Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-878.html

kaptanım kontrol etmen gerekiyor acilinden.

Selam kızlar ne var ne yok?ben dün giremedim akşam çok geç gönderdik kardeşimi ve gece benim bıdık pek keyifli diildi sürekli uyandı ancak bugün girebiliyorum

günaydın kızlar

ben sıkıştırdım işe yaramıyor kuzu dinlemiyorsun dinlesen ciddiye alsan olacak birşeyler hatırladığım kadarı ile hamileydin sıkıştıramıyorum o yüzden yanlış yaptığın için az kilo veeriyorsun

canım takımdan kendine bir rakip bul seç yani gerçi herkes birbirine rakip ama sen birine tak kafayı bir hafta o senden 200 gr fazla verirse hırs yap onu geçmem lazım o verir ben nasıl veremem diye benim rakibim mesela rukgus rukguuuusss bazen biz kapışırız atıyorum bu hafta 3 kg varmışın diye biri diğerine sorar kabul ederse tarafla kapışılır hafta sonunda 3 kg kim en yakınsa o kazanır idda yani şimdi ramazan ayı olunca ramazan boyunca kapışma olmaz her halde
ramazandan sonra topik i rukgusla ben renklendiririz ha o rakibin menülerini sporlarını takip etmelisin nasıl kilo veridiğini takip etmelisin az verdiğin hafta onun yaptıklarını ister istemez yapıyorsun

kuşum sinire ne sigara ne yemek iyi gelmiyor bak sinir hastası biriyim söylüyorum aksine içine atıyorsun ilerde ortaya çıkıyor içine atma bir arkadaş bul anlat olmadı gel burda anlat yeme ama çözüm yemek değil ..

estafurullah cahilim dersen kızarım ama :47::47::47::47::47::47:atalarımız ne demiş bilmemek ayıp değil
sıkma akdeniz bölgesinde yapılan bir yiyecek bazlama deriz oklava ile hamuru açarız daha sonra saç üzerinde mümkünse yoksa ben gibi tava üzerinde pişirirz içine peyir patates ya da kıymadan hazırlanmış bir iç hazırlar dürer yeriz durüm gibi yani dürüm gibi düşün evde yapılmış durüm

yanlışını tekrar söylüyorum akşam pilav yeme anlamıyorsun onun yerine türlü yeseydin yanında ayran içseydin aferini alacaktın korkma açlıktan ölmez insan akşamları aç kalacaz anlamıyorsun :47::47::47::47::47::47::47:
Peki o zaman şöyle soriyim benimle kapışacaaakkk baba yiğittt var mııııııııııı:27::27:

Sinir oldum yaaa tartım bozuldu sürekli farklı farklı tartıyor sinirlerimi bozdu hangisine inanayım bilemedim...yenisini almak istiyorum şu yağını suyunu ayrı gösterenlerden..tartısından memnun olanlar markasını yazssın lütfen....
Bende arzumun var çok da memnunum 5.yılı daha yeni yeni kafayı yemeye başladı:52:

Sabah : beyaz peynirli tost
domates
yeşil çay

ara : 1 hobby cone

öğle : 5 etsiz çiğköfte
2 koca kase cacık

ara : 1 hurma

akşam : 1 dlm börek (çok yagliydi ama)

ara : salatalık (planlanan)

2 lt su ( şu ana kadar 4 tanede serum nereye gidiyor bilmem )

Sadece tuvalet için kalkmama izin var...sanırım 5 kg alıp cikcam :(
Olsun canım sen sağlığına kavuş sonra daha kolay gider kilolar inş.sıkma canını en başta önemli olan senin sağlığın:42:

Allah yardımcınız olsun..zor işler...ama mevla büyük dertlerden korusun zamanı gelince rizik da calacaktir kapinizi inşallah..

Tefal akıllı tartı...bilgilerini giriyorsun bki ve yağ oranını veriyor ama su oranı yok bunda..
Sağolasın bakalım hayırlısı ile kpss ii gelirse epey düzene oturur bu durum yoksa zor :(((

Son düzenleme:
Uzuuun ve yorucu bir günün sonunda evimdeyim şükür...zaten kaç gündür vardı bir sıkıntım ama dün regl oldum sandim, artık biter sıkıntılar derken gece bir agriyla uyandım ki yatak yorgan heryer korkunç ve ben ayağa kalkamiyorum...hemen arkadasimi aradim, babama sesleniyorum duymuyor...kızım uyandı onu gönderdim dedesini kaldirdi...gittik hastaneye, devlet hastanesine...bana düşük yapıyorsun diyor dr, mümkün değil eşim vefat etti diyorum ıstersen yalnız konusalim olabilir böyle şeyler diyor...deli etti beni, müdahale etcem diyor ama teşhisi yanlış...ciktik ozele gittik ama artık ben ayilip bayılıyorum, hemen usg çektiler, meğer kist patlamış allahtan dolaşıma karışmadan dışarı atılmış...bugün kan ve trombosit verdiler, zaten kaç serum aldım sayısını bilmiyorum...şekerim ve tansiyonum sürekli düşüktü habire birşeyler yedirdiler...halsiz yorgun ve mutsuzum...hala da kanamam var biraz...sabah kontrole gidicem...kuzucum da çok korktu dibimden ayrılmıyor...aglasip duruyoruz....öyle ışte

canım kıyamam sana geçmiş olsun. yalnız neden böyle olmuş dr teşhisi ne diyestisyenin uğradığında ne dedi. birde kuzucuğa sen yine de belli etmemeye çalış çünkü çocuklar çok çabuk etkilenebiliyor.

günaydın canımcım :32::23::58:

günaydın tatlım hoşgeldin. seni gördüğüme çok sevindim hadi bakalım tam gaz motive olalım gitsin yağlar...:8::8::8:

Kızlar okudum geçmişi ama telden girdiğim için alıntılamak zor...herkese çok teşekkür ederim...aslında hastanede kalmam gerekiyordu ama kızım panik olur diye kalmadım ama malesef şimdi hastanedeyim ve pazartesiye kadar buradayım...kan takibi için...yoksa kendimi gayet iyi hissediyorum şükür...

canım keşke çıkmasaymışsın.

rire.gif
agee.gif
rire.gif

hadi kızlar canlanın bakalımmmmm

spor yaptım lesli 3 mil yarındnitibaren platese başlıyorum

artık dansa mı başlarsın platese mi bilemiyorum geçen hafta sabit olunca. :36::36::36:

Valla bu menüleri gördükten sonra ben baya mahçup oldum.bugün çok kötü beslendimyaa.nedeni de eşimle bozuk olmam:((az moralsiz olunca dehşet bi açlık oluyo bende ne yesem abartmak istiyorum sanki yemek yedikçe rahatlıyorum bundan avzgeçmeye çalıştım bi ara çk da ii geldi her canım sıkıldığında dışarı attım kendimi ama malum şimdi bebiş var evdeyim sürekli o yüzden bugün yine ipin ucu kaçtı:(((

Ya kızlar bi de siz motivasyonu nasıl sürekli hale getiriyosunuz?ben bi gazla başlıyorum ama motivasyon çabuk bitiyo.bu konuda ne yapabilirim?

Neyse yatıyorum ben artık.bugün de kızkardeşim geldi.yarın sabah kahvaltıya götürücem onu dışarıya inş çok dikkat edicem.buarada eşim kpssye giricek yarın bakalım hayırlısı 3.yılıız bittihala işsizlik sorunumuz var inş çözülür artık.evliliğimiz çok yıprandı malesef sırf u yüzden:(('

bak tatlım böyle şeyler olur çok da normal her kızdığımızda her sinirlendiğimizde yemeğe saldırmak yok. aç bir müzik dans et, hopla zıpla hem spor yap hem de ruhun gıda alsın miden değil. böylece motivasyonunda tavan yapar bazı şeyleri daha farklı düşünmeni sağlar. ( not: 6 yıllık evli olarak)

günaydın kızlar

ben sıkıştırdım işe yaramıyor kuzu dinlemiyorsun dinlesen ciddiye alsan olacak birşeyler hatırladığım kadarı ile hamileydin sıkıştıramıyorum o yüzden yanlış yaptığın için az kilo veeriyorsun

canım takımdan kendine bir rakip bul seç yani gerçi herkes birbirine rakip ama sen birine tak kafayı bir hafta o senden 200 gr fazla verirse hırs yap onu geçmem lazım o verir ben nasıl veremem diye benim rakibim mesela rukgus rukguuuusss bazen biz kapışırız atıyorum bu hafta 3 kg varmışın diye biri diğerine sorar kabul ederse tarafla kapışılır hafta sonunda 3 kg kim en yakınsa o kazanır idda yani şimdi ramazan ayı olunca ramazan boyunca kapışma olmaz her halde
ramazandan sonra topik i rukgusla ben renklendiririz ha o rakibin menülerini sporlarını takip etmelisin nasıl kilo veridiğini takip etmelisin az verdiğin hafta onun yaptıklarını ister istemez yapıyorsun

kuşum sinire ne sigara ne yemek iyi gelmiyor bak sinir hastası biriyim söylüyorum aksine içine atıyorsun ilerde ortaya çıkıyor içine atma bir arkadaş bul anlat olmadı gel burda anlat yeme ama çözüm yemek değil ..

estafurullah cahilim dersen kızarım ama :47::47::47::47::47::47:atalarımız ne demiş bilmemek ayıp değil
sıkma akdeniz bölgesinde yapılan bir yiyecek bazlama deriz oklava ile hamuru açarız daha sonra saç üzerinde mümkünse yoksa ben gibi tava üzerinde pişirirz içine peyir patates ya da kıymadan hazırlanmış bir iç hazırlar dürer yeriz durüm gibi yani dürüm gibi düşün evde yapılmış durüm

yanlışını tekrar söylüyorum akşam pilav yeme anlamıyorsun onun yerine türlü yeseydin yanında ayran içseydin aferini alacaktın korkma açlıktan ölmez insan akşamları aç kalacaz anlamıyorsun :47::47::47::47::47::47::47:

yürü be bahire .... :46::46:

kızlar bu plates var ya anladım k i hiç bir kasım çalışmıyor devam platese hiç birini yapamıyorum zangır zangır tiretiyor valla :1::1::1::1::1::1::1::1:yapa yapa yapa kaslarım harekete geçecek emekleyen bebe gibiyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yap bahire yap kuzu ramazan başlayınca bırakma ama :55::55:

Sabah : beyaz peynirli tost
domates
yeşil çay

ara : 1 hobby cone

öğle : 5 etsiz çiğköfte
2 koca kase cacık

akşam : 1 dlm börek (çok yagliydi ama)

ara : salatalık (planlanan)

2 lt su ( şu ana kadar 4 tanede serum nereye gidiyor bilmem )

Sadece tuvalet için kalkmama izin var...sanırım 5 kg alıp cikcam :(

almazsın tatlım sen önce iyileş.

merhaba kızlar dün koye gittim 3 senedir gitmiyordum baya eğlendik

ama çokda yedik yaaa..son son dedim kendi kendime diyet motivem hiç iyi değil bu aralar spor var ama yediklerim çok fena....

sabah: 4 -5 tane galeta çikolataya batırdım az
peynir
az türlü
peynirli yumurta
çay
zeytin az
2 dlm ekmek

öğle: 4 tane köfte
bol bol ızgara sebze
salata
1 bardak ayran
3 çeyrek ekmek.......artık daha yazamasam anca:D ayıp bana ayıp(ama mazur görun ne olur yılların bırıkimi çok guzel ızagara partısı verdık yawww)

koyde baya kostuk ettik çocuklarla eğlendik....

akşam eve geldikki pert...1 kofte az salata 1 dl ekmek daha yedim ama karnım davul gibi hala

bunlar yetezmiş gibi sabahın körunde benim kilo almama sebebp olan alışkanlığım gece yemeklerim türemiş yine 4-5 tan petibor yedim 1 cy kaşığ çiklata

bu yemelerime regl olamamı bağlıyorum ne kadar doğru bilemem????

canım kendine hep bir bahanen var farkında mısın ?

herkese iyi bir hafta diliyorum

dün neler yaptığımı anlatayım öncelikle

kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı 1 ceviz
2 su bardağı ılık su

sabah
1 dilim kepek ekmekle hazırlanmış yağsız tost
1 bardak şekersiz çay
domates söğüş

ara
2 kuru kayısı

öğle
1 dilim pizza(çok inceydi)
ayran

ara
1 soda (elmalı)

akşam
1 tavuk ızgara
salata(yağsız)
ayran

tüm gün 3 lt yakın su tükettim
bol bol yürüdüm

sodanı mümkünse sade olarak bu yaz günleri içinse içine limon sıkıp tüket tatlım. hazır olanlardan uzak duruyoruz ...

dur kız celallenme

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83, rukgus, bahiresemanur+

ooooooooooooo bayağı kalabalık

Dünkü menü:
12:00 2 dilim ekmek,1 yumrta,2 kk peynir,1 kabalka(burada hamurkızartmasına öyle diyolar)domates salatalık
15:00 1 supangle
19:30 6 yemek kaşığı sebze yemeği,1 dilim pizza,1 but,ayran ve kapanış
Yani çok iyi dil ama yine de misafir ağırlarken o kadar lezzetin arasından bu kadarla yırttım

Kızlar çok şükür iyiyim ve ciktim hastaneden bu sabah...çok halsizim başka sıkıntı yok...aslında belirti veriyordu ama ben erteledikce bu noktaya geldi..buna da şükür...

Ama dün 12 yaşındaki bir öğrencim şilede boğuldu :( az önce cenaze namazi vardı ama yarina ertelendi, çünkü yoğun bakimdaki ablası da vefat etti...çok perisan herkes...bende sanki nefes alamıyorum...midemde bogazimda bir yumru :( eve geldik az önce biraz dinlenip gidicem tekrar...acinin tarifi yok gerçekten..

Sabah : 1 rafadan yumurta
2 dlm ekmek
domates ve yeşilçay

öğle : 3-4 dlm eski kasar
domates biber
kavun
2 dlm ekmek

ara : 1 kayısı

akşam : 2 zeytinyağlı biber dolması

2 lt su

Kızlar çok şükür iyiyim ve ciktim hastaneden bu sabah...çok halsizim başka sıkıntı yok...aslında belirti veriyordu ama ben erteledikce bu noktaya geldi..buna da şükür...

Ama dün 12 yaşındaki bir öğrencim şilede boğuldu :( az önce cenaze namazi vardı ama yarina ertelendi, çünkü yoğun bakimdaki ablası da vefat etti...çok perisan herkes...bende sanki nefes alamıyorum...midemde bogazimda bir yumru :( eve geldik az önce biraz dinlenip gidicem tekrar...acinin tarifi yok gerçekten..
Aman allahım ne acı rabbim sabır versin sende üzme kendini hastaneden yeni çıktın dikkat et...

Sabah:yumurta 1dilim kepek ekmeği peynir bol yeşillik sekersiz cay
Ara:meyve
Ara:bol meyve
Ara:bol bol meyve
Akşam:3 çatal patates kızartması yoğurt kepek ekmeği
Ara:karpuz

Bugün oturduğum yerde terledim çok sıcak insanın yemek yiyesi bile gelmiyor bende bol bol armut erik elma yedim..
3lt su içtim...

başın sağ olsun canım ya geldimi üstüste gelir

Bugünkü menü:
9:30 3 ceviz içi
14:30 2 yumurta 1 kk peynir
17:00 1 porsiyon kiraz
19:00 2 köfte
21:00 1 tamak etli sebze. Yemeği
23:00 1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı reçel
Spor teravih namazı(spor olarak yapmadım ama o faydası da olduğu için yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın:)))

Back
X