Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım
banu sabah uğradı.
ceylin öğlen uğradı.
sen de burdasın.
bahire mazeretli.
karabiber :44::44:
misspsi :44::44:
canım ben dün teyzemlere gittim teyzemin oğlunu hastaneden çıkardılar,gece geç gelince giremedim,
kızzz
sen bir ayda vereceksin o kiloyu tamam ben artık emin oldum bak ya yürümelerin faydasını görüyor hatun.
mispiicim benim eşimde yemek yemeyi çok sever o kilosunda sabit kalır inann ben birgün fazla kaçırsam baskülde iki kilo oynarkızlar dün tartıda 62,5 gördüm.ya kaynanam iyi bakmış :S ben ders çalıştım onlar da beni yedirmeye çalıştı,Allah razı olsun onlardan.
yalnız ben kilo almaya devam ediyorum.Daha önceden hastane koşuşturmasından filan kilo alamıyormuşum onu farkettim,şimdi evde oduğum için ve günün çoğunu ders başında oturarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşladı mağlesef :S
tartıda o rakamı görünce aklm başımdan gitti.kocam hala aynı kilosunda duruyoro da kio alsaydı daha iyi hissedebilirdim
PP şaka bi tarafa artık taviz vermeyeceğim Raabbimin izniyle
karbonhidrata son veriyorum(meyveler hariç) inşallah
seninn sıcacık yorumlarına bayılıyorummve günaydınnnn hatunlarrrr
her yeni bir gün yeni bir başlangıçtır
dünü dünde bırakalım,bugünü en iyi şekilde değerlendirelim,çünkü elimizde olan tek şey şuanımız...öpüldünüzzz
çok geçmiş olsun banucummgünaydın arkadaşlar.
nasılsınız dünden beri.
bizim ufaklıkla benim grip ilerledi,evde de ilaç kalmamış..
ben bir doktora gidip geliyorum,arada fazla kaynatmayın olar mı..
inşallah bahirecimm vereceğizzz,bende toplamda 17 kilo vermişim,kızlar dünden beri tesadüfen bezelye desem abarmam bugün yemekhanede de bezelyeçıktı da
kızlar 1 haftadır kahvaltı yerine şu malum diyetlerdeki gibi kahve içiyorum sadece ya birazcık da olsa vermek istiyorum artıııııkkkkk
hadi git artık kilolar nisan ayında sanırım 1 yılım dolacak benim olsun 12 ayda 10 kg olmaz benim 5 daha vermem lazım 12 ayda 15 kg vermek istiyoooruuuuuummmmmmm
ben bu grubu çok seviyorum inanınn ne kadar güzel dostsunuz sizz,hemen aranıp listeler hazırlanmış:102: aradı vallaberaber pazar listesi hazırladık bana birşeyi hatırlattı canım arkadaşım
kızlar yemek yemeyi geçen sene öğrenmiştim unutmuşum galiba sebze diye yediklerim konserve idi
şimdi güzel bir plan yaptık yaırn ugulamaya geçeyim cuma günü perşembe listesine menülerine bakıp anlarsınız nasıl bir plan olduğunu hadi bakalım gitsin kilolar
![]()
tabii kızım ararım affetmem birbirimize destek olalım verelim kiloları haydi eller havaya dermişim coştum valla.
hım denemek lazımmkızlar arkadaşlardan biri 4 gün yok bugünde dahil hem onun yeri ki çok yoğun ve hareketli hem kendi yerim oldukça yoğun geçiyor yarın buralarda olurum ama cuma için bir şey diyemeyeceğim. cuma da program yoğun hadi bakalım hayırlısı.
bu arada size birşey söyleyeyim. şimdi ben zencefil almıştım bir ara fazla almışım neyse baktım tüketilecek gibi değil soydum kabuklarını ince ince jülyan usulü diyelim dilimledim koydum buzluğu kullanacağımda özellikle yeşilçay içerken çıkarıp 2-3 dilim atıyordum eşime de yapıyordum oda öyle içiyordu. neyse akşam bana yeşilçay yap ama içine zencefil koymayı unutma öyle çok güzel oluyor dedi ben tabiikalakaldım. anlayacağınız onuda alıştırmışım.
![]()
bak senle grup olmuşuzz hadi arkadaşımm sana özenerek bende başlasaydım bir yürüyüşe iyi olacakmerhabalar kızlar bugün çok yogundum ugrayamadım
kızımın okul toplantısı vardı oradanda yürüyüşe gittim sonrada yemek falan derken bu saat oldu sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım bi
* * *2.TAKIM 298. ETAP * * * Etap 4.cüsü
(65 / 64,9 / 0,1 / 0,15 % )
(60,3 / 59,4/ 0,9/ 1,49 % )
(71 /71 / 0/ 0% )
( 76,0 /74,8 /1,2 /1,58 % )
(67,5 / 66/1,5 / 2,22% )
( 65,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 59,4 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
emilicemre(73,2 / / / % ) Bildirimde bulunmadı
( 79 / 77 / 1 / 1,27 % ) 239. etapta mezun olan üye geri döndü. Kilosu 2' ye bölündü.
2.TAKIM ORTALAMASI : 0,75 %
Bu haftaki listemiz kızlar..
Aklıma gelen bir fikir var o yüzden listeyi buraya getirdim..
Şimdiii...
Takımımzda 9 kişiyiz.1 kişi iki haftadır pasif, aktif olan 8 kişiyiz..
Herkişinin bir eşi oluyor kızlar..Eşleşmeyle herkes eşini takip ediyor sporunu menüsünü ve kilo vermesini..Her hafta yarış halinde oluyor bu iki kişi..
İşte eşler:
karabiber01 - zulaley
genic - misspsi
bahiresemanur - banusultan
cceylin - akrep33
Saat 10 :30 a kadar süre vermiştim sana sonrası aricaktım seni..Çokk çok özür dilerim ya geç kaldım listeyi getirmeye,
Sen de mi sabitsin..Bu hafta hepimiz yerimizde sayıyoruz sanırım zulaley hariç tabii]* * *2.TAKIM 299. ETAP * * *
akrep(64,9 / 64,9 / 0 / 0,00 % )Sabit
genic(59,4 /59,2 /0,2 /0,34 % )
bahiresemanur(71 / 71,5 / -0,5 / -0,70% )
karabiber01( 74,8 /74,8 / 0/0,00 % )
cceylin(66 / 66 / 0 / 0,00% )
banusultan( 65,5 / / / % ) Bildirimde bulunmadı.
misspsi( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -0,76% ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.
emilicemre(73,2 / / / % ) Bildirimde bulunmadı.
zulaley ( 77 / 75,4 / 1,6 / 2,08% )
2.TAKIM ORTALAMASI : %
kızlar size asıl başka birşey söyleyeceğim aöf sınav sonuçları da açıklandı ya ben 2. üniversiteden de mezun oldum. Allahıma şükürler olsun diyorum. şimdi de işyerindeki yoğunluğu atlatıp yükseklisansa başvuru yapmayı düşünüyorum ama tabii arada başka şeylerde düşünmem lazım bakalım hayırlısı.
canım ben dün teyzemlere gittim teyzemin oğlunu hastaneden çıkardılar,gece geç gelince giremedim,
geniccim listeye baktımda bitmiş gibii,sen biliyordun değilmi nasıl yapıştırdığımızı şimdi yapıştırılsınmıı yoksa daha uzun süre beklensinmii meselaa
günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
dünya kadınları gününüzü kutlarım,gerçi her gün bizim ya neyse.
kilom 66 maalesef,yat yat olacağı buydu.
ben spor yapmaya başlayana kadar takıma ara vermeyi düşünüyorum.
bu şekilde ilerleme kaydedemiyorum.ne zaman tam tekmil dönerim spor hayatına,o zaman yine yazmaya başlarım.
ne size ne kendime faydam olmuyor.
listeden düşsem de önemli değil,takım içi yazışma da yeter bana.
kabul ederseniz tabii.
bu hafta dikkatli gittim,vermişimdir diye düşünürken yine aldığımı görünce çok canım sıkıldı,bu da yüksek tutmam gereken moralimi iyice aşağı çekti.en az 2 ay hiç tartılmayı düşünmüyorum,bir de böyle deneyeceğim,kafamı kilo verme olayından uzaklaştırıp,sadece harekete kanalize edeceğim.
hepiniz haklarınızı helal edin,ben dönene kadar çoğunuz buradan gitmiş olursunuz inşallah.
ben de hedefime ulaşmış olarak gelirim,kimbilir.
öpüyorum hepinizi.
ellerine kollarına sağlıkk banucum sende kaç çok çocuk var bende 3 tanesabah hastane diye çıktım uğrayamadım kızlar.
neyse gittik doktora ufaklıkla muayene olduk,ilaç yazdırdık.
oradan az ilerideki markete geçtim,bir kaç alınacak vardı,onları hallettim,eczane uzak düşüyor diye akşamı bekledim,araba eşimdeydi.
komşumun sınıfında zor durumda bir kızımız var,elimden geldiğince giysi,yiyecek falan gönderiyorum,bu ay çocukları sevindireyim dedim,allah ne verdiyse bir koli hazırladım,onu gönderdim.
kendimi eve zor attım,büyük kızım öğle yemeğine geldi,onu doyurdum yolladım.
ufaklığın uyku saati geldi,onu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım,1 saat uyumuşuz beraber.
baktım ablamız okuldan gelecek kalktım onu karşıladım.
mutfağı toparladım,buzdolabını sildim,lavaboları fırçaladım derken eşim aradı,hazırlanın çıkalım dedi,haydi yine giyin,kızları giydir derken,yemeğe gittik.
dönüşte kalan alışverişler için markete uğradım.
eve gel yerleştir,ilaçları iç derken de akşamın bu saati oldu.
benim grip tavan yaptı,ben nasıl ritm tutturacaksam bu hafta sizinle,kafamı koyacak yer arıyorum resmen.
vavvv rakibeler siziii zülaleyy nerdesinn canımmm yetiş canımm rakibeler çok istekli çıktıı bu hafta biz kazanmalıyızzgenic takibimmdesin,menülerini görelim,artık kilo almak yokPP
aynenn öylee,dün teyzemlere gitmeden önceee bende erkekk olmak ne rahatlık demiştimm,bir dakka yerimde durmadım,eşimede ohh erkekk olmak varmış birgün çalışıyorsunn bir gün evde ,evde olduğun günde maşallah keyif çatıyorsun,bilgisayara girip okey oynuyor ben deli divane gibi dün yaptıklarımın aynısını yine yapıyorumm dedimmoff ev hanımı olmak ne zor iş cidden, biz dışarda siz içerdee:44: yardımlarını da Allah kabul etsin canım, tekrar geçmiş olsun size.
sanamı geldii yaniii mamaları yemeğeKuzum sen daha iki gün öncesi yatmıyormuydun bu ne acele koşturmuşsun yetmemiş işler yapmışsın bak çok kızdım sana benn
![]()
Menünde meyve çok gözüme battı..Akşamdan sonraki meyveyi sabah kahvaltı öncesi aç karnına yiyebilirsin canım..Çok sağlıklı.. Hem de gereksiz kan şekerini yükseltip üstelik en tehlikeli saatte yağ eklememiş olursun vücuduna..
Ben de ara yapmıyorum canım..
Dedim acaba kimdi bu arkideşin eşi ama ben olduğum aklıma geldii
ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbak bu akşam kötüleşmelerin son oluyor anadınmııı güzelimmmmmmmmmmm
bunu haberinini olmadığına sayıyorum amaaaa bir dahasınaaaaaaaaaaaaaaaaa afffff yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
ellerin dert görmesin akrep ,anlaşılmıştırr biz diğer kızları yeneceğizzkarabiber01 - zulaley
genic - misspsi
bahiresemanur - banusultan
cceylin - akrep33
Akşam düşünm, sabah yürüyüşte bu düşüncemi sonlandırdım
Bu eşleşmede iki kişi birbiriyle değil diğer ikili arkideşlerle yarışsın ve birbirini de kontrol etsin eveet bu daha güzel oldu :128:
Hadi bakalım bu hafta hangi ikili birinci olucak
Vee yarın liste yapma sırası karabiberde![]()
Pöff hiç beğenmedim bu menüyükaçamaksız menümü olur yahuuu
![]()
hemen bakıyorum canımmmcanlarım şu linkte söz bohçalarımı paylaştım, bakmak isteyen olursa:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lar-gelin-bakayim-buraya-10.html#post29209237
bizde söz-nişan bohçası ayrı ayrı yapılıyo. şimdi nişan bohçası hazırlıyoruz.
canım teyzemlere gittim öğleden sonra ve evet eşim evdeydi,ve evde olunca bilgisayar onda,adam oyun oynuyorKızlar bahocanla telden konuştum buraya yazamadım..İşyerinde netleri yokmuş o yüzden gelememiş bugün..
Peki diğer gelmeyen kızlar nerdeler![]()
zulaley kesin benide yürütecekve zulaley
karabiberin eşimi evde acaba, misspsinin de sınavı bu haftamı yoksa??
Eee zulaleyy sen de yürüyüşlerdemisin bacımm ?
tebrik ederim meyvesini aldın bu haftaaçok çok çok mutluyummm tartıya çıktıgından beri kekeliyorummmm
veeee kilommm 75.4
geçen hafta 77.0
fark 1.6
:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118:
hayırlısı olsun canımmkızlar size asıl başka birşey söyleyeceğim aöf sınav sonuçları da açıklandı ya ben 2. üniversiteden de mezun oldum. Allahıma şükürler olsun diyorum. şimdi de işyerindeki yoğunluğu atlatıp yükseklisansa başvuru yapmayı düşünüyorum ama tabii arada başka şeylerde düşünmem lazım bakalım hayırlısı.
şimdi iyi canım eve çıkardılar ama köye götürmediler acil bir durum olursa diye diğer teyzemlere götürdülerkaza yapmıştı değil mi geçmiş olsun tatlım durumu nasıl şimdi çocuğun.
Banu var canım daha..Öğleden sonrayı bekleyelim listeyi paylaşıma götürmek için..
Sakin ol kuşum heyecan yok![]()
günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
bu şekilde ilerleme kaydedemiyorum.ne zaman tam tekmil dönerim spor hayatına,o zaman yine yazmaya başlarım.
kabul ederseniz tabii.
bu hafta dikkatli gittim,vermişimdir diye düşünürken yine aldığımı görünce çok canım sıkıldı,bu da yüksek tutmam gereken moralimi iyice aşağı çekti.en az 2 ay hiç tartılmayı düşünmüyorum,bir de böyle deneyeceğim,kafamı kilo verme olayından uzaklaştırıp,sadece harekete kanalize edeceğim.
hepiniz haklarınızı helal edin,ben dönene kadar çoğunuz buradan gitmiş olursunuz inşallah.
öpüyorum hepinizi.
Anammmmmmmmmm kız harikasın gördünmü bak isteyince oluyomuş tabi turab faktörünü de unutmamak lazım
Harikasın canımm![]()
yok canım dün yürümedim ama 1 saat havuzda yüzme ögreniyorum oradaydım sonrasıda çok yogun bir gündü ugrayamadımve zulaley
karabiberin eşimi evde acaba, misspsinin de sınavı bu haftamı yoksa??
Eee zulaleyy sen de yürüyüşlerdemisin bacımm ?
aslında yediklerime dikkat çok dikkat etmedim ama saat 17.00 dan sonra bişi yemedim buhaftada yürüyüp 74 dü görmek istiyorum inşallahtebrik ederim canım ama sen bu hafta güzel yürüdün
malesef kızlar bu hafta yerimde saymadım hareket yapmadım ya +500 gr olarak yansıdıı bu hafta genic formülü ile devam edecem bir de akrep formülü var haftasonu yazınca anlarsınız menüden![]()
ben bu hafta aynıyım bacılar... yediğim pastaya,pideye sayıyorum:
haftaya fazlasıyla verirsin inşallah
vermem lazım turab gelecek onun diline düşmektense zayıflamayı tercih ederim:18::18:kızzz
sen bir ayda vereceksin o kiloyu tamam ben artık emin oldum bak ya yürümelerin faydasını görüyor hatun.
kız aslında ben onun ablasıyım ama beni nasıl korkuttuysa artık
mispiicim benim eşimde yemek yemeyi çok sever o kilosunda sabit kalır inann ben birgün fazla kaçırsam baskülde iki kilo oynar
bak senle grup olmuşuzz hadi arkadaşımm sana özenerek bende başlasaydım bir yürüyüşe iyi olacak
benim eşimde çok sever ve yemekten sonra mutlaka çayın yanındada biler yer 1 kase karışık çerez mutlaka yer ama aynı:26:
hadi inşallah bu hafta en az 5 saat yürüyelim diger guruplarla yarışmı olacak acep öyleyse bugünden başlayalım yürüyüşe![]()
günaydın kızlar.
hayırlı cumalar.
kabul ederseniz tabii.
öpüyorum hepinizi.
sgol canım tabiki önce sizler vede tabiki turab korkusu beni erritti:18::18: hergün arıyor abla hadi sen yaparsın benim diyet koçum
yok canım dün yürümedim ama 1 saat havuzda yüzme ögreniyorum oradaydım sonrasıda çok yogun bir gündü ugrayamadım
aslında yediklerime dikkat çok dikkat etmedim ama saat 17.00 dan sonra bişi yemedim buhaftada yürüyüp 74 dü görmek istiyorum inşallah
ben bu hafta aynıyım bacılar... yediğim pastaya,pideye sayıyorum:
haftaya fazlasıyla verirsin inşallah
vermem lazım turab gelecek onun diline düşmektense zayıflamayı tercih ederim:18::18:
kız aslında ben onun ablasıyım ama beni nasıl korkuttuysa artık
benim eşimde çok sever ve yemekten sonra mutlaka çayın yanındada biler yer 1 kase karışık çerez mutlaka yer ama aynı:26:
hadi inşallah bu hafta en az 5 saat yürüyelim diger guruplarla yarışmı olacak acep öyleyse bugünden başlayalım yürüyüşe![]()
Benim kardeşimde aynı,beni hergünn arar ne yaptın kaç kilo verdin diye sorar kilo vermeye kesin başlamamdaki amaç kendisidir
ben resimlerde kendimii görene kadar çokta şişkocuk sanmıyordum aslında kendimii
kızlar ben kaçar kadınlar günü için dernekte program var oraya ikram yapıcam geliriyle kimsesiz çocuklara yardım edilecek inşallah orayada yürüyerek gitmeyi düşünüyorum 1 saat yürüsem yeter
kadınlar gününüz kutlu olsun canlar![]()
hadii bol kalori yakmalar sanaa
ve herkesin dünya kadınlar günüünü bende kutluyorum