Oldu oldu bugün oldu o cansıkıntısı şey canımm
Canım farkındamısın kendin için bişeyler yapmadığın için monoton olmuş hayatın o yüzden de bol boşluklar olur ruhunda o boşlukları da doldurmak güya canlandırmak için daha boş şeylere oyunlara yönleniyorsun..
Kendin için de bişiiler yap canım, yaptığın şeyleri de zevk alarak mutlu olarak yap..Mesela iyiki kızım var okula gönderiyorum aklı yerinde şükür, iyiki oğluşum var kalkmasını bekliyorum gibi..Mesela evdesin ne güzel gününü 5 e böl,ezana kulak ver çağrısına koş, dua et tesbih çek, kitap oku, spor yap, evini pırıl pırıl yap, kendine maskeler uygula vs. vs.
Dün bitti, yarın henüz gelmedi, en büyük sermayemiz bugünümüz şu anımız, en güzel neler yapabilirsen onu yap canım unutma yarının daha güzel olsun istiyosan bugünü güzel şeylerle doldurmalısın..Yarının temeli bugün atılır..
Canım sabahın çok fakir sonraki öğünlerde daha da zenginleşmiş..Bunun tam tersini uygularmısın..
Sabah kral
Öğle memur
Akşam çok fakir olsun..
inşallah canım yaa çok şükür ikievladım var hamdolsun mutlu yuvam var ama bu gunlerde bi tembellik var üstümde arada sırada oluyor