Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Eki Görüntüle 646024

güzel grubumm resmimi paylaşayım burda 92 kiloyummm

Eki Görüntüle 646025

burdada 74.8 kiloyumm canlarımm,oğlumla sitemizin önüdeki parka çıkardığımda çekildimm

karabiberimm maşallah sana yahuuu farka bakk resmen 10 yaş gençleşmişsinnn:nazar: darısı başımızaaa

merhaba kızlar.
3 gündür hiç kıpırdamadan yatıyordum.tamamen hareketsiz kaldım bu sefer.ağrı dayanma sınırımın ötesindeydi,ilaçlar etki etmedi.
doktorum ameliyatı kabul etmedi ki ona seve seve razıyım bu ağrıyı çekmektense.bugün ancak öğleden sonra yavaşladı,ilk kez ayağa kalktım,dünya varmış yarabbim.
yeni yürümeyi öğrenen bebekler gibiyim,tuvalete bile eşimle gittim.allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
çok oturamayacağım,biraz daha toparlayınca yazarım yine.

çok çok geçmiş olsun banucum ne oldu ki ben bişey mi kaçırdım soruyorum ama haberim yok vallahi

Bugün benimde teyzemin oğluna köyde motrsiklet kullanırken araba çarpmış ve uçmuş arabanın üstünden,çenesi kırılmış 2 yerden ,kozan devlet hastanesi adanaya göndermiş hemen gittim hastaneye ameliyata aldılar 5 saat sürdü,kuzum ya yüzü okadar şişmişki sanki o değildii,iyikii canına birşey olmadı daha 19 yaşında
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun motosikletten kazası çokfena allah korumuş
o evreyi geçmişim ben güzelim,l3,l4 iki adet arkadaşlar.
bacaklarım uyuşuyor,ilaçlar kesmiyor ağrısını,dinlenmek ve yürüyüş iyi geliyor.
iki gündür yürüyüş bandı düşünüyorum bu yüzden.
ufak bebe olunca nasıl çıkıp yürüyeceksin ki dışarıda.en mantıklısı bu gibi geldi.
dogru çocugu biryere bırakamassın yanında olsa hiç olmaz bencede mantıklı koşu bandı

:nazar::nazar::nazar:maşallah canımcım yaşıt sayılırız bende 30 ben bekarım ama:1::1::1::1: 35 olduğumda 3 üz üm olur inşallahda 3 çocuk anası olrum amiiinnnn :46::46::46::46::28::28::28::28:
:9::9: valla güzel çözüm 30 evlen 3 çüz dogur bizyıllardır dogur büyyüt diye ugraşmışız:9::9:
bende 3 matta 31 oldum:14: kızlar bana 30 lu rakamlar çok agır geliyooo ben 3 çocuk annesi olsamda daha kendimi 20 li lerde hissediyorum :17:

zulaley rakipmisin kızııııımmmmm sinir oldum senin yürümen benim yürüyememe durumuma görürsün sennnn :47::47::47::47: zulaley beni geçemezzzz :33::33::33::33:
cumaya görüşürüz cancazımmmmmm :3::3::3::3::3: dünde 80 dk yürüdüm :21::21: :66::66::66::66::66::66: cumaya karabibere yetişmem lazım geçemem ama yakınlarında olayım yeter :27::27:

vbahirecim hatırlatmışken sporumuda yazayım

290 dk yürüyüş:66::66::66::66::66::66:
hııı eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz onları saymıyorum çünki yavaş yürüyor eşim

dünkü sporum:

1,8 km yürüyüş
3 km bisiklet
40 düz mekik
40 sağ çapraz mekik
40 sol çapraz mekik
20 kalça havada bacak yukarı
20 bacak ileri (alt karın kasları için)
yarım saat kadar da hocanın belirlediği aletlerde iç bacak, arkla bacak, kalça hareketleri

kız sabah sabah kahve tansyonunu düşürmüyo mu seninnnn:53:
yok canımcım benim miğdemde probl yoksa diğer yerlerimde de yoktur taş gibiyiiim taşşşş :34::34:
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun motosikletten kazası çokfena allah korumuş

dogru çocugu biryere bırakamassın yanında olsa hiç olmaz bencede mantıklı koşu bandı

:9::9: valla güzel çözüm 30 evlen 3 çüz dogur bizyıllardır dogur büyyüt diye ugraşmışız:9::9:
bende 3 matta 31 oldum:14: kızlar bana 30 lu rakamlar çok agır geliyooo ben 3 çocuk annesi olsamda daha kendimi 20 li lerde hissediyorum :17:
ne kadar pratiğim değilmi :60:

cumaya görüşürüz cancazımmmmmm :3::3::3::3::3: dünde 80 dk yürüdüm :21::21: :66::66::66::66::66::66: cumaya karabibere yetişmem lazım geçemem ama yakınlarında olayım yeter :27::27:

kız sen 4 gündür yürüyürmusun kiiii :53::53::53:

dün 30dk tempol yürüyüş yaptım
sabah:müsli
öğlen:barbunya+yarım ev yapımı yufka
akşam:2yumurta+yarım yufka
aralarda:5meyve+10kayısı+1kahve

kızlarrr sizleri özlemişimm <3
Ev yufkasını ben de severim.
vbahirecim hatırlatmışken sporumuda yazayım

290 dk yürüyüş:66::66::66::66::66::66:
hııı eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz onları saymıyorum çünki yavaş yürüyor eşim

Tatlım eminmisin 5 saatmi yürüdün? :53::53:

maşallahh ne kadar çok yürümüşsünüz neredeyse 5 saat:53:
ben yürüyüşe çıktımmı tamam doymak bilmem ama evde yarım saat spor yapamam

kız sen 4 gündür yürüyürmusun kiiii :53::53::53:
cumadan beri 1 gün yürüyemedim ama ertesigün 2 saat yürüdüm:8:

Tatlım eminmisin 5 saatmi yürüdün? :53::53:
akrebim sen eskilerdende bilirsin beni ozamanda en az 60 dakka ençok 120 dakka yürürdüm artık sıkıldım kilolardan vermek istiyorum bir an önce 70 şi bir görseydim:16::16:

kızlar birde benim güneşe alerjim var baharda yürüdüm yürüdüm yazın asla yürüyemem güneş dogmamış yada batmış olması lazım ozamanda fırsat olmuyor
dün bile hafif güneşliydi hava yürüyüşten sonra ellerim ve yüzüm çok kaşındı ve şişti

ben şimdi yine yürüyüşe gidiyorum ama bugün 1 saat yürücem sonrada arkadaşla kemeraltı çarşısına gidicez

Son düzenleme:
kızlar birde benim güneşe alerjim var baharda yürüdüm yürüdüm yazın asla yürüyemem güneş dogmamış yada batmış olması lazım ozamanda fırsat olmuyor
dün bile hafif güneşliydi hava yürüyüşten sonra ellerim ve yüzüm çok kaşındı ve şişti

ben şimdi yine yürüyüşe gidiyorum ama bugün 1 saat yürücem sonrada arkadaşla kemeraltı çarşısına gidicez

yüksek faktörlü koruyucular süreseniz acaba işe yarar mı ki...

herkese selam nasılsınız kızlar. ben bugün bayağı fenayım daha günlerden salı.

maşallah bir yürüyüştür gidiyor hadi zulaley bize de bulaştır sen yürü bizde spor yapalım.

haydi kızlar hava burada rüzgarlı ama güzel bir güneş var.

banucum geçmiş olsun canım kendini zorlama biliyorum evde bu çok zor hemde sana bağımlı biri varken daha da zor ama çok şanslısın büyük kızın ve eşin en büyük yardımcıların. inşallah bir an önce ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.

akrebim kızın nasıl oldu canım. geçmiş olsun prensese.

:nazar::nazar::nazar:maşallah canımcım yaşıt sayılırız bende 30 ben bekarım ama:1::1::1::1: 35 olduğumda 3 üz üm olur inşallahda 3 çocuk anası olrum amiiinnnn :46::46::46::46::28::28::28::28:
Bir seferde kurtulacaksınn yani bahirecimm:1:
Sana da geçmiş olsun canım..

Dün de benim kız rahatsızlandı..Pazar akşamı ateşlendi..Babası dr a götürdü boğazı kızarmış..Gitmedi okula..
çok geçmiş olsun akrepp
karabiberciğim değişi harikaaa:)) tebrikler:))
eşekkür ederim mispii
karabiberimm maşallah sana yahuuu farka bakk resmen 10 yaş gençleşmişsinnn:nazar: darısı başımızaaa

çok çok geçmiş olsun banucum ne oldu ki ben bişey mi kaçırdım soruyorum ama haberim yok vallahi
hadii hep birlikte başaracağızz ceylincimm
dünkü sporum:

1,8 km yürüyüş
3 km bisiklet
40 düz mekik
40 sağ çapraz mekik
40 sol çapraz mekik
20 kalça havada bacak yukarı
20 bacak ileri (alt karın kasları için)
yarım saat kadar da hocanın belirlediği aletlerde iç bacak, arkla bacak, kalça hareketleri
harikaaa hareketler yapmışsınn,bende leslie sansone 5 mil yaptım az öncee,
şimdide jillian yapacağımm

akrebim sen eskilerdende bilirsin beni ozamanda en az 60 dakka ençok 120 dakka yürürdüm artık sıkıldım kilolardan vermek istiyorum bir an önce 70 şi bir görseydim:16::16:

oy maşallah sıkılıyormusunn 2 saat yürümektenn

Tatlım birden yüklenme kendine..Her gün düzenli yaparsan zaten bir ömür boyu sağlıklı olursun..En az 60 dk tabii..
Harikasın canım:46:

bugün planladıgım gibi olmadı yürüyüş yapamadım ama 4 saat çarşıda gez gez mahvoldum birşeyde alamadım sinir oldum:47:

yüksek faktörlü koruyucular süreseniz acaba işe yarar mı ki...

evde sebamet 60 faktörvar yazın sürüyorum ama demekki bahardada sürmemlazımmış artık sürmeden çıkmam

maşallah bir yürüyüştür gidiyor hadi zulaley bize de bulaştır sen yürü bizde spor yapalım.

haydi kızlar hava burada rüzgarlı ama güzel bir güneş var.
inşallah canım hepimiz yürüyelim hatta haftaya spor yarışması yapalım nedersiniz :10::10::10::10::10:
yaz geliyor ince kyafetlerden yaglarımız pörtlemesin

oy maşallah sıkılıyormusunn 2 saat yürümektenn

evde spor yapmaktan çok çok çok skılıyorum ama açık havada yürüyüşten asla :10::10:

Tatlım birden yüklenme kendine..Her gün düzenli yaparsan zaten bir ömür boyu sağlıklı olursun..En az 60 dk tabii..
Harikasın canım:46:

haklısın akrebim en iyisi 1 saat buhafta böyle ama haftaya hergün 1 saat yüricem inşallah

Son düzenleme:
kızlar dün tartıda 62,5 gördüm.ya kaynanam iyi bakmış :S ben ders çalıştım onlar da beni yedirmeye çalıştı,Allah razı olsun onlardan.
yalnız ben kilo almaya devam ediyorum.Daha önceden hastane koşuşturmasından filan kilo alamıyormuşum onu farkettim,şimdi evde oduğum için ve günün çoğunu ders başında oturarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşladı mağlesef :S
tartıda o rakamı görünce aklm başımdan gitti.kocam hala aynı kilosunda duruyor :( o da kio alsaydı daha iyi hissedebilirdim :PPP şaka bi tarafa artık taviz vermeyeceğim Raabbimin izniyle
karbonhidrata son veriyorum(meyveler hariç) inşallah

Back
X