- 8 Ağustos 2008
- 36.063
- 46.190
- 1.123
günaydın kızlar
sanada günaydın akrep ...kız cumadan beri hastahanede cuma bildiirim yapamadı ya![]()
Tatlım cumadan haberim var tabi ama hala hastanede olduğundan haberim yok :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
sanada günaydın akrep ...kız cumadan beri hastahanede cuma bildiirim yapamadı ya![]()
Peki o zaman şöyle soriyim benimle kapışacaaakkk baba yiğittt var mıııııııııııgünaydın kızlar
ben sıkıştırdım işe yaramıyor kuzu dinlemiyorsun dinlesen ciddiye alsan olacak birşeyler hatırladığım kadarı ile hamileydin sıkıştıramıyorum o yüzden yanlış yaptığın için az kilo veeriyorsun
canım takımdan kendine bir rakip bul seç yani gerçi herkes birbirine rakip ama sen birine tak kafayı bir hafta o senden 200 gr fazla verirse hırs yap onu geçmem lazım o verir ben nasıl veremem diye benim rakibim mesela rukgus rukguuuusss bazen biz kapışırız atıyorum bu hafta 3 kg varmışın diye biri diğerine sorar kabul ederse tarafla kapışılır hafta sonunda 3 kg kim en yakınsa o kazanır idda yani şimdi ramazan ayı olunca ramazan boyunca kapışma olmaz her halde
ramazandan sonra topik i rukgusla ben renklendiririz ha o rakibin menülerini sporlarını takip etmelisin nasıl kilo veridiğini takip etmelisin az verdiğin hafta onun yaptıklarını ister istemez yapıyorsun
kuşum sinire ne sigara ne yemek iyi gelmiyor bak sinir hastası biriyim söylüyorum aksine içine atıyorsun ilerde ortaya çıkıyor içine atma bir arkadaş bul anlat olmadı gel burda anlat yeme ama çözüm yemek değil ..
estafurullah cahilim dersen kızarım amaatalarımız ne demiş bilmemek ayıp değil
sıkma akdeniz bölgesinde yapılan bir yiyecek bazlama deriz oklava ile hamuru açarız daha sonra saç üzerinde mümkünse yoksa ben gibi tava üzerinde pişirirz içine peyir patates ya da kıymadan hazırlanmış bir iç hazırlar dürer yeriz durüm gibi yani dürüm gibi düşün evde yapılmış durüm
yanlışını tekrar söylüyorum akşam pilav yeme anlamıyorsun onun yerine türlü yeseydin yanında ayran içseydin aferini alacaktın korkma açlıktan ölmez insan akşamları aç kalacaz anlamıyorsun![]()
Bende arzumun var çok da memnunum 5.yılı daha yeni yeni kafayı yemeye başladıSinir oldum yaaa tartım bozuldu sürekli farklı farklı tartıyor sinirlerimi bozdu hangisine inanayım bilemedim...yenisini almak istiyorum şu yağını suyunu ayrı gösterenlerden..tartısından memnun olanlar markasını yazssın lütfen....
Olsun canım sen sağlığına kavuş sonra daha kolay gider kilolar inş.sıkma canını en başta önemli olan senin sağlığınSabah : beyaz peynirli tost
domates
yeşil çay
ara : 1 hobby cone
öğle : 5 etsiz çiğköfte
2 koca kase cacık
ara : 1 hurma
akşam : 1 dlm börek (çok yagliydi ama)
ara : salatalık (planlanan)
2 lt su ( şu ana kadar 4 tanede serum nereye gidiyor bilmem )
Sadece tuvalet için kalkmama izin var...sanırım 5 kg alıp cikcam![]()
Sağolasın bakalım hayırlısı ile kpss ii gelirse epey düzene oturur bu durum yoksa zorAllah yardımcınız olsun..zor işler...ama mevla büyük dertlerden korusun zamanı gelince rizik da calacaktir kapinizi inşallah..
Tefal akıllı tartı...bilgilerini giriyorsun bki ve yağ oranını veriyor ama su oranı yok bunda..
Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte
günaydın canımcım![]()
Kızlar okudum geçmişi ama telden girdiğim için alıntılamak zor...herkese çok teşekkür ederim...aslında hastanede kalmam gerekiyordu ama kızım panik olur diye kalmadım ama malesef şimdi hastanedeyim ve pazartesiye kadar buradayım...kan takibi için...yoksa kendimi gayet iyi hissediyorum şükür...
![]()
![]()
![]()
hadi kızlar canlanın bakalımmmmm
spor yaptım lesli 3 mil yarındnitibaren platese başlıyorum
Valla bu menüleri gördükten sonra ben baya mahçup oldum.bugün çok kötü beslendimyaa.nedeni de eşimle bozuk olmam(az moralsiz olunca dehşet bi açlık oluyo bende ne yesem abartmak istiyorum sanki yemek yedikçe rahatlıyorum bundan avzgeçmeye çalıştım bi ara çk da ii geldi her canım sıkıldığında dışarı attım kendimi ama malum şimdi bebiş var evdeyim sürekli o yüzden bugün yine ipin ucu kaçtı
((
Ya kızlar bi de siz motivasyonu nasıl sürekli hale getiriyosunuz?ben bi gazla başlıyorum ama motivasyon çabuk bitiyo.bu konuda ne yapabilirim?
Neyse yatıyorum ben artık.bugün de kızkardeşim geldi.yarın sabah kahvaltıya götürücem onu dışarıya inş çok dikkat edicem.buarada eşim kpssye giricek yarın bakalım hayırlısı 3.yılıız bittihala işsizlik sorunumuz var inş çözülür artık.evliliğimiz çok yıprandı malesef sırf u yüzden('
günaydın kızlar
ben sıkıştırdım işe yaramıyor kuzu dinlemiyorsun dinlesen ciddiye alsan olacak birşeyler hatırladığım kadarı ile hamileydin sıkıştıramıyorum o yüzden yanlış yaptığın için az kilo veeriyorsun
canım takımdan kendine bir rakip bul seç yani gerçi herkes birbirine rakip ama sen birine tak kafayı bir hafta o senden 200 gr fazla verirse hırs yap onu geçmem lazım o verir ben nasıl veremem diye benim rakibim mesela rukgus rukguuuusss bazen biz kapışırız atıyorum bu hafta 3 kg varmışın diye biri diğerine sorar kabul ederse tarafla kapışılır hafta sonunda 3 kg kim en yakınsa o kazanır idda yani şimdi ramazan ayı olunca ramazan boyunca kapışma olmaz her halde
ramazandan sonra topik i rukgusla ben renklendiririz ha o rakibin menülerini sporlarını takip etmelisin nasıl kilo veridiğini takip etmelisin az verdiğin hafta onun yaptıklarını ister istemez yapıyorsun
kuşum sinire ne sigara ne yemek iyi gelmiyor bak sinir hastası biriyim söylüyorum aksine içine atıyorsun ilerde ortaya çıkıyor içine atma bir arkadaş bul anlat olmadı gel burda anlat yeme ama çözüm yemek değil ..
estafurullah cahilim dersen kızarım amaatalarımız ne demiş bilmemek ayıp değil
sıkma akdeniz bölgesinde yapılan bir yiyecek bazlama deriz oklava ile hamuru açarız daha sonra saç üzerinde mümkünse yoksa ben gibi tava üzerinde pişirirz içine peyir patates ya da kıymadan hazırlanmış bir iç hazırlar dürer yeriz durüm gibi yani dürüm gibi düşün evde yapılmış durüm
yanlışını tekrar söylüyorum akşam pilav yeme anlamıyorsun onun yerine türlü yeseydin yanında ayran içseydin aferini alacaktın korkma açlıktan ölmez insan akşamları aç kalacaz anlamıyorsun![]()
kızlar bu plates var ya anladım k i hiç bir kasım çalışmıyor devam platese hiç birini yapamıyorum zangır zangır tiretiyor vallayapa yapa yapa kaslarım harekete geçecek emekleyen bebe gibiyim
![]()
Sabah : beyaz peynirli tost
domates
yeşil çay
ara : 1 hobby cone
öğle : 5 etsiz çiğköfte
2 koca kase cacık
ara : 1 hurma
akşam : 1 dlm börek (çok yagliydi ama)
ara : salatalık (planlanan)
2 lt su ( şu ana kadar 4 tanede serum nereye gidiyor bilmem )
Sadece tuvalet için kalkmama izin var...sanırım 5 kg alıp cikcam![]()
merhaba kızlar dün koye gittim 3 senedir gitmiyordum baya eğlendik
ama çokda yedik yaaa..son son dedim kendi kendime diyet motivem hiç iyi değil bu aralar spor var ama yediklerim çok fena....
sabah: 4 -5 tane galeta çikolataya batırdım az
peynir
az türlü
peynirli yumurta
çay
zeytin az
2 dlm ekmek
öğle: 4 tane köfte
bol bol ızgara sebze
salata
1 bardak ayran
3 çeyrek ekmek.......artık daha yazamasam ancaayıp bana ayıp(ama mazur görun ne olur yılların bırıkimi çok guzel ızagara partısı verdık yawww)
koyde baya kostuk ettik çocuklarla eğlendik....
akşam eve geldikki pert...1 kofte az salata 1 dl ekmek daha yedim ama karnım davul gibi hala
bunlar yetezmiş gibi sabahın körunde benim kilo almama sebebp olan alışkanlığım gece yemeklerim türemiş yine 4-5 tan petibor yedim 1 cy kaşığ çiklata
bu yemelerime regl olamamı bağlıyorum ne kadar doğru bilemem????
herkese iyi bir hafta diliyorum
dün neler yaptığımı anlatayım öncelikle
kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı 1 ceviz
2 su bardağı ılık su
sabah
1 dilim kepek ekmekle hazırlanmış yağsız tost
1 bardak şekersiz çay
domates söğüş
ara
2 kuru kayısı
öğle
1 dilim pizza(çok inceydi)
ayran
ara
1 soda (elmalı)
akşam
1 tavuk ızgara
salata(yağsız)
ayran
tüm gün 3 lt yakın su tükettim
bol bol yürüdüm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-878.html
bu nedemek oluyor kız şimdi
akreeepp
Ben de tam aynı şeyi düşünüyodum ki benimki uyandı bana müsade:))Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83, rukgus, bahiresemanur+
ooooooooooooo bayağı kalabalık
Aman allahım ne acı rabbim sabır versin sende üzme kendini hastaneden yeni çıktın dikkat et...Kızlar çok şükür iyiyim ve ciktim hastaneden bu sabah...çok halsizim başka sıkıntı yok...aslında belirti veriyordu ama ben erteledikce bu noktaya geldi..buna da şükür...
Ama dün 12 yaşındaki bir öğrencim şilede boğulduaz önce cenaze namazi vardı ama yarina ertelendi, çünkü yoğun bakimdaki ablası da vefat etti...çok perisan herkes...bende sanki nefes alamıyorum...midemde bogazimda bir yumru
eve geldik az önce biraz dinlenip gidicem tekrar...acinin tarifi yok gerçekten..
Kızlar çok şükür iyiyim ve ciktim hastaneden bu sabah...çok halsizim başka sıkıntı yok...aslında belirti veriyordu ama ben erteledikce bu noktaya geldi..buna da şükür...
Ama dün 12 yaşındaki bir öğrencim şilede boğulduaz önce cenaze namazi vardı ama yarina ertelendi, çünkü yoğun bakimdaki ablası da vefat etti...çok perisan herkes...bende sanki nefes alamıyorum...midemde bogazimda bir yumru
eve geldik az önce biraz dinlenip gidicem tekrar...acinin tarifi yok gerçekten..
merhaba hayrılı ramazanlar kızlar ....günaydın