- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
hahahaha 2 haftalığına varmışın akrep bir haftalığına değil 2 haftalığına kapışmayaHoşgeldin canım takımımıza
Sen ve incecik olmakve beni geçmek
Hoş geldiinBebiş nasıl pekii
![]()

menün cısss olmuş ama etkinlik hoşuma gitti ayy kalabalık ailelere bayılırım ne güzel herkes bağırıyordur kız orada çığlık çığlığa allahımm ilerde inş 3üzüm 2 izim olur bende yaşarım o duyguyu amiiiinnnnselam kızlar. ben de yorgun argın mesaiye başladım. bayramda eşimin nöbeti olduğu için biyere gidemedik. cuma akşam ablam geldi. yumrt dışında olduğu için 3 yıldır ablamı görmüyordum, tr'ye geldi ama nereyse bu yıl da çoluk çocuk yüzünden görüşemeyecektik (3 çocuk onda 3 çocuk da bende, memleket 12 saat uzaklıkta) neyse çocukları birer birer akrabalara bırakarak bana tek çocukla gelebildi. 2 gündür o yayla senin bu park benim geziyoruz daha da gezilecek yerler var ama yorulduk. dün çocukları oyalamak için denir kenarında bir parka gittik managal falan yaptık. denize girecek yer yoktu ama bzimkiler nasılsa suya girmişler ve ikizlerin üç defa üstünü değiştirdim. tabi eve dönüşte bir sürü çamaşır yıkamak zorunda kaldım. yorgun argın yattık bu sabah da işe gelmeden çocukları yıkadım, e haliyle işe geç kaldım. bayramın telaşı hala devam ediyor.
sıra diyete gelince kem küm eeee ooooBeck diyet çözümünü kaldırdım bi köşeye okumadım, görmedim duymadım bilmiyorum
bayramda yedik içtik geldik işte
Bu zabah itibariyle kendime çeki düzen vermeye başladım.
Sabah: 1 minik bayram çukulatası
Öğlen: 1 kase mercimek çorba, 3-4 kavun
akşama ablam gözleme yapacak, ben de pizza alırım demiştim:18:menü fena gözleme yanında pizza![]()

Huhuuuuuuu size ayaklarım serin sularda basım kizgin kumlarda yazıyorum :) yiyorum içiyorum ama bolca da yüzüyorum...
allllaaaahhh kız seldom bas havayı ben meaiye başladım nasılsa ramazanda kızgın kum falan da göremedik olsun canın sağ olsun ohhh sefan olsun benim yerime de yüz bacım