Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:102: aradı valla :1::1::1: beraber pazar listesi hazırladık bana birşeyi hatırlattı canım arkadaşım :16::16::16: kızlar yemek yemeyi geçen sene öğrenmiştim unutmuşum galiba sebze diye yediklerim konserve idi :20::20::20: şimdi güzel bir plan yaptık yaırn ugulamaya geçeyim cuma günü perşembe listesine menülerine bakıp anlarsınız nasıl bir plan olduğunu hadi bakalım gitsin kilolar :4::4::4:

tabii kızım ararım affetmem birbirimize destek olalım verelim kiloları haydi eller havaya dermişim coştum valla.

kızlar arkadaşlardan biri 4 gün yok bugünde dahil hem onun yeri ki çok yoğun ve hareketli hem kendi yerim oldukça yoğun geçiyor yarın buralarda olurum ama cuma için bir şey diyemeyeceğim. cuma da program yoğun hadi bakalım hayırlısı.

bu arada size birşey söyleyeyim. şimdi ben zencefil almıştım bir ara fazla almışım neyse baktım tüketilecek gibi değil soydum kabuklarını ince ince jülyan usulü diyelim dilimledim koydum buzluğu kullanacağımda özellikle yeşilçay içerken çıkarıp 2-3 dilim atıyordum eşime de yapıyordum oda öyle içiyordu. neyse akşam bana yeşilçay yap ama içine zencefil koymayı unutma öyle çok güzel oluyor dedi ben tabii :53::53::53: kalakaldım. anlayacağınız onuda alıştırmışım. :1::1::1:

kızlar arkadaşlardan biri 4 gün yok bugünde dahil hem onun yeri ki çok yoğun ve hareketli hem kendi yerim oldukça yoğun geçiyor yarın buralarda olurum ama cuma için bir şey diyemeyeceğim. cuma da program yoğun hadi bakalım hayırlısı.

bu arada size birşey söyleyeyim. şimdi ben zencefil almıştım bir ara fazla almışım neyse baktım tüketilecek gibi değil soydum kabuklarını ince ince jülyan usulü diyelim dilimledim koydum buzluğu kullanacağımda özellikle yeşilçay içerken çıkarıp 2-3 dilim atıyordum eşime de yapıyordum oda öyle içiyordu. neyse akşam bana yeşilçay yap ama içine zencefil koymayı unutma öyle çok güzel oluyor dedi ben tabii :53::53::53: kalakaldım. anlayacağınız onuda alıştırmışım. :1::1::1:

Aaaa bak evet ben de dilimleyip atmıştım buzluğa iyi hatırlattın canım..Ama benimkisi içmez öyle sanmam yani..
Sadece kaynarı sevmişti tekrar tekrar istemişti de şaşırtmıştı beni:1:

Aaaa bak evet ben de dilimleyip atmıştım buzluğa iyi hatırlattın canım..Ama benimkisi içmez öyle sanmam yani..
Sadece kaynarı sevmişti tekrar tekrar istemişti de şaşırtmıştı beni:1:

kız çok iyi işte hem ona hem kendine iç bak doğal bağışıklık sisteminide güçlendiriyor.sen ona sade içir kendinde yeşilçayla iç bak ne güzel olmuş.

ben birde yemek yapmak istiyorum tavuklu zencefil için tarif buldum birde onu deneyeceğim.

kız çok iyi işte hem ona hem kendine iç bak doğal bağışıklık sisteminide güçlendiriyor.sen ona sade içir kendinde yeşilçayla iç bak ne güzel olmuş.

ben birde yemek yapmak istiyorum tavuklu zencefil için tarif buldum birde onu deneyeceğim.

Hmm..
Dene bakalım güzel olursa alırız bizde tarifini :56:

merhabalar kızlar bugün çok yogundum ugrayamadım
kızımın okul toplantısı vardı oradanda yürüyüşe gittim sonrada yemek falan derken bu saat oldu sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım bi

* * *2.TAKIM 298. ETAP * * * Etap 4.cüsü

(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
(71 /71 / 0/ 0% )
( 76,0 /74,8 /1,2 /1,58 % )
(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )
( 65,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 59,4 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
emilicemre(73,2 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,75 %

Bu haftaki listemiz kızlar..
Aklıma gelen bir fikir var o yüzden listeyi buraya getirdim..

Şimdiii...
Takımımzda 9 kişiyiz.1 kişi iki haftadır pasif, aktif olan 8 kişiyiz..

Herkişinin bir eşi oluyor kızlar..Eşleşmeyle herkes eşini takip ediyor sporunu menüsünü ve kilo vermesini..Her hafta yarış halinde oluyor bu iki kişi..

İşte eşler:

karabiber01 - zulaley

genic - misspsi

bahiresemanur - banusultan

cceylin - akrep33

ve günaydınnnn hatunlarrrr
her yeni bir gün yeni bir başlangıçtır
dünü dünde bırakalım,bugünü en iyi şekilde değerlendirelim,çünkü elimizde olan tek şey şuanımız...öpüldünüzzz
bende 1 gün kaçırsam çok üzülüyorum dedigin gibi dünü dünde brakmak lazım

4 saat yürümüşsün canım daha ne istiyosun:1:
Benim düşüncemi okumuşsun şekercik :1:
bugünle birlikte 5 saat oldu :10::10:
valla coştum akrebim nisanda turab gelecek yine abla az ye abla kilo ver deyip duracak ben o gelesiye kadar 70 olmak istiyorum sence başara bilirmiyim 7 kilo 1 ayda biraz zor ama denicem

oyyy kıyamam sana kuzzzuummmmm :nazar::nazar: sana zihinsel enerji gönderiyorum bebek :51::51: kızlar dün eve gittim bulaşıklarım vardı hemen mutfağa yaktım elektirikli sobayı içeride kömür sobası dün akşamdan kalma kömür tanecikkleri vardı ılıktı hemen bir kahve yaptım ılık odada içtim günün yorgunluğunu atmak için hergün yaptığım sıradan şey eve gidip bir fincan kahve tavsiye ederim neyse kızlar hemen kovayı değiştirdim yaktım o yanarken içeriye girip bulaşıkları yıkadım sonra bezelye yemeğim vardı ısıtmıştım bir porsiyon kaşıkladım sonra içeriye girdim ohh sıcacık olmuştu bir battaniye aldım uzandım ..bir uyandım sabah olmuştu kızlar bri rahatlamışım ki sana o huzuru gönderiyorum canımcım :16::16:
ayyyy ne güzel anlattın valla imrendim sana ben hep koşturmaca kendime 1 kahvelik zaman ayıramıyorum kendim için yaptıgım tek şey yürüyüş

günaydın arkadaşlar.
nasılsınız dünden beri.
bizim ufaklıkla benim grip ilerledi,evde de ilaç kalmamış..
ben bir doktora gidip geliyorum,arada fazla kaynatmayın olar mı..
canımm yaaa çok geçmiş olsun hastalıklar üst üstegeldi rabbi tezzamanda şifa versin inşallah

akreple :102::102::102: konuştum o da katılmadı hiç beğenmedi fikrimi :37::37::37::37: denemek istiyooorummm :124:dur bakem bugün akşam yemeği yoook bana oh olsun bana :33::34::35::34::33: önümde 1 koca günüm var hem kilo bildirimi için :60:
:9::9: kız kendi kendini cezalandırmışsın hadi bakam buhafta verirsin inşallah :16:

yyeşil çayı çok severim hergün mutlaka içerim zencefillide denicem tarçınlı denedinmi canım oda çok güzel oluyor

(71 /71 / 0/ 0% )
(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )
( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.

Şimdiii...

Herkişinin bir eşi oluyor kızlar..Eşleşmeyle herkes eşini takip ediyor sporunu menüsünü ve kilo vermesini..Her hafta yarış halinde oluyor bu iki kişi..

İşte eşler:

karabiber01 - zulaley

genic - misspsi

cceylin - akrep33

hımm eşleşirme güzel canımcım ayrıca iyi fikir birbirimizi kontrol etmiş oluruz. motive oluruz.

valla coştum akrebim nisanda turab gelecek yine abla az ye abla kilo ver deyip duracak ben o gelesiye kadar 70 olmak istiyorum sence başara bilirmiyim 7 kilo 1 ayda biraz zor ama denicem

ayyyy ne güzel anlattın valla imrendim sana ben hep koşturmaca kendime 1 kahvelik zaman ayıramıyorum kendim için yaptıgım tek şey yürüyüş

canımm yaaa çok geçmiş olsun hastalıklar üst üstegeldi rabbi tezzamanda şifa versin inşallah

:9::9: kız kendi kendini cezalandırmışsın hadi bakam buhafta verirsin inşallah :16:

yyeşil çayı çok severim hergün mutlaka içerim zencefillide denicem tarçınlı denedinmi canım oda çok güzel oluyor

kızz sen 7 veremesende 5 kilo garanti verirsin bence.

yeşilçayında her türlüsünü yapıp içiyorum değişik değişik oluyor hazır değil ama kendim yapıyorum.

Geçmiş olsun canım..Doktora tek başına gidebilecekmisin peki??
.sağol bebeğim.çok yakınımda sağlık merkezi var güzelim,uzman doktor yok sadece ama grip gibi durumlarda iş görüyor.
canım geçmiş olsun ikinize de sen vitamin desteği de al kendine.
sağol bidenem.
kızlar dünden beri tesadüfen bezelye desem abarmam bugün yemekhanede de bezelyeçıktı da :1::1::1:
kızlar 1 haftadır kahvaltı yerine şu malum diyetlerdeki gibi kahve içiyorum sadece ya birazcık da olsa vermek istiyorum artıııııkkkkk
hadi git artık kilolar nisan ayında sanırım 1 yılım dolacak benim olsun 12 ayda 10 kg olmaz benim 5 daha vermem lazım 12 ayda 15 kg vermek istiyoooruuuuuummmmmmm
mide gitmiş bahire aç karnına kahve diyor.tövbe tövbe.

maşşallah canım.üzüm üzüme baka baka kararırmış.:1:

canım zencefilli kurabiye ve gazoz da güzel oluyor.
merhabalar kızlar bugün çok yogundum ugrayamadım
kızımın okul toplantısı vardı oradanda yürüyüşe gittim sonrada yemek falan derken bu saat oldu sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım bi
hoşgeldin güzelim.turab ta geldi bir ara takıma ama devam ettiremedi.

(71 /71 / 0/ 0% )
(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )

Şimdiii...

İşte eşler:

karabiber01 - zulaley

genic - misspsi

cceylin - akrep33
akıllıbıdığım yine müthiş bir fikir bulmuş.:46:

sağol zulaleyim.üstüste geldi evet ama buna şükür,beterin beteri var.

sabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.

bugün
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli gevrek
ara yok
öğle 1 elma,1 girissini
ara yok
akşam kıymalı pide,ayran
çay.
çok az fındık yiyeceğim birazdan,yazmadan geçmeyeyim dedim.
1.5 litre de suyum var.
azıcık uzanayım ben,yarın görüşürüz şekerler.

dünkü menüm:
sabah:1yumurta,1kk peynir
ara:1meyve
öğlen:1tabak çorba+1tabak salata
ara:meyve
akşam:1tabak çorba+2tane biber dolması+3kaşık yoğurt+portakal suyu(sıkılmış,hazır değil)

sabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.

off ev hanımı olmak ne zor iş cidden, biz dışarda siz içerdee:44: yardımlarını da Allah kabul etsin canım, tekrar geçmiş olsun size.

dünkü menüm:
sabah:1yumurta,1kk peynir
öğlen:1tabak çorba+1tabak salata
ara:meyve
akşam:1tabak çorba+2tane biber dolması+3kaşık yoğurt+portakal suyu(sıkılmış,hazır değil)

menü çok güzel canım maşallahh bu hafta güzel bir kilo vereceksin gibime geliyor.
bugün
sabah 2 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli gevrek
ara yok
öğle 1 elma,1 girissini
ara yok
akşam kıymalı pide,ayran
çay.
çok az fındık yiyeceğim birazdan,yazmadan geçmeyeyim dedim.
1.5 litre de suyum var.
azıcık uzanayım ben,yarın görüşürüz şekerler.

canımcım menü baya iyi ancak ara öğün yapmamışsın, acıkmıyor musun?

canlar malesef ki ben dün akşam biraz kaçırdım...

dün akşama kadar herşey iyiydi.
sabah: müsli
ara öğün:1 mandalina
öğlen: çorba,salata, kadınbuduköfte
ara:1 elma
akşam.... işte ipler burda koptu, uzun zamandır görüşmedigim bi arkadaşımın evine gittim, çok güzel bi sofra kurmuştu elleri dert görmesin. yediklerimi yazamıcam o kadarkötüydü, finali çikolatalı pastayla yaptım diyim, gerisini siz tahmin edin :(

gunaydın9.gif

Back
X