- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git tabi canım dr bizim bilemedikleerimizi bilirler ama o halsizlik yorgunluk hissi bende de var
püsküüüt gitti mi
kız var ya sana diyecek lafım kalmadı benim ye börekleri ver kiloları alllahımmm ya
ye ye akreeeeeppp ye![]()
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin busonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss
![]()
ya aman benim su istahimi firenlesinde ben birsey istemiyom ama ne guzel bak vermissin oyle deme akapuntur her alanda kullanilan birsey guzelim ya bir aymi gittin
omega3 kullan canım..günaydın herkeseee:)
iş yerindeki yoğunluğumuz büyük ölçüde geçti şu birkaç gün rahat olacagız inşallah.
yalnız... size akıl danışmak istedigin bir konu var. ben kendimi çok yorgun, halsiz hissediyorum yaklaşık 1 aydır... orda burda uyuyakalıyorum,eskiden çok koştururdum nerden baksanız günün 15 saati dışarda bişeylerle ugraş halinde olurdum. işten çıkar kurslara giderdim. acaba doktora gitmem gerekir mi? ne yapmalıyım? doktora gidince de ben kendimi çok yorgun hissediyorum mu diyecegim:) bilemedim.
Bu nesli nerede göreniniz varmı gene kayıplarda kesin yiyordur kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin bak neler geldi başımıza ortalıkda yoksun hem şu cizelgeme bakta azcık motive olm
Akrepcim aha çizelgem kapak olsun sana![]()
kiz geldim geldim amaninaksam tart yaptim dayima kizlar yememk icin omrumden omur gitti sabah kalktigimla suan tabagimda![]()
Dur ölecem ya bugünkü menude öglen mercimek corbası var başka yemiyecegim dedim dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapatrok patatesli böre getirdi masaya koymazmı şimdi hemde 2 tane ne yapacam ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok etmem gerekli bunları hemen aysssssssssssss karnım birden guruşdadı acıktıgım aklıma geldi tutsun biri beniiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
oo bayılırım tartaya merak ediyorum alla alla ceylinn sen buna bakma bacim sen yaptinmi ne oldu ne bitti hadi valla sabirsizlaniyorum hayal etmek guzel karisma siya kirdirma kafanii
akrepcim sevgili kaptanim gunaydinn ....
gel bak tart var yanindada sutlu kahvee buyurr
merhabalar hatunlar .
ceylinim seni görmek ne güzel ..nasılsın fıstıgım ?
akrebim ne yapıyon bacım .. sordugunuz kl sitesi (kolari sepeti) canım .nete yaz çıkar senin hesaplamana gerek yok yedigini yaz o sana tık diye hesaplar
karabiberim sevgiler
amanın biz ne zaman bu kilolardan tamamen kurtulacaz . akreple ben 50 yaşınada gelsek sanrım hala buralarda bastonla dolaşacaz dimi bacım
bir arkadaşın sorduguda püsküütüm açtıgı konu önce huplet sonra guplet. burdan bakabilrisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
amanin kim gelmis hosgelmis aeben guzelim ne haber ya bu arada askolsun teessuf ederim benim bastonu unutmussun bende ayni siz gibi bastonla dolasam buralarda torunum sunu yapti yemek zorunda kaldim gelin simdi yapti yemessem olmazdi felan dedigim gunleri gorur gibiyim![]()
bu gacının yüzü kiloluyken daha güzelmiş amaa
nesli yer senle birlikte hem deeYemiyecegimmmmmmmmmmmmmAma gene dur ya satayım bunları yada kalorisine bakayım corbayla çok fark var arasında
Gellllllllllllllllllllll Gelllllllllllllllllllllllll patatasli börege gellllllllllllllllllllltaze bunlar çıtır çıtır yokmu alan bedava vallaaaaaaaaaaaaaaaa üzerine para verecegim gel beeeeeeeeeeeeeeee
![]()
yok ya kiloluyken daha guzelmis![]()
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin busonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss
![]()
ye ye akreeeeeppp ye![]()
işte bunu bilemedin şekercik..akrebim bekledim gelmedin önce karataycı arkadaşlara günaydın dedigin için geçikdin bende kaçtım.anacım nasıl takım kaptanızsın önce takım
![]()
kiz ben sana demedimmi sus diye aaaa
gerci sesi yok kac dakkadir borekleri goturuyorr![]()
yaklaşık 1 ay kadar canım bilemedin 5 hafta.
birileri tarti sevdiginimi soyledi valla suan tepsi onumde bekliyorum guzelim bana bakip duruyorlar inanki
pisikkk ne diye seni sevindirimaaa bakıyorlarsa gücendirme şekerimindir mideye
![]()
omega 3 de markasını arattım çıkmadı akrepcim acaba yazım yanlışı mı oldu
baktım hemen:marincap canım..omega 3 de markasını arattım çıkmadı akrepcim acaba yazım yanlışı mı oldu
kızlar ben geçmişe birgittim tam gittim birsürü alıntı yaptım o rada kardeşim aradı 1 saat konuştuk sonra kızım hepsini silmiş
siyahcım çok zor günler geçirmişsin çok güçlü birkadınsınrabbim kimseye çekemeyecegi dert vermesin bundan sonrası senin için hep güzel olsun inşallah
ceylin cim boyun kısa sayılmaz şekerim bende 1.68.![]()
teşekkürler akrebim
banucum küçük kızın nasıl yav biraz bahset bebek özledim valla
kızlar ben şimdi alış verişe gidiyorum yarın 14 kişi yemekli misafirim var gelince kocaya yemek yapıcam onu işe yollayınca görüşürüz hııı buarada fırsat bulursam sahile yürüyüşe gidicem![]()