Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dun salahattın donmez bulgur ve yumurta brlkte zayıflatr dedı.bugunkı aksam yemegm bunlardı a.101den tereyagı almstm sahane ya bulgur harıka oldu bembeyaz tadıda harıka. Bıde ılk defa ayran ıctm yanında.
Bakalm yarın sabah kac cıkcam.ıns verırım . 4000 adım orta kosu hızında sporda bu. Kıtap yk bebekle ugrasmaktan sıra yk anca agladı durdu aksam onla ugrastım
Afiyet olsun canm..

bugün öğlen:1 kase çorba+1 kase yoğurt
akşam:1 konserve ton balığı+1 yumurta+domates,salatalık
aralarda:etiform,kahve,kakaolu süt,salep(utanıyorum bu menümden)
3 litre suyu geçtim
iyi geceler tatlışlar

Salebi ben de severim ama sen hafta sonuna brak salep içmeyi..Diyet de olsa bisküvi yeme onun yerine fndk fstk yada kuru meyve ye..İçecek olarak ayran öneririm ve bitki çayları şekersiz tabikii..

gece benim de uykumu kaçırıyor.unefemme gel sen de bırak kahveyi ben bırakıyorum :)

bu kahve yazisini okuduktan sonra cok sevdigi sevgilisi sigara yi :) da nasil birakirim diye forumda geziniyorum bakiyorum subatin 9 uda sigara birakma gunuymus sanirsam .. sigarasiz kahveyi neyleyim!!

Şaka gibi yaa :60: yok yok ben merak etti ya arkadaş şifreler yolluyor :60:

Bak buna çok sevindim demek fşkriyii haa:27:

Canm bebelere çok geçmiş olsun şimdi nasl durumları??

kizim daha iyi de oglusum hala hasta dr gittik bu aralar herkeste varmis 2-4 gun suruyor kusma ve ishal (bu arada evin her tarafinda carsaf yorgan kurutuyorum) Allah'tan atesleri yok cok sukur.. cabucacik iyilesirler insallah.. babalari yaninda uyuyor simdi rahat rhat yaziyorum

Ne kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)
mart in 3 une kadar o 4 kg dan kurtulmam lazim yaaa!!!!
Bende bugün çok yoğundum,misafirim vardı yemekli az önce gittiler,
geçmiş olsun ,havalar bir iyi bir kötü benimkiler hemen ince bir badi giymek istiyorlar evin içinde
Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))
başka bir site linki vermek yasak ben bilmiyordum vermiştimm 3 gün banladılar:1:

Hmmm ellerine sağlık :29: pırasanın kokusunu taa buralardan duydum sanki :56: ve afiyet olsun canım..Ben de bugün yapıcam pırasa..

Damak zevkimiz uyuyor demekki..Yoksa biz Adana'lımıyız :1:

Uff çok sinir bir durum olmuş..Ben salonun bir köşesine seriyorum..Malum dışarısı hem soba dumanı hem nem fazla..İçerde çok daha çabuk kuruyor..

Ama bugün hava güzel kurur diğer yıkanacaklar inş..
BENİMKİLER PIRASA YEMEĞİNİ SEVMİYOR,,bende salça domates le kavuruyorum pırasayı soğuyunca mayalı hamurun üstüne yayıyorum fırında pişiriyorumm onu yiyorlar,
ben antep mutfağınada bayılırım akrep tamm bana göre ,topalak çorbası,acıılı kurutulmuş dolmalar,daha neler neler
Ben tam tersi kapalı havaları çok severim..Hafif de yağmur oldumu değmeyin keyfime:12:
yazın sıcağını görünce kışş gelsinn diyoruz o başkaa,sıcağı gördümmü kış gelsin diye beklerim

Hadi bakalım inş. canım..
inşallah

* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU​

Pazartesi:

akrep33 ( 5 ) :33:
genic ( 2 ) :50:
bahiresemanur () mazeretli
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 ) :47:
banusultan ( 2 ) :50:
emilicemre (5) :46:

Salı

akrep33 ( 12 ) :33:
genic ( 10 ) :46:
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 2 ) yarı mazeretli
cceylin ( 0 ) :47:
banusultan ( 1 ) hasta
emilicemre (0) :47:
voque2013 (5) :46:
misspsi (1)
unefemme (2)
lethem (2)

Çarşamba

akrep33 ( 16 ):65: :33:
genic ( 10 ) :71::46:
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 12 ) :71::46:
cceylin ( 2 ) :50:
banusultan ( 6 ) :46:
emilicemre (7) :46:
voque2013 (5) :46:
misspsi (1) :47:
unefemme (5):46:
Püsküüt (1)

hahhaha çok hoşuma gitti demek 12 mesaj yazmışımm
banu iyiiki bana o mesajı yazmışsın, belkide beni kendime getirmemii sağladı

Dünkü menüm

Sabah
1 kupa tarçınlı boza

Kahvaltı
3 haşlanmış bıldırcın yumurtası, tam buğday ekmeği, beyaz ekmek karışık, Siyah zeytin, beyaz peynir, 1 kapsül omega3

Öğle
Yeşil mercimekli arpa şehriye çorbası,yoğurtlu bulgur pilavı,azıcık şinitzel..

Akşam
1 tane ıspanaklı börek,1 küçük katmer, şekersiz çay..

Bitki çayı: 3 kupa 9lu çay

Spor:Menü sonrası 100 kez hoplama, 20 dk yürüyüş..

Su: 2 litre

Kitap: Taş devri diyeti
-Kırmızı et tabusu yakın zamanlarda oluştu.Doymuş yağ ve kolesterolden zengin olması nedeni ile et yiyenlerde daha çok kalp hastalığı olduğu iddia ediliyor ki söyleşimizin bir bölümünde bunun hiç de doğru olmadığını belirtmiştik..

yeşil mercimekli arpa şehriyesi çorba nasıl oluyor anlatırmısın canım,hani erişte koyarız onun gibimi

sabah 6da kalkıyorum,ondan kahve içmek şart oluyor.çok uykum varsa nescafe gold yapıyorum,eğer daha normalse 3ü bir arada içiyorum.bazen bi kupa türk kahvesi de içtiğim oluyor.eşimi işe erken gidiyor,ben de derse oturuyorum.akşama kadar da çalışınca çay,kahve içmek şart oluyor :( bazen kendimi şımartmak için nesquikli süt yapıyorum:D ben içecekten kaybediyorum...

bazen bende çok abartıyorum kahve içmeyi etkisi oluyormu kilo vermemeye kahvenin
ben hatamı biliyorum 2 saatte beslenmeyince
yürüyüş yapmayınca veremiyorum

Bu arada ozel mesajlara cevap verebilmem icin foruma daha cok laf yetistirmem lazim mis ! :)
100 olması lazım daha 37 olmuş
Ben varya bu forumun gece bekcisi gibi oldum yahu :)))
sana emanet edip rahat uyuyabiliriz
bende sabah cok kalkar kalkmaz yaparim kahvemi cok fena.. ama soyle burammm burammm kahve kokusuuuuuuuu immmsss.. uykumu kacirmasa gecede icerim ama kacirir risk almayayim!
off bende öyle gözümü ilk açtığımda ocağa kahve koyarım
bu kahve yazisini okuduktan sonra cok sevdigi sevgilisi sigara yi :) da nasil birakirim diye forumda geziniyorum bakiyorum subatin 9 uda sigara birakma gunuymus sanirsam .. sigarasiz kahveyi neyleyim!!

:1::1::1:

Bilen birine soruu,
şuan saat gece 12 ve ben mesaj yolladığımda saat yerinde sabah 9 gösyeriyor
bunu ayar yerinde değiştirecem ama hangisine ayarlamamm lazım anlamadım

bazen bende çok abartıyorum kahve içmeyi etkisi oluyormu kilo vermemeye kahvenin

aynen benim de öyle.sıksık beslenmem lazım,biraz da hareket lazım.
bi ara karatay diyetini uygulamaya başladım,aynı zamanda kilo almya başladım,kızlar kuruyemiş bana kilo aldırıyor ya da ben k.yemişin miktarını ayarlayamadım.ondan form yiyiyorum.tok tutuyor.ekmek,pilav makarna filan yemiyorum..

rahat rahat misil misil uyuyun ben bir yandan sigara birakma videolari seyrediyorum te gozumun biri burda takipteyim :)))))

çok geç olmadan keinlikle bırakmalısın.irade ister.kendine bir tarih belirle ve ogünden sonra içme,ilklerde zor olur ama sonradan sağlıklı bir insan,bağımlı olmayan bir insan olacağını düşün.ve bir de bıraktıkan sonra 1kere bile ağzına alma,cünkü yeniden başlarsın.

haftasonu misafirim gelecek.kendmi şimdiden şartlandırıyorum,diyeim dışına çıkmamak için,inşallah sonradan üzüleceğim bir şey yapmam :S

resimli-gunaydin-mesajlari-2.gif

cumart2.jpg

kizim daha iyi de oglusum hala hasta dr gittik bu aralar herkeste varmis 2-4 gun suruyor kusma ve ishal (bu arada evin her tarafinda carsaf yorgan kurutuyorum) Allah'tan atesleri yok cok sukur.. cabucacik iyilesirler insallah.. babalari yaninda uyuyor simdi rahat rhat yaziyorum
Rabbim acil şifalar versin canım..
Bende bugün çok yoğundum,misafirim vardı yemekli az önce gittiler,
geçmiş olsun ,havalar bir iyi bir kötü benimkiler hemen ince bir badi giymek istiyorlar evin içinde

başka bir site linki vermek yasak ben bilmiyordum vermiştimm 3 gün banladılar:1:

BENİMKİLER PIRASA YEMEĞİNİ SEVMİYOR,,bende salça domates le kavuruyorum pırasayı soğuyunca mayalı hamurun üstüne yayıyorum fırında pişiriyorumm onu yiyorlar,
ben antep mutfağınada bayılırım akrep tamm bana göre ,topalak çorbası,acıılı kurutulmuş dolmalar,daha neler neler

inşallah
İşte benim mutfağım da Mersin ve Antep sofrası karışık oluyor canım..
yeşil mercimekli arpa şehriyesi çorba nasıl oluyor anlatırmısın canım,hani erişte koyarız onun gibimi
Aynen şekerim evde erişte bulamayınca şehriye attım :1:
Kuzuu tabiki etkisi olur..Nescafe ödem yapar, yağ toplar yani selülit dolu bir vücut olur..İğrenç bir vücuda sahip olmayı istermisin??

Bilen birine soruu,
şuan saat gece 12 ve ben mesaj yolladığımda saat yerinde sabah 9 gösyeriyor
bunu ayar yerinde değiştirecem ama hangisine ayarlamamm lazım anlamadım

Saat ayarını değiştir canım..Bilgisayarın dimi?

aynen benim de öyle.sıksık beslenmem lazım,biraz da hareket lazım.
bi ara karatay diyetini uygulamaya başladım,aynı zamanda kilo almya başladım,kızlar kuruyemiş bana kilo aldırıyor ya da ben k.yemişin miktarını ayarlayamadım.ondan form yiyiyorum.tok tutuyor.ekmek,pilav makarna filan yemiyorum..

Kuruyemiş kavrulmamış olucak canım..Form yerine 5 ceviz yesen daha sağlıklı ve daha tok tutar..

Back
X