Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün tam 1.5 saat ebru şallı ile plates yaptım.Öldüm öldüm sular sellere karıştım sonuna doğru ben kaçtım ebru ayağıma yapıştı resmen bırakamazsın bırakırsan şişko kalırsın dedi:5:

21 günde tüm yağlardan kurtulun proğramıymış..Ayy şekerler şiddetle tavsiye ederim harika harika..Çalışmayan hiç biyer kalmıyor..
Bugünden başladım acaip fit görünücem 21 gün sonra..

Kaldı 20 gün :21:

İftar:
Domates ve beşamel soslu makarna yarım porsiyon, lahana sarması bir acur ve kuru patlican dolması, bir kase cacık, çok azıcık pide, bol su..

Yemek sonrası bulaşıkları makiye dizdim..Tezgahı temizledim masayı temizledim..Bir posta çamaşır serdim..
Kk genel listesini hazırladım..Şimdi kalkıp namaz kılıcam bakalım sonrası uykum gelmezse ütü yapıcam..

Plates ben de istiyorum...en azından salona dönene kadar...netten mi takip ediyorsun?? Bende baksam accik :)

Plates ben de istiyorum...en azından salona dönene kadar...netten mi takip ediyorsun?? Bende baksam accik :)

Evet canım netten baktım..Ebru şallı plares yazınca çıkıyor 21 günlük tüm yağları yok et diye zaten..!1.5 saat sürüyor..

Hem ağırlık hem top hem lastik hem minik toplar hem çembere ihtiyaç oluyor..
Benim dambıl ve büyük plates topum var zaten ama lastik yerine licralı örme tayt, çember yerine pofuduk kırlent, minik toplar yerine kızımın oyuncaklarını kullandım :27:

Bugün tam 1.5 saat ebru şallı ile plates yaptım.Öldüm öldüm sular sellere karıştım sonuna doğru ben kaçtım ebru ayağıma yapıştı resmen bırakamazsın bırakırsan şişko kalırsın dedi:5:

21 günde tüm yağlardan kurtulun proğramıymış..Ayy şekerler şiddetle tavsiye ederim harika harika..Çalışmayan hiç biyer kalmıyor..
Bugünden başladım acaip fit görünücem 21 gün sonra..

Kaldı 20 gün :21:

İftar:
Domates ve beşamel soslu makarna yarım porsiyon, lahana sarması bir acur ve kuru patlican dolması, bir kase cacık, çok azıcık pide, bol su..

Yemek sonrası bulaşıkları makiye dizdim..Tezgahı temizledim masayı temizledim..Bir posta çamaşır serdim..
Kk genel listesini hazırladım..Şimdi kalkıp namaz kılıcam bakalım sonrası uykum gelmezse ütü yapıcam..

tebrik ederim çalışmanı bende başlamak istiyorum ama bebemm rahat bırakmıyor:D

Kandiliz Mübarek Olsun....

Eklentiler

• $1097988_10151621692108248_17811048_n.webp
    $1097988_10151621692108248_17811048_n.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
Evet canım netten baktım..Ebru şallı plares yazınca çıkıyor 21 günlük tüm yağları yok et diye zaten..!1.5 saat sürüyor..

Hem ağırlık hem top hem lastik hem minik toplar hem çembere ihtiyaç oluyor..
Benim dambıl ve büyük plates topum var zaten ama lastik yerine licralı örme tayt, çember yerine pofuduk kırlent, minik toplar yerine kızımın oyuncaklarını kullandım :27:

Ben de hiçbiri yok :) uydururum birşeyler napalim...plates benim sirt ağrılarıma çok iyi geliyor...sırf onun için bile yapmak istiyorum...du bakem sabah namazdan sonra deniyeyim yarın...

Kandiliz Mübarek Olsun....

Allah razı olsun...hepimizin duaları kabul olsun inşallah...

Kızlar ben yetişemiyorum artık davetler yemekler temizlik..Bayram tatili yapacakmıyız:105:
Yapıcaz tabi kuzucum..Zaten diğer cuma bayrama rastlıyor ve bildirim yok o yüzden..Ama sen yine de uğramaya çalış ve ipin ucunu bırakma sakın çünkü bayram dönüşü kilo veriyoruz hepimiz ve %30 un altına düşmeyip üstüne birde derece alalım kii cezamız gitsin..
Ben de hiçbiri yok :) uydururum birşeyler napalim...plates benim sirt ağrılarıma çok iyi geliyor...sırf onun için bile yapmak istiyorum...du bakem sabah namazdan sonra deniyeyim yarın...

Dambıl yerine aynı ağırlıkta su şişesi kullanabilirsin içini doldurup..Diğer zerzevatlarıda benimkiler gibi uygularsın ama plates topu edin derim ben..Büyük boy al topu..Topsuz plates yapılmıyor kuzu :50:

Sahur menüm:

Karpuz, tereyağı, pide, az makarna, bol su, bir tane gün kurusu kayısı ve ceviz..

Sahur : yarım şeftali

iftar : minik bir kase kremalı kabak çorbası
4 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk mantar ve tavuk kavurma
salata
1 dlm pide

ara : 1 şeftali

2 lt su

bolca yürüdüm ama çarşı pazar

(iftardan önce yaziyorum ki sınırı asmayayim :)

Bugün komple evi süpürüp sildim..Tam 1.5 saat plates yaptım:118: Sonra ılık duş sonrada çarşıya çıktık kızıma ciciler aldık kendime bişiler baktım bulamadım..Bü sürrrüü yürdük yani..İftarı dışarda yedik..Tantuni ve şalgamdı iftar menüm..Yemek sonrası yine gezdik mağazaları ve hala bulamadım kendime göre elbise bindik arabaya eve geldik..Büyük beden büyük, küçükleri de dar ggeliyor elbisede..
Çok uyuz bir durum amaaa nasıl bir güvenle çıkmışım hani iki günlük platesle sanırsınız ebrudanda fit durumlarındayım..Bendeki hava bir bozuldu, bir bozuldu:30::41:Ben neden bayramdan 21 gün önce başlamadıysam bu platese pöff yaniii..Çok kilo vermem lazım çooookkk:55::55::55::55::55:

Eveeet bugün 3 gündür plates yapıyorum:21: bugün daha rahat yapabildim gibi yani daha az ağrıdı her yanım dün ağlamaklıydım acıdan o kadar hamlamıştı her yanım yani..Ehh gidiyor yağlar diye ağrıdığına sevindim nerdeyse:52:

Dün sahura kadar oturduk komşularla çok matrak geçti..Sahuru da birlikte yaptık..
Sahur menüm:
Peynir. 1 haşlanmış yumurta, sıcacık pide, şekersiz çay, az patates biber kızartma,domates, salatalık..

Gün içinde ehh birazcık geç kalksamda komple evi sildim düzenledim..Ebru ile plates yaptık..Duş aldım üstüne süper geldi.Yarım saat sonra da iftar oldu zaten..

İftar menüm:
Sucuklu yumurta, süs biberi, pide, çay, bol su..

Az önce de üzüm yedim..

İftar sonrası bulaşıkları yıkadım mutfağımı topladım..İki posat çamaşır katlayıp yerleştirdim.Ütü yaptım.Bir paspas ve bir halı yıkadım..

Kitap: Kuran okudum ve taş devri diyeti kitabından okudum..

Sarjlari bulamadigimdan :) dün telefonsuz ve netsiz kaldım...o nedenle menü biraz geç...

Sahur : 4 yk tavuk mantar kavurma
1 lt reyhan şerbeti

iftar : 4 yk ayran çorbası
1 biber dolma
1,5 dlm pide
salata

ara : 1 dlm baklava
7 küçük mürdüm erigi

2,5 lt su

1 saat yürüyüş

günaydın herkese:)

tatilimi yaptım dönüşüm şahane olacak gacılar.

aslında cep telefonumun neti vardı ama kk ya giremedim. bu sebeple de kilo mu bildiremedim yada paylaşımda bulunamadım. bir senede bir hafta olur o kadarcık sanırım.

herkese mutlu haftalar diliyorum.

Cık cık cık bu hafta pek bir kötüyüz :( neyse önümüzdeki maclara bakcez artık :)

Hedef52; ben de şöyle bir sorun var...bu tarz kitapların iceriklerine hak vermekle beraber uygulayamiyorum...kendimi inandiramiyorum ki...yani; canım aslında istemiyor ki demek ya da bunu yemedim aferin bana demek lafta kalıyor...höhhh daha ne yicen diyor icses :) bu tüm kişisel gelişim teknikleri için geçerli...

Mesela 4 yıldır düzenli terapiye gidiyorum, ama psikologum bir cümle kurduğunda elinin şeklinde bile okuduğum gereksiz tüm kişisel gelişim kitapları nedeniyle neden öyle yaptigini anlıyor ve geriliyorum...zaten kendisine de dedim ki ben buraya anlatmaya geliyorum bırakın sadece anlatayim yoksa o teknikler beni geriyor..

Vesselam bana biyografiler iyi geliyor...başarı öyküleri falan...ben de yapabilirim duygum ağır basiyor o zaman...

doğru o beden dilinin sebebini bilmek böğğğk dedirtiyor.
kitabın kişisel gelişim kitaplarına benzer bir yönü olduğu da doğru ama psk. kitabı olma yönü de var.
kişisel gelişim kitabı çünkü onu yapın bunu yapın gibi ödevler veriyor. psikolji kitabı çünkü düşünce mekanizmanı görüyorsun.
ben motivasyonumu herzaman için dinç tutamıyorum, stres anında herşey aklımdan çıkıyor, ve stresli olduğumda ''keyfi'' yemeyi kendime hak görüyorum.
Mesela kitabın sonuna doğru düşünce hatalarından bahsetmiş, ana başlıkların diyetle alakası yok, ister aile içi iletişime uyarla istersen diğer düşüncelere.
Örneğin ' ya hep ya hiç'' düşünce hatası.
-olumsuz geleceği önceden görme. bu örnek hep karı koca kavgalarında verilir. ' biliyorum sözünde durmayacaksın' diye kişi içinden çıklılmaz hale getirebeilir.
-geleceği abartılı olumlu görmek. şimdi şu dilimi de yiyeyim bi daha hiç yemiiicem:1:...
.....
bu tarz şeyleri öğrenmek hoşuma gidiyor.
bence gene de oku gitsin bişey kaybetmezsin

Kardesimle alışverişe gittik, bana herşey bulduk ona hicbirsey bulamadık :) pek keyifli idi :) hep tersi olurdu da :) tabi onun hamile olduğunu gormezden gelirsek :)

selam ben de çarşıya çıktım. çocuk kıyafetleri satan mağaza insan kaynıyordu kendimi dışarı zor attım. dün aldığım kıyafetlerde çocuklara büyük geldi, ufaklık da giyer giymez etiketi yırttığı için ilerde giydirilecekler arasına kaldırdım. kendime de elbise almak istiyorum yarında kendim için alışverişe çıkıcam.
Bayrama ablam geliyor yanıma:46:nihayet ayarlayabildik. yurt dışından tatil için geldi, eşi yanında değil. onda 3 çocuk bende 3 çocuk bi türlü görüşememiştik bu sefer olacak inşallah:)

Eveeet bugün 3 gündür plates yapıyorum:21: bugün daha rahat yapabildim gibi yani daha az ağrıdı her yanım dün ağlamaklıydım acıdan o kadar hamlamıştı her yanım yani..Ehh gidiyor yağlar diye ağrıdığına sevindim nerdeyse:52:

Dün sahura kadar oturduk komşularla çok matrak geçti..Sahuru da birlikte yaptık..
Sahur menüm:
Peynir. 1 haşlanmış yumurta, sıcacık pide, şekersiz çay, az patates biber kızartma,domates, salatalık..

Gün içinde ehh birazcık geç kalksamda komple evi sildim düzenledim..Ebru ile plates yaptık..Duş aldım üstüne süper geldi.Yarım saat sonra da iftar oldu zaten..

İftar menüm:
Sucuklu yumurta, süs biberi, pide, çay, bol su..

Az önce de üzüm yedim..

İftar sonrası bulaşıkları yıkadım mutfağımı topladım..İki posat çamaşır katlayıp yerleştirdim.Ütü yaptım.Bir paspas ve bir halı yıkadım..

Kitap: Kuran okudum ve taş devri diyeti kitabından okudum..

spor için tebrikler darısı başıma ben sadece oruçluyken çekildiğim inzivadan kendimi çıkartmaya çalışıyorum, normal günlerde öğlen yemeğe giderken gittiğim yolu tekrar yürümeye başladım. bi 20 dakika falan da uyuyunca yetiyor.
oruçluyum diye yatmak da olmuyor şeker.
Bu şekilde spor yaparsan süper hızlı kilo verirsin.
bu arada en çok yediğin pidelerin miktarını merak ettim diğerleri çok önemli değil sen onu yaz:34: hayır yani ben oraya sadece pide yazıp kaçmışsam bu yarım pide anlamına gelir:27:

Cumartesi akşam komşumun köydeki evine iftara gittik. böööööyle yeşillikler arasından 1,5 saatlik güzel bir yolculuktu. komşum ki ikramı boldur, yemekleri bol tereyağlı vellzetlidir, yedirmeyi çok sever (ben de yemeyi). e diyette olunca verdiğim o güzel kilodan sonra ben o cici mamalardan yemeden nasıl durucam diye çok düşündüm. neler yiyebileceğimi planladım. tabi bu arada kitabın önerdiği Yanıt kartımı (kilo hedefimle ilgili olan) okdm durdum. bi de şeytan dürtmelerine karşı yanıt kartı olacak henüz onu yapmadım, sadece şeytanın dürttüğünü fark edebiliyorum:1:

İftar saatinden önce cocukları gezdirme bahanesiyle yürüyüş yaptım.
Mnüde: çorba, tavuk- köfte karışık ızgara, gene güveç:9:, pilav, salata, turşu, kavun, kola, portakallı gazoz, baklava vardı.
hiç birşey değil de şeytan kolayı da iç bu güzel günde bu mükemel yemekte kolayı içmezsen eksik olur dedi hep. içimicem dedim ama o ısrarla bedava burnunun önüne kadar gelmiş kola, iç jhem de 2 bardak dedi, kimse ayıplamaz nasıl olsa misfirliktesin oruçlusun onlar da içilsin diye almışlar falan...kola içmezsen gazoz da olur diye heep şeytanla uğraştım. neyse en son kimse kola içmediği için açılmaış şişeyi açmama kararı aldım ve gazozdan çeyrek bardak aldım, savaşa bu şekilde son verdim.
Yemekten sonra gelen baklavadan da yarım minik dilim yedim.
Tabağa konulan çorba çoktu mutfağa gittim yarısını tencereye aldım.

toplam yediklerim: yarım çorba
4 köfte, 4 tavuk kanat
bool salata
1 yk pilav
çeyrek bardak gazoz
turşu

çayın yanında yarım dilim baklava
ardım 2 şekerli kahve

Sahur: 3 yk çökelek, 1 yumurta tavada

Dün iftar (İşte dün gün boyunca uykusuzluk yorgunluk çocukların huzurzluğu ile birleşince gene kontrolümü biraz kaybettim, yemek hazırlayacak mecalim bile yoktu. eşime diyet kola siparişi verdim :18:alal acele tavuk haşladım ve çiğ köfte gibi bir ksır yaptım:32:tıpkı bir obez gibi gerginliğimi yiyerek atmaya çalıştım:26:

dün iftar: yarım kase çorba
1 çay bardağı bulgurdan yapılmış sarmısaklı-isotlu*yumurtalı kısır
tavuk
karpuz
2 yk yoğurt

Çayın yanında 1 kibrit kutusu kadar pide üstüne teryağ sürdüm yedim
3 top dondurma:30:

Sahur:karpuz, 1 dilim peynir, tavuk
.........
düşe kalka davam ediyoruz diyetimize.

Back
X