Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir canım gelir merak yapma sen..Düzenli yürüyüş spor da önemli tabiki..Sorma yaa...burda da sürekli bir yeme hali!!! Şu bayram bi gelse kilolar gelmeden :/
Allahim benim de kesileceği günler gelecek mi acep :)
Bence de helal olsun da biz nolcez kaptancim????
Bende şimdi komşudan geldim..Baklava yaptık hem onlara hem bize. fırına attım şimdi..Yarında kısmet olursa tel kadayıf yapıcaz..Sahur : yok
iftar : 2 mantar dolması
4-5 kalem patlicanli börek
salata
2 bardak reyhan şerbeti
3 lt su
2 saat çarşı pazar
3 tepsi baklava
3 tepsi su böreği
5 tepsi amasya coregi yapıldı bence sporun da hasiydi :/ öldüm yorgunluktan..
Hayatım tabiki idolsün ve bugünden tezi yok o ayağa takılan aletleri kullanıyosun oldumu şekercim..benim de evde yok yok: koşu bandı, dambıl, pilates topu, trambolin vb. ama spor yapmayıp bunlara ayağa dolaşınca insan gıcık oluyor
arada kıyafet almak için mağazaya gitmek gerek demek ki. tembellik etmezsem ben de öğle arası elbise bakıcam,
:18::18::18:kilo verme idolü mü, bu çok ağır bi yük, şimdi kitap sayesinde motiveyim de ya ilerde böyle olmazsam A'llaam A'llaam:18:
bayramda el öpmeye gelmek istiyorum![]()
Kuzucum noldu sana toparla kendini beynini güncelle lütfenBekleriz :) yoksa bunları ben yerim!!!! Aman allaaaam korkunç :/
Ya benim düzenim alt üst oldumotivasyonum da dusecek diye tirsiyorum
![]()
bol yoğurtlu olsun kuşum salata ile mantı olmaz yoğurt içinde birkaç mantı diye bak konuya lezzetli oluyor
Az önce acaip bir sahur yaptım :/ o köy yumurtası bu köy peyniri derken almış başını gitmiş :)
Az önce acaip bir sahur yaptım :/ o köy yumurtası bu köy peyniri derken almış başını gitmiş :)
şimdi şekerim evrimin ilk yıllarında tavuklar kalorisiz yumurta inekler kalorisiz süt yapıyorlardı daha sonradan insanoğlu bunların genleriyle oynadı falan derken baktık ki herşey kalorili olmuş o yüzden sen doğalını yediğin için köy yımırtası-peyniri de kilo yapar mı diye düşünme hiç
şaka bir yana motivasyonum yok diyorsun ama dikkat ettim onca börek çörekten sadece 1 tane yemişsin, gene iyi tutuyorsun kendini, bu seferlik de kahvaltı biraz fazla kaçmış oluversin artık akşama telafi edersin.
Allah muhabbetinizi bozmasın inşallah...
Bu ara ben de sürekli makale çalışıyorum ve zamanım kalmadı çok daraldim...senin alanın ne? Akademik çalışma için mi? mesleki mi?
amin seldom:) akademik çalışma ben üni. asistanlığından istifa ettim özel sektöre geçtim, şimdi doktora için başka bir üniversiteye kabul edildim ama amacım tamamen üniversiteye geçmek değil. özelde çalışıp akşamları üniversiteye derse gitmek gibi bir plan var şuan okulla aramızda. iki alanda ilerliyorum biri ekonometri diğeri, sağlık ekonomisi. tıp fakültesinde devam ediyorum doktoraya. senin alanın ne canım?
2 . takım bayraminiz kutlu olsun.. Uzun zamandır giremiyorum siteye.. Diyete ısrarla devam edenler karşılığını almışlar. Özellikle SELDOM müthiş bir başarı öyküsünün kahramanı.. Seni özellikle tebrik ederim. 19 Ağustostan itibaren diyete bende start veriyorum. Eylul ekim gibide spor salonuna yazilicam havalar soguyacak yuruyemem ve bahanem olmasin diye.. Hepinize tekrardan iyi bayramlar..
Sabah
1 tane patatesli pogaca
1 bardak ice-tea
Öğle
Mercimek Çorbası
2 adet madlen çikolata
Akşam
Izgara tavuk 100 gram kadar
Yarım porsiyon patates kızartması
1 bardak kola
Patates kizartmasi ve kola harici ilk defa bir bayram günü kendimi dagitmadim. Böylelikle fahri üye olarak ilk ben bayram menümu paylaştım :)