Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 ) Sabit
genic ( 59,8 / / / % )
bahiresemanur ( 71 /71,5/-0,5 /0,70 % )
karabiber01 ( 76,6 /76,5/0,1 /0,13% )
cceylin ( 67,5 / / / % )
banusultan ( 65 / / /% )

Akrep noluyorr nereye gidiyorsun bir yere gitmk falan yokkkkkkkkkkkkk
birazdan gelirim okumaaya eşim evde kahvaltı hazırlıyorumm ,işim bitsin hemen gelcem ve ben geldiğimde bu düşüncenden vaz geçmiş ol

akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 )
genic ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur ( 71 /71,5/-0,5 / -0,70 % )
karabiber01 ( 76,6/76,5 /0,1 /0,13% )
cceylin ( 67,5 / 67/ 0,5/ 0,74% )
banusultan ( 65 / / /%

akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 )
genic ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur ( 71 /71,5/-0,5 / -0,70 % )
karabiber01 ( 76,6/76,5 /0,1 /0,13 % )
cceylin ( 67,5 / 67/ 0,5/ 0,74% )
banusultan ( 65 / / /% )
misspsi (61,4 / 59,5 / 0,95 / 1,55%) yeni üye hedef 55 kg. kilosu 2' ye bölündü.
emilicemre (74.8 / / / % ) yeni üye hedef 60 kg. kilosu 2' ye bölündü.

2 . Takim Ortalamasi %

Son düzenleme:
görürsün canım. tabii evlendikten sonra değişiyorlar doğru ama herşey için geçerli değil. :34::34::34:

inşallah çok değişmez:) geniccim ben seni merak ediyorum yahu bi fotografını filan koysana kişisel albumune göremedim hala bazılarınızı. kaptanımı, bahocanı, banuyu gördüm sadecenek. seni karabiberi göremedim daha.

inşallah çok değişmez:) geniccim ben seni merak ediyorum yahu bi fotografını filan koysana kişisel albumune göremedim hala bazılarınızı. kaptanımı, bahocanı, banuyu gördüm sadecenek. seni karabiberi göremedim daha.

bilgisayarımda varmı bilmiyorum ama bir bakarım. tabii sen onları faceden görmüşsündür. ben kullanmayınca göremiyorsun. bizde seni gördük aslında haklısın bir yerde. dur bir bakiyim var mı.

bahire iş durumun nasıl arayacağım seni ne durumdasın ...............

bilgisayarımda varmı bilmiyorum ama bir bakarım. tabii sen onları faceden görmüşsündür. ben kullanmayınca göremiyorsun. bizde seni gördük aslında haklısın bir yerde. dur bir bakiyim var mı.

kaptanımla bahoyu facebooktan gördüm geniccim ama banuyu buraya koydugu albümde gördüm takımımızın bütün hatunları çok güzel maşallah:):nazar:

ayrılmaa
bu seni daha da gaza getirmeli
bir şeyi başarmak için onu çok arzulamalı ve gerekli gayreti göstermelisin.şimdi cesaretimizi toplamalı ve yasakları asla ağzzımıza koymamalıyız
Canım ben de bu dediklirini uygulayabilmek için bu kararı aldım..
haberlerden duymuşsunuzdur belki antalyanın halini. tam bir felaketti. sokaklarda logar kapaklarından suyu geri veriyordu. sokaklara girmek imkansız çünkü kaldırımlar bile suyla kapalı görünmüyordu akşa. allaha şükür evimize sağ sağlim girdik. dışarıdakilerin hali daha da beter. allah yardımcıları olsun.

cansın hallederiz kaptanım sorun yok.

aaa bak sen de buradasın merkezde misin yoksa ilçede misin ? ben merkezdeyim. işim devlet hastanesi civarında evim konyaaltında.
Bugün sabah 6:30 gibi öyle bir yağmur indirdiki dolu ile karışık resmen yağmur fırtınası idi..7 gibi kalmadı bişii..Sonrası pırıl pırıl güneş çıktı..Şimdide bir kapalı bir açık..Hava durumunda gökgürültülü fırtına bekleniyor :18: hayırlısı olsun hakkımızda..
tamam tatlım. ben not almıştım. ama 2 ye bölünecek ortalamaları değil mi ? yanlış olmasın. birde yeni üye ve hedef belirteceğiz.

Canım misspsi geçen haftaki kilosunu yazdı ve onun ikinci haftası dolmadı zaten..Emilicemre var uzatmalı denemede olan..Geçen haftaki kilosunu verirse onu da ikiye bölmeye gerek yok..Ama ilk geldiği hafta kilosunu alırsak ikiye bölünür..

kaptanımla bahoyu facebooktan gördüm geniccim ama banuyu buraya koydugu albümde gördüm takımımızın bütün hatunları çok güzel maşallah:):nazar:

bende baktım şimdi cidden çok güzelmiş hem kendi hem de kuzucukları .......

Canım ben de bu dediklirini uygulayabilmek için bu kararı aldım..

Bugün sabah 6:30 gibi öyle bir yağmur indirdiki dolu ile karışık resmen yağmur fırtınası idi..7 gibi kalmadı bişii..Sonrası pırıl pırıl güneş çıktı..Şimdide bir kapalı bir açık..Hava durumunda gökgürültülü fırtına bekleniyor :18: hayırlısı olsun hakkımızda..

Canım misspsi geçen haftaki kilosunu yazdı ve onun ikinci haftası dolmadı zaten..Emilicemre var uzatmalı denemede olan..Geçen haftaki kilosunu verirse onu da ikiye bölmeye gerek yok..Ama ilk geldiği hafta kilosunu alırsak ikiye bölünür..

eğer öyle ise misspsi geçen hafta 60,4, emilicemre 74,2 kiloları geçen haftaki bendeki notları.

emilicemre 01.02.2013 de 74,8 ile çağırmışız takıma onunkini 2 ye böleceğiz.

misspsi ise; 05.02.2013 de 61,4 ile çağırmışız takıma

Son düzenleme:
mesajı yazdım yazdım sonra bir baktım benim klavye kafayı yemiş.

Son düzenleme:
akrebim sana da mı sıkıntı geldi.
ben de bu sabah aynı senin gibiydim,aynı hislerle boğuşmuşuz.
zaten 3-4 gündür depresif bir ruh halindeyim,yaptığım olumlamalar işe yaramıyor.
oluyor arada insan böyle.
hayatın genel gidişatı,büyük bir sorun olmasa da bunaltabiliyor.

akrebim sana da mı sıkıntı geldi.
ben de bu sabah aynı senin gibiydim,aynı hislerle boğuşmuşuz.
zaten 3-4 gündür depresif bir ruh halindeyim,yaptığım olumlamalar işe yaramıyor.
oluyor arada insan böyle.
hayatın genel gidişatı,büyük bir sorun olmasa da bunaltabiliyor.

hadi bakalım kızlar bunlamak yok. evet bazen istediğimiz gibi olmuyor ama olsun. biz neden burdayız siz söyleyin bakiyim.

* * * 2.TAKIM 296. ETAP * * *

akrep(64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 % )
genic(59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur(71 / 71,5 / -0,5 / -0,70% )
karabier01( 76,5 / 76,5 / 0,1 / 0,13% )
cceylin(67,5 / 67 / 0,5 / 0,74 % )
banusultan( 65 / 65 / 0 / 0 % ) SABİT
misspsi( 61,4 / 59,5 / 0,95 / 1,55 % ) Yeni üye, hedef 55 kg, kilosu 2’ ye bölündü.
emilicemre(74,8 / 73,7 / 0,55 / 0,74 % ) Yeni üye, hedef 60 kg, kilosu 2’ ye bölündü.

2. Takım Ortalaması : 0,25 %

son durum bu sanırım akrebim gelince kontrol eder.

Son düzenleme:
Back
X