Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

wewe eeee goooollll sayın seyirciler kız nesli bak ben canavarala uğraşıyorum ondan böyleyim kız sana ne oldu anlat hadi bize
:60:bu kaptana bu hafta yaramadı :60:
gelen vurdu giden vurdu :60:
ban ne mi oldu dedim ya sana ne olduysa banada o oldu
acimm acccc:47:

kıyamam kaptanıma bu hafta çok yüklenmeyin...

canim bu hafta ne ki sen haftaya seyrettt

valla guzel olmus akrep tahsilatci :46::46::46:

yaaa senle araya da şööle görünmeyen cam duvar döşicem ama sadece ben seni görücem arada masa altından götürdğün pastaları kekleri nasıl yediğini arşivlicem yaaa:60::60:

ayyy allahimm koptugumun anidir ya sey kem kum hii :1:
at ya geri adim bak cok degil sadee bir hafta konusurum birdaha unuturum merak etme yani takimlara gitmek bana gore daha kotuu gel vazgec

ya allahim ya yudum ya varmi ya takilmayin siz ona sonucta yemedim ya siz ona bakin ama nasil devrim yaptigimi simdi anladin demi ohh
ki nere gittin yediklerinimi cikartacan yoksa aman sakin yapma bak :33:

Bak neslicimm sen kesin kazandım sayy rahat ol yanii oldukça rahat sıkmana gerenk yok yanii hafiften yeme alıştırmalarına başla nasılsa yenicen ya o bakımdan hem pasta yiyerek kilo veren ilk şişko olaraktan tarihe geçersin hıı ne dersinn :33::27::60:

neysee ben gittimm kizlarr gorusuruzz ....

Nereye gittin kuzuuu senle atışıcam diye az kalsın bankaya yetişemiyodum :1:

Bankama gittimm akşam yürüyüşümü yaptımmmm geldimmmm sen gittin ama oldumu şimdi :51: nese sen şimdi yemek tatlı hazırlican dimii ehh yersinde onlardan şöölee lop lopp dimi canikommmmmm :27:

:60::54::57::68: kız varya sinir geldi gülüyorum kendime deli oldum geçecekkk o canavar kanımda azalıyor ya ne halt edeceğini bilemiyor insannnnnn
kızzz bak nesliiiii
sıraya sana geldi
sabahtan beri where is the yudum diyoz anlamıyon
yudum yudum su içilir
olmadı kana kana içilir
olmadı ayran olmadı portakal suyu
ama bir lokma da yenir ok canıııımmm
gene yudum gene yudummm de kız sinirlenmiyecceeemmm
kız ben varya sinirli şirin olduuummmmm :84:
aha ben bu olduuummmm :37:
Ya sorma canım ya o yudum yazdıkça ben de içimden lokma diye doğruluyorum o yüzden sinir geldi bak enerji sarfiyatı oluyor resmen:47:

Anammm:53: neslii sen bana yağ yaktırıyosun farkındamısınn :60::60:
seninki kac suan kac olup olmamasi bana gore onemli degil onemli olan ileride benim zayif seninde sisman olman sekerim
Ohohohohoho görcez canımm görcez sen gel bu taraflara o zaman tüm yolları şaşır vayy akrebim ben ettim sen etme de :60:

Şimdi bu mesajı alıntılayıp aleyhime delil olarak sunulacağını bilsemde yazdım gitti :46:

Bana göre şaka
Ziyaretçilere göre cıss kaka

İşte empati budur :29::13:
siz kafa bulun bakeeeemmm
bak bööönnn iş vardı kitap okuyamadım iş yerinde
akşam okurum artıkın
3 hafta sonra sakin huzurlu bir hatun olacccaaammmmmm :84::84:

Sakinsin zaten tekrar et devamlı benn sakinim diyee
wewe eeee goooollll sayın seyirciler kız nesli bak ben canavarala uğraşıyorum ondan böyleyim kız sana ne oldu anlat hadi bize
:60:bu kaptana bu hafta yaramadı :60:
gelen vurdu giden vurdu :60:
:60: Valla doğru diyosun dünü atlattım bugün de bahire ile nesli sardı :60: hadi bahire sigara bırakıyor nesliye noldu anlamadım :60:
Bu kesin beyin dağıtma politikası uyguluyor eskimez arkadaşım benim :29:
kıyamam kaptanıma bu hafta çok yüklenmeyin...
:16::16::16:
:
:60::60::60::60::60

kiz sizi gicik etmek icin diyorum akilli dur anam dur simdi banada bulasma oglum bak gittt derim ona gore sen sigarayi birakiyorsan bende cigir asip yemek yemiyom valla benimde leime ayagima titreme geldi beni sicratmayin ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:22:

:60::60: Ayy ne güldüm sizin yüzünüze iş yerinde :60: etrafıma bakıyorum kendi kendine gülüyor deli diyebilecek kişiler varmı diye :60:

Çok komik yaa :60: doğru tabikii kızcağız çok yemeyi bırakıyor :60::60:

Kuşum sen azar azar bırak..Pastanı kocamanından günde bire düşürerekten bırak:60::60:

ban ne mi oldu dedim ya sana ne olduysa banada o oldu
acimm acccc:47:

canim bu hafta ne ki sen haftaya seyrettt

Yok yok bu aç kaldıkça bana saracak anlaşıldı :60: :60:

Kuzuuuu yapma bak sarsma bünyeyiii yarın akşam özellikle uzak durma yemelerden olarmıı :33::33::33:

vee bu tarz söylemlere maruz kalmamak adına,çok önemli olaylar dışında herkes saat 12 ye kadar buraya yazacak kilosunu,unuttum lafı bir daha bu takımda geçmeyecek,face,tel. en son çare olacak,kaptanmız zan altında bırakılmayacak.ben bunlara uyamam diyenler de takımdan ayrılacak ve haksız yer işgal etmeyecek..hepimiz yetişkiniz,herkes sorumluluklarını bilecek..böyle biline..ferman gibi oldu ama kurallar hepimiz için..kaptanımı açıklama yapmak zorunda bırakmasın kimse..

ferman kaptanımızındır :42:

dünkü menüm:

sabah: 2 tane mandalina, bir tane elma

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: ton bakılı salata ve soda

ara: bir tane elma

akşam: z.yağlı kabak ve cacık

ara: 3 kupa şekersiz çay

2,5 lt su ve bir kupa yeşilçay

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: harika bi menü

kızlar,öğleden sonra mrı sonucu için hastanede olacağım.bilginiz olsun...
kafam kalksa,vücudum kalkmıyor bugün,heryeri toparladım,mutfak kaldı,hafta sonu pazar market işleri de boşlandı hastalık sebebiyle,hastane çıkışı gidip bir şeyler almak lazım.çocuklar da hasta olunca dinlenemiyorum.çok şükür ki büyüğün yazılı haftası bitti,projeleri tamamladık,azıcık rahat ederim artık.şu hastalık ta bitse de spora başlasam..
aranızda propolis kullanan var mı dayanıklılığı arttırdığı söyleniyor,bir de soğuk algınlığı için zencefil,karabiber,bal karışımını deneyeyim diyorum..

propolis satmıştık canım biz birara bir şirketin ürünü olarak alanlar çok memnundu.dogal antibiotik olarak

bu arada kimseyi kırmak istemiyorum ama kızlar gerekçeyi biliyorsunuz yardımcı olmanızı rica ediyorum
iş yerinde sinirimi gösteremiyorum
yafff bu nikotein canavarı var ya delirtiyor insanı
3 hafta boyunca idare edin siz beni
kimseye çatmadan vucuttan bir çıksın gitsin lanet olası gerisi kolay
kitapta şu yazıyor
nikotein sigarayı söndürmeyle beraber azalmaya başlıyor
üst üste sigara bu yüzden içiyormuşuz hani birini söndürmeden diğerini yakma nedenimiz nikotein seviyesini aynı tutmak içinmiş
nikotein seviyesi düştükçe ki o na canavar diyor tek sigara yeter diyor vucuda girmesi için diyor
o tek sigara ile vucuda giren canavarı beslemek gerekiyor diyor yaktığın her sigara ile canavarı besliyorsun büyütüyorsun diyor
buyüzden diyor günde 10 tane ile başlarsın yani 2 günde bir paket zamanla artar günde bir paket zaman içinde 1,5 öyle bir olursun ki diyoer adam günde 3 paket sigara içiyormuş ben gibi diyor olursun
tek yolu canavarı beslenme kaynağını kesersen aç kalır ufalır ufalır ve ölür
ok
ben canavarı besledim
akşam 1 tane
sabah 1 tane
az önce 1 tane yaktımmmmmmm
kahretsiiiinnnnn
o canavarı yoook ediceeemmmm

:45::20: sakın haaaa bir daha yokkkkkkkkk öyle bırakamazsın direk keseceksin azaltmakla olmaz

kuzu kuzu zu zu geldiii...

dünkü menüm...

sabah... bir salkım üzüm... bitki çayı

ara....... yeşil çay

öğlen..... bol domatesli kıymalı biberli yağsız menemen-2 dilim t.buğday ekmek-çay

ara....... 1 avuç fındık

akşam... fırınlanmış sade mantar ve salata

2 lt den fazla su
1 saat yürüyüş

DÜn benim asisto babacığını ikna edemedi dayısında bir büfe varmış onu almak için ah kıyamadım dur yavru dedim ben sana onu taşırm.. neyse gittik dayısının evine 15dk yürüme mesafesi var eve... zaten bizim şirketin yanında oturuyorlar asistolarda ... neyse dayısı depoya indirmiş hemen indim baktım taşırım dedim üzülme sen kimseye yalvarma... bağladım alttan üsten sırtladım çıkardım depodan sonra el arabasına bağladım aldım getirdim kızın dayısı şok yengesi şok cep herkülünüz gene iş başındaydı babası biz şaka yapıyoruz onu çağıracağız diye beklerken dolabı kapıda görünce zavallı ne diyeceğini şaşırdı ayol... nefti mini bir elbise topuklu ayakkabı vardı ama her zamanki gibi ay gülmekten kırıldık atatürk caddesi erenköy trafiği sayemde altüst geldi ha ha herkes durum bakıyor alkışlayanmı istersiniz tezahurat yapanmı ha ha ha kırıldım yahu yok böyle bir akşam neyse işimiz bitti üstümü temizledim durakta beklerken arkadaşım kız arkadaşıyla geçerken beni görmüş sağolsun eve kadar bıraktı vallahi kalbime göre verdi Allah yorulmuştum.. eee ne demişler iyilik yap denize at...
eve geldim bulaşıklar yıkandı tarhana koydum ocağa annem artık ellerinde çelik bileklikle dolaşıyor 1 tabak bile kaldırması yasak... babam dün hastalanmış söylemediler adam oturduğu yerden çayını sehpadan alıp içemiyor boşlukları ağrıyor hep yatırdım sıcak su torbalarıyla taş düşürüyor sanırım tansiyonu hep tavan... kardeşim ve nişanlısına kahve yaptım puzzle başındaydılar sehpalerde çay bardakları tabklar vardı topadım onlarıda yıkadım... çorbam pişti bu arada hemen kıyma çektim karnıyarık yaptım... kırmızı biber haşladım sarımsaklı soydum yağladım attım dolaba... pilavımıda yaptım salatalıkları yıkadım akşam cacık yapıcam yanına oooh mis ... odamı sildim tozunu aldım çamaşır attım makinaya kışlıklardan.... ütüm vardı bir sepet bitti.. annemin bileğini ovdum. babama bitki kaynattım ayaklarını yatırdım sıcak sulara...

işte öyle kuşlar koşturmaca evde iki hastam var birde gelingiller ve kardeşgiller bakalım bu atom karınca nasıl yetişecek bu hızla...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşşallah canım bu ne hız ne sürat. hastalarına acil şifalar sana kolaylıklar

selam kızlar.
sonuç ve ilaçlarımı aldım,ramatolojiye gitmeliymişim.
o da burada yok,nasıl gideceksem iki çocukla,ki ikisi de hastayken.neyse,başka bahara kaldı tedavi.
önerilerinizi okudum,çok sağolun,hemen araştıracağım,merak ettim.
nesli Q10 cildi güzelleştiriyor mu,böyle bir etkisi oldu mu sende..
off kafam bir dünya,bölük pörçük yazıyorum,sanırım yatsam iyi olacak..
sonra görüşürüz..

geçmiş olsun canım allah işfanı versin inşallah:38:

gene geldim kimse yok be aa

sabah
1/2 simit
1/2yumurta
1/2patates haşlama
4 siyah zeytin
ögle
2küçük şiş tavuk
3 y.k.patates salatası
1 kase şehriye çorbası
ara
nescafe
akşam
3 y.k. taze fasulye
4 y.k. bulgur pilavı
1/2 kase kayısı komposto(az şekerli)
2 y.k. yogurt
ara
1 avuç yagsız patlamış mısır

neyse ben biraz spor yapayım dengeli spor aleti almıştım üstüne çıkılıp öne arkaya kayılan ona bineyim 20 dakkabirazda debeleneyim aslında çok yorgunum ama

1 SENE BELALARDAN EMIN OLMAK ISTEYENLER BUYURSUN.

MUHARREM AYI DUASI

peygamber efendimiz s.a.s. buyurdular ki :

herkim muharremin ilk günü bu duayı 3 kere okursa ALLAH c.c. o kimseyi gelecek muharreme kadar bütün belalardan emin kılar.

şeyh sıhabüttin-i sührüverdi den menkuldür ki : herkim bu duayı asure günü 3 kere okursa ölümünden de emin kılınır. zira o sene ölümü mukadder olan kimse bu duayı bu veçhile okumak nasip olmaz.

Bismillâhirrahmanirrahim

Elhamdulillâhi Rabb-il 'âlemin Vesselâtu vesselâmu 'alâ Seyyidina Muhammedin ve 'alâ âlihi ve sahbihi ecma'in
Allahümme entel ebediyyul kadîm El hayyul kerîm El Hannân El Mennân ve hâzihi senetün cedîde, es'eluke fîhel 'ismete mineşşeytânirracîm
Vel 'avne 'alâ hâzihin nefs-il emmâreti bissûi vel iştigale bimâ yukarribûnî ileyke Yâ zel celâli vel ikrâm Birahmetike yâ erhamerrâhimin Ve sallallahu ve selleme 'alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve 'alâ âlihi ve sahbihi ve ehlibeytihi ecma'in

MEÂLEN TERCÜMESİ
Kendinden evvel hiç bir varlık bulunmayan, varlığı - hayâtı - Kullarına keremi çok - merhameti, nîmetler bağışlaması SONSUZ DEVAMLI olan yalnız ve yalnız sensin ALLAH'ım
Bu yeni yıl boyunca; Senden, huzûrundan kovulmuş şeytandan beni korumanı ve kötülüğü emreden nefsimi yenmem için yardımını, beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı dilerim Ey Celâl ve İkram sahibi ALLAH'ım —

günaydın arkadaşlar.hayırlı sabahlar hepinize.
ne çok kaynatmışsınız öyle..oku oku bitmedi yahu..

propolis satmıştık canım biz birara bir şirketin ürünü olarak alanlar çok memnundu.dogal antibiotik olarak

bunun da sahtesi vardır muhakkak piyasada,marka yazabilir misin,ona bakayım ben.çocuklara da vereceğim çünkü.
şu an balık yağı veriyorum takviye olarak ama bunu da almak istiyorum..

Back
X