günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
78.0 1 kilocuk ama çok mutlu ettibeni :118::118::118::118::118::118::118::118:
tebriklerrr hatunummm:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
78.0 1 kilocuk ama çok mutlu ettibeni :118::118::118::118::118::118::118::118:
dünkü menüm:
sabah:1haş. yumurta+1kk peynir+domates,salata,biber,3zeytin peynir
ara:2meyve
ara:yeşil çay
öğlen:2etimek,1kase yoğurt
ara:2meyve
ara:yeşilçay
akşam:2kepekli ekmek+1tabak sebze yemeği+salat+yoğurt
birber dolması 2 mi üç mü anlamadım
kızlar menüm dünki doğuru
sabahta akşamda 2 şer kase tavuklu mercimekpirinçli ezo gelin çorba
1 tblet antp fıslıtklı çikolata birde
vakitim yoktu yemek yapmaya malzeme var evde ama aklım karışık kızlar
birşeyler var gene birşeyler oluyor da ne oluyıor yakında çıkar kokusu çıkıncada yazarım akşama kadar norluyr lannnn demdektren alamıyorum kendimi
amir 2 günlük izinli yine siyasi çevresi ile görüşmeye gitti anlaşılan evini k onyaya taşıyalı 3 ay oldu zaten kurum değiştirmeye çalışıyr anlaşılan
dün akşama kadar odadan ayrılmadı bana öyle iyi davrndı ki bütün gün giremedem zaten kk ya bütün gün nasihatta bulundu gidici galiba ama ben tabi kızgınım
babamın derdi bir tataftan burdaki elemanlarınınn çıkardığı prob bir taraftan da amirimle uğraştığımı mücadelle ettiğimi öğrenmek
şaşırmak önce sonra herkesi alabora etmek benim için şereef bir kere ama keske olmasaydı iyi biri olsaydın büyük olsaydın bana da benim de kıymetlim olsaydın
demek ki istese büyük olabiliyormuş
yazık ya
inanınki evdeki ailenden çok işyerinde ki insanların yüzünü görüyorsun ve o insanlarla nasıl yüzgöz olabiliyor arkasından entra çeviriyor at la arpayı dövüştürüyor sonrada hiiiçç birşey olmamış gibi davranabiliyorsun
ali de farkında herşeyin
bu diyor amir elemanlrı birbirinie düşürüyor diyor
bende dedim kiiii haaa dedim sen akkıllanmaya başladııınnnnnkendine çok değil buradan size yazdımdıydı 3/5 ay önce kurup kurup üstüme salıyordu siz de dediydiniz ki amirin bilmiyordur problemi git söyle iyiki söylememişim ki bende şikayetle gitseydim banada verirdi gazı bizi dövüştürürdü valla
![]()
bu zamana kadar geniccin kaç kiloda olduğuna tam olarak bakmamıştım sadece ceylininki ve diğer kızlarınki dikkatimii çekmiştii,benn kafamı nerelere vurammmmmm,çok güzelmiş kilosuuu
o nasıl hareketmiş ya toto havada yapılanlar :26:canlar ben dün yine spordaydım, hoca gel demişti gittim ben de.
20 dk yürüyüş: bu sefer biraz daha tempoluydu 1,7 km yürümüşüm
20 dk bisiklet: kaç km gittim bakmayı unuttum.
10 dk ısınma hareketleri
hareketleri detaylı yazıyım ki belki evde yapan olur:
20 adet düz mekik
20 adet sağ çapraz mekik
20 adet sol çapraz mekik
20 adet toto havadabacakları dümdüz yukarı kaldır indir
20 adet yine toto havada bacakları tam ileri dogru dümdüz uzat karnına çek
10 dk yine ısınma hareketi ve bitiş.
Cuma günü çağırdı yeniden, bir gün ara verelim karnın acıycak dedi gerçekten de karnım acıo resmen ::26:
Cuma günü tüm hareketler 2 set yapılacakmış.
kızlar sporumu yapmadıııımmm
akreeeppp sevin sen sevin
2.TAKIM 297. ETAP * * *
akrep(65,3 / 65 / 0,3 / 0,46% )
genic(59,6 / 60,3 / -0,7 / -1,17 % )
bahiresemanur(71,5 / 71.00/ 0,5/ 0,70% )
karabier01( 76,5 / / / % )
cceylin(67 / / / % )
banusultan( 65 / 65,5/+ 0,5/ -0,76% )
misspsi( 59,5 / / / % )
emilicemre(73,7 / / / % )