Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

o hayırsızdan intikamımı aldım önce :60: pişman olup kapımda it ettim kovdum aşşağıladım attım tekmeyi
daha sonrası da elektirik alamadım kimseden :60: kısmet bu işler kızlar birgün ben bir çarpılacaaaam oh olacak bana :9::9::9::9:
çarpıl inşallah,ayakların yere değmesin,aşktan nefesin kesilsin.daha nasıl good dua edeyim ben sana.:9:
canım ben 25 yaşındayım :(:( malesef ki vucut yaşım 40 mışşşş!

banucum noldu ki canını sıkan birşey mi oldu acaba:(
sen onlara ne bakıyorsun kızım ya.tabii öyle diyecekler.dışarıdan bakmayla hesaplanmaz o bir kere,iç organların durumu vs. gibi bir sürü kriteri var.
bir şey yok kuzum ya,kış üstüme üstüme geldi bu ara.kışkışlayasım var.:9:
işte bir kadın intikamı:1: bi yerlerde nasibin vardır bahocan hele bekle bakalım.

menü de çok iyi:nazar:

bir gün topluca bahocana kısmet açma duası edelim.böyle temiz bir ruh,böyle bir güzel bir kalp yalnız kalmamalı.:38:

çarpıl inşallah,ayakların yere değmesin,aşktan nefesin kesilsin.daha nasıl good dua edeyim ben sana.:9:

sen onlara ne bakıyorsun kızım ya.tabii öyle diyecekler.dışarıdan bakmayla hesaplanmaz o bir kere,iç organların durumu vs. gibi bir sürü kriteri var.
bir şey yok kuzum ya,kış üstüme üstüme geldi bu ara.kışkışlayasım var.:9:

bir gün topluca bahocana kısmet açma duası edelim.böyle temiz bir ruh,böyle bir güzel bir kalp yalnız kalmamalı.:38:

Bence bahocan böyle rahat.. Çift olsa nolucakki? Değişen sadece rahatı olacak.. Birde bakış açısı pembeden griye dönecek..
Karşı cins bu kadar mucize olsaydı acı çeken bunca evli bayan olmazdı öyle dimii :31:

kızlar bu amirlerde bir memur aşkıdır sürüyor bizle oturup kalkar oldular :60: hayırlısı fazla girmiyorum akşama telefi ederim evden artık
dünki menüm
sabah
ezogelin çorba
ara
1/2 adet tutku bisküvi
öğle
tavuk ızgara bol salata ayran birazcık pilav
ara
1/2
tutku bisküvi
akşam
1 porsiyon barbunya pilaki turşu süs biber turşu süzme yoğurt

O aralardaki tutkuyu yağlarını tutsun bırakmasın diyemi yedin zuzuuu :27:

slm arkadaşlar bugün kız kardeşimin doğum günü o sebeple annemlerde olucam gece de kalırım muhtemelen orda net yok artık yarın döndüğümde geçmişi okur yazarım size neşeli günler hepinize..

rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah :16:

günaydın şekerler.
bir sürüişim var,hafta sonu muhtemalen yatılı misafirim olacak,ufaktan herşeyi bitirmem lazım cumaya kadar.
siz neler yapmışsınız bir bakayım geçmişe.[/QUOTE

misafiri çok severim ama yatılısını degil:19: rabbim yardımcın olsun

benim yeniliğe,taze bir başlangıca ihtiyacım var.bakalım nelere gebe bu hislerim.
ev mi değiştiririm,yer mi,şehir mi,ama muhakkak yenilik istiyorum.
nasip tabii,allah hakkımızda hayırlısını versin.
şu ufaklık büyüyüp okula başlasa ben yapacaklarımı biliyorum da..:31:
hayırdır inşallah

canım ben 25 yaşındayım :(:( malesef ki vucut yaşım 40 mışşşş!
([/B]

daha çok gençsin :nazar: kiloları verince o 40 20 olur

dünkü menüm:sabah müsli+kahve
ara:3fındık+3badem
ara:kakaolu süt
öğlen:2kepekli ekmek+1kase yoğurt
ara:kahve
tüm aralar:7meyve
akşam:1porsiyon sebbze yemeği+aayran+2küçük köfte+salata

bugün 1 saat yürüyüşümü yaptım allaha şükür :66::66::66::66::66::66::66: bu cuma 78 göreyim yeter bana
:46:

Bugün ilk fırsatta senin durumu sorgulicam bakalım takıma alabilirmiyim yoksa konuk oyuncu olarakmı devam edersin yanımızda görücez şekercik..

dünkü menüm:sabah müsli+kahve
ara:3fındık+3badem
ara:kakaolu süt
öğlen:2kepekli ekmek+1kase yoğurt
ara:kahve
tüm aralar:7meyve
akşam:1porsiyon sebbze yemeği+aayran+2küçük köfte+salata

Bu kahveler türk kahvesi ve şekersiz dimii:39:

günaydın kızlar dün işyerinde yoktum. izin aldım malum hastalık bu defa ağır geçiyor. bugün iyiyim çok şükür ilaçlara devam. bu ara diyet falan yapamıyorum herkes tepemde. sadece benim için gerekli olan şeyleri yemeye çalışıyorum o kadar zaten pek de iştahım yok. siz neler yapmışsınız bir bakalım...:126::126::126:

günaydın millettttt:72:

günaydın kızlar dün işyerinde yoktum. izin aldım malum hastalık bu defa ağır geçiyor. bugün iyiyim çok şükür ilaçlara devam. bu ara diyet falan yapamıyorum herkes tepemde. sadece benim için gerekli olan şeyleri yemeye çalışıyorum o kadar zaten pek de iştahım yok. siz neler yapmışsınız bir bakalım...:126::126::126:

geniccim çok geçmiş olsun canım, dinlenmeyince geçmio bu sene hastalık. sen de kitap filan oku gücün varsa kafanı dinlemiş olursun

günaydın arkadaşlar.
cee deyip kaçıyorum,yarın geliyor misafirlerim,sabahtan.
evi halledeyim geç olmadan.
arada uğrarım mola yapınca.
öpüldünüz.:54:

canlar ben dün yine spordaydım, hoca gel demişti gittim ben de.

20 dk yürüyüş: bu sefer biraz daha tempoluydu 1,7 km yürümüşüm

20 dk bisiklet: kaç km gittim bakmayı unuttum.

10 dk ısınma hareketleri
hareketleri detaylı yazıyım ki belki evde yapan olur:
20 adet düz mekik
20 adet sağ çapraz mekik
20 adet sol çapraz mekik
20 adet toto havadabacakları dümdüz yukarı kaldır indir
20 adet yine toto havada bacakları tam ileri dogru dümdüz uzat karnına çek

10 dk yine ısınma hareketi ve bitiş.

Cuma günü çağırdı yeniden, bir gün ara verelim karnın acıycak dedi gerçekten de karnım acıo resmen ::26:
Cuma günü tüm hareketler 2 set yapılacakmış.

Bence bahocan böyle rahat.. Çift olsa nolucakki? Değişen sadece rahatı olacak.. Birde bakış açısı pembeden griye dönecek..
Karşı cins bu kadar mucize olsaydı acı çeken bunca evli bayan olmazdı öyle dimii :31:
canım erkeklerin tümü aynı mı.hem kızına bir bak,hiç evlenmemeyi tercih eder miydin tekrar düşün.
senin çıkmanı bekliyoruzda ondan :33:
gıcık ya.:33::37:
veee günaydınnn,hayırlı günler hatunlarrrrrr

Günaydın arkadaşlar :16:

günaydın millettttt:72:

geniccim çok geçmiş olsun canım, dinlenmeyince geçmio bu sene hastalık. sen de kitap filan oku gücün varsa kafanı dinlemiş olursun

sizlere de günaydın kızlar.
su molası verdim.
sabahtan beri 1 litre oldu.
akşama 2 yi tamamlarım inşallah.
bu ara hiç içesim yok ta.
genic iyileş hemen ve aramıza dön,seni de özledim ben.:38:

Back
X