Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

* *2.TAKIM 296. ETAP * *

akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 ) Sabit
genic ( 59,8 / / / % )
bahiresemanur ( 71 / / / % )
karabiber01 ( 76,6 // /% )
cceylin ( 67,5 / / / % )
banusultan ( 65 / / /% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

bu akrebin ilk mesajı burada doğru karabiber.

akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 )
genic ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur ( 71 /71,5/-0,5 / -0,70 % )
karabiber01 ( 76,6/76,5 /0,1 /0,13% )
cceylin ( 67,5 / 67/ 0,5/ 0,74% )
banusultan ( 65 / / /%

bu karabiberin mesajı burada da doğru.

* * * 2.TAKIM 296. ETAP * * *

akrep(64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 % )
genic(59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur(71 / 71,5 / -0,5 / -0,70% )
karabier01( 76,5 / 76,5 / 0,1 / 0,13% )
cceylin(67,5 / 67 / 0,5 / 0,74 % )
banusultan( 65 / 65 / 0 / 0 % ) SABİT
misspsi( 61,4 / 59,5 / 0,95 / 1,55 % ) Yeni üye, hedef 55 kg, kilosu 2’ ye bölündü.
emilicemre(74,8 / 73,7 / 0,55 / 0,74 % ) Yeni üye, hedef 60 kg, kilosu 2’ ye bölündü.

2. Takım Ortalaması : 0,25 %

son durum bu sanırım akrebim gelince kontrol eder.

bu da benim mesaj ne olmuşsa burada olmuş. o da şundan kaynaklanıyor ben word de aktarırken yapmışım yanlışlığı o yüzden olmuş. ama tamam paylaşımıda düzelttinki buraya da kendi yaptığım yanlışı kendim buldum sonunda.

Bu haftaki liste yapma işini başarı ile tamamladın geniccim..Teşekkür ederim ellerine sağlık:16:

Haftaya liste sırası bahirede..

bunu canımsın allah herşeyi bir dengede yaratmış öyle ki insana güç verirken dengede tutacak gerekçe de yaratmış mesela sana çook güzel evlatlar vermiş nasip etmiş senin ayakta durman için gerekçe en büyük en önemli gerekçen ailen birde şöyle bak sana birşey olursa o küçücük cocukların senin çektiğin ızdırabı kaldırıp kaldıramayacağını düşün sensiz hayatın onlara nasıl yansıyacağını düşün canım artık toparlanma zamanı banu herşey bizim için hayatta insanın başına herşey gelir unutamazsın tabi ama kendini de bırakamazsın hayata küsemezsin
canım arkadaşım
öyle tabii güzelim.dert veren rabbim merhemini de veriyor ki insanoğlu hayatta kalabilsin.
akrebim banucum sizlerede nasılsınız bakalım
ben geçen aylarda istemeyerek ayrıldım takımdan özrümü anlatmaya bile fırsatım olmadı benim koca büyük oglana sinirlenip interneti kapattırdı haber sizden :50: bende şimdi yeni akıllı tel aldım artık net i telden kullanıyorum
geç oldu ama özürdilerim :17:

hoşbulduk canım sagol ablam malum 4 çocuk onunda sıksık neti kesilir gelişmemiş bir ülkede oldugu için herhalde

1 ay önce varis ameliyatı oldum 1 ay iş yapamadım ve yürüyemedim 75 kilodan 79 a çıktımmmm:14::14::14: takımda yer varsa gelebilirmiyim yoksa paylaşım alanından başkabir takımın beni kabul etmesini beklerim :14:
güzel arkadaşım gelmiş.hoşgeldin gülüm,ne oldu bize böyle ya,bir mezun olmayı beceremedik.turab ta uğradı geçen ay,devam ettiremedi.
geçmiş olsun,ameliyat olmuşsun,yürüyüş vermiştir doktorun,variste hareket şart diye biliyorum.kilo da iyi gelmiyor varise dolaşım sorununu arttırdığı için.takıma dönmekle iyi ettin.inşallah faydalı olur sana da.
çocuklar nasıl bu arada.
Bu haftaki liste yapma işini başarı ile tamamladın geniccim..Teşekkür ederim ellerine sağlık:16:

haydi darısı başımıza.:9:

akreeeeppppp ben nasıl paylaşacam paylaşım alanında amirim gibisiiinnn aynıııııı neyse ben bu işi de yaparım dur işi inada bindireyimmm
:46::46::46:
kızlar hani tatilden önce 3/4 gün harıl harıl bir rapor hazırlıyordum hayatımda ilk defa yapıyorum yapılmış hali de yok elimde diye diye daire başkanı sonra rektöre sonra sayıştaya sunulacağını söylemiştim
korktümduydu :18::18::18::18: daha önce yapmadığın örneği bile elinde olmayayn bütçe raporu alllahhhhhh dedimdiydi rabbime sığındım evellallah beni yalnız bırakmadı
iyi haber yanlışsız gitmiş rapor
daire başk bizim birim için ilk defa hatasız geldi hayret demiş müdüre
müdürde bahocan yaptı da ondan diye cevap vermiş
:119::119::119:
meğer amir hep yanlış yapıyormuş dosya daire başk incelemesinden sonra rektöre gitmeden yeniden düzeltmek üzere birime gönderiliyormuş

akreeeeppppp ben nasıl paylaşacam paylaşım alanında amirim gibisiiinnn aynıııııı neyse ben bu işi de yaparım dur işi inada bindireyimmm
:46::46::46:
kızlar hani tatilden önce 3/4 gün harıl harıl bir rapor hazırlıyordum hayatımda ilk defa yapıyorum yapılmış hali de yok elimde diye diye daire başkanı sonra rektöre sonra sayıştaya sunulacağını söylemiştim
korktümduydu :18::18::18::18: daha önce yapmadığın örneği bile elinde olmayayn bütçe raporu alllahhhhhh dedimdiydi rabbime sığındım evellallah beni yalnız bırakmadı
iyi haber yanlışsız gitmiş rapor
daire başk bizim birim için ilk defa hatasız geldi hayret demiş müdüre
müdürde bahocan yaptı da ondan diye cevap vermiş
:119::119::119:
meğer amir hep yanlış yapıyormuş dosya daire başk incelemesinden sonra rektöre gitmeden yeniden düzeltmek üzere birime gönderiliyormuş

akreeeppp öğrendiiimmm bile genice tarif etmişsin yaparım ben yapar :1::1::1::1::1::1::1:

slm kızlar bugünkü menüm
sabah 3 bardak su
1 yumurta,1 haşlanmıl patates,3 zeytin,1 çeri domates,yarım salatalık,2 fincan çay
ara 1 elma
öğlen 1 porsiyon barbunya,1 taze soğan,yarım kase yoğurt
ara yok
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 fincan rezene
3 litre su

evet bugünkü menüm:
sabah:1kase müsli+kahve
öğlen:2ymurta+1kk peynir
ara:1 kahve
akşam:ton balığı
aralarda:9 meyve yedim :S biraz abarttım meyve oranını.ama hasta olmaktan korkuyorumbağışıklık sistemim biraz düştü,grip semptomlarım var,ve ayrıca buzdolabında da meyve var,yazık çürümesinler:D eşim yemiyor meyve,onlar da bana kalıyor :PP
bu arada hergün 3 litre su içiyorum,yazmayı unutuyorum bazen
ve ders çalışmamın yanında bi kişisel gelişim kitabı okuyorum..

tutorial067atiye.gif

evet bugünkü menüm:
sabah:1kase müsli+kahve
öğlen:2ymurta+1kk peynir
ara:1 kahve
akşam:ton balığı
aralarda:9 meyve yedim :S biraz abarttım meyve oranını.ama hasta olmaktan korkuyorumbağışıklık sistemim biraz düştü,grip semptomlarım var,ve ayrıca buzdolabında da meyve var,yazık çürümesinler:D eşim yemiyor meyve,onlar da bana kalıyor :PP
bu arada hergün 3 litre su içiyorum,yazmayı unutuyorum bazen
ve ders çalışmamın yanında bi kişisel gelişim kitabı okuyorum..

afiyet olsun şekercim ama dikkat et bazen meyvelerde çok güzel kilo aldırıyo malesef hamilelikte doktorum bana günde 3 taneden fazlasını yasaklamıştı

kızlar sabah sabah şöle 1 saat yürüdüm geldim eşim öğlen gidiyo bugün işe sıpada uyuyodu iyi oldu yani havada bugün çok güzel gezmelere mi gitsem napsam

güzel arkadaşım gelmiş.hoşgeldin gülüm,ne oldu bize böyle ya,bir mezun olmayı beceremedik.turab ta uğradı geçen ay,devam ettiremedi.
geçmiş olsun,ameliyat olmuşsun,yürüyüş vermiştir doktorun,variste hareket şart diye biliyorum.kilo da iyi gelmiyor varise dolaşım sorununu arttırdığı için.takıma dönmekle iyi ettin.inşallah faydalı olur sana da.
çocuklar nasıl bu arada.:

hoşbulduk canımm sagol evet yaaa mezun olmayı bırak kilomuzda saabit bile kalamadık sen yine iyisin ben hemen hemen eski halime geri döndüm
evet doktor yürüyüş verdi ama igleşmem biraz geçoldu 3 gündür yürüyorum allaha şükür boyuma göre en kötü 65 olmam lazımmış bakalım inşallah verebilirim

çocuklarımın saglıkları çok iyi allaha şükür kızım 1 e başladı ortanca 3 çe gidiyor büyükte 8. sınıfta bu sene onun için çok önemli ama umurunda bile degil dershaneye gidiyor evde asla çalışmıyor babasıda bende mahvolduk ama yok çocugun içinden gelmiyor

seninkiler nasıl canım küçük kızın kaçyaşında şimdi

turabında kızı baya hastaydı yeni yeni düzeldi kuzucuk vitamin degerleri çok düşüktü büyümesi yavaşlamış kreşe gidiyordu orada yemegiyle fazla ilgilenmediler herhalde şimdi haftada 3 gün gönderiyor

sabah çocuklarla kahvaltıdan sonra onları 1.30 dk yürüyüş yaptım çok iyigeldi yemeklerimide düzene sokarsam keyfime diyecek yok

Son düzenleme:
Back
X