Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsunmerhaba kızlar.
3 gündür hiç kıpırdamadan yatıyordum.tamamen hareketsiz kaldım bu sefer.ağrı dayanma sınırımın ötesindeydi,ilaçlar etki etmedi.
doktorum ameliyatı kabul etmedi ki ona seve seve razıyım bu ağrıyı çekmektense.bugün ancak öğleden sonra yavaşladı,ilk kez ayağa kalktım,dünya varmış yarabbim.
yeni yürümeyi öğrenen bebekler gibiyim,tuvalete bile eşimle gittim.allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
çok oturamayacağım,biraz daha toparlayınca yazarım yine.
kızlaarr günaydınn:) ben geldim
kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))
kendinize iyi bakın:))
Çok geçmiş olsun canım..Ne olduki bu ağrılar nüksetti?merhaba kızlar.
3 gündür hiç kıpırdamadan yatıyordum.tamamen hareketsiz kaldım bu sefer.ağrı dayanma sınırımın ötesindeydi,ilaçlar etki etmedi.
doktorum ameliyatı kabul etmedi ki ona seve seve razıyım bu ağrıyı çekmektense.bugün ancak öğleden sonra yavaşladı,ilk kez ayağa kalktım,dünya varmış yarabbim.
yeni yürümeyi öğrenen bebekler gibiyim,tuvalete bile eşimle gittim.allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
çok oturamayacağım,biraz daha toparlayınca yazarım yine.
Hoşgeldin evine canım..kızlaarr günaydınn:) ben geldim
kaynanamdaki modem bozulmuş,ondan internete giremedim ama şimdi evime geldim:)))
kendinize iyi bakın:))
haftasonu çok güzeldi ammadün yemedim yemedim akşam 1 adet çikolatalı gofret birazda çerezyedimhep kocamın yüzünden
![]()
Eki Görüntüle 646025
burdada 74.8 kiloyumm canlarımm,oğlumla sitemizin önüdeki parka çıkardığımda çekildimm
KIZLAR özür dilerim buraya yazdıgım için inanın neresi oldugunu bilmiyorum rica etsem biri mesaj ile linki atabilirmi
sevgiler
bencede karabiberim gencecikmişsin ya seeennn kız bende sendeki hamaratlığa bakıp yaşını başını almış biri sandımdıydıDeğişim süper![]()
herkese günaydın.
bugün biraz daha iyiyim şükür.ama hala zorlanıyorum.
bel fıtığını çeken bilir ağrısı doğum ağrısından aşağı kalmaz.
doktor ilaç merhem verip gönderdi beni ama tuttu mu sağlam tutuyor,paralize oluyorum resmen.
kalıcı bir çözüm lazım bana.
yürüyüş iyi geliyor aslında,havalar az daha düzelse,akşamları çıkarım ufaklığı babaya bırakıp.
bu arada karabiber o resimler ne öyle canım ya,süpersin,bunlara bakmak yeter motivasyon için.devam canım devam.
kızlar neredesiniz bugün.
pzt. sendromu herhalde.
bendeniz de yavaş yavaş dinlene dinlene evi toparlıyorum.
sabah eşim kızlara tost yapıp bırakmış,büyük kızım da kendinin ve kardeşinin yatağını düzeltmiş,okul saati gelene kadar da kardeşiyle ilgilenmiş.çıkarken seslendi gidiyorum diye.zorlansam da yardımsız kalktım,dün gece uyuyabildim çok şükür.
sağlığın yerindeyse,vicdanında taşıyamayacağın yüklerin yoksa dünyanın en mutlu insanısın aslında.
rabbimin şevkat sillesini arada hissetmek doğru yolu bulmada nasıl yardımcı oluyor ama.
neyse ben kaçıyorum,ufaklığım ilgi istiyor annesinden.
görüşürüz.