Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

slm kızlar öldüm yorgunluktan yorgunluğun nedeni hamlık
ödevimi yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat lesli ile yürüdümm
hamladım resmen heryerim ağrıyor

kızlar her yerim ağrıyor bu sabah kalkamadım spor yapamadım :2::2: onun bir çaresine bakacam artık bu akşamdan itibaren sporu 15 er dk uzatıp bu sabahki 1 saati 4 güne yayacam ...

2 haftadır pek ugrayamıyorum vicdan azabı yaşıyorum ama hiç fırsat olmadı buhafta daha sakin olucak inşallah menülerim berbat kilo almadım ama veremedimde maalesef kardeşim 10 nisanda geliyor 10 gün daha kazandım inşallah artık 70 olmak istiyorum

2 haftadır pek ugrayamıyorum vicdan azabı yaşıyorum ama hiç fırsat olmadı buhafta daha sakin olucak inşallah menülerim berbat kilo almadım ama veremedimde maalesef kardeşim 10 nisanda geliyor 10 gün daha kazandım inşallah artık 70 olmak istiyorum

panik yapma canım sakin ol verirsin ...

Günaydın...

Kızım şu an kütüphanede, babası ile gittiler ödül törenine..Kütüphane haftası nedeni ile tören yapılıyor ve kızım da en çok kitap okuyan seçilmiş..Heyecanla bekliyorum..
Geçen hafta resmi yazı geldi eve..Okurken duygulandım..Ne güzelmiş çocuğunun başarısına şahit olmak..

Günaydın...

Kızım şu an kütüphanede, babası ile gittiler ödül törenine..Kütüphane haftası nedeni ile tören yapılıyor ve kızım da en çok kitap okuyan seçilmiş..Heyecanla bekliyorum..
Geçen hafta resmi yazı geldi eve..Okurken duygulandım..Ne güzelmiş çocuğunun başarısına şahit olmak..

ayyy akrepppp :5::5::5: duygulandım kuşum tebrik ederim :46::46::46::46: canımcım normal ama o akrebin kızıı bir anormallik yok :72::72::72::72:

Günaydın...

tebrikler bizim miniğimize maşallahh:nazar:

canlarım ben bu hafta kendimi sıkıyorum hem diyet hem spor... Diyetsiyenimin önceden verdiği listeleri uyguluyorum şuan.

sabah kahvaltıda 1 elma + 10 fındık yedim
ara öğün: 1 fincan yeşil çay
öğlen yemeğinde de 1 kase çorba+salata+ ayran + 1 dilim ekmek yiyeceğim.

Bu akşam spor var ayrıca.

maşallah kızlar ne güzel yürüyüş yapıyorsunuz birde ben çıka bılsem oglum 3yaşında onunla cıkamıyorum :( evde elimden geldigince yapıyorum biseyler...akrep maşallah kızına kızın kaç yaşında...benim kızımın darısı başına 2.sınıfa gidiyor kızım kıtabı eline alıp oyle oturuyor cadı:10: kandırıyor bizi ama kitap sınavından hepsini bilmiş

ayyy akrepppp :5::5::5: duygulandım kuşum tebrik ederim :46::46::46::46: canımcım normal ama o akrebin kızıı bir anormallik yok :72::72::72::72:

tebrikler bizim miniğimize maşallahh:nazar:
Teşekkürler kızlar :16:
canlarım ben bu hafta kendimi sıkıyorum hem diyet hem spor... Diyetsiyenimin önceden verdiği listeleri uyguluyorum şuan.

Uygula bakalım canım..Sen o listelerle çok güzel kilolar vermiştin..
maşallah kızlar ne güzel yürüyüş yapıyorsunuz birde ben çıka bılsem oglum 3yaşında onunla cıkamıyorum :( evde elimden geldigince yapıyorum biseyler...akrep maşallah kızına kızın kaç yaşında...benim kızımın darısı başına 2.sınıfa gidiyor kızım kıtabı eline alıp oyle oturuyor cadı:10: kandırıyor bizi ama kitap sınavından hepsini bilmiş

Teşekkürler canım..Kızım eylüde 9 a girdi..8,5 yaşında işte..3. sınıfa gidiyor şu an..
Ufak olunca yaşı epey ilgi görmüş protokolde, MAŞALLAH kızıma :nazar:
Darısı herkese olsun..

Günaydın...

tebrik ederim... nasıl bir gurur nasıl bir sevinçtir ... rabbim daim etsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

heyyyttttt çekilin ceylin geliyor hadi bakalım tatlım...

haftasonu malum uğrayamayanlardanım bende.

c.tesi sabah erkenden temizliğimi hallettim ama acayip bir rüzgar vardıona rağmen 3 den sonra çocukları(oğlum ve görümcemin oğlu) aldık sahile pikniğe gittik hem akşam yemeği hemde biraz onlar dışarıda olsun diye. 7 gibi yedik içtik geldik. eşim yeğenini götürdü bende oğluşu banyo yaptırdım yatırdım. sonra geçtim ütünün başına ütülerimi yaptım. bütün gün makina çalışınca küçük çaplı bir dağ havasına bürünmüş.

c.tesi menü

sabah: bir dilim ekmek, biraz kahvaltılık ezme, maydonoz, 2 tane ceviz, 3 fincan şekersiz çay

öğle: 2 kepçe çorba

akşam: 2 parça ızgara tavuk, roka, marul, maydonoz bol bol yeşillik

ara: 4 fincan şekersiz çay

2 lt su, 2 kupa yeşilçay çocuklarla sahilde bir saat yürük, maç yaptık.

panik yapma canım sakin ol verirsin ...
birden kilolar gidince daha veremicem gibi geliyor akşam saat 16.00 dan sonra 1 elma başka bişi yemiyom aslında ama yürüyüş yapamadım o yüzden veremiyorum bugün hava acayip fırtınalı çıkamadım bakalım yarın hayırlısı

Günaydın...

:nazar::nazar::nazar:darısı başımıza benim kızda 1. sınıfta zorlanıyoruz dili de biraz peltek okumakta zorlanıyor ama okudukçada konuşmasıda düzeldi

sık canım sık valla sıkmadan olmuyor bende bir sıkabilsem kendimi :5:

ahh ahhh bende haftada 5 yada 6 saat yürüyüş yapardım :14::14:

haftasonu malum uğrayamayanlardanım bende.

c.tesi sabah erkenden temizliğimi hallettim ama acayip bir rüzgar vardıona rağmen 3 den sonra çocukları(oğlum ve görümcemin oğlu) aldık sahile pikniğe gittik hem akşam yemeği hemde biraz onlar dışarıda olsun diye. 7 gibi yedik içtik geldik. eşim yeğenini götürdü bende oğluşu banyo yaptırdım yatırdım. sonra geçtim ütünün başına ütülerimi yaptım. bütün gün makina çalışınca küçük çaplı bir dağ havasına bürünmüş.

c.tesi menü

sabah: bir dilim ekmek, biraz kahvaltılık ezme, maydonoz, 2 tane ceviz, 3 fincan şekersiz çay

öğle: 2 kepçe çorba

akşam: 2 parça ızgara tavuk, roka, marul, maydonoz bol bol yeşillik

ara: 4 fincan şekersiz çay

2 lt su, 2 kupa yeşilçay çocuklarla sahilde bir saat yürük, maç yaptık.
ohhhh ne iyyi etmişsin bende eşime dedim çok sıkıldık biraz gezelim çok güzel yerler keşfettik ama arabanın içinden çıkarmadı bizimki sinir oldum 2 saat arabayla gezdik

pazar menü

sabah: otlu omlet, domates, 2 tane ceviz, 2 kupa şekersiz çay

öğle: sebze çorbası

akşam: fırında köfte 4 tane, fırında patates 2 tane, karnıbahar salatası

ara: 2 bardak şekersiz çay

2 lt su, 3 kupa yeşilçay

1 saat ormanda yürüyüş

birden kilolar gidince daha veremicem gibi geliyor akşam saat 16.00 dan sonra 1 elma başka bişi yemiyom aslında ama yürüyüş yapamadım o yüzden veremiyorum bugün hava acayip fırtınalı çıkamadım bakalım yarın hayırlısı

:nazar::nazar::nazar:darısı başımıza benim kızda 1. sınıfta zorlanıyoruz dili de biraz peltek okumakta zorlanıyor ama okudukçada konuşmasıda düzeldi

sık canım sık valla sıkmadan olmuyor bende bir sıkabilsem kendimi :5:

ahh ahhh bende haftada 5 yada 6 saat yürüyüş yapardım :14::14:

ohhhh ne iyyi etmişsin bende eşime dedim çok sıkıldık biraz gezelim çok güzel yerler keşfettik ama arabanın içinden çıkarmadı bizimki sinir oldum 2 saat arabayla gezdik

benim eşimde keşfetmeye bayılır o yüzden evde durmak istemez çok güzel yerler keşfettik bir manzara bir orman enfess......

10 kilo 10 kilo 10 kilo kalmışşşş taktım kafaya verecem seni

kızlar çok canım sıkılıyo havalardanmıdır nedir içimde kötübir hisvar evdede biraz huzursuzluk farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum farkına vardıgımda çok agrıyorlarr:5::5::5:

geniç yakaladım seni :9::9:
nasılsın canım spor yapabildinmi :21:

c.tesi çocuklarla yaptım, pazar da sağlam bir yürüyüş yaptık ailecek, üstelik dönüş yolunda oğlumu sırtıma aldım 20 kg ile beraber benim için tam spor oldu. hayır yol düz olsa neyse yokuş yukarıydı.

benim eşimde keşfetmeye bayılır o yüzden evde durmak istemez çok güzel yerler keşfettik bir manzara bir orman enfess......

aynen canım dogma büyüme izmirliyim ama ilk defa gittik muhteşemdi benimki gezmeyi pek sevmez ben bayılırım helede orman dag sahil piknik ama yok adam işine aşık çalışmaktan başka bişi düşünmüyo ben daglarabak ne güzel diyorum o bana işlerinden bahsediyor :47:

c.tesi çocuklarla yaptım, pazar da sağlam bir yürüyüş yaptık ailecek, üstelik dönüş yolunda oğlumu sırtıma aldım 20 kg ile beraber benim için tam spor oldu. hayır yol düz olsa neyse yokuş yukarıydı.

:53::53: kız 20 kilo allahseni nasıl taşıdın :nazar: ama bayabi kalori yakmışsındır :9::nazar:

aslında haftasonu eşim birşey söyledi canım sıkıldı. evdeki eliptik bisikleti kardeşine verelim mi dedi. sinir etti beni hiçbir cevap vermedim ama sinirden deliye döndüm. ya tamam sürekli yapmıyorum ama yine de evde olması beni psikolojik olarak rahatlatıyor. çıkıp spor yapabilecek durumda değilim. eğer o evden giderse hepten moralim bozulacak. birde daha önce stepper vardı evde onu kayınvalidelere vermiştik geri alamayınca eliptik bisiklet almıştık. şimdi bu da gidecek geri gelmeyecek biliyorum çünkü ben geri isteyemeyeceğim kendisi de isteyemeyecek onlar işi bitince verir diyecek ve kalacak.

ufffffff şimdi siz söyleyin bana böyle güzel güzel hayır vermeyelim nasıl diyebilirim eşime..

Back
X