Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
ilçeye döndüm görevime başladım
birkaç gün iş yerinden yazacağım sizlere
tatil iyi geldi bana bir güzel dinlendimmm oooohhh
3 yılın yorgunluğunu attım gitti

yiğenim nisa beni polis sanıyor o kanıya boy ve kilom la varmış kızlar sen diyo poiss sinn teyzeee diyo kararlıyım bu çocuk beni bir daha gördüğünde incecik göremeli hırlandım yani anlayacağınız poisss değilim bennn dediysemde hayıyy poisssin diyoor :60:

Son düzenleme:
Sağol canım ya sanırım klima çarptı...tüm gün yattim şimdi kalktım ama daha iyiyım şükür...
geçmiş olsun canım cım kendine iyi bak dikkat et
Çok kimse yok grupta herkes tatilde mi, dönmedi mi kimse?

burdayımmmm hoş geldin bu arada tanıtırmısın kendini ben bahire devl memuruyum bir ilçede çalışıyorum 30 yaşındayım bekarım :3::3:

günaydın kızlar
ilçeye döndüm görevime başladım
birkaç gün iş yerinden yazacağım sizlere
tatil iyi geldi bana bir güzel dinlendimmm oooohhh
3 yılın yorgunluğunu attım gitti

Merhaba bende yeni katıldım aranıza ancak kimse gelmemiş henüz tatilden sanırım, inşallah herkes senin gibi yorgunlugunu atıp döner tatilden yavaş yavaş :)

burdayımmmm hoş geldin bu arada tanıtırmısın kendini ben bahire devl memuruyum bir ilçede çalışıyorum 30 yaşındayım bekarım :3::3:

Merhaba, hoşbuldum bende :) Ben 22 yaşındayım, bekarım, üniversite öğrencisiyim inşallah bir iki seneye mezun olup çalışmaya başlarım bende :)

Merhaba, hoşbuldum bende :) Ben 22 yaşındayım, bekarım, üniversite öğrencisiyim inşallah bir iki seneye mezun olup çalışmaya başlarım bende :)

inşallah canım bölüm ne ben işletme fak mezunuyum örgün bu arada örgün eğitim aldım . 4. senemde atanabildim atanmak baya bir mesele bizim bölümde ...:ssz::ssz:

inşallah canım bölüm ne ben işletme fak mezunuyum örgün bu arada örgün eğitim aldım . 4. senemde atanabildim atanmak baya bir mesele bizim bölümde ...:ssz::ssz:

Ben Türk dili ve edebiyatı okuyorum canım, seneye mezun olucam inşallah. Kafam biraz karışık, ne iş yapıcam korkumda başladı mezun olmaya yaklaşırken :) işletme mezunu fazla sanırım, o yüzden mi zor oluyor atanmak?

Son düzenleme:
Ben Türk dili ve edebiyatı okuyorum canım, seneye mezun olucam inşallah. Kafam biraz karışık, ne iş yapıcam korkumda başladı mezun olmaya yaklaşırken :) işletme mezunu fazla sanırım, o yüzden mi zor oluyor atanmak?

evet canım işletme mezunu çok fazla bu ülkede puanlar da oldukça yükseklerde inş fazla beklemeden atanırsın hoş geldin yeniden ..

Herkese Merhaba,

Kısa bir molanın ardından yeniden geldim buralardayım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza.

Kızlar tatilim güzel geçti dün öğlen gibi geldik ama ben hala yorgunum neyse yavaş yavaş dinleneceğim inşallah.

Hepinizi öpüyorum. Geçmişe göz atıyım bakiyim :10::10:

Herkese Merhaba,

Kısa bir molanın ardından yeniden geldim buralardayım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza.

Kızlar tatilim güzel geçti dün öğlen gibi geldik ama ben hala yorgunum neyse yavaş yavaş dinleneceğim inşallah.

hoşgeldin genic im

Herkese merhaba, bende yeni katılıyorum aranıza. 1.64 boyundayım, hayatım boyunca kilolu biriydim, yaklaşık iki ay kadar önce canıma tak dedi ve diyete,spora başladım. Başlangıç kilom 82'ydi, şu anki kilom 73.6. İnsülin direncimde oldugu için biraz zor kilo veriyorum :( 60'ları görmek ilk hedefim şu an, o ana kadar bırakmak istemiyorum.
Hoşgeldin canım takımımıza :16:
yiğenim nisa beni polis sanıyor o kanıya boy ve kilom la varmış kızlar sen diyo poiss sinn teyzeee diyo kararlıyım bu çocuk beni bir daha gördüğünde incecik göremeli hırlandım yani anlayacağınız poisss değilim bennn dediysemde hayıyy poisssin diyoor :60:
Sen ve incecik olmak :33: ve beni geçmek :33:
Herkese Merhaba,

Hoş geldiin :16: Bebiş nasıl pekii:emir_bebek::emir_bebek:

Hoşgeldin canım takımımıza :16:

Sen ve incecik olmak :33: ve beni geçmek :33:

Hoş geldiin :16: Bebiş nasıl pekii:emir_bebek::emir_bebek:

aslında meraktan çatlıyorum ama c.tesi kontrole gideceğim bir daha izin almayayım haftaiçi dedim o yüzden merak etmeye devam edeceğim cumartesiye kadar bakalım. ama ben kendimi iyi hissediyorum çok şükür. sende durumlar nasıl akrebim ?

selam kızlar. ben de yorgun argın mesaiye başladım. bayramda eşimin nöbeti olduğu için biyere gidemedik. cuma akşam ablam geldi. yumrt dışında olduğu için 3 yıldır ablamı görmüyordum, tr'ye geldi ama nereyse bu yıl da çoluk çocuk yüzünden görüşemeyecektik (3 çocuk onda 3 çocuk da bende, memleket 12 saat uzaklıkta) neyse çocukları birer birer akrabalara bırakarak bana tek çocukla gelebildi. 2 gündür o yayla senin bu park benim geziyoruz daha da gezilecek yerler var ama yorulduk. dün çocukları oyalamak için denir kenarında bir parka gittik managal falan yaptık. denize girecek yer yoktu ama bzimkiler nasılsa suya girmişler ve ikizlerin üç defa üstünü değiştirdim. tabi eve dönüşte bir sürü çamaşır yıkamak zorunda kaldım. yorgun argın yattık bu sabah da işe gelmeden çocukları yıkadım, e haliyle işe geç kaldım. bayramın telaşı hala devam ediyor.
sıra diyete gelince kem küm eeee oooo:36:Beck diyet çözümünü kaldırdım bi köşeye okumadım, görmedim duymadım bilmiyorum:36:bayramda yedik içtik geldik işte:4:Bu zabah itibariyle kendime çeki düzen vermeye başladım.

Sabah: 1 minik bayram çukulatası
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kavun
akşama ablam gözleme yapacak, ben de pizza alırım demiştim:18:menü fena gözleme yanında pizza:37:

Son düzenleme:
selam kızlar. ben de yorgun argın mesaiye başladım. bayramda eşimin nöbeti olduğu için biyere gidemedik. cuma akşam ablam geldi. yumrt dışında olduğu için 3 yıldır ablamı görmüyordum, tr'ye geldi ama nereyse bu yıl da çoluk çocuk yüzünden görüşemeyecektik (3 çocuk onda 3 çocuk da bende, memleket 12 saat uzaklıkta) neyse çocukları birer birer akrabalara bırakarak bana tek çocukla gelebildi. 2 gündür o yayla senin bu park benim geziyoruz daha da gezilecek yerler var ama yorulduk. dün çocukları oyalamak için denir kenarında bir parka gittik managal falan yaptık. denize girecek yer yoktu ama bzimkiler nasılsa suya girmişler ve ikizlerin üç defa üstünü değiştirdim. tabi eve dönüşte bir sürü çamaşır yıkamak zorunda kaldım. yorgun argın yattık bu sabah da işe gelmeden çocukları yıkadım, e haliyle işe geç kaldım. bayramın telaşı hala devam ediyor.
sıra diyete gelince kem küm eeee oooo:36:Beck diyet çözümünü kaldırdım bi köşeye okumadım, görmedim duymadım bilmiyorum:36:bayramda yedik içtik geldik işte:4:Bu zabah itibariyle kendime çeki düzen vermeye başladım.

Sabah: 1 minik bayram çukulatası
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kavun
akşama ablam gözleme yapacak, ben de pizza alırım demiştim:18:menü fena gözleme yanında pizza:37:

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza :) menün fena değil aslında ama gözleme ve pizzanın olması bi de akşam olması olmamış sanırım :44: Fazla kaçırmazsan, bir sonraki gün toparlarsın ama :34:

Yavaş yavaş gelir umarım herkes, paylaşımlar daha çok olur :) diğer gruplara bakıyorum bazı gruplar başlamış gün içinde yediklerini paylaşmaya, bende gün içinde yediklerimi yazayım dedim o yüzden :)
Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.
Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çay
Öğlen: nestlenin mısır gevreklerinden(iki gündür öğlenleri yiyorum ancak bugün biraz zorladı beni)
Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.
Akşam: Ispanak yemegi ve yogurt
Birazdan yine yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum bir saatliğine ve üç litre su içtim bugün.

Bütün grubun diyet listelerini, neler yaptıklarını merak ediyorum umarım herkes yakında paylaşımda bulunmaya başlar :)

Back
X