Cumartesi akşam komşumun köydeki evine iftara gittik. böööööyle yeşillikler arasından 1,5 saatlik güzel bir yolculuktu. komşum ki ikramı boldur, yemekleri bol tereyağlı vellzetlidir, yedirmeyi çok sever (ben de yemeyi). e diyette olunca verdiğim o güzel kilodan sonra ben o cici mamalardan yemeden nasıl durucam diye çok düşündüm. neler yiyebileceğimi planladım. tabi bu arada kitabın önerdiği Yanıt kartımı (kilo hedefimle ilgili olan) okdm durdum. bi de şeytan dürtmelerine karşı yanıt kartı olacak henüz onu yapmadım, sadece şeytanın dürttüğünü fark edebiliyorum
İftar saatinden önce cocukları gezdirme bahanesiyle yürüyüş yaptım.
Mnüde: çorba, tavuk- köfte karışık ızgara, gene güveç

, pilav, salata, turşu, kavun, kola, portakallı gazoz, baklava vardı.
hiç birşey değil de şeytan kolayı da iç bu güzel günde bu mükemel yemekte kolayı içmezsen eksik olur dedi hep. içimicem dedim ama o ısrarla bedava burnunun önüne kadar gelmiş kola, iç jhem de 2 bardak dedi, kimse ayıplamaz nasıl olsa misfirliktesin oruçlusun onlar da içilsin diye almışlar falan...kola içmezsen gazoz da olur diye heep şeytanla uğraştım. neyse en son kimse kola içmediği için açılmaış şişeyi açmama kararı aldım ve gazozdan çeyrek bardak aldım, savaşa bu şekilde son verdim.
Yemekten sonra gelen baklavadan da yarım minik dilim yedim.
Tabağa konulan çorba çoktu mutfağa gittim yarısını tencereye aldım.
toplam yediklerim: yarım çorba
4 köfte, 4 tavuk kanat
bool salata
1 yk pilav
çeyrek bardak gazoz
turşu
çayın yanında yarım dilim baklava
ardım 2 şekerli kahve
Sahur: 3 yk çökelek, 1 yumurta tavada
Dün iftar (İşte dün gün boyunca uykusuzluk yorgunluk çocukların huzurzluğu ile birleşince gene kontrolümü biraz kaybettim, yemek hazırlayacak mecalim bile yoktu. eşime diyet kola siparişi verdim :18:alal acele tavuk haşladım ve çiğ köfte gibi bir ksır yaptım

tıpkı bir obez gibi gerginliğimi yiyerek atmaya çalıştım:26:
dün iftar: yarım kase çorba
1 çay bardağı bulgurdan yapılmış sarmısaklı-isotlu*yumurtalı kısır
tavuk
karpuz
2 yk yoğurt
Çayın yanında 1 kibrit kutusu kadar pide üstüne teryağ sürdüm yedim
3 top dondurma
Sahur:karpuz, 1 dilim peynir, tavuk
.........
düşe kalka davam ediyoruz diyetimize.