cevap vermiyor tahliller altüst cıkıyordu kanser ama yinede ümit var diyip duruyorlardı birden tedavi esnasında kontrolumde kistin çok büyüdügünü ki alışagelmiş birşey olmadıgını ( çünkü sürekli kontrol altında idim) Hemen amaliyat olmam gerektigini amaliyat sonrası için hiç bir şeye söz veremiyeceklerini.Grekirse içerdeki hasara göre rahmimin alınacagını bundan dolayı ailemden eşimde imza alınması gerektigi vs .Ani bişey oldugu için ne kızlara haber vermemişim onların neden geldigime dair merak ettikleri yazıları rahatsızlıgımdan haberleri oldugu için merakları katlanmış en sonudada geri gelmek üzere ayrıldı yazmışlar.Amaliyat zor bir amaliyattı rahim alınmadı ama tüpümün teki alınmıştı çıkan tümorler kizler temiz çıkmıştı sebeb bu işde
Bu arada ne kadar üzülmüşüm ne kadar canım yanmış.Babamdan bahsetmişim onun katarak amaliyatından .Kızlar babam vefat etti biliyormusunuz 2011 de benden 3 yaş küçük erkek kardeşim kalp krizi geçirdi onun bay pss ını ankarada yaptırıp geldim aradan 3 ay geçmedi annem bir kaza sonucu sakat kaldı ayak amamen kırıktı ve tutması imkansızdı onun amaliyatını trabzonda yaptırdım getirdim evleri müsait olmadıgı için ve evin tek ve en büyügü ben oldugum için bütün yükü sırtıma almak zorunda kaldım sürecdede eşim destegini esirgemedi.Anneme trabzon kemik hastanesinde kardeşimin eşi ile 45 gün baktık sonrasında benim evde 2 ay kadar baktım babam ve annem bende kaldı babam evi yaptırdı annemin yaşayabilecegi şekilde tam anamı eve yerleştirdik 1 ay olmamışdı babamın ölüm haberini aldım kalp krizi ve kurtulamamışdı (hala aklıma geldiginde cıldıracak gibi oluyorum bu yükün altından kalkamıyorum ya babam hiç yokmuş gibi davranacagım yada bu günleri hiç unutamayacaktım babam hiç olmamış gibi yaşamaya başladım hiç babam yok ölmedi olmayan biri ölmez degilmi.Ardından annemin sakat ayagı kardeşim offffffffffffffffffffffffffffffffff kardeşim babama dayanamadı tekrar bir kalp krizi geçirdi onuda erzurumda tekrardan anjiyo yaptırdım 1 senede 5 kalp krizi bir baypas bekar 35 yaşında düşünün. Ardından bende bir hastalık çıktı 80 lerden 59 lara düştüm 1 ayda neredeyse ardında toparlamaya başadım ve aranızdayım.hayat hikayem çok karmakarışık bazen nasıl hayatta kaldıgıma hala nasıl direndigime hayret ediyorum.Sonra kalk ayagı sen güçlüsün herkes senden mededt umarken bunu yapmaz diyip silkeleniyorum silekelenemedigimdede dagılıyorum böyle işde
Bugün çok kötüyüm belki görev ama içimde allah kahretsin keşke diskalifiye olmasaydı bende şimdi seneler önce geriye gitmeseydim amalyatımı babamı hayatımı bir kere gözler önüne döktü silmek istedigim tüm kötü olayları.
Biliyormusunuz o amaliyattan önce bir kez hamile kalabildim ve oda düştü şimdi artık cesaretim yok.Şimdi babamamı cocugamı of neyse görüşürüz hadi millet