Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin canım takımımıza :16:

Sen ve incecik olmak :33: ve beni geçmek :33:

Hoş geldiin :16: Bebiş nasıl pekii:emir_bebek::emir_bebek:
hahahaha 2 haftalığına varmışın akrep bir haftalığına değil 2 haftalığına kapışmaya :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
selam kızlar. ben de yorgun argın mesaiye başladım. bayramda eşimin nöbeti olduğu için biyere gidemedik. cuma akşam ablam geldi. yumrt dışında olduğu için 3 yıldır ablamı görmüyordum, tr'ye geldi ama nereyse bu yıl da çoluk çocuk yüzünden görüşemeyecektik (3 çocuk onda 3 çocuk da bende, memleket 12 saat uzaklıkta) neyse çocukları birer birer akrabalara bırakarak bana tek çocukla gelebildi. 2 gündür o yayla senin bu park benim geziyoruz daha da gezilecek yerler var ama yorulduk. dün çocukları oyalamak için denir kenarında bir parka gittik managal falan yaptık. denize girecek yer yoktu ama bzimkiler nasılsa suya girmişler ve ikizlerin üç defa üstünü değiştirdim. tabi eve dönüşte bir sürü çamaşır yıkamak zorunda kaldım. yorgun argın yattık bu sabah da işe gelmeden çocukları yıkadım, e haliyle işe geç kaldım. bayramın telaşı hala devam ediyor.
sıra diyete gelince kem küm eeee oooo:36:Beck diyet çözümünü kaldırdım bi köşeye okumadım, görmedim duymadım bilmiyorum:36:bayramda yedik içtik geldik işte:4:Bu zabah itibariyle kendime çeki düzen vermeye başladım.

Sabah: 1 minik bayram çukulatası
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kavun
akşama ablam gözleme yapacak, ben de pizza alırım demiştim:18:menü fena gözleme yanında pizza:37:
menün cısss olmuş ama etkinlik hoşuma gitti ayy kalabalık ailelere bayılırım ne güzel herkes bağırıyordur kız orada çığlık çığlığa allahımm ilerde inş 3üzüm 2 izim olur bende yaşarım o duyguyu amiiiinnnn :49::49::49::49::49::49::49:
Huhuuuuuuu size ayaklarım serin sularda basım kizgin kumlarda yazıyorum :) yiyorum içiyorum ama bolca da yüzüyorum...

allllaaaahhh kız seldom bas havayı ben meaiye başladım nasılsa ramazanda kızgın kum falan da göremedik olsun canın sağ olsun ohhh sefan olsun benim yerime de yüz bacım :46::46::46::46::46::46:

komşunun şifresini istedim o da verdi sağ olsun netim gelene kadar komiudan idare edecem kızlar akşamları da girebiliyorum artıııkkkk

menüm
sabah
omlet tereyağında 1 tane yumurtadan
küçük bir bazlama
öğle
3 dilim börek
fırında börek
akşam
yoğurtlu pirinç çorbası yayla çorbası kısaca
2 porsiyon içtim valla acıkmışım
meyve gün içinde
1kg incir tükettim kızlar
ayy baya yemişim beaaa
su 2 litre
yarın daha dikkatli olurum

Uzun bir aradan sonra menülere başlayalım bakalım...

Sabah : yarım simit
1 büyük pogaca

öğle : 6 yk makarna
bol salata

ara : 2 incir
1 çay bardagi çiğ badem

akşam : 2 yk mercimek çorbası
bol salata
1 dlm ekmek

ara : 3 lokma tost ( çocuktan kalan ziyan olmasın :)

3 lt su

bol yüzme
4 saat direksiyon sallama
1 saat yürüyüş :)

Kitap : şibumi

iyi geceler kızlar ben yatar
yeni romana başlıyorum
Ahmet Günbay yıldız boşluk
bugece ilk sayfası .....

aslında meraktan çatlıyorum ama c.tesi kontrole gideceğim bir daha izin almayayım haftaiçi dedim o yüzden merak etmeye devam edeceğim cumartesiye kadar bakalım. ama ben kendimi iyi hissediyorum çok şükür. sende durumlar nasıl akrebim ?
Bende de nasıl olsun bildiğin gibi zuzum..Dün kızımı yaz okulun kaydettik, bugün başlıyor yüzme dersleri hergün 2 saat havuza götürücem..Bugün yürümeye de başladım kaçgündür kalkamıyordum kısmet olmuyordu..Az sonra plates yapıcam üstüne duş, yürüyüş sonrası plates iyi gelir dedim tabi önce buraya uğradım..
hahahaha 2 haftalığına varmışın akrep bir haftalığına değil 2 haftalığına kapışmaya :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Eveet varım seninle sonuna kadar varım kapışmayaa:52::52::52::52::52::52::52::52:

Neyse ben platese kaçar :8: 1 saat yürüyüş üstüne 1,5 saat plates üstüne çocuğun okul- kurs koşturmacası, epey hareket bol yani..
Birilerine duyurulur :33:

Huhuuuuuuu size ayaklarım serin sularda basım kizgin kumlarda yazıyorum :) yiyorum içiyorum ama bolca da yüzüyorum...
:33: :33:
Yavaş yavaş gelir umarım herkes, paylaşımlar daha çok olur :) diğer gruplara bakıyorum bazı gruplar başlamış gün içinde yediklerini paylaşmaya, bende gün içinde yediklerimi yazayım dedim o yüzden :)Sabah aç kanına limonlu ılık su içerek güne başladım, bir saat yürüyüş yaptım, kahvaltı öncesi.Sabah: biraz peynir, 3 zeytin, bir dilim ekmek, bir bardak yeşil çayÖğlen: nestlenin mısır gevreklerinden(iki gündür öğlenleri yiyorum ancak bugün biraz zorladı beni)Ara: Biraz peynir ve bir dilim ekmek yedim ve kahve içtim.Akşam: Ispanak yemegi ve yogurtBirazdan yine yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum bir saatliğine ve üç litre su içtim bugün. Bütün grubun diyet listelerini, neler yaptıklarını merak ediyorum umarım herkes yakında paylaşımda bulunmaya başlar :)
Hoş geldin izumi paylaşıma devam, bayram dönüşü ya herkes kendini yeni toparlıyor.
hahahaha 2 haftalığına varmışın akrep bir haftalığına değil 2 haftalığına kapışmaya :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:menün cısss olmuş ama etkinlik hoşuma gitti ayy kalabalık ailelere bayılırım ne güzel herkes bağırıyordur kız orada çığlık çığlığa allahımm ilerde inş 3üzüm 2 izim olur bende yaşarım o duyguyu amiiiinnnn :49::49::49::49::49::49::49:allllaaaahhh kız seldom bas havayı ben meaiye başladım nasılsa ramazanda kızgın kum falan da göremedik olsun canın sağ olsun ohhh sefan olsun benim yerime de yüz bacım :46::46::46::46::46::46:
Kız kalabalık aile ben de severim ama hakikaten zormuş. 3 çocuk istiyorsan en az 3 defa düşün. ablam amerikada ve çalışmıyor. çocuklara tek başına bakıyor ve en ufak bir ihmalinde çocukları devlet elinden alacak diye korkuyor. kızsa bile sesini yükseltememek, çocukları bırakacak kimsesinin olmaması, birini kreşe götürürken diğerlerini de yanında göürmesi 5dk. bile arabaının içinde bırakamamak bunaltmış kızı. diyor ki en rahat ettiğim yer DİŞÇİ KOLTUĞU :52: Sen düşün artık gerisini. Açıklama: Dişçi koltuğunda oturuluyor ve yaklaşık yarım saat yatılıyor:52: haaa bi de çoğumuzun sıkıldığı o bekleme odasında sessiz sakin bir ortamda dergi okunuyabiliyor:1:
menüm sabah omlet tereyağında 1 tane yumurtadan küçük bir bazlama öğle 3 dilim börek fırında börek akşam yoğurtlu pirinç çorbası yayla çorbası kısaca 2 porsiyon içtim valla acıkmışım meyve gün içinde 1kg incir tükettim kızlar ayy baya yemişim beaaasu 2 litre yarın daha dikkatli olurum
kız bu menüyle mi akrebe meydan okuyorsun :47: Listedeki hamurdan ve 1 kilo incirden ibaret, bunları çıkartınca da neredeyse bişey kalmıyor. sen bence hamur dışında karnını doyuracak birşeyler bulmalısın. Tabloya dışardan bakan biri olarak sana tavsiyem budur.Bana gelnce dün gözleme yanında pizza yemedim ama dışarı yemeğe çıktık. kebap türünden şeyler söyledik. ama ekmek pide türü hatta tatlı türü şeylerden kaçırdım.ablamı da bu sabah uğurladık. biraz daha kendime göre şeyler pişirebilirim. dünü telafi için sabah 1 çay bardağı süt içip çıktım. öğlen akşam da dikkat edersem geçen haftaki kilomu korumuş olurum. yoksam bayram haftasında kilo almış durumdayım:18:Hadi bakalım bayram haftasını kimler en iyi geçirmiş bu cuma onu göreces:23:

:33: :33:Hoş geldin izumi paylaşıma devam, bayram dönüşü ya herkes kendini yeni toparlıyor.Kız kalabalık aile ben de severim ama hakikaten zormuş. 3 çocuk istiyorsan en az 3 defa düşün. ablam amerikada ve çalışmıyor. çocuklara tek başına bakıyor ve en ufak bir ihmalinde çocukları devlet elinden alacak diye korkuyor. kızsa bile sesini yükseltememek, çocukları bırakacak kimsesinin olmaması, birini kreşe götürürken diğerlerini de yanında göürmesi 5dk. bile arabaının içinde bırakamamak bunaltmış kızı. diyor ki en rahat ettiğim yer DİŞÇİ KOLTUĞU :52: Sen düşün artık gerisini. Açıklama: Dişçi koltuğunda oturuluyor ve yaklaşık yarım saat yatılıyor:52: haaa bi de çoğumuzun sıkıldığı o bekleme odasında sessiz sakin bir ortamda dergi okunuyabiliyor:1: kız bu menüyle mi akrebe meydan okuyorsun :47: Listedeki hamurdan ve 1 kilo incirden ibaret, bunları çıkartınca da neredeyse bişey kalmıyor. sen bence hamur dışında karnını doyuracak birşeyler bulmalısın. Tabloya dışardan bakan biri olarak sana tavsiyem budur.Bana gelnce dün gözleme yanında pizza yemedim ama dışarı yemeğe çıktık. kebap türünden şeyler söyledik. ama ekmek pide türü hatta tatlı türü şeylerden kaçırdım.ablamı da bu sabah uğurladık. biraz daha kendime göre şeyler pişirebilirim. dünü telafi için sabah 1 çay bardağı süt içip çıktım. öğlen akşam da dikkat edersem geçen haftaki kilomu korumuş olurum. yoksam bayram haftasında kilo almış durumdayım:18:Hadi bakalım bayram haftasını kimler en iyi geçirmiş bu cuma onu göreces:23:

doğru söze ne denir cicim çocuk konusuna gelince ben geç anne olacam malum yaş 30 ve hala evli değiliim daha kötüsü hayatımda biri yok allaha dua ediyorum hep bir batında 3 üzüm olsun diye genic akrep bilir olsun kız çocukları severim ben bir yiğenim var canım kurban ona birde bizim aile küçük bir aile çok bağlı bir ailem yok onun için kalabalık ailelere hep imrenirim inş kalabalık bir aileye gelin giderim şöööyle görümceler kayınlar kaynana kayınbaba allaaah değme keyfime

menün cısss olmuş ama etkinlik hoşuma gitti ayy kalabalık ailelere bayılırım ne güzel herkes bağırıyordur kız orada çığlık çığlığa allahımm ilerde inş 3üzüm 2 izim olur bende yaşarım o duyguyu amiiiinnnn :49::49::49::49::49::49::49:

allllaaaahhh kız seldom bas havayı ben meaiye başladım nasılsa ramazanda kızgın kum falan da göremedik olsun canın sağ olsun ohhh sefan olsun benim yerime de yüz bacım :46::46::46::46::46::46:

Yuzerim Yuzerim :)

Bende de nasıl olsun bildiğin gibi zuzum..Dün kızımı yaz okulun kaydettik, bugün başlıyor yüzme dersleri hergün 2 saat havuza götürücem..Bugün yürümeye de başladım kaçgündür kalkamıyordum kısmet olmuyordu..Az sonra plates yapıcam üstüne duş, yürüyüş sonrası plates iyi gelir dedim tabi önce buraya uğradım..

Eveet varım seninle sonuna kadar varım kapışmayaa:52::52::52::52::52::52::52::52:

Neyse ben platese kaçar :8: 1 saat yürüyüş üstüne 1,5 saat plates üstüne çocuğun okul- kurs koşturmacası, epey hareket bol yani..

Hızlı döndün kaptanım :) örnek ol hepimize lütfen :/

doğru söze ne denir cicim çocuk konusuna gelince ben geç anne olacam malum yaş 30 ve hala evli değiliim daha kötüsü hayatımda biri yok allaha dua ediyorum hep bir batında 3 üzüm olsun diye genic akrep bilir olsun kız çocukları severim ben bir yiğenim var canım kurban ona birde bizim aile küçük bir aile çok bağlı bir ailem yok onun için kalabalık ailelere hep imrenirim inş kalabalık bir aileye gelin giderim şöööyle görümceler kayınlar kaynana kayınbaba allaaah değme keyfime

evet kalabalık aile güzel oluyor. biz 5 kız kardeşiz eşim de 9 kardeş. 7 eltiyiz düşün yani:1:7. elti ramazandan önce katıldı aramıza , az kız aramadık , bilseydik seni:27:ben de kalabalık aile iyi oluyo diye 3 çocuk istedim ama o ailede anne olmak da baba olmak da zormuş beaa... hayatta herşeyin zorluğu var, çocuğunun olmaması da zor, çok çocuk olunca bakması zor... hayat böyle . tabi ben gene de memnunum halimden. zorluklarını yaşıyoruz ama gelecek günlerin güzel olacağı ümidi ile sabrediyoruz. bi de düşünüyorum çocuklar olmasa neyle meşgul olurdum diye. her halde daha fazla tv izleyip daha fazla yemek yerdim:ssz: yani hayattan kaçırdığım çok da bişi yok.
İnşallah sen de gönlüne göre bir aile kurarsın. Eğer çok çocuk istiyorsan sana tavsiyem ya annenlere yakın otur ya da genç ve çocuk bakmak isteyen bir kayınvalide bul kendine:34:ohhh sen doğurur çalışmaya başlarsın onlar da çocuk bakar:32:

Ben de çok minik bir ailede büyüdüm ve hayalim senin gibiydi...eşim 7 kardeş olunca pek hoşuma gitmişti ama abilerinden birini eşimin cenazesinde tanidim, diğerlerini yılda biriki kez görürdüm kayinvalidem eşimi son bir ay gormemisti bile gidisati bildiği halde...ve hayır aramızda herhangi bir sorun yoktu...ve evet aynı şehirde idik..yaşam tarzları boyleydi..

Yani küçük aile olmak bazen daha doyurucu...iletini okuyunca nedense içim acıdı...mevla gönlüne göre hayirlisini versin canım benim

kızlar az yemek yiyorum ve yaşıyorum:1: Akşamları çok kaçıyo madem diğer öğünleri hafifleteyim dedim oldu. ramazandan çıktıüğımız için herhalde açlık veya canınuız istediğini yiyememek çok da zor gelmiyor.

Sabah:1 çay bardağı süt
Öğlen: Az paça çorba
akşama menüde fırın tavuk olacak.yoğurt ve salata olur yanında.

Ben de çok minik bir ailede büyüdüm ve hayalim senin gibiydi...eşim 7 kardeş olunca pek hoşuma gitmişti ama abilerinden birini eşimin cenazesinde tanidim, diğerlerini yılda biriki kez görürdüm kayinvalidem eşimi son bir ay gormemisti bile gidisati bildiği halde...ve hayır aramızda herhangi bir sorun yoktu...ve evet aynı şehirde idik..yaşam tarzları boyleydi..

Yani küçük aile olmak bazen daha doyurucu...iletini okuyunca nedense içim acıdı...mevla gönlüne göre hayirlisini versin canım benim

biz de aslında hem kendi ailemle hem eşiminkilerle yılda 1 defa zor görüşüyoruz. dedim ya ablamı 3 yıldır görmüyordum diye. hamilelikti yol uzundu falan derken babamlarla da 2 yıl görüşmemiştim şükür bir bahane ile nisan ayında görüşebildik tabi bu sefer de yaz tatilidnde gidemedik. eşimin ailesinden herkes bi yerlere dağılmış. 3ü memlekette, 1i 1 saat uzaktaki ilçede, 1i yurt dışında, 4ü de farklı farklı illerde. yılda bir hafta memlekette aynı anda bulunmaya çalışıyoruz. tlf.la iletişimiimiz de çok yok ama sanki türkiyenin illerinin yarısı bana ait, abd benim almanya benim:) internetten araba bile bakarken yaşadığımız şehir+ kayınlarımın şehirlerinde arabalara bakıyoruz. maddi alış verişte de iyi oluyor hayırlı kardeşlerin olması. önceden aile yanında hele eşimin ailesi yanında olmak istemezdim ama gurbette yalnız kalınca acaba memlekete mi dönsek diye düşünmeye başladım. eşimin memleketini daha çok beğeniyorum ve oraya yerleşmeyi planlıyoruz. İnşallah hayırlısı bakalım...

woouwwwwwwwww geliyor geliyor kaptan geliyor ve tam gaz geliyor bu hafta ...:46::46:

kız bayağı bir hareket görüyorum sende kesin bu hafta birincilik var baksana

:33: :33:Hoş geldin izumi paylaşıma devam, bayram dönüşü ya herkes kendini yeni toparlıyor.Kız kalabalık aile ben de severim ama hakikaten zormuş. 3 çocuk istiyorsan en az 3 defa düşün. ablam amerikada ve çalışmıyor. çocuklara tek başına bakıyor ve en ufak bir ihmalinde çocukları devlet elinden alacak diye korkuyor. kızsa bile sesini yükseltememek, çocukları bırakacak kimsesinin olmaması, birini kreşe götürürken diğerlerini de yanında göürmesi 5dk. bile arabaının içinde bırakamamak bunaltmış kızı. diyor ki en rahat ettiğim yer DİŞÇİ KOLTUĞU :52: Sen düşün artık gerisini. Açıklama: Dişçi koltuğunda oturuluyor ve yaklaşık yarım saat yatılıyor:52: haaa bi de çoğumuzun sıkıldığı o bekleme odasında sessiz sakin bir ortamda dergi okunuyabiliyor:1: kız bu menüyle mi akrebe meydan okuyorsun :47: Listedeki hamurdan ve 1 kilo incirden ibaret, bunları çıkartınca da neredeyse bişey kalmıyor. sen bence hamur dışında karnını doyuracak birşeyler bulmalısın. Tabloya dışardan bakan biri olarak sana tavsiyem budur.Bana gelnce dün gözleme yanında pizza yemedim ama dışarı yemeğe çıktık. kebap türünden şeyler söyledik. ama ekmek pide türü hatta tatlı türü şeylerden kaçırdım.ablamı da bu sabah uğurladık. biraz daha kendime göre şeyler pişirebilirim. dünü telafi için sabah 1 çay bardağı süt içip çıktım. öğlen akşam da dikkat edersem geçen haftaki kilomu korumuş olurum. yoksam bayram haftasında kilo almış durumdayım:18:Hadi bakalım bayram haftasını kimler en iyi geçirmiş bu cuma onu göreces:23:

bende bahire gibi düşünüyordum ama vazgeçtim bile kalabalık aileden. kız sen kitabı rafa kaldırdım diyosun ama baksana bahireye yazdıklarında çok güzel diyet ipuçları veriyosun.

kızııımmmmm önce hayırlısını iste anlaşabileceğin senin onları anlayacağın onların seni anlayacağı vs vs vs

evet kalabalık aile güzel oluyor. biz 5 kız kardeşiz eşim de 9 kardeş. 7 eltiyiz düşün yani:1:7. elti ramazandan önce katıldı aramıza , az kız aramadık , bilseydik seni:27:ben de kalabalık aile iyi oluyo diye 3 çocuk istedim ama o ailede anne olmak da baba olmak da zormuş beaa... hayatta herşeyin zorluğu var, çocuğunun olmaması da zor, çok çocuk olunca bakması zor... hayat böyle . tabi ben gene de memnunum halimden. zorluklarını yaşıyoruz ama gelecek günlerin güzel olacağı ümidi ile sabrediyoruz. bi de düşünüyorum çocuklar olmasa neyle meşgul olurdum diye. her halde daha fazla tv izleyip daha fazla yemek yerdim:ssz: yani hayattan kaçırdığım çok da bişi yok.
İnşallah sen de gönlüne göre bir aile kurarsın. Eğer çok çocuk istiyorsan sana tavsiyem ya annenlere yakın otur ya da genç ve çocuk bakmak isteyen bir kayınvalide bul kendine:34:ohhh sen doğurur çalışmaya başlarsın onlar da çocuk bakar:32:

bak son yazdıkların doğru bir tane de olsa 3 tane de farketmez ama aile büyüklerinden birine yakın oturmak kesinlikle avantaj bunu bilir bunu söylerim.

rabbim kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın. hiç de üzülme tatlım. bu arada deniz kenarından ve bol bol tatilden yazıyosun kıskandırıyosun bizi.:34::34::34:

biz de aslında hem kendi ailemle hem eşiminkilerle yılda 1 defa zor görüşüyoruz. dedim ya ablamı 3 yıldır görmüyordum diye. hamilelikti yol uzundu falan derken babamlarla da 2 yıl görüşmemiştim şükür bir bahane ile nisan ayında görüşebildik tabi bu sefer de yaz tatilidnde gidemedik. eşimin ailesinden herkes bi yerlere dağılmış. 3ü memlekette, 1i 1 saat uzaktaki ilçede, 1i yurt dışında, 4ü de farklı farklı illerde. yılda bir hafta memlekette aynı anda bulunmaya çalışıyoruz. tlf.la iletişimiimiz de çok yok ama sanki türkiyenin illerinin yarısı bana ait, abd benim almanya benim:) internetten araba bile bakarken yaşadığımız şehir+ kayınlarımın şehirlerinde arabalara bakıyoruz. maddi alış verişte de iyi oluyor hayırlı kardeşlerin olması. önceden aile yanında hele eşimin ailesi yanında olmak istemezdim ama gurbette yalnız kalınca acaba memlekete mi dönsek diye düşünmeye başladım. eşimin memleketini daha çok beğeniyorum ve oraya yerleşmeyi planlıyoruz. İnşallah hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Yuzerim Yuzerim :)

Hızlı döndün kaptanım :) örnek ol hepimize lütfen :/
beni de örnek alın evet kızlar 1,5 saat yürüyüş biraz dinlenip bir spor daha yapayı düşünüyorum saat 5 te mesai bitince yürüyerek çarşıya gittim taksi tuttum geri döndüm alış verişte yaptım çünkü yüküm ağırdı yarında zevkine yürüyecem

kuşum ben kalabalık ve birbirine bağlı bir aile böyle aşiret gibi falan öyle hayal ediyorum yani hayal bu ya ...ölünde iyinde kötünde hep yanı başında oluveren herşeyini üzüntünü sevincini senle paylaşan aileler olur ya öyle işte ...

bizde öyleyiz canım her birimiz gurbette ...3 yıldır ilk defa onda da ramazana denk geldi tatil yapıyoru inanırmısın hep babamın hastalıkları birşeyler kardeşlerimin düğünleri tantana kalabalık uğultular ağlamalar la geçti son 4 yılım şu anıma şükür hani denize falan giremedim ama olsun sakinliğe de ihtiyacım varmış ohh beee çok şükür bugünüme

kızııımmmmm önce hayırlısını iste anlaşabileceğin senin onları anlayacağın onların seni anlayacağı vs vs vs

bak son yazdıkların doğru bir tane de olsa 3 tane de farketmez ama aile büyüklerinden birine yakın oturmak kesinlikle avantaj bunu bilir bunu söylerim.

rabbim kıymet bilen iyi insanlarla karşılaştırsın. hiç de üzülme tatlım. bu arada deniz kenarından ve bol bol tatilden yazıyosun kıskandırıyosun bizi.:34::34::34:

hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

amin inş anlaşabileceğim olsun beni anlasın bazen babam bazen yârim bazen çocuğum olsun birde kalabalık anlayışlı bir ailesi olsun amin ...:1::1::1::1::1::1::1:sevimli bir kaynana tatlı dilli ki türkiyede nadir çıkar :9::9::9::9::9::9:görümceler de gelinimiz de gelinimiz diye doğumlarımda falan 4 dönsünler birde bana örgü örsünler :52::52::52::52::52:

Back
X