Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

git tabi canım dr bizim bilemedikleerimizi bilirler ama o halsizlik yorgunluk hissi bende de var

püsküüüt gitti mi :53::53::53::53:

kız var ya sana diyecek lafım kalmadı benim ye börekleri ver kiloları alllahımmm ya :41::41::41::41::41:

ye ye akreeeeeppp ye :46::52::32::33::35::34::55::56::56::56:

hosgeldin anacim valla ben burda oturuyorum evde is dolu

valla yesin dimi bende oyle dedim ye bacim ye dedim ohh kalori olsun ne diyelimm :27:

ceylinim yorgunluk için kan şeker dengene birde kansızlık varmı ona baktır canım genelde yorgunluk hissi bu ikisinden oluyor..

akrebim bekledim gelmedin önce karataycı arkadaşlara günaydın dedigin için geçikdin bende kaçtım.:9: anacım nasıl takım kaptanızsın önce takım:4::9::33:

Son düzenleme:
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin bu :52::52::52: sonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss :32::32::32::32:

kiz ben sana demedimmi sus diye aaaa
gerci sesi yok kac dakkadir borekleri goturuyorr :52:

günaydın herkeseee:)

iş yerindeki yoğunluğumuz büyük ölçüde geçti şu birkaç gün rahat olacagız inşallah.

yalnız... size akıl danışmak istedigin bir konu var. ben kendimi çok yorgun, halsiz hissediyorum yaklaşık 1 aydır... orda burda uyuyakalıyorum,eskiden çok koştururdum nerden baksanız günün 15 saati dışarda bişeylerle ugraş halinde olurdum. işten çıkar kurslara giderdim. acaba doktora gitmem gerekir mi? ne yapmalıyım? doktora gidince de ben kendimi çok yorgun hissediyorum mu diyecegim:) bilemedim.
omega3 kullan canım..
ben marinkap olan markayı kullanıyorum çok faydasını gördüm..özellikle yorgunluk ve unutkanlığa çok faydalı ve kalbe ve kilo vermeyi kolaylaştırıyor..
Bu nesli nerede göreniniz varmı gene kayıplarda kesin yiyordur kız nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin bak neler geldi başımıza ortalıkda yoksun hem şu cizelgeme bakta azcık motive olm:1::1::1:
Akrepcim aha çizelgem kapak olsun sana :33::33::33::33::33::33::33:
:33::33:
kiz geldim geldim amaninaksam tart yaptim dayima kizlar yememk icin omrumden omur gitti sabah kalktigimla suan tabagimda :1:

AHAHAHA hepsini bitir sen bugün:60:

Dur ölecem ya bugünkü menude öglen mercimek corbası var başka yemiyecegim dedim dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: patrok patatesli böre getirdi masaya koymazmı şimdi hemde 2 tane ne yapacam ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok etmem gerekli bunları hemen aysssssssssssss karnım birden guruşdadı acıktıgım aklıma geldi tutsun biri beniiiiiiiiiiiii:26::26::26::26::26:
:60: ay ben de tam senin patron artık börek getirmiyormu dicektim:60:
ya merak ediyorum alla alla ceylinn sen buna bakma bacim sen yaptinmi ne oldu ne bitti hadi valla sabirsizlaniyorum hayal etmek guzel karisma siya kirdirma kafanii

akrepcim sevgili kaptanim gunaydinn ....
gel bak tart var yanindada sutlu kahvee buyurr
oo bayılırım tarta :56:dur bekle geliyorumm:10:
merhabalar hatunlar .:16:

ceylinim seni görmek ne güzel ..:38: nasılsın fıstıgım ?

akrebim ne yapıyon bacım .. sordugunuz kl sitesi (kolari sepeti) canım .nete yaz çıkar senin hesaplamana gerek yok yedigini yaz o sana tık diye hesaplar :9:

karabiberim sevgiler
amanın biz ne zaman bu kilolardan tamamen kurtulacaz . akreple ben 50 yaşınada gelsek sanrım hala buralarda bastonla dolaşacaz dimi bacım :9:

bir arkadaşın sorduguda püsküütüm açtıgı konu önce huplet sonra guplet. burdan bakabilrisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html

oooo hoş geldin şekercim:16:
ayy evet yaa:60: elimizde değnekle:60: kız yok ne değneği yaptığımız sporlarla burdaki gençlere taş çıkartırız o zaman:60: ajda feğnekmi kullanıyor sankii:52:

amanin kim gelmis hosgelmis aeben guzelim ne haber ya bu arada askolsun teessuf ederim benim bastonu unutmussun bende ayni siz gibi bastonla dolasam buralarda torunum sunu yapti yemek zorunda kaldim gelin simdi yapti yemessem olmazdi felan dedigim gunleri gorur gibiyim :9:

bu gacının yüzü kiloluyken daha güzelmiş amaa:52:
Yemiyecegimmmmmmmmmmmmm:47::47::47: Ama gene dur ya satayım bunları yada kalorisine bakayım corbayla çok fark var arasında

Gellllllllllllllllllllll Gelllllllllllllllllllllllll patatasli börege gelllllllllllllllllllll:1::1::1: taze bunlar çıtır çıtır yokmu alan bedava vallaaaaaaaaaaaaaaaa üzerine para verecegim gel beeeeeeeeeeeeeeee:14::14::14::14::14:
nesli yer senle birlikte hem dee:33:
yok ya kiloluyken daha guzelmis :33:
:60: aynen:60:
Ceylin vallka benim bacım beceriksiz bunuda beceremez diyet zaten onun harcı degil kila alır gelir kesin bu :52::52::52: sonra napım vaktim yoktu açıktım t den misafirlerim geldi vss vss :32::32::32::32:
:60::60:
ye ye akreeeeeppp ye :46::52::32::33::35::34::55::56::56::56:

yakın olsa yerdimmm:27:

akrebim bekledim gelmedin önce karataycı arkadaşlara günaydın dedigin için geçikdin bende kaçtım.:9: anacım nasıl takım kaptanızsın önce takım:4::9::33:
işte bunu bilemedin şekercik..
öncelik takımımdır her zaman..önce takıma günaydın dedim
sonra kahvaltı yaptım..açlıktan gözüm döndü..
sonra geçmişe baktım:34:
kiz ben sana demedimmi sus diye aaaa
gerci sesi yok kac dakkadir borekleri goturuyorr :52:

bencede çok sessiz kesin yiyor börekleri:60:

birileri tarti sevdiginimi soyledi valla suan tepsi onumde bekliyorum guzelim bana bakip duruyorlar inanki

kızlar ben geçmişe birgittim tam gittim birsürü alıntı yaptım o rada kardeşim aradı 1 saat konuştuk sonra kızım hepsini silmiş :14::14:

siyahcım çok zor günler geçirmişsin çok güçlü birkadınsın :nazar: rabbim kimseye çekemeyecegi dert vermesin bundan sonrası senin için hep güzel olsun inşallah :16::16::16::16:

ceylin cim boyun kısa sayılmaz şekerim bende 1.68.:3:

teşekkürler akrebim :16:

banucum küçük kızın nasıl yav biraz bahset bebek özledim valla :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben şimdi alış verişe gidiyorum yarın 14 kişi yemekli misafirim var gelince kocaya yemek yapıcam onu işe yollayınca görüşürüz hııı buarada fırsat bulursam sahile yürüyüşe gidicem :10::10:

omega 3 de markasını arattım çıkmadı akrepcim acaba yazım yanlışı mı oldu
baktım hemen:marincap canım..
kızlar ben geçmişe birgittim tam gittim birsürü alıntı yaptım o rada kardeşim aradı 1 saat konuştuk sonra kızım hepsini silmiş :14::14:

siyahcım çok zor günler geçirmişsin çok güçlü birkadınsın :nazar: rabbim kimseye çekemeyecegi dert vermesin bundan sonrası senin için hep güzel olsun inşallah :16::16::16::16:

ceylin cim boyun kısa sayılmaz şekerim bende 1.68.:3:

teşekkürler akrebim :16:

banucum küçük kızın nasıl yav biraz bahset bebek özledim valla :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben şimdi alış verişe gidiyorum yarın 14 kişi yemekli misafirim var gelince kocaya yemek yapıcam onu işe yollayınca görüşürüz hııı buarada fırsat bulursam sahile yürüyüşe gidicem :10::10:

sana kolay gelsin şekercik

Yemedim işde börekleri eşim geldi ona sattım kendimede mercimek corbası söyledim bir dilim cavdar ekmegi ile yedim kavtımı yapamamıştım sabah sadece bir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yemiştim yanıma getiridim nouda becerip yiyemedim ara ögün yaparım bende :21::21::21::21::21:
Ben sizin gibi iradesizmiyim sözüm kime bilirsiniz :33::33::33::33::33:
Sesim gitti çünkü eski şirketimden çagırdılar gel geri diye onların verdigi bölümü ben istemedim vardiyalı ne gecemn ne gündüzüm belli oglumu haftada bir bile göremiyordum istedigim bölüme ise bakan istiyolar torpil yani dedim en büyük torpilim allah başkada yok oda belliki sizin işinize yaramıyo ortalık gerildi :1::1::1: Napım şu cenemi bir tutamıyorum:1::1::1: Anlaşılan kaldım bu işde sigortasız 3 kuruş paraya mmaşımıda vermedi patron :5::5::5: eeee ne demişler allah kerim buluruz inşallah bir yol
Sizler naptınız bakayım :3::3::3::3::3::3:

Back
X