- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınkızlar
genicim ahmet ümitin kavim ve bab-ı esrarının geneline bir bakıverdim neten
Tatlım benim de vardı aynı sorun ama sağlıklı ve doğru beslenme ile çözebiliyorsun bu sorunu da.. Akşam geç saatte ne yenirse yensin gün içinde insülin direnci oluşturuyor..
Mesela akşam 19:00 sonrası hiç bişey yeme kuşum..Sadece süt bitki çayı su ayran içebilirsin..
Gün içinde daha rahat olıcaksın..Çok fazla ara öğünün var ama zamanla çözersin onuda birden değil yalnız akşam arasından lütfen vazgeç..
karıncacım akşam yemeği işten dönüş nedeniyle mi 19 a sarkıyor.18 e çekmen mümkünse çek bence.
Rezene içebilirsin mesela hem süt yapar hem gaz giderir, bunun gibi emzirirken içebileceğin bitki çaylarını araştırıp günde 1 kupa içebilirsin cnım..yaş-27
kilo-75
boy-1.63
hedef kilo-60
zorunlu 5 msj atmam gerektiğini şimdi gördüm.
kahvaltıdan önce 1 fincan yeşil çay
sabah kahvaltıda
1 yumurta,bir çay tabağından az peynir.yarım domates,yarım salatalık,6 zeytin,1 dilim ekmek
öğlen kızım için yaptığım sebze çorbasından bir kase ekmeksiz
akşam şehriye çorbası bi kase
gün boyu 3 litre su
30dk yürüyüş (netten bi program buldum evde yürüyüş yapıyorum bu program sayesinde)
kitap okuma alışkanlığım hiç yok ama çok okuyan bi arkadaşım var onun bana kitap okumak konusunda destek vereceğini düşünüyorum.en kısa sürede bi tane kitap alıp başlıycam.bitkisel çayları çok fazla tüketemiyorum kızım daha 9 aylık onu emzirdiğim için bi sakıncası olur diye korkuyorum.hepinize iyi geceler..
Günaydın herkese,
Dun aksam yemek yemedim. Fakat saat 17 gibi dayanamayıp 2 gofret (İnce) ve bir kaç kaşık (çay kaşıgı) nutella yedim. Sonra kendimi suçlu hissettim ve aksam erkenden uyudum. Regl oldugumdan tatlı ihtiyacı ve stres inanılmazdı.
Bu sabahta 5'te kalktım saat 8 gibi de kahvaltı yaptım. Kahvaltıdan önce sade ve şekersiz nescafe içtim.
Kahvaltım:
[1] Yeşil Zeytin 4 adet 28
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[4] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[5] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
Tatlım sabah çok az yemişsin doydunmu peki..Cevizi 3-4 adete yükseltebilirsin, zeytin yeşillik ekleyebilirsin ve süt ya da yoğurt..Hem bol protein alırsın hem daha uzun süre tok kalabilirsin..günaydın herkese.dün akşam giremedim nete.çok rahatsızdım.ishal ve baş ağrısı.oğlumla bile ilgilenemedimdün akşam ki menümü söyliyim önce
kıymalı taze fasulya,yoğurt ve salata
bu sabah
2 dilim ananas,1 kivi,1 ceviz ve 2 yemek kaşığı lor peyniri
ama endokrin dr um ve diyetisyende hep bu şeklde beslenmemi söylüyo.peki sen insülin direncinde ilaç kullanmış mıydın? ben şu an emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum.eğer biraz daha zyıflarsam tamamen ilaç kullanmaktan kurtulma şansım var. sen nasıl besleniyosun peki saat olarak.bi örnek yazar mısn bana
Arkadaşlar izninizi isteyerek aranızdan ayrılıyorum. Insallah istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Ben diyete devam edemeyeceğim.
Arkadaşlar izninizi isteyerek aranızdan ayrılıyorum. Insallah istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz. Ben diyete devam edemeyeceğim.
menün gayet güzel canım emziriyorsun da hem daha güzel kilo verirsin.
inşallah şu 75 barajını bi aşarsam çok hızlı kilo vereceğime inanıyorum.2 ay önce kapanınca çalışıyodum işim dışardaydı hep yürüyodum baya faydası oluyodu birden eve kapanınca durdu Allahtan tekrar kilo almadım evde yürüyüş programlarıyla destekliyorum..olcak olcak başarcam ben bu kilolardan kurtulcam :)
Tabiki yaptırdım tahlil canım..Düzenli olarak tahlil yaptırırım..Hamdolsun sonuçlarım güzel..peki insülin direncin düzeldi mi? tahlillerini yaptırdın mı tekrar? ve sadece bu şeklde beslenerek mi her şey düzeldi.bunları sormamın sebebi de bende şu ilaçtan kurtulmak istiyorum o nedenle.bir de bu yediklerim benm şu anda yaptığım diyetin menüsü.