Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ceylin, aymudo, trabzonspor süpersiniz walla!!! Ben de kaplumbağa hızıyla arkanizdayim :) yavaş ve emin adımlarla!!! Umarım :)

Bu arada bu hazimsizlik beni öldürecek!! Tam 7. gün bugün ve ben ihtiyaç gidermedim...olcem ya şişkinlikten...dr.um da umrede!!! Napsam bilemiyorum :/

bahire gördüm seni aşağıda bir de şu telefonunu aççççççççççççç

Ceylin, aymudo, trabzonspor süpersiniz walla!!! Ben de kaplumbağa hızıyla arkanizdayim :) yavaş ve emin adımlarla!!! Umarım :)

Bu arada bu hazimsizlik beni öldürecek!! Tam 7. gün bugün ve ben ihtiyaç gidermedim...olcem ya şişkinlikten...dr.um da umrede!!! Napsam bilemiyorum :/

canım acaba diyorum menülerine çiğ sebze mi eklesen biraz ....

meyve, çiğ sebze yardımcı olacaktır.

devamsızlıktan kalsam da bu da benim kilom, mezun olmama az kaldı:1:

takım kurallarına uymadığım için gereken yapılmış tabi, haklısınız, ancak; keşke bu kural onlarca gün paylaşım yapmayan herkese uygulansaydı da adil olunsaydı. 61 kg. da mezuniyetimi isteyip veda edeceğim arkadaşlar iyi kötü 76 g ile başladım 15 kg. yeterli benim için.

***2. TAKIM 318. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / / / %)
başka girmeyen kim miş ki :53::53::53::53:

bahiresemanur ( 71,6 / / / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %) Devamsızlıktan kaldı..
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / % )
trabzonspor ( 92,3 / / / %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,1%)

Umarım hesaplamam doğru olmuştur ya arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta verdiğimden çok eminim fakat bu sabah kalktığımda sol elimin ilk üç parmağını hissetmiyordum uyuşukluktan sandım fakat sol elim şişmiş kıvıramıyorum parmaklarımı sanırım vücut su toplamış:((nedenini bilmiyorum ilk defa başıma geliyor bugünhastaneye gideceğim sol el olunca daha i tedirgin oldum belki dünkü stres etkiledi dünkü ani olaydan sonra gece bi de eşimle tartıştık üstüne:(kusura bakmayın lütfen ya bu tür sorunlar yansıtılammalı ama üzülüyor insan neden açıklamak istiyor malesef:(((
canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediysen :1::1::1::1:o da etkiliyor tartıyı
bahire gördüm seni aşağıda bir de şu telefonunu aççççççççççççç

kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış :1::10::10::10::1:

bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)

yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden
100 gr vermişim ramazan ramazan iyi netice

bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / 0,14 %)

2.Takım Ortalaması: % 0,99

gideyim yayınlayayım bari listeyi

Son düzenleme:

canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediysen :1::1::1::1:o da etkiliyor tartıyı

kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış :1::10::10::10::1:

yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden

kızım telefonun kapalı şimdi hayatta bulamayacaksın anlaşılan.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-39.html

mezunlara baktım da kilo verilirlen gram gram gitmiş çoğubda ama 5-6 ayı bi topluyıorsun 15-16 kilo!!!
deselerki 5 ayda 15 kilo vereceksin çok uzun bi süre gibi gelir ama ne 5 aylar geçirdik şimdiye kadar...Allah hepimize mezuniyet nasip etsin

evet sadece sabır işi

bu kiloyu o 7 günlük şişlikle mi verdin:46::46:bi de wcye çıksan...
aşırı bi kabzılık seninkisi yaf... bişeyler yazacağım ama sürekli kabızlık çeken biri bunları genelde bilir
sırasıyla
- çay kahve gibi kafein içeren yani vücuttan su attıran gıdaları tüketme, bol su iç 3 litre mesela. menülerinden hatırlıyorum su içiyorsun ama bazısına 3 bile az geliyor sıcak yaz günlerinde terle kayıp da çok oluyor
-kayısı gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor. Akşamdan suda bekletip yer ,suyunu da içersen daha güzel wcye çıkarsın. yarım bardak suya 3 kayısı atıyorsun sabah uyanınca da bardağın kalanına sıcak su ekleyip bu ılık kompostoyu içiyorsun hatta 1 bardak daha ılık su yapıp iç.
Bu 2 tavsiyenin işe yarayacağından eminim geçmezse
-erik, incir veya armutla yap aynı işlemi. hemoroidin yoksa cin biber de yiyebilirsin.
-bebek emzirmeyen ailsende meme kanseri öyküsü olmayanlara keten tohumu da öneriliyor
-kefir de bağırsakların her türlü şikayetine iyi geliyo
-vee sondan bir önceki tavsiye gece yatmadan 1 tatlı kaşığı sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ardından bol su içilir.
-son tavsiye bildiğimiz form çaylar. bi doktor arkadaş söylemişti. önermiyoruz ama diğer her şeyi yaptığı halde 2 gün wcye çıkamıyorsa 3. gün 2 bardak form çay içip wcye çıkmak gerek demişti.

kızım telefonun kapalı şimdi hayatta bulamayacaksın anlaşılan.

evet sadece sabır işi

aşırı bi kabzılık seninkisi yaf... bişeyler yazacağım ama sürekli kabızlık çeken biri bunları genelde bilir
sırasıyla
- çay kahve gibi kafein içeren yani vücuttan su attıran gıdaları tüketme, bol su iç 3 litre mesela. menülerinden hatırlıyorum su içiyorsun ama bazısına 3 bile az geliyor sıcak yaz günlerinde terle kayıp da çok oluyor
-kayısı gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor. Akşamdan suda bekletip yer ,suyunu da içersen daha güzel wcye çıkarsın. yarım bardak suya 3 kayısı atıyorsun sabah uyanınca da bardağın kalanına sıcak su ekleyip bu ılık kompostoyu içiyorsun hatta 1 bardak daha ılık su yapıp iç.
-erik, incir veya armutla yap aynı işlemi. hemoroidin yoksa cin biber de yiyebilirsin.
-bebek emzirmeyen ailsende meme kanseri öyküsü olmayanlara keten tohumu da öneriliyor
-vee sondan bir önceki tavsiye gece yatmadan 1 tatlı kaşığı sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ardından bol su içilir.
-son tavsiye bildiğimiz form çaylar. bi doktor arkadaş söylemişti. önermiyoruz ama diğer her şeyi yaptığı halde 2 gün wcye çıkamıyorsa 3. gün 2 bardak form çay içip wcye çıkmak gerek demişti.

kuşum sen dahilye dr na git ne olur ne olmaz onalar biiir belki sorun başka dır benimde aynı şikayetlerim vardı ne alaka ama sinir sistemim çöktüğünü ve bağırsaklarımın çalışmadığını öğrendim sen ne olur ne olmaz git bir kendine iyi bak geçmiş olsun

öğle eve gidip yemeğimi yiyip geldim. market alışverişimi da yaptım akşam yemeği için hazırlık da. akşama yumurtalı taze fasulye kavurması yapacağım ilk defa. yanına da çocuklar için kıymalı makarna.

öğlen yiyeceklerimi hazırlayıp foto çekmek istedim ki buraya ekleyeyim. normalde ayak üstü bi yandan yer bi yandan hazırlarım. hepsini aynı anda masaya koyunca salata da hazırlamış olunca ne kadar çok olduklarını gördüm. tlf işyerinde kaldığı için fotoğraf çekemdim:(
öğle menüm şöyleydi:
1 orta boy kayık tabak dolusu salata+1 çay kaşığı z. yağı
1 orta boy kayık tabağın yarısında 6 yk tavuk sote, diğer yarıda 6 yk kabak yemeği
1 kaseye doğranmış yarım şeftali üstüne 3 yk çırpılmış yoğurt üstüne 1 çay kaşığı bal
1 dilim kepekli ekmek ( fotoda ekmek de olacaktı ama doydum ve yemedim)

sırasıyla

Dediğin gibi birçok şey denedim ama su suda kayısı olayını denicem mutlaka...iftardan önce içerim bende...

şimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-39.html

mezunlara baktım da kilo verilirlen gram gram gitmiş çoğubda ama 5-6 ayı bi topluyıorsun 15-16 kilo!!!
deselerki 5 ayda 15 kilo vereceksin çok uzun bi süre gibi gelir ama ne 5 aylar geçirdik şimdiye kadar...Allah hepimize mezuniyet nasip etsin

evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.

Son düzenleme:
şimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar :34:

evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.

ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.

sadece not olarak düşülmüş o kadar.

bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / 0,14 %)

2.Takım Ortalaması: % 0,99

ceylinim bak böyle yayınladım.

ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.

sadece not olarak düşülmüş o kadar.

teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.

bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.

teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.

bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.

sen mezun olmadan da seni takımdan çıkartmayacağız.

bak haklı olduğun taraflar tabii ki de var. fakat seninde anlayış göstermen durumlarda söz konusu.
iyi ya da kötü beraber zaman geçirdik her ne kadar son haftanda olsa ara sıra yine uğramanı bir merhaba demeni beklerim.
çünkü düşünsene kimse kimse gerçek hayatta tanımıyor (takımdakiler için söylüyorum) sadece buradaki yazdıklarımızdan,
anlattıklarımızda tanıyoruz biliyoruz ve hepimizin amacı da aynı. ne kadar güzelki sen hedefini yakaladın istediğin kiloya
indin. senin azmin başarın yadsınamaz ama manevi olarak bile olsa bizlerinde birazcık olsun bunda etkimiz hiç yok mu ?
sadece bunu düşünmeni isterim yoksa zaten ne de bir başkasına bu kadar dil dökmem seninde tahmin edeceğin gibi.

umarım istediğin kiloya düştüğünde ya da ayrıldığında bir daha kiloları almaz ve güzeller güzeli bir gelin ve bir ömür boyu olursunuz .....
:54: :54: :54:

Son düzenleme:
Back
X