Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

karabiberim tebrik ederimmm sonunda kırdın zinciri:nazar:
evet ceylinn öyle oldu, keşke resimde yükleyebilseydim ama benim oğlanın eli uzun bozmuş yenisi alınsınn hemen yüklerim

inşallah karabiberim şu hastalıgımı bi atlatırsam, bal filan yiyorum öksürügüm geçsin diye... bir de spora başlıcam bakalım:)
geçmiş olsun canımm

canlarım bu arada annemle aldıklarımızı gösteriyim size, kampanya vardı bir magzada piyasaya göre epey uyguna almış olduk. hazırlıklar başladı şimdilik sadece bunları aldık.
çeyizimin ilk parçaları :)

89 parça çatal kaşık bıçak takımı
8 parça tencere seti
4 parça çaydanlık
9 parça mini tencere (dolaba artanları koymak için)

Eki Görüntüle 627404 Eki Görüntüle 627405 Eki Görüntüle 627406 Eki Görüntüle 627407
çok güzeller güle güle kullan
boyum kısa kızlar.bi ara spor merkezinde 163 ölçmüşlerdi ama daha kısa da olabilir bence
kısamı benimki 1.60
günaydın arkadaşlar.
kilom 65.
500 gr eksideyim.
ooo tebrikler 500 gram gitmiş
bu oranları kendimiz hesaplayıp mı tabloya ekleyeceğiz?
son yüzdelik oranı neye göre hesaplıyoruz kızlar
evet canım öyle oluyorrr
dün bayağı yorulmuşsun canım ya.bugüne işin azalmıştır sanırım.muhabbetin özleniyor tarafımdan.:38:

ben sana inanıyorum karabiber çok kısa zamanda 60 ları göreceksin.

ceylinim çok güzeller,zarif şeyler almışsın,güle güler kullan inşallah güzelim.

sağol canım.allahıma şükür daha iyiyim.
dün akşam alışverişe gittim,2 haftadır çıkamamıştım,evdeki stokları bitirdim manayla.
dönüşte azıcık ağrıyayım dedi belim,hemen yattım.
çok zorlamaya gelmeyecek anlaşıldı.

inşallah banucumm artık kurtulmak istiyorum kilomdan

Ben Mersin eşim Antep, babam Adanalı :1:

Kuzu türk kahvesi içebilirsin ama şekersiz olucak..

Biz doğru görüyoruz canım hiç karışma o ayarlara..

Neden zayıflayamayasın ki bak vermişsin 500 gr..Sen yeterki buralardan ayrılma tıkır tıkır verirsin canım:34:

:nazar:Hadi bakalım haftaya hedefin 1 kilo anlaşıldı :46:

:46::46:

Bak gördünmü ceylinim senin şikayetçi olduğun durumuna imrenenler var :20: Herkesler öncelikle halinden memnun olsun bakiim..Sonrada hedefe odaklanalım, biz istedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok..

Verirsin canım o 10 kiloyu hep birlikte vericez..

Keşke benimde vermem gereken önümde 10 kilo kalsaydı ,10 kiloyu 2 ayda vermek çok kolay ben 1 ayda sıfır kaçamaksız tam 5 buçuk kilo vermiştim
yolumm çok uzun 20 kilo vermem lazım
o yüzden ceylin çok şanslı ,ne olur ceylin pes etmek yok vereceksin

Ah cnlarm bnm bn hftaya brda olurmuyum bılmem uc kg hedefım vardı, salımı pazartesmı ne ktldm ztn, 1.5 gıttı. 1.5 da pazar sabahına kdr ıns gıder:)esıme pastacıklar borekcıkler yapıom bn yemıom ole cnm cekmıo ama fıstıklı baklava adana urfa bnlar yenılecekler lıstemde:D

Hayırdır canım sınav yakınmı?
Fırtınamı yağmurmu :53: burda da hava bir bulanıyor bir açılıyor hayırlısı olsun bakalım..

1,64 canım..

Tatlım seni takıma almayı haftaya erteliyorum, paylaşımlarda eksiklik var biraz daha tanıyalım seni :29:

Diğer yeni gelen arkadaşların bu hafta deneme süresi haftaya durum değerlendirmesi ile listede olabilirsiniz..Sonuç güzel olur inş.

canım ntv de öğlen haberlerinde konyaaltı sahilindeydi inan ortalık felaket. bir fırtına görmen lazım.

Ah cnlarm bnm bn hftaya brda olurmuyum bılmem uc kg hedefım vardı, salımı pazartesmı ne ktldm ztn, 1.5 gıttı. 1.5 da pazar sabahına kdr ıns gıder:)esıme pastacıklar borekcıkler yapıom bn yemıom ole cnm cekmıo ama fıstıklı baklava adana urfa bnlar yenılecekler lıstemde:D

İnş vermiş olursun canım..Senin hedef küçükmüş zaten..Önemli olan listede olmak değil zaten birarada olmak da güzel..

dün bayağı yorulmuşsun canım ya.bugüne işin azalmıştır sanırım.muhabbetin özleniyor tarafımdan.:38:

ben sana inanıyorum karabiber çok kısa zamanda 60 ları göreceksin.

ceylinim çok güzeller,zarif şeyler almışsın,güle güler kullan inşallah güzelim.

sağol canım.allahıma şükür daha iyiyim.
dün akşam alışverişe gittim,2 haftadır çıkamamıştım,evdeki stokları bitirdim manayla.
dönüşte azıcık ağrıyayım dedi belim,hemen yattım.
çok zorlamaya gelmeyecek anlaşıldı.

canım biraz müsade et kendne birtanem bak en ufak bir zorlama da fena oluyor belin yine. biraz hafifledi işlerim ama dediğim gibi seminer var birazdan gideceğim. akşama dönerim.

Ben dedim demi zorlama diye:20: bugün dinlen sen güzelce..

Yaw ben hasta diye laf etmiyorum dokunmuyorum zorla kaşınıyor yahu :1: E tamam haftaya kapışalım senle :33:
ne yapayım akrebim,yattığım günlerde uğraşamadım seninle,çok görme.:9:
canım biraz müsade et kendne birtanem bak en ufak bir zorlama da fena oluyor belin yine. biraz hafifledi işlerim ama dediğim gibi seminer var birazdan gideceğim. akşama dönerim.
tez canlıyım ben,ne gelirse başıma bundan geliyor zaten.:37:
hayırlı seminerler olsun o zaman efeeemmm.:1:
akşama çaya beklerim.:7:

kimseler yok.
ben de gideyim de buzdolabımı temizleyeyim.
yarın pazara çıkacağım,bol bol sebzeler,meyveler alayım evime.
bu arada roka çok faydalıymış kızlar.kanser için önleyici özelliği varmış.
biz tadı için yiyorduk.yarın 3-4 demet alacağım.
bir ara kahvaltıda da yiyordum.
aslında şöyle karışık maydanoz,tere,roka tabağı hazırlayıp yemek lazım hergün.

Hayırdır canım sınav yakınmı?
Fırtınamı yağmurmu :53: burda da hava bir bulanıyor bir açılıyor hayırlısı olsun bakalım..

1,64 canım..

Tatlım seni takıma almayı haftaya erteliyorum, paylaşımlarda eksiklik var biraz daha tanıyalım seni :29:

Diğer yeni gelen arkadaşların bu hafta deneme süresi haftaya durum değerlendirmesi ile listede olabilirsiniz..Sonuç güzel olur inş.

ne gibi eksiklikler var canım söylersen daha dikkatli olurum bende ona göre tamamlarım eksiklerimi

selam arkadaşlar
30dk yürüyüş yaptım ve 3litreden fazla su içtim:))
hem bugün bitk çayıda içtim
öpüyorum hepinizi kolay gelsin :))

iyi akşamlar kızlarrr cce eeee :33: :33: bir dırtına kasırga var anlatammam size, sanki evi alıp uçuracak, resmen şoktayım :18: :18:

resimli-gunaydin-mesajlari-12.jpg

selam kızlar,nasılsınız,neerelerdesiniz.misafirim gitti,yorgunluktan ölüyorum.her şeyden azar azar yedim
kendime yasakladığım şeyleri cok canım cekiyor.gecen kahveyi yasaklamıştı,kahve krizine girdimmm :((((
ben yasaklamıyorum,her şeyden azar azar yiyeceğim artık

iyi akşamlar
bugünn bulaşıkları yıkkarken tabak kırıldı ve parmağım kesildi derin kesilmişş
elşmş suya sokamıyorum şimdilikk kanamasın diyee

selam kızlar,haftasonu giremedim nete,anca giriyorum.eşimle dışarıdaydık.yorgunluktan ölüyorm.ctesi misafir,pazar günü evin ihiyaçlarını al derken,parmağımı kaldıracak halim yok.yarın artık iyi bir temizlik ve ders çalışmalıyım

kızlar iyi geceler geldim ben evdeyim geçmişe şöööyle bir baktıjm yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz:3::3::3: 10 günlük dinlenme iyi geldi yarın mesai başlıyor uzun bir zaman mersine gidebileceğimi zannetmiyorum ama olsun can sağlığı olsun anlatacak çok şey biriktirdimmm
öncelikleee akrebiii gördüümmm ayak üstü görüştük ama olsun ayyy şaka gibi hiç akıl edip cep tel foto çekmemişiz bu akrep varya kızlar çoook güzel gacı o kadarını bilin yeter :45::42::41::1:

bahiresemanur hoşbulduk :)
ben de şubatın sonu 4-5 günlüğüne mersine gdiyorum :)) ama orda da ders çalışcağım
haftasonu ders yalan oldu.evi toparlamaya çalıştım ama birsürü iş var.onları hallettikten derse oturmam lazım.
misafir gelecek diye bir sürü yemek yapmışım.eşimde yarın gelecek işten,ondan browni filan vardı,onları çöpe attım.Rabbim affetsin,kendimi çok kötü hissediyorum ama kararlıyım bundan sonra tatı matlı yapmayacağım.eşim de yemesn artık.yemekleri de azıcık yapacağım,günah oluyor.
sabah tartıya çıktım 61leri gördüm yine..:(((
giysilerin üzerime oturması,hatta taşması beni mutsuz ediyor..sağlıklı zayıf,bol kıyafetleri mutlu sportf bir bayan olmak istiyorum.
hadi inşallahh
bu yeni başlangıç olsun inşallah,ince belli hoş bi hatun olmam yolunda...

Back
X