Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahiresemanur hoşbulduk :)
ben de şubatın sonu 4-5 günlüğüne mersine gdiyorum :)) ama orda da ders çalışcağım
haftasonu ders yalan oldu.evi toparlamaya çalıştım ama birsürü iş var.onları hallettikten derse oturmam lazım.
misafir gelecek diye bir sürü yemek yapmışım.eşimde yarın gelecek işten,ondan browni filan vardı,onları çöpe attım.Rabbim affetsin,kendimi çok kötü hissediyorum ama kararlıyım bundan sonra tatı matlı yapmayacağım.eşim de yemesn artık.yemekleri de azıcık yapacağım,günah oluyor.
sabah tartıya çıktım 61leri gördüm yine..((
giysilerin üzerime oturması,hatta taşması beni mutsuz ediyor..sağlıklı zayıf,bol kıyafetleri mutlu sportf bir bayan olmak istiyorum.
hadi inşallahh
bu yeni başlangıç olsun inşallah,ince belli hoş bi hatun olmam yolunda...
Günaydın herkese:)
o kadar çok öksürüyorum ki 21. yüzyılda beşirden sonra veremden ölen ilk kişi ben olcam herhalde.
iyi akşamlar
bugünn bulaşıkları yıkkarken tabak kırıldı ve parmağım kesildi derin kesilmişş
elşmş suya sokamıyorum şimdilikk kanamasın diyee
selam kızlar,haftasonu giremedim nete,anca giriyorum.eşimle dışarıdaydık.yorgunluktan ölüyorm.ctesi misafir,pazar günü evin ihiyaçlarını al derken,parmağımı kaldıracak halim yok.yarın artık iyi bir temizlik ve ders çalışmalıyım
kızlar iyi geceler geldim ben evdeyim geçmişe şöööyle bir baktıjm yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz10 günlük dinlenme iyi geldi yarın mesai başlıyor uzun bir zaman mersine gidebileceğimi zannetmiyorum ama olsun can sağlığı olsun anlatacak çok şey biriktirdimmm
öncelikleee akrebiii gördüümmm ayak üstü görüştük ama olsun ayyy şaka gibi hiç akıl edip cep tel foto çekmemişiz bu akrep varya kızlar çoook güzel gacı o kadarını bilin yeter![]()
[SUB][/SUB]
allah korusun kuzuuuuu günaydın canımcımmm![]()
canımcımtanıtırmısın kendini evlisin anladığım kadarı ile ne dersi bir diğer yandan da öğrenci misin sınavlara mı hazırlanıyorsun
anlayamadım
ben 61 görsem mezunum da mezunum
![]()
nasıl geçti bahocan anlat helee
evliyim:))
mezunum ben.
evde oturduğum için profil bilgilerime ev hanımı yazdım:)
tus'a hazırlanıyorum.tıpta uzmanlık sınavı,doktorum aslında
kızlar aslında moralimi bozdu evdekiler müthiş bir baskı altındayım beynimi artık derse falan veremiyorum yanımda kitaplar götürmüştüm foosss çıktı hiç bakamadım görücüm geldi mersine gitme hevesim kaçtı babam valla bir gitsem boynumdan tutup evlendirecek![]()
sorması ayıp olmasın neden evde oturuyorsun canımcımbu ülkenin sana ihtiyacı var neyse gir şu tusa sonraaa doğru aile hekimliğine hadi bakalım hastaların sana ihtiyacı var
![]()
kızlar diyetleri üzerine düşündüm,araştırma yaptım,dukan'a başlıyorum.daha önce kitabını okumuş bir hafta uygulamış ve 2 kilo vermiştim.sonra ne hikmetse bırakmıştım.neyse bugünden itibaren tekrar başlıyorum.
yalnız bir modifiye olacak,mesela konserve yemeyin demiş ama ben ton balığının yağını iyice süzüp yiyeceğim.tavuğu yağsız tuzsuz yapacağım,o konuda sıkıntı yok.yalnız evde daha light süt,yoğurt peynir filan yok,onları da almam lazım.yuurtanın beyazını yemeyin demiş ama yiyeceğim,yemezsem günah olur. yani kısaca yağ konusunda biraz kaçamak olacak ama diğer uyarılara uyacağım
öpüyorum sizi,herkese kolayy gelsinn :*
anamm:)
artık vaktidir bence bahirecim, bi görsen mi acaba:)
kız gördüm gördüm allah seni geldiğim gün kız geldi deyip haber vermişleer adam taa aydından geldi uçakla![]()
ee bizim kızımız güzell gelecek tabii, ama yok öyle bizden hemen kız almak kolay mı:)
beğendin mi peki nedir durummmm
konunun da olayın da daha şokundayım adamı tanımam etmem iyi birisidir belki kötü demek bana yakışmaz gerçek şu ben kahvemi içtim onu dinledim kalktım geldi o ka ötesi yokelektirik falan yok yani
güzelmiyim bilmiyorum da sen güzel görüyorsun balım benimmmm