- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım cım kendine iyi bak dikkat etSağol canım ya sanırım klima çarptı...tüm gün yattim şimdi kalktım ama daha iyiyım şükür...
Çok kimse yok grupta herkes tatilde mi, dönmedi mi kimse?
günaydın kızlar
ilçeye döndüm görevime başladım
birkaç gün iş yerinden yazacağım sizlere
tatil iyi geldi bana bir güzel dinlendimmm oooohhh
3 yılın yorgunluğunu attım gitti
burdayımmmm hoş geldin bu arada tanıtırmısın kendini ben bahire devl memuruyum bir ilçede çalışıyorum 30 yaşındayım bekarım![]()
Merhaba bende yeni katıldım aranıza ancak kimse gelmemiş henüz tatilden sanırım, inşallah herkes senin gibi yorgunlugunu atıp döner tatilden yavaş yavaş :)
hoş geldin canım aşşağıya yazdım ama görmedin sanırım![]()
Merhaba, hoşbuldum bende :) Ben 22 yaşındayım, bekarım, üniversite öğrencisiyim inşallah bir iki seneye mezun olup çalışmaya başlarım bende :)
inşallah canım bölüm ne ben işletme fak mezunuyum örgün bu arada örgün eğitim aldım . 4. senemde atanabildim atanmak baya bir mesele bizim bölümde ...![]()
Ben Türk dili ve edebiyatı okuyorum canım, seneye mezun olucam inşallah. Kafam biraz karışık, ne iş yapıcam korkumda başladı mezun olmaya yaklaşırken :) işletme mezunu fazla sanırım, o yüzden mi zor oluyor atanmak?
Herkese Merhaba,
Kısa bir molanın ardından yeniden geldim buralardayım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza.
Kızlar tatilim güzel geçti dün öğlen gibi geldik ama ben hala yorgunum neyse yavaş yavaş dinleneceğim inşallah.
Hepinizi öpüyorum. Geçmişe göz atıyım bakiyim![]()
evet canım işletme mezunu çok fazla bu ülkede puanlar da oldukça yükseklerde inş fazla beklemeden atanırsın hoş geldin yeniden ..
hoşgeldin genic im
Hoşgeldin canım takımımızaHerkese merhaba, bende yeni katılıyorum aranıza. 1.64 boyundayım, hayatım boyunca kilolu biriydim, yaklaşık iki ay kadar önce canıma tak dedi ve diyete,spora başladım. Başlangıç kilom 82'ydi, şu anki kilom 73.6. İnsülin direncimde oldugu için biraz zor kilo veriyorum60'ları görmek ilk hedefim şu an, o ana kadar bırakmak istemiyorum.
Sen ve incecik olmakyiğenim nisa beni polis sanıyor o kanıya boy ve kilom la varmış kızlar sen diyo poiss sinn teyzeee diyo kararlıyım bu çocuk beni bir daha gördüğünde incecik göremeli hırlandım yani anlayacağınız poisss değilim bennn dediysemde hayıyy poisssin diyoor![]()
Herkese Merhaba,
Kısa bir molanın ardından yeniden geldim buralardayım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza.
Kızlar tatilim güzel geçti dün öğlen gibi geldik ama ben hala yorgunum neyse yavaş yavaş dinleneceğim inşallah.
Hepinizi öpüyorum. Geçmişe göz atıyım bakiyim![]()
Hoşgeldin canım takımımıza
Sen ve incecik olmakve beni geçmek
Hoş geldiinBebiş nasıl pekii
![]()
selam kızlar. ben de yorgun argın mesaiye başladım. bayramda eşimin nöbeti olduğu için biyere gidemedik. cuma akşam ablam geldi. yumrt dışında olduğu için 3 yıldır ablamı görmüyordum, tr'ye geldi ama nereyse bu yıl da çoluk çocuk yüzünden görüşemeyecektik (3 çocuk onda 3 çocuk da bende, memleket 12 saat uzaklıkta) neyse çocukları birer birer akrabalara bırakarak bana tek çocukla gelebildi. 2 gündür o yayla senin bu park benim geziyoruz daha da gezilecek yerler var ama yorulduk. dün çocukları oyalamak için denir kenarında bir parka gittik managal falan yaptık. denize girecek yer yoktu ama bzimkiler nasılsa suya girmişler ve ikizlerin üç defa üstünü değiştirdim. tabi eve dönüşte bir sürü çamaşır yıkamak zorunda kaldım. yorgun argın yattık bu sabah da işe gelmeden çocukları yıkadım, e haliyle işe geç kaldım. bayramın telaşı hala devam ediyor.
sıra diyete gelince kem küm eeee ooooBeck diyet çözümünü kaldırdım bi köşeye okumadım, görmedim duymadım bilmiyorum
bayramda yedik içtik geldik işte
Bu zabah itibariyle kendime çeki düzen vermeye başladım.
Sabah: 1 minik bayram çukulatası
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kavun
akşama ablam gözleme yapacak, ben de pizza alırım demiştim:18:menü fena gözleme yanında pizza![]()