Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sevgili takimdaslarim :) yazdiklarinizi okuyor ama alintilamadan her konuya mudahil oluyorum farkındayım, ancaaaak son dönemde gelen imtihanlar nedeniyle hep telden giriyorum nete, telde de alintila falan zor oluyor...yoksa hepiciginizden haberim var :) pc başına bir haftadır oturmamisim az önce farkettim...ama bu benim için iyi bişey...neyse sonuç; yarın annecagizim geleceğinden ben evin kızı moduna dönüp pc takilabilcem :)

Bugün de iftara gidicem sahurdan sonra dönem...inşallah nefsime hakim olurum..bugün pek acıktım da :/

canım benim oğlan 9 yaşına girdi hala aynı mızmızlıkta büyüyünce geçecek diye bekleme yani:50:her işini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor..anneanne ve dede ile büyüdüğü için çok şımarttılar şimdi baş edemiyorum...

Ne iyi komşuymuş anacım ne yapsa göndermiş:1:Özellikle Mersinde yemeyi ençok sevdiğim şeydir dikenli incir bide kaynamış mısır....:21:
Hadi ya umutlanma diyosun yani:27:
:32::32::32:
Aman canııım çok geçmiş olsun...Allah beterinden korumuş bi sadaka ver yavrunun başı için..çok üzüldüm Allah çocuklarımızın acısını göstermesin...

Canım benim ya...kiyamam kuzucugaaa...allah beterinden korusun çok geçmiş olsun

valla öyle olmuş canım ya bugün çok sıcaktı çok :9::9::9::9::9::9:

ayyy aman allahım rabbim korumuş çok geçmiş olsun dikkat et kuzu kendine de bebek e de aman allahım esirgesin senin de tüm annelerin de bebeğini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

değil mi ama ayy ne korkunç çok geçmiş olsun çok ev alma komşu al demişler en kısa zamanda evini değiştir bence böyle komşu olacağına olmasın daha iyi ya insan hayvan bağırsa acı acı merak ediyor elimden bir şey gelirmi acaba diye bakıyor olurmu böyle şey en kısa zamanda evini değiştir şekerim :10::10::10::10::10:
Sağolun arkadaşlar zaten kocacımla da bu ev değiştirme yüzünden tartıştık:2:

:60::60:

:60::60:

Ah canım çok geçmiş olsun..Heen sadaka ver..

:46::46:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
genic, faTTa83

faTTa83 aşağıda görünüyorsun hadi canım paylaş bu haftaki kilonu da seni de ekleyeyim.

bu arada kuzucuğa da çok geçmiş olsun. bak bugün cuma sen bir sadaka ver çocuğun için.

kızlar internette prob. oldu uzun uzun alıntılayıp yazdığım yorumlarım silindi, Allah okuyacaklara acıdı sanırım:1:

özetle
seldom tebrik ederim her anlamda çok güzel işler çıkartmışsın
Fatta çooook geçmiş olsun.
bu arada ben de kilo bildiriminde bulunacam, yeni üyeyim amma kilo ferdim:32:
:72:
Çok sağolun iyi hatırlattınız sadakayı
başka girmeyen kim miş ki :53::53::53::53:

canım regl dönemin yakındır ondan olmuştur bizede olur öyle şeyler takılma birde wc ye gitmediysen :1::1::1::1:o da etkiliyor tartıyı

kuşum bi bulsam açacam tl bozuldu da sesi çıkmıyor nere koydumsa bulamıyorum bulunca bi bakayım kimler aramış :1::10::10::10::1:

***2. TAKIM 318. ETAP ***

akrep33 ( 63,3 / 63,3 / 0 / 0,00%) Sabit
bahiresemanur ( 71,6 /71.5 /0,1 / %)
cceylin ( 63,6 /61,5 /2,1 / 3,30 %)
seldom ( 88,2 / 87.7/ 0.5 / 0,57% )
trabzonspor ( 92,3 /91,2 /1,1 /1,19%)
aymudo ( 69,3 /68 / 1.3/1.87 %)
fatta83 ( 83,7 / 83,8/-0,1 / -0,12%)

yüzdeliği hesaplayamıyorum genic tl bulamadım tatlım devreye girebilirmisin teşekkürler şimdiden
100 gr vermişim ramazan ramazan iyi netice
Yaa sinirseldir dendi zaten işey bulunamadı
Gülben Ergen-Masum - YouTube
bana lazım masum biriii
kızlar hadi müzik dinleyin
:21::21:

Menü
9:00 1 biber dolması,1 kk peynir(gece çok canım çekti sabaha erteledim nefsimi köreltmeyi)
12:00 1 bardak süt
15:00 2 dolma yarım bardak süt
18:00 3 ceviz 1 incir
20:00 1 tabak yoğurt çorbası 4 yk makarna 1 lokma simit( bu lokma ağzımın içini doldurmadı o kadar kçüktü;)),1/2 su bardağı süt
22:00 1 porsiyon dondurma
Yatışım 01:00 civarı dondurma da gece sütüm azalıyor onu arttırmak için

Bu arada spor 1 saat yürüyüş ama öle hızlı tempo dil bebek arabasıyla nasıl yürünebilirse o şekil

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
Cuma zayıflama Yarışmaları 318. Etap Sonuçları
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
(12 Temmuz - 19 Temmuz)
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

Takım Dereceleri

:nazar::nazar::nazar: 1)13. Takım (%1.02):65::65::65:
:nazar::nazar:2) 4. Takım (%1.01):65::65:
:nazar:3.)2. Takım (%0.99)
:65:

Bireysel Dereceler
:nazar::nazar::nazar:1)cceylin (%3.30) 2. Takım:65::64::71:
:nazar::nazar:2) RrapunzelL (%2.53) 4. Takım:64::71:

:nazar::nazar:2) betul77 (%2.53) 9. Takım :64::71:
:nazar:3) Mattika (%2.52) 3. Takım:71:

Tebrikler cceylincim.....
:71:

SAHUR:5 tane kayısı 1tane form çayı bol su
İFTAR:5tane köfte bol salata,büyük boy bardak ayran..
üstüne 1top dondurma

İftarda dışarıdaydık eve yeni geldik yatsı namazımızı kılıp tekrar çıkacağız yarın cumartesi sahura kadar dışarıda oluruz..öpüldünüüüz

şimdi ilkokul çocuğu gibi isim isim şu girmedi bu, bu kadar gün yazmadı demeyeceğim elbette. sadece adil olunsaydı dedim, herkes kendini biliyor, üstüne alınması gereken alınır elbette. ben son zamanlarda paylaşım yapmıyorum evet, bu sebeple de takım kurallarına uymadığım gerekçesiyle takım dışı bırakılmam konsuna da saygı duyuyorum AMA keşke herkese bu kadar adil işleseydi bu kurallar :34:

evet canım haklısın ben de son bir iki ayda verdim kilomun en çoğunu.
ilkokul çocuğu gibi mızmızlanmayı bırak o halde ceylin kaptanı ve bizi ciddiye al saygı bekliyoruz takım için bir şey yap hiç mi ahde vefa duygun yok ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış :47::47::47::47::47: senden başka da gerekçesiz gelmeyen yok kabul et hepimiz çalışan insanlarız hepimiz yoğunuz ben bile iş yerine koruma koymuşlar giremediğim zamanlarda sırf takım için eve net bağlattım tl sorunlu tl masraf etmek istemediğimden net bağlattım bilg aldım olmaz ki senin yaptığın
ceylincim detaylara takılmayalım demiştim. liste dışında falan da kalmış değilsin paylaşım alanına listeyi paylaştım bakabilirsin tatlım.

sadece not olarak düşülmüş o kadar.
sende genic gelmek istemiyorsa söylesin ayrılsın allah aşkına diğerlerini bilmem ama ben motive olamıyorum bu şekilde biri naz yapacak öteki paylayacak kural kuraldır herkes uysun uyamayacak olan da çıksın ya
teşekkür ederim geniccim ama takım kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılsın bence. herkese, adil şekilde.

bu haftamın takımda son olacağını umuyorum.
kaptanın adaletinden benim şüphem yok gerçekten mazeereti olanı anlayışla karşılıyor insanlık hali insanın başına herşey gelebiliyor kaptan halden anlıyor kuzum
Hadi ya umutlanma diyosun yani:27:

:32::32::32:

Sağolun arkadaşlar zaten kocacımla da bu ev değiştirme yüzünden tartıştık:2:

tartışma şekerim sen akıllı bir gacısın aklını kulan ikna et kocişi :52::32::32::52::52::52::52:

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
Cuma zayıflama Yarışmaları 318. Etap Sonuçları
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

turkbayragi.gif
turkbayragi.gif
(12 Temmuz - 19 Temmuz)
turkbayragi.gif
turkbayragi.gif

Takım Dereceleri

:nazar::nazar::nazar: 1)13. Takım (%1.02):65::65::65:
:nazar::nazar:2) 4. Takım (%1.01):65::65:
:nazar:3.)2. Takım (%0.99)
:65:

Bireysel Dereceler
:nazar::nazar::nazar:1)cceylin (%3.30) 2. Takım:65::64::71:
:nazar::nazar:2) RrapunzelL (%2.53) 4. Takım:64::71:

:nazar::nazar:2) betul77 (%2.53) 9. Takım :64::71:
:nazar:3) Mattika (%2.52) 3. Takım:71:

Tebrikler cceylincim.....
:71:

bütün hafta paylaşım yapmadığı için gün gün değil yüzeysel paylaşımı ki genicin sorusu üzesrine verdiği cevap üzerine biliyoruz ceylinin nasıl kilo verdiğinii arkadaşlar paylaşım yapmanın önemini kavrayabildik mi bilmiyorum tebrik ederim ama sadece sen veriyorsun bize hayrın olmuyor vermeye devam et ne yaptıysan bilmediğimiz o yöntem işe yaramış ceylin bunu da sitem olarak alabilirsin takım ruhu demek böyle bir şey değil

Son düzenleme:
SAHUR:5 tane kayısı 1tane form çayı bol su
İFTAR:5tane köfte bol salata,büyük boy bardak ayran..
üstüne 1top dondurma

İftarda dışarıdaydık eve yeni geldik yatsı namazımızı kılıp tekrar çıkacağız yarın cumartesi sahura kadar dışarıda oluruz..öpüldünüüüz

canım çok az değil mi nasıl dayanıyorsun :53::53::53::53:

bgünki menüm
sahur
mantı çorbası 2 kepçe
6 yk pilav
1 haşlanmış yumurta bol su

iftar
2 yk yeşil fasülye tuzsuz
4 yk bulgur pilavı
3 parça helva
bol su
çay
şimdi biberiye çayı içecem
5 tane incir iftardan 1 saat sonra falan

Yedim yedim yedim!!! Bir noktadan sonra kendimi kaybettim sanırım :) ama hep salata ve meze yedim ...çorba ve ana yemek almadım ama sanırım 10 çeşit salata yedim en sevimsizi saksukaydi :) amaaan yedim ışte ramazanin ilk kacamagiydi...

Yedim yedim yedim!!! Bir noktadan sonra kendimi kaybettim sanırım :) ama hep salata ve meze yedim ...çorba ve ana yemek almadım ama sanırım 10 çeşit salata yedim en sevimsizi saksukaydi :) amaaan yedim ışte ramazanin ilk kacamagiydi...

bir seferden bişey olmaz yahuuuu...bende sahurda 1 tane kıymalı çörek yedim...yedim valla zaten yediğim kuş kadar ,çöreği yedim diye onuda yemem vicdan azabıyla:9: ama mecbur kaldım dışarıda arkadaşlarla yedik başka yiyecek hiçbirşey yoktu..onlar 3er 5er yedi...:36::36::36:

bir seferden bişey olmaz yahuuuu...bende sahurda 1 tane kıymalı çörek yedim...yedim valla zaten yediğim kuş kadar ,çöreği yedim diye onuda yemem vicdan azabıyla:9: ama mecbur kaldım dışarıda arkadaşlarla yedik başka yiyecek hiçbirşey yoktu..onlar 3er 5er yedi...:36::36::36:

Zaten bu kaçamaklar olmasa devamı gelmez ki diyetin falan...motivasyon için canım yoksa aslaaaaaa! :P

merhaba kızlar nasıl gidiyor çok sıkıldım ben bügün yaff f:12::9::8::7::6::5::4::25::24:

Niye oynamaya durmanın mi kalmadı şekerim :)

Sabah kızım uyurken yürüyüşümü yaptım, kahvaltilarini yaptılar havaalanına gittik annemi almaya, eve geldik hemen annemin kontrolü vardı doktora götürdüm...eve geldik ve öğle yemeği küçük hanimin...daha saat 3 :) iftara var 5,5 saat...çok susadım bugün :/

ilkokul çocuğu gibi mızmızlanmayı bırak o halde ceylin kaptanı ve bizi ciddiye al saygı bekliyoruz takım için bir şey yap hiç mi ahde vefa duygun yok ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış :47::47::47::47::47: senden başka da gerekçesiz gelmeyen yok kabul et hepimiz çalışan insanlarız hepimiz yoğunuz ben bile iş yerine koruma koymuşlar giremediğim zamanlarda sırf takım için eve net bağlattım tl sorunlu tl masraf etmek istemediğimden net bağlattım bilg aldım olmaz ki senin yaptığın

sende genic gelmek istemiyorsa söylesin ayrılsın allah aşkına diğerlerini bilmem ama ben motive olamıyorum bu şekilde biri naz yapacak öteki paylayacak kural kuraldır herkes uysun uyamayacak olan da çıksın ya

kaptanın adaletinden benim şüphem yok gerçekten mazeereti olanı anlayışla karşılıyor insanlık hali insanın başına herşey gelebiliyor kaptan halden anlıyor kuzum

tartışma şekerim sen akıllı bir gacısın aklını kulan ikna et kocişi :52::32::32::52::52::52::52:

bütün hafta paylaşım yapmadığı için gün gün değil yüzeysel paylaşımı ki genicin sorusu üzesrine verdiği cevap üzerine biliyoruz ceylinin nasıl kilo verdiğinii arkadaşlar paylaşım yapmanın önemini kavrayabildik mi bilmiyorum tebrik ederim ama sadece sen veriyorsun bize hayrın olmuyor vermeye devam et ne yaptıysan bilmediğimiz o yöntem işe yaramış ceylin bunu da sitem olarak alabilirsin takım ruhu demek böyle bir şey değil

Benim uslubumla, aşağıda açıklamaya çalışayım bahire...

kaptanla (sosyalmedya üzerinden) birebir konuştuğumuzda, takımda paylaşımda bulunmak konusunda motivasyon düşüklüğü yaşadığımı zaten kendisiyle görüşmüştük, bilmediğin konular olabileceğini bence göz önünde bulundurmalısın yazarken. kaldı ki ben zaten -son günlerde- paylaşım yapmadığımı kabul ediyor bu nedenle de takım kuralları ne ise uygulanması gerektiğini savunuyorum:34: yani nazlanma filan yok ortada. genic'in tavrı seninkinden çok farklı olduğu için anlayamamışsın. saygı bekliyoruz demişsin saygısız yazdığım bir yazımı göster lütfen? gösteremezsen bu senin ayıbındır. motive olamıyorum ceylin paylaşım yapmadıkça bu şekilde demişsin, kusura bakma bahire ama sen zaten motive değilsin ki aylardır aynı kilodasın. bunu seni kırmak yada başka bir amaçla söylemiyorum. Son olarak kaptan anlayışsız da demedim, keşke bu takım kuralları konusunda adil olunsaydı dedim, şimdi isim vermeye gerek yok ama şuan takımda olmayan ama paylaşımda bulunmayan hiçbir arkadaşımıza bana yapıldığı gibi de adının yanına uyarı yazıldığını görmedim. he yazıldıysa ve ben görmediysem o zaman herkesten de özür dilemesini bilirim.

Son düzenleme:
Back
X