Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sızın porsıyon dedıgınız kac kasık ben 6 yapıorum ama?corbada bı kepce bugun dahada azaltacagaım dıger gnlere gore az vermısım sınırlendım:)su yukarda vogue2013 5 yazıyor bes ne demek:) yenıyım grupta cahilim:) valla ooo domates soslu makarnalar felan kızlar sız bu monulerle haftada kac gr verıyorsunuz yaw:)
Kocaman çok şey yapmışsın bence canım..Hem de oğluşunun dünyasında..Bu daha önemli..dünkü menüm:
sabah: bir dilim çavdar ekmek, 4 tane çeri domates, maydonoz, marul, 3 tane ceviz yeşilçay bir fincan
ara: 2 çeri domates
öğle: tavuklu yeşil salata
ara: bir tane elma
akşam: 2 kepçe kadar nohut yemeği ve salata
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 tane maden suyu.
sadece ama sadece oğluşumla oyunlar oynadım ve elimi hiçbirşeye sürmedim. ne üşengecim değilmi. evde babamızda olmayınca ohhh mis. kuzucuğum benim beraber vakit geçirdik. 12 tane kitap okuduk. 24 sayfa etkinlik yaptık. elişi kağıtlarından çiçek yaptık, eski cd lerden balık ve ayıcık yaptık. oooooooo yaptıkta yaptık. evde ne yaptım kocaman bir HİÇBİRŞEY.![]()
Sabah monum: ıkı etımek ekmegı.
Aygazda guzelce yakıyorum:) ustne krem pynr suruyorum, uc zeytın yarm cay kasıgı helva.katıklık su:)sekersız cay bıseye benzemıo cunkı:) araogun yemıyorum aksamda ıspanak ve kendıme corbası var:) salata malzemesı lazım bebekle cıkamıyorum hazırlan bebegı arabaya koy bagla markete gıt gel de usenıyorum
merhaba arkadaşlar dün gün boyu evde deildim o yüzden yazamadım
dünkü menüm sabah
2 bardak su
1 yomurta,5 zeytin,yarım domates,az peynir,1 tatlı kaşığı SARELLE,1 dilim ekmek,2 fincan çay
öğlen
bi porsiyon et yemeği,1 kase yoğurt
akşam 1 kase sebze çorbası
3 litre su
SARELLE'yi özellikle büyük hafle yazdım ki şirketimin reklamı olsun :))
daha iyiyim akrebim.Evet tembel karınca gelmiyor, emilicemre de dün hiç gelmemiş..Deneme sürelerinin faydaları işte..
Sen nasıl oldun canım..Hareket edebiliyormusun??
porsiyon 5-6 yemek kaşığı vouge.Kızlar sızın porsıyon dedıgınız kac kasık ben 6 yapıorum ama?corbada bı kepce bugun dahada azaltacagaım dıger gnlere gore az vermısım sınırlendım:)su yukarda vogue2013 5 yazıyor bes ne demek:) yenıyım grupta cahilim:) valla ooo domates soslu makarnalar felan kızlar sız bu monulerle haftada kac gr verıyorsunuz yaw:)
hiçbir şey değil,çok şey yapmışsın bence.ev işi nankör bir kere.yap yap bitmez.evlada ayrılan zaman öyle mi.dünkü menüm:
sabah: bir dilim çavdar ekmek, 4 tane çeri domates, maydonoz, marul, 3 tane ceviz yeşilçay bir fincan
ara: 2 çeri domates
öğle: tavuklu yeşil salata
ara: bir tane elma
akşam: 2 kepçe kadar nohut yemeği ve salata
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 tane maden suyu.
sadece ama sadece oğluşumla oyunlar oynadım ve elimi hiçbirşeye sürmedim. ne üşengecim değilmi. evde babamızda olmayınca ohhh mis. kuzucuğum benim beraber vakit geçirdik. 12 tane kitap okuduk. 24 sayfa etkinlik yaptık. elişi kağıtlarından çiçek yaptık, eski cd lerden balık ve ayıcık yaptık. oooooooo yaptıkta yaptık. evde ne yaptım kocaman bir HİÇBİRŞEY.![]()
güzel havalarda bebeği de çıkar ki dış dünyayı tanısın.Sabah monum: ıkı etımek ekmegı.
Aygazda guzelce yakıyorum:) ustne krem pynr suruyorum, uc zeytın yarm cay kasıgı helva.katıklık su:)sekersız cay bıseye benzemıo cunkı:) araogun yemıyorum aksamda ıspanak ve kendıme corbası var:) salata malzemesı lazım bebekle cıkamıyorum hazırlan bebegı arabaya koy bagla markete gıt gel de usenıyorum
merhaba arkadaşlar dün gün boyu evde deildim o yüzden yazamadım
dünkü menüm sabah
2 bardak su
1 yomurta,5 zeytin,yarım domates,az peynir,1 tatlı kaşığı SARELLE,1 dilim ekmek,2 fincan çay
öğlen
bi porsiyon et yemeği,1 kase yoğurt
akşam 1 kase sebze çorbası
3 litre su
SARELLE'yi özellikle büyük hafle yazdım ki şirketimin reklamı olsun :))
tavsiyelrin için teşekür ederim canım eğer evden bi çıkarsam dışarı aktarda işime yarıycak ne varsa alıp gelcem ama işin kötüsü hiç çıkasım yok neyse eşim sabaha geçince alır olmazsa ya da ben kendimi zorlayıp çıkarım eve bi kapandım tam kapandım ben deAman dikkat et kuzu kendine..Ihlamur ya da nane çayı iç limonlu..Aktarlardan kaynar al üstüne bol ceviz ekle iç miss gibi, hem canlandırır hem bol süt yapar.
İştahsız olmak güzel tabi (darısı bana olsun) ama halsizlik kötü..
Omega3 de kullanabilirsin hayatım kahvaltı sonrası..Gün boyu enerjini yükseltir, yağlarının atılmasına yardımcı olur..
Menün de güzel şekercim.
SARELLE'de çalışıyorum da ben market aktivite elemanı olarak şimdi izindeyim ama başlıycam haziran sonunda kalori bakımından en düşük kahvaltılık çikolata o bakımdan yani ben işe başlayınca alın ki prim kazanayım ben de :)) ama kalorisi en düşük desem de var baya kalorisi alın ama az tüketin benim gibi ay da 350'lik bi kavanozu ailecek ancak tüketiyoruz bazen bir aydan fazla kullandığımız da oluyo..daha iyiyim akrebim.
ayakta çok kalamıyorum ama ağrım%80 daha az şükür.
porsiyon 5-6 yemek kaşığı vouge.
domates soslu makarna çoz az yağlı yapılmışsa,miktarı az tutularak yenebilir,makarna değil bol kalorili soslar cıss.
hiçbir şey değil,çok şey yapmışsın bence.ev işi nankör bir kere.yap yap bitmez.evlada ayrılan zaman öyle mi.
güzel havalarda bebeği de çıkar ki dış dünyayı tanısın.
üşenme sakın,dışarı çıkmak sana da iyi gelir.
derken,az daha aç konuyu bakayım.![]()
kızlar ben bu sabah belimi incittim,çok zor hareket ediyorum,ne yapacağım bilmem.bayağı şiddetli ağrım var.
aksi gibi eşim de çalışacak bu hafta sonu.
akşamdan yemek,kek,puding falan yapmıştım,çocuklar kendi kendine onları yedi sabahtan beri.
ilaçlar azıcık etki etti de ben de yeni bir şeyler yedim.
geçen seferki gibi 1 hafta sürmez inşallah.![]()
Menün güzel canım..
Hmm çalışıyosun öylemi ama bütün gün evde olmadığını yazmışsın..Rapormu kullanıyosun?
meraba arkadaşlar,sabah yarım kase müsli ve kahveyle güne başladım.
aralarda:1 eiform,1soda ve yarım elma yedim bir de kahve içmiştim.
öğlen 1tabak sebze yemeği yedm
akşama kadar 1 ara öğün daha yaparım.akşama bir tabak çorba ve 2 köfte yiyeceğim
arkasından bir kahve içebilirim.
leslie 30dk 2 mile yürüyüş yapmaya çalışacağım
içeceklerim şekerli mağlesef.bunu düzeltmeye çalışacağım.
Belli olmuyorki canım ama almaktansa 100 gr da olsa vermek çok güzel tabiki.Kızlar hftada kac gr verıyorsunuz
herkese selamlar,
kızlar totomu sandalyeye daha şimdi koydum.
hemen yazamadıgım günlerin havadislerini yazıyım.
ufaklık hala hastanede. durumuyla ilgili umutlu bir gelişme yok. kalbi durdugu sırada beyninin %10 u bundan etkilenmiş ama bu etkilenme görmede mi karşımıza çıkacak, algılamada mı yoksa başka bir yeteneğinde mi uyanmadan ögrenemiyoruz malesef...
bunun dışında sonunda ben de hasta oldum bunca koşturmacaya dayanamayıp, dün işe de gelemedim yatak döşek yattım, vucut dayanamadı tabi.
diyetime dikkat ediyordum ta ki hastalanıncaya kadar, bir kaç kaşık bal, pekmez artık ne olduysa...
geçmişle ilgili hiçbirşey okuyamadım henüz, umarım herkes iyidir.
Sabah kahvaltım,
-1 dilim ekmek
-3 dilim peynir,
-1 domates
-ve maydonoz
ara,
- ceviz
ve bol su bu saate kadar
şimdide biraz çamaşır yıkanacak asılacak,bugün çamaşır işlerinii halledeyim
sonra yiğenimde bende onu alışveriş merkezine götürecem kıyafet alacakmışş
Sabah kahvaltım,
-1 dilim ekmek
-3 dilim peynir,
-1 domates
-ve maydonoz
ara,
- ceviz
ve bol su bu saate kadar
şimdide biraz çamaşır yıkanacak asılacak,bugün çamaşır işlerinii halledeyim
sonra yiğenimde bende onu alışveriş merkezine götürecem kıyafet alacakmışş
Dünkü menüm
Sabah
1 bardak tarçınlı boza
Kahvaltı
Ciğer kavurma,tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase süte; tarçın ve meyveli nesfit
Ara
fıstıklı fırınlanmış çerez bir avuç kadar,yarım kupa sıcak çikolata
Akşam
bulgur pilavı, tavuk şnitzel, bol salata
Ara
yer fıstığı, ceviz, kuruüzüm, şekersiz çay
2 litre su
Kitap:
Taş devri diyeti
- Fermente edilmemiş soya kansere neden oluyor.Son yıllarda erkek çocuklarda görülen meme büyümesinin (jinekomasti) de sorumlusu olarak bitkisel östrojen kaynağı soyalı gıdaların aşırı tüketilmesi gösterilmekte.
Spor:
Menü sonraları 100 kez zıplama, 20 dk yürüyüş.
Hava da berbat bugün umarım çamaşırların kurur canım..Ben kazakları yıkamıştım içeriye astım sabah..
]* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU
Pazartesi:
akrep33 ( 5 )
genic ( 2 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 )
banusultan ( 2 )
emilicemre (5)
Salı
akrep33 ( 12 )
genic ( 10 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 2 ) yarı mazeretli
cceylin ( 0 )
banusultan ( 1 ) hasta
emilicemre (0)
voque2013 (5)
misspsi (1)
unefemme (2)
lethem (2)
günaydın 2. takım.
kızlar hoşgeldiniz.misspsi cumaları değil hergün görüşüyoruz canım.
düzenli menü paylaşımı ve günlük en az 5 mesaj kuralımız var.
kuzum sen beni hiçç kırmadın,ben de seni kırma amaçlı yazmadım.sorun yok yani.
ne güzel,darısı başıma,azıcık daha iyiyim bugün şükür.şöyle havalr da iyi gitse de tatilin kalan kısmaını değerlendirsek ailece.
![]()